Hongarije, Budapest
... noodzakelijk om de suiker in de groenten af te breken en om kooldioxide te produceren, zodat de gepekelde groenten vele maanden na verpakking kunnen worden bewaard. Zodra het fermentatieproces is voltooid, worden de groenten en olijven uit de pekel gehaald en ondergedompeld in water om al het zout te verwijderen. In deze fase vindt het snijden en selecteren plaats. De groenten en olijven worden...
Portfolio (55)
Frankrijk, Arengosse
... creaties. Ingrediënten : Grof zout van het Île de Ré 100% natuurlijk Spiruline poeder Verpakking :pot Pet 100g Gebruik : Kruiden : Ideaal om salades, soepen, groenten, vlees en vis een unieke maritieme toets te geven. Creatieve keukens : Gebruik het om zeevruchtgerechten, pasta of rijst te garneren, of voor een gezonde snack op groentechips of popcorn. Gezondheidsvoordelen : Bron van Eiwitten : Spiruline is rijk aan complete eiwitten en bevat alle essentiële aminozuren. Referentie:SEL00026...
Portfolio (200)
Duitsland, Berlin
...Wij zijn groothandelaar in gezouten varkenspootjes in pekel. Wij exporteren gezouten varkenspootjes in pekel door heel Europa en Afrika. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden onder strenge voorwaarden opgeslagen om versheid en smaak te waarborgen. Onze klanten waarderen de constante hoge kwaliteit en de snelle levering van onze producten.
Italië, Novoli
... hoeveelheid in ringen gesneden ui in extra vierge olijfolie gebakken; daarna voegen we zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toe. We koken op hoog vuur en wanneer de olie weer naar de oppervlakte komt, gieten we een glas roséwijn erbij en laten we het verdampen. Breng op smaak met zout en serveer warm. PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN 100% natuurlijke slakken, al schoon en gepeld, klaar voor consumptie Kortingsperiode: het hele jaar door beschikbaar Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg. Minimale bestelling: 500 kg...
Portfolio (71)
Italië, Salerno
...We selecteren alleen de beste vers gevangen ansjovis, de meest geschikte om volgens de traditionele ambacht te worden verwerkt, waaraan de rijping onder zout de meest authentieke smaak van Cetara geeft.
Portfolio (8)
Zwitserland, Wollerau
... niveaus van polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK's) die in gerookt vlees of vis worden aangetroffen. Inleggen Augurken en andere voedingsmiddelen die in azijn zijn geweekt, worden bijna volledig onverteerbaar. Artikelcode: VS-012-23 Productnaam: Glazen container 23 x 10,5 cm, 3,3 l Bruto gewicht [KG]: 2 Netto gewicht [KG]: 1,7 Toepassing: Voor vacuüm voedselopslag Producent: HOME ART...
Portfolio (195)
Polen, Brzozów
...-vitaminen. Voeding per 100 g </strong> Energiewaarde 1555 kJ/367 kcal, koolhydraten 1,03 g, verzadigde vetzuren 0,29 g, vet 0,29 g, eiwitten 7,51 g, vezels 1,8 g, zout < 0,01 g &nbsp; <strong> Gebruik </strong> Gebruik </strong> Kookrijst in water in een verhouding van 1:2. Een essentiële ingrediënt om een gerecht genaamd Pilau-rijst uit de Indiase keuken te bereiden. Het kan een aanvulling zijn op hoofdgerechten en hun ingrediënten. Het mengt goed met groenten en vlees of vis. Een component van zoete en rijstdesserts.
Portfolio (781)
Spanje, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamaat (MSG) is een zout van glutaminezuur, een niet-essentiële aminozuur dat van nature voorkomt in veel voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivel, groenten en paddenstoelen. Het komt voor als een witte kristallijne poeder en staat bekend om zijn vermogen om de umami-smaak in voedingsmiddelen te versterken. Umami is een van de vijf basis smaken naast zoet, zout, zuur en bitter, en...
Portfolio (204)
Duitsland, Bad Bentheim
...Dode Zeezout Dode Zeezout is zout uit de Dode Zee, die ligt tussen Jordanië, de Westelijke Jordaanoever en Israël. Het dode zeezout bevat geen kunstmatige toevoegingen en heeft een vochtpercentage van ongeveer 2%. Op de plek waar dit zeezout vandaan komt, zijn de geologische en klimatologische omstandigheden zeer uniek. De Dode Zee ligt in een vallei 400 meter onder zeeniveau. Gezien de...
Portfolio (549)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Chili's & Zeezout, wat een geniale combinatie! Pittig en zout tegelijk brengt onze kruidenmix flink wat pit in je gerechten. Heerlijk aromatische scherpte door rode chili's en fijn afgestemd zeezout voor alle gerechten die een vurige kick kunnen gebruiken. Perfect voor Chili con Carne, pittige goulash, als grillkruiden voor vis en vlees en als universele kruidenmix voor intense, pittige smaak. Tip: Gebruik het liever aan het einde van de kooktijd spaarzaam en voeg eventueel meer toe, de scherpte is niet te onderschatten! Inhoud: 100,00 g Artikel-Nr: 204931...
Portfolio (89)
Portugal, Santarém
... Het Zoutvlees van Monte Safira is een bewijs van de toewijding van het merk aan het behoud van traditionele Portugese smaken. Of het nu wordt gebruikt in stoofschotels, soepen of als een op zichzelf staand gerecht, dit gezouten buikspek voegt diepte en rijkdom toe aan elke maaltijd. Ervaar de authentieke smaak van Portugal met het Zoutvlees van Monte Safira, een product dat de toewijding van het merk aan kwaliteit en traditie belichaamt.
Portfolio (14)
Frankrijk, Guérande
... het zijn frisheid en aroma's toe aan talloze bereidingen. Traditioneel gebruikt: Bij het bestrooien of aan het einde van de bereiding: vinaigrettes, tomaten in salade, gestoomde vis, mosselen à la marinière, gestoomde aardappelen. SKU:SGP250...
Portfolio (42)
Spanje, Boiro (a Coruña)
...Geelvintonijn, met 60% minder vet dan de standaardvariant in olie, maar met alle smaak! NETTO GEWICHT: 180 g (3x 60 g) AFGELOPEN GEWICHT: 168 g (3 x 56 g) ENERGIEWAARDE: 150 kcal (632 kJ) VETTEN: 5,1 g Koolhydraten: 0 g Eiwitten: 26 g Zout: 1,3 g...
Portfolio (10)
Spanje, Murcia
...De Bonito wordt gevangen in de Cantabrische Zee. Na het koken wordt het meest gewaardeerde deel van de Bonito, met een honingachtige textuur en geweldige smaak, toegevoegd met extra vierge olijfolie en zout. Dit is een natuurlijk product gemaakt van een hoogwaardige blauwe vis met talrijke gezondheidsvoordelen.
Portfolio (178)
Spanje, Sevilla
...Tripack is het innovatieve en handige formaat om te voldoen aan de consumptiebehoefte van onze klanten en ons aan te passen aan speciale viermomenten. In dit formaat behouden we de ambachtelijke behandeling met grote, kwaliteitsvolle en handmatig bewerkte stukken. Een smaak waarin ansjovis, boquerones en uitstekende olijven perfect met elkaar verweven zijn, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Het bestaat uit ansjovis, boquerones en olijven gevuld met paprika. Gekruid met azijn, olijfolie, andere oliën en zout.
Portfolio (3)
Spanje, Santoña (cantabria)
...Heerlijke ansjovisfilets uit de Cantabrische Zee in olijfolie. Gemaakt volgens de traditionele methode, rijp, schoon en perfect op smaak. Bij voorkeur te consumeren voor 1 jaar na de productiedatum. Semi-conserveerbaar, bewaren tussen +5ºC en +12ºC. Na opening de verpakking bedekken met olie en binnen 5 dagen consumeren. Personen met een visintolerantie wordt aangeraden om deze te vermijden. Wij behandelen onze producten met zorg en respect, en dat zul je merken aan je tafel. Ingrediënten: Ansjovisfilets, olijfolie en zout Netto gewicht: 50 gr Afgegoten gewicht: 28 gr SKU: RR-50...
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... traditionele methoden, behoudt het al zijn sporenelementen en mineralen. De milde rokerigheid, 140 uur koud gerookt in beukenhoutrook, geeft het zijn diepe smaak. 100% zeezout gerookt met beukenhout. Natuurlijke koude rokerij zonder aroma of kunstmatige kleurstoffen. Niet-gejodeerd, niet-fluoride. Goddelijke finishing touch op een gegrild stuk vlees of vis.
Portfolio (21)
Frankrijk, Malataverne
...De liefhebbers van ansjovis weten het: ansjovisfilets in olijfolie bieden eindeloos genot en passen perfect in talloze recepten, waar ze hun krachtige vis- en zout smaak aan bijdragen. Ansjovis in olijfolie wordt bijna als een kruidenmiddel gebruikt, om een unieke en heerlijke smaak aan elk recept toe te voegen waarin het voorkomt. **Combineer ansjovis in olijfolie met andere smaken** Voordat...
Portfolio (188)
Spanje, Guardamar Del Segura
...Kruidenmix bereid met fleur de sel en een mengsel van citrus schillen Ingrediënten: Fleur de sel (90%), mengsel van citrus schil (10%): (sinaasappel en citroen). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van vlees, groenten, zeevruchten en vis op de grill, in de pan of gebakken. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 16 Kj/4 Kcal. Vetten: 0 g, waarvan verzadigd: 0 g. Koolhydraten: 0,5 g, waarvan suikers: 0,5 g. Eiwitten: 0 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Turkije, Çorum
...Grote fine (11-13 mm) kaliber kappertjes hebben een zachtere textuur in vergelijking met andere kalibers. Fine kaliber kappertjes, die worden gebruikt in visrecepten waarbij bakken in de oven betrokken is, zijn ook geschikt voor het bereiden van verschillende sauzen die goed passen bij vlees, vis en kipgerechten. De natuurlijke kappertjes van Naturelez, bereid in zout, bevatten geen toevoegingen...
Portfolio (10)
Zwitserland, Wermatswil
...Hoge kwaliteit grill zoutplaten zijn verkrijgbaar bij de Himalaya Zout Shop Zout+Zout GmbH. Himalaya zoutplaten voor het bereiden van gerechten: vierkant en rond, in diverse maten geschikt voor vis, vlees en groenten als grillplaat, verwarmd in de oven of op het fornuis en aan tafel gegrild als sushi-plaat, diepgevroren De bereide gerechten worden natuurlijk gezouten met de zoutplaat. Als ondergrond bij de tafel is de praktische zoutplatenhouder van met porselein gecoat roestvrij staal aan te raden.
Portfolio (5)
Spanje, Finestrat
...Ingelegde tonijn in olijfolie, zonnebloemolie, tomaat of in water met zout. Verschillende maten en kwaliteiten (Skipjack, Yellowfin) Ook andere ingelegde visproducten beschikbaar (makreel, mosselen, kokkels, venusschelpen)...
Frankrijk, Marseille
...antioxidant E300, zuurgraadregulator E330, conserveermiddelen E202, E270. De ingrediënten kunnen reacties veroorzaken bij allergische en/of intolerante personen. De volgende allergenen worden verwerkt in de productiefaciliteit: schelpdieren, vissen en schaaldieren. Energie: 372 kJ / 89 kcal Vetten: 5 g Eiwitten: 11 g Zout: 1,7 g VERPAKKING: Pot van 2,9 kg...
Portfolio (145)
Portugal, Cascais
...Alleen de essentiële ingrediënten voor dit traditionele Portugese recept: Kabeljauw, uien, olijfolie en zout, uitsluitend voor conservering en om de smaak van de vis te versterken. Het echte, eenvoudige recept voor kabeljauw op Portugese wijze. Een conservenproduct van zeer hoge kwaliteit dat de smaak en textuur van de vis goed behoudt. Te genieten op een sneetje geroosterd brood, eventueel...
Portfolio (4)
Frankrijk, La Rochelle
...Zeezout wordt geoogst op de bodem van de zoutpannen in de periode van juni tot september. Tijdens de oogst krijgt dit zout een grijze kleur door de klei waaruit de zoutpannen zijn gemaakt, die het op natuurlijke wijze kleurt. Het grijze zout slaat alle sporenelementen op, zoals calcium, kalium, magnesium, koper, ijzer, zink, en de mineralen die in de bodem aanwezig zijn, en behoudt ook jodium. Grijs zout wordt voornamelijk gebruikt voor het koken van voedsel (groene bonen, aardappelen, vis en vlees in zoutkorst...). Verpakking 'Ruw van de oogst'. GEWICHT: 1 kg...
Portfolio (91)
Italië, Salerno
...Typische gastronomische bereiding uit ons gebied. Tentakels van gigas, inktvissen, calamari, gekookt in water en op smaak gebracht. Verpakt in een mengsel van olie, 20% extra vierge olijfolie, 80% zonnebloemolie met verse aroma's. Verpakt in een vacuümverpakking (in variabele verhoudingen) Tentakels van gigas, inktvis, 80% zonnebloemolie, 20% extra vierge olijfolie, azijn, zout, natuurlijke...
Portfolio (8)
Italië, Paterno'
...Onmisbaar ingrediënt in de Siciliaanse keuken. CONSERVE CONTI produceert ze ambachtelijk, zoals vroeger, met dezelfde passie en ervaring. Ideaal om salades te verrijken, om gerechten met vis op smaak te brengen, maar ook om fantasierijke pastasalades te maken.
Portfolio (9)
Tunesië, Hammam Sousse
...{"text":"De traditionele harissa, bekend als \"Arbi\", wordt gemaakt door zongedroogde rode pepers te malen met knoflook, zout, specerijen en extra vierge olijfolie.\n\nGebruik van Harissa:\n\nIn heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als condiment voor gegrild vlees en vis of door...
Portfolio (43)
... laboratorium in Kampot deze mengsels van zout en specerijen gecreëerd om u de smaken van Azië te laten ontdekken. De speciale Barbecue KHLA zoutmix is klaar voor gebruik. Netto gewicht: 450 gr Oogstperiode: Januari - mei...
Portfolio (50)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play