Frankrijk, Castelnaudary
...Geniet samen van deze heerlijke varkenshaas met Marokkaanse tijm en twee soorten mosterd, geïnspireerd op de beste brasserieën. Zorgvuldig bereid met varkensvlees van Franse oorsprong, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Portfolio (56)
Frankrijk, Josselin
...Neutraal in smaak en kleur, onze oplossingen Mixeo en Stabeo worden in tal van toepassingen gebruikt: sauzen, kant-en-klaar maaltijden, BVP, ijs en sorbets, vegan producten… Onze oplossingen kunnen in veel verschillende soorten eindproducten worden gebruikt, zodra er problemen zijn met waterretentie en textuur. Zij brengen geen nasmaak of ongewenste kleur mee en ondersteunen de klassieke processen, waardoor ze zich aan al uw behoeften aanpassen.
Portfolio (15)
Duitsland, Dissen
...Wij leveren vele soorten pasta's en sauzen aan de voedingsindustrie, of ze nu pittig, kruidig of fruitig zijn, en we zijn meer dan bereid om op maat gemaakte sauzen of pasta's speciaal voor uw producten te ontwikkelen. Aroma's en extracten, met en zonder dragers, maken ook deel uit van ons assortiment.
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Oostenrijk, Wien
... verse estragon, de smaak is pittig, maar niet te scherp. Als allrounder onder alle mosterdsoorten past Ramsa Estragonmosterd bij stevige gerechten en bij alle soorten vlees, of het nu gebraden, gegrild of gezouten is. Beef Tatar krijgt ook een heel speciaal-pikante toets. Onze Estragonmosterd is ook bijzonder geschikt voor het verfijnen van veel sauzen of mayonaise. Salade marinades krijgen met onze estragon een bijzondere, fijn-pittige smaak. Onderscheiding: Vegan...
Portfolio (8)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... schuim warm serveren, moet je de temperatuur reguleren. Bij bepaalde sauzen is het belangrijk dat je de maximale temperatuur niet overschrijdt; dit kan ervoor zorgen dat het schuim stolt of klontert. Je kunt dit voorkomen door de saus een beetje te verdikken.
Portfolio (241)
Frankrijk, Narbonne
...eetolie, kant-en-klare sauzen, vruchtensappen, honing, jam, enz.), - Cosmetische producten (parfum, zeep, zalf, bodylotion, enz.), - Verf en coatings (verfblikken, lakblikken, jerrycans, enz.), - Chemie (wasmiddelen, oplosmiddelen, enz.). Afhankelijk van het productformaat en de consistentie van de vloeistof (dun vloeibaar, stroperig of pasta-achtig) kunnen tot 1200 flacons per uur worden gevuld.
Portfolio (184)
Bulgarije, Otets Paisievo
... robijnrood, maar meestal wordt de overwegend groene variëteit gebruikt in de keuken. Het wordt toegevoegd aan salades, pasta, sauzen, pizza en vele andere gerechten die in verschillende keukens over de hele wereld worden bereid. Collectie: Budjak Cat. Nummer: OB-001...
Portfolio (187)
... als veenbessen. Maar biologisch gezien zijn ze helemaal niet verwant. Cranberries worden onderverdeeld in verschillende soorten: "Canadese gedroogde cranberries", "Amerikaanse gedroogde cranberries" en "Bakkers gedroogde cranberries" (ook uit de VS). Oorsprong Het gebruik van de cranberry dateert uit de tijd vóór de ontdekking van Amerika: inheemse Amerikaanse stammen kenden de diverse...
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Onze curry-kruidenmix is perfect voor curry's van allerlei soorten. Het verenigt de typische specerijen tot een unieke mix die je veelzijdig kunt gebruiken in bijna elke curry, om de klassieke smaak te bereiken die je kent van je vakantie of je favoriete restaurant. Geschikt voor vlees- en visgerechten of om sauzen mee te verfijnen. Pittig, scherp en goed. Inhoud: 60,00 g Artikel-Nr: 118092...
Portfolio (89)
Bulgarije, Sofia
... culturen verminderen basilicumblaadjes jeuk en zwelling veroorzaakt door insecten. : Gedroogd basilicum wordt gebruikt om verschillende soorten vlees, vis, salades en sauzen op smaak te brengen. Gedroogde basilicumthee wordt vaak gebruikt als stimulerende kruidenthee. Voeg 2 theelepels gedroogd basilicum per kop (250 ml) toe aan kokend water en dek het af gedurende 4 tot 8 minuten, afhankelijk van je smaak. Het wordt gebruikt als basis voor pesto en voegt een kenmerkende smaak toe aan salades, pasta's, pizza's en andere gerechten. Verpakking: 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Soreze
... lopen om de vloeistof op te zuigen, door gebruik te maken van allerlei soorten glazen potten met een schroefdeksel van metaal (zoals confituurpotten, sapflessen...). Deze potten kunnen worden hergebruikt, wat aanzienlijke besparingen op de verpakking oplevert. REF:VIDTAK43 Vermogen (W):600 Spanning (V):220 Frequentie (Hz):50 Hoofdmateriaal:roestvrij staal Kleur:wit Lengte:48 cm Breedte:24,5 cm Hoogte:15,5 cm Nettogewicht:8,2 kg...
Portfolio (195)
Polen, Tomaszow Lubelski
...middelgrote en fijne havergrutten. Alle varianten van havergrutten bevatten een grote hoeveelheid vezels. Havergrutten zijn een rijke bron van B-vitamines, met name B1, B2 en B6, evenals vitamines E, K, PP, foliumzuur en silicium, zink, calcium, mangaan en koper. Havergrutten zijn uitstekend te combineren met verschillende soorten sauzen, waaronder paddenstoelen- en vleessauzen. Het kan ook een uitstekende ingrediënt zijn voor soepen en gevulde groenten.
Portfolio (105)
Duitsland, Bad Bentheim
... suikers, waardoor het perfect is voor gebruik in warme gerechten of bij het bakken. Het geeft maaltijden en warme dranken een bijzonder hartige zoetheid en is ideaal voor het zoeten van marinades, donkere sauzen, chutneys en allerlei soorten warme dranken.
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...>Ingrediënten:</strong> maïszetmeel&nbsp;<strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energiewaarde 1505kJ/354kcal - 18% ADH*Vetten 0,1g &lt;1% waarvan verzadigde vetzuren 0g - 0%Koolhydraten 88g - 34% waarvan suikers 0g - 0%Eiwit 0,3g &lt;1%Zout 0,025g &lt;1%*ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid&nbsp;<strong>Toepassing</strong>Maïszetmeel kan worden gebruikt als vervanger voor bloem, om soepen en sauzen te verdikken, voor het maken van zelfgebakken brood, pudding en taarten. Maïzena kan ook worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakken van verschillende soorten vlekken (olie, voedsel, bloed).
Portfolio (781)
Frankrijk, Marseille
...BOL KRAFT bestemd voor de verkoop van allerlei warme of koude gerechten: Aziatische gerechten, shirashi, poke, noedels, sauzen of salades van allerlei soorten… Ideale oplossing voor het bevatten en leveren van gerechten. Het doorzichtige deksel stelt de klant in staat om de ingrediënten van het gerecht goed te zien. Onze reeks anti-condensdeksels biedt een brede, onfeilbare zichtbaarheid voor elk...
Portfolio (12)
...Tomatenconcentraat, ook bekend als tomatenextract, is afgeleid van verwarmd tomatensap, waaruit een bepaalde hoeveelheid water wordt onttrokken. De hoeveelheid wateronttrekking bepaalt drie verschillende soorten concentraat: enkel concentraat, dubbel concentraat en drievoudig concentraat. Tomatenconcentraat heeft veel toepassingen in de keuken, vooral bij het langdurig koken van vlees of sauzen...
Portfolio (6)
Frankrijk, Cadeilhan
...Bespaar tijd met uw voorbereidingen met zwarte knoflook. Onze zwarte knoflook in teentjes voegt zich in tal van bereidingen en zal een unieke smaak aan uw gerechten geven. In sauzen, marinades, als puree of in dunne plakjes in uw pastagerechten, zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Ook perfect om te combineren...
Portfolio (9)
...Onze voedingsaroma's worden in verschillende vormen aangeboden: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
Frankrijk, Mulhouse
...Onze nootmuskaatpoeder heeft een delicate aroma. Gebruikt in veel gerechten als smaakmaker, kan nootmuskaatpoeder worden gebruikt in : - Sauzen, - Eieren, - Spinazie, - Etc. Nootmuskaatpoeder staat bekend om zijn fytochemicaliën die in de volksgeneeskunde worden gebruikt om een breed scala aan bacteriële soorten te behandelen, zoals E. coli of K. pneumoniae. Onze nootmuskaatpoeder voldoet aan de ISO-normen 6577:2002, 928:1997, 930:1997, 939:1980 en 6571:1984.
Portfolio (98)
Nederland, Utrecht
... eindproduct. Stoom is een uiterst veelgebruikt product in vele verschillende industrieën. Bijvoorbeeld, de meeste van onze klanten in de voedingsindustrie gebruiken stoom in het productieproces waar het direct in contact komt met hun voedselproduct. Bijvoorbeeld, soepen en sauzen worden verwarmd door de directe injectie van stoom. In dit geval wordt de kwaliteit van de stoom belangrijk.
Portfolio (9)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
Spanje, Murcia
...Het is de ideale smaakmaker voor alle soorten conserven, aardappelen en olijven. We maken het sinds 1960 met hetzelfde recept: een unieke, exclusieve en vertrouwde formule. De Espinaler-saus is ontstaan als de perfecte aanvulling voor ingeblikte zeevruchten, chips en olijven. Tegenwoordig bekennen Espinaler-consumenten dat ze het voor veel andere dingen gebruiken: in de salade, in de bacalao esqueixada, in de gebakken eieren, in de gazpacho, in de Spaanse omelet, in de inktvis a la romana, in de ansjovis en zelfs in de zwarte vermouth! En zo, een lange etcetera. Gewicht: 5 L...
Portfolio (178)
...Spice Ketchup Curry original 800 ml van Hela, heet, glutenvrij & lactosevrij - Curry Spice Ketchup heet, 800ml De hoge hoeveelheid geselecteerde specerijen en kruiden geeft onze spice ketchup zijn ongeëvenaarde smaak. Perfect bij frietjes, Currywurst en allerlei soorten grillgerechten. Ook een geweldige aanvulling voor rijstgerechten en pasta. Of gebruik het als marinade of om sauzen te...
Portfolio (91)
...Er zijn verschillende soorten SAUCES over de hele wereld. Sauzen kunnen qua smaak verschillen afhankelijk van de ingrediënten, variërend van zoet tot zuur, verfrissend tot pittig. Hier zijn enkele beroemde sauzen van over de hele wereld. Chutney, dat typisch Indiaas wordt beschouwd, is eigenlijk een Britse specialiteit die teruggaat tot de koloniale tijd. Het wordt bereid van exotisch of niet...
Portfolio (50)
Zuid-Korea, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... sojasaus, gemalen knoflook en rode pepervlokken, 30 soorten), poedersoepen (20 soorten), vloeibare sauzen (35 soorten) en andere verwerkte voedingsmiddelen met ons moderne en geavanceerde verwerkingsysteem.\nMet HACCP-certificering produceren we trots schone en sanitaire producten.\n\nBedrijfsnaam: MIMI FOOD\nHerkomst: Zuid-Korea\nVerpakking: Zak"}...
Portfolio (280)
Turkije, Istanbul
...Een gourmetstijl gekarameliseerde ui gemaakt met uien, zonnebloemolie, balsamicoazijn, honing en zout, gekookt tot %90 om zijn eigen sappen en consistentie te behouden. Het is klaar om te worden geconsumeerd zodra het is geopend of kan worden verwarmd/gebakken voor een laatste touch. Het kan worden geconsumeerd in alle soorten fastfood zoals burgers en hotdogs, met charcuterie en...
Portfolio (6)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze balsamicoazijn is gemaakt door het macereren van verschillende specerijen met verse gember, en vervolgens gemengd met vijg. De unieke smaak verheft alle soorten vlees. Ingrediënten: Balsamicoazijn uit Modena 77,8% (wijnazijn, druivenmost, kleurstof: karamel E150D. Bevat: sulfieten), vijg 19%, specerijen 3,3% (cannelle, gember, zwarte peper, witte peper, kruidnagel, zwarte komijn).
Portfolio (80)
Oekraïne, Kharkiv
... we ze vacuüm. We bieden 2 soorten verpakkingen aan: met folieplaten en zonder folieplaten. De folieplaat is een speciale plaat met kleine uitsparingen voor elke schelp en kan direct in de oven worden geplaatst. Het is een zeer populaire manier om escargot online te serveren en te verkopen. We kunnen ze zonder onze branding leveren, zodat u uw eigen merk kunt aanbrengen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!
Portfolio (5)
Duitsland, Frankfurt Am Main
... vulinstallatie die bij het overgieten van bijvoorbeeld gehaktballen, koolrolletjes, pens, vis, komkommers, fruit met de opgieting, saus, marinade of olie altijd tot dezelfde hoogte (ongeacht de inzetgrootte) vult. Voor de vulmachine zijn er drie soorten containers: 1. Container voor het afvullen van vloeistoffen zoals pekel of inmaakazijn 2. Container voor sauzen 3. Container voor het afvullen van...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm