België, Heppignies
Opgericht in 2000, FOOD PARTNERS CO is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van verse, gesteriliseerde of gepasteuriseerde kant-en-klaar maaltijden voor de Food Services-sector en de grootdistributie. Wij produceren en bieden aan: - Voedingsproducten onder uw eigen merk - Een breed scala aan kant-en-klare maaltijden op basis van zeevruchten, groenten en vlees, die we vervaardigen in...
Portfolio (12)
Duitsland, Heidelberg
Diafood GmbH is een toonaangevend bedrijf in de verwerking van plantaardige grondstoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige gedroogde groenten, aromatische planten en biologische producten. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Diafood zich een uitstekende reputatie verworven door kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan strenge biologis...
Portfolio (74)
Spanje, Alcora
Bij TRUFASA zijn we gespecialiseerd in de productie en commercialisering van zwarte truffel. Onze plantages zijn gelegen in het binnenland van Castellón, een ideale omgeving voor het verkrijgen van truffels van optimale kwaliteit. We exporteren over de hele wereld verse zwarte truffel (Tuber melanosporum), ook wel bekend als truffel uit de Périgord, zomerse truffel (Tuber aestivum) en herfsttruffe...
Portfolio (23)
Italië, Milano
Geboren in 2023 in Milaan, maar met jarenlange ervaring in de sector, is AGRI FAST-FOOD het referentiepunt voor liefhebbers van hoogwaardige Italiaanse koffie. Met een passie voor authentieke koffie opereren we in de wereld van de productie en distributie van koffie en zijn afgeleiden producten voor cafés en restaurants. We bieden een breed scala aan mengsels en formaten van café om aan alle smake...
Portfolio (116)
Zwitserland, Wollerau
... dat de voedingsvloeistof binnenin de pot blijft, waardoor uw gerecht in zijn eigen sappen kan worden gekookt. Presentatie VAN LANGZAAM GEGAARDE STOOFSCHOTELS TOT SNELLE CASSEROLES... Op zoek naar de perfecte pot voor uw gevogelte, vlees, braadstukken, rijst, pasta, bolognesesaus, risotto, groenten, stoofschotels, soepen, chili con carne, curry's, zeevruchten, aardappelen of peulvruchten? Kies...
Portfolio (195)
Spanje, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... frijituak trufatuak, tortillak, trufa tostadak, pizza boilarra, haragi saltsa boilarra, pasta boilarra, risotto boilarra, lasagna boilarra, gazta boilarra, pure boilurduna, arrain boilarra, entsaladak ozpin ozpin trufatuekin eta imajina dezakegun beste edozein plater. Kontutan hartu behar da Olio-baldintzak ez direla sukaldaritzarako erabiltzen, beroak zaporea hondatuko bailuke, dagoeneko prestatutako...
Portfolio (76)
Polen, Brzozów
... rijst weten we bijvoorbeeld niet welke chemicaliën zijn gebruikt tijdens de teelt. Het bekendste Italiaanse gerecht met arborio rijst is risotto, een kenmerkend gerecht uit Noord-Italië. Arborio rijst kan ook een component zijn van zoete rijstgerechten op basis van melk of rijst. Je kunt ook verwachten dat het met groenten wordt bereid. Arborio is na het koken licht plakkerig (dankzij de amilopectine), vochtig, en perfect voor het bereiden van vullingen, desserts, en vooral, het is de beste.
Portfolio (781)
Frankrijk, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX is uw ideale partner voor unieke en verfijnde culinaire creaties. Als gespecialiseerde fabrikant bieden wij een gevarieerd assortiment van suikers en zouten met exquise biologische smaken, perfect om uw gerechten het hele jaar door te verfraaien, evenals cadeaupakketten en siroop om de smaak van uw dranken te versterken. Wij bieden gearomatiseerde en gekleurde suikers...
Portfolio (200)
Italië, Imperia
... zijn een uitstekende appetizer, bijvoorbeeld geserveerd met plakken zelfgemaakt brood of op bruschetta, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen, bijvoorbeeld een lekkere risotto. Ze zijn heerlijk in groente-, rijst- of pastasalades. Bijvoorbeeld om een speciale touch te geven aan een Caprese-salade door gedroogde tomaten en kappertjes toe te voegen. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C), het product bedekt houden met olie en binnen 5 dagen consumeren. Code:POMOL 180...
Portfolio (44)
Frankrijk, Paris
...Een mooi doosje bestaande uit een Assaisonnement à tailler Cèpe en een voedselveilige taille-crayon. Een natuurlijke, plantaardige en glutenvrije recept bereid met liefde in Alès in de Cévennes. Ideaal voor de Zuidwestelijke keuken, wild, verse kaas, soepen en risotto. Een Assaisonnement van 18g, dat zijn 120 schaafsel voor uw borden. Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen licht. Afmetingen: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Netto gewicht: 18g...
Portfolio (200)
Italië, Asigliano Vercellese
...Risotto-preparatie, met rijst van de variëteit Maratelli.
Portfolio (2)
Italië, Capo D'orlando
La Sicilnaturabio is een coöperatieve landbouwonderneming die in 2015 is opgericht uit de passie van enkele producenten die zich hebben verenigd met de bedoeling duurzame landbouw te bevorderen. Het bedrijf heeft een lokale eenheid waar de fasen van binnenkomst, opslag, verwerking, verpakking en verzending van de producten plaatsvinden, gelegen in Capo D'orlando. Het bedrijf, dat uitsluitend uit S...
Portfolio (27)
Duitsland, München
... zelfgemaakte risotto met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bereid in slechts 20 minuten. Met alleen een goede smaak zijn we niet tevreden. Bij AnaVita zorgen we er ook voor dat onze klanten te allen tijde kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en hun verwerking. We vervaardigen onze producten uitsluitend volgens de International Food Standard (IFS). De herkomst van onze producten...
Portfolio (28)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Griekenland, Corinth
...Risotto met gedroogde slakken, kurkuma en champignons. Een hemelse smaak die letterlijk uit de aarde komt! Voor een rijkere smaak kun je vers geraspte gember bovenop toevoegen. Klaar in 15 min.
Portfolio (8)
...Er zijn zoveel mogelijke recepten met rijst... Het is zeker belangrijk om te weten hoe je het moet koken. Laat het idee varen dat het slechts een bijgerecht is; bij ons wordt rijst een op zichzelf staand gerecht: Risotto, gekleed op verschillende manieren om altijd in de mode op uw tafels te verschijnen. Van de harde en verfijnde smaak van truffel, tot de warmte en omhelzing van 4 kazen, en de verfijnde smaak van saffraan en BIO, Casa Di Cecco presenteert zijn risotti: allemaal verschillend, maar elk met zijn eigen stijl.
Portfolio (9)
Italië, Mortara
...Bij het einde van de kooktijd en van het vuur af, de Risotto met Porcini opkloppen met geklaarde boter, enkele schilfers Castelmagno en verse, gehakte peterselie. Ingrediënten: Carnaroli Rijst Classico (88%), groentebouillonpoeder (zout, zetmeel en maltodextrines van aardappelen, gedroogde groenten (wortel, selderij, peterselie), zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, specerijen), rijstmeel...
Portfolio (3)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Risotto met paddenstoelen, bereid met zachte Arborio-rijst en een romige saus. Smaakvolle porcini-paddenstoelen worden vergezeld door jonge erwten. Gewicht: 265g...
Portfolio (184)
Portugal, Leiria
... Bereidingswijze: Doe twee eetlepels olijfolie in een pan, voeg de rijst toe en laat het even koken, breng op smaak. Voeg vervolgens ongeveer 100 ml witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg beetje bij beetje het hete water toe (iets meer dan het dubbele van de rijst) en blijf ongeveer 20 tot 25 minuten roeren. De risotto moet "romig" maar al dente zijn. Wanneer het gaar is, haal het van het vuur en voeg ongeveer 25 g boter toe. Je kunt ook twee eetlepels Parmezaanse kaas toevoegen. Je kunt het water vervangen door room of bouillon. Bestrooi met peterselie, bieslook of basilicum en serveer.
Portfolio (7)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Italië, Dorgali
... lage caloriegehalte en de hoge concentratie eiwitten. Onze Ricotta Sarda is heerlijk om alleen te proeven, in plakken, of als uitstekende aanvulling op verse groenten, zoals geraspt over tomaat. Perfect om verse salades, pasta, risotto, ovenschotels of als steringrediënt in hartige taarten te verrijken, onze Ricotta Sarda is een waar culinair juweel dat uitnodigt tot het ontdekken van authentieke en eerlijke smaken.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... aan voedingsstoffen: vezels, vitamine C en E, mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer, en omega 3 en 6 vetzuren. Witte quinoa heeft in vergelijking met rode of zwarte quinoa een neutralere smaak, waardoor het zich aan verschillende bereidingen aanpast. Voor gebruik wordt aangeraden om de korrels onder water te spoelen en vervolgens ongeveer 10-12 minuten te koken. Om quinoa smakelijk te maken, is het belangrijk om de korrels te roosteren voordat je het kookvocht toevoegt. Biologische quinoa is uitstekend als vervanger voor risotto of kan de belangrijkste ingrediënt van je salades worden.
Portfolio (50)
Frankrijk, Valréas
...Een biologische extra vierge olijfolie geselecteerd om zijn aromatische rijkdom, verheven door de delicate geur van truffel (Tuber Melanosporum), een echte zwarte parel uit de Provençaalse bodem! Proefadviezen: Over een salade, carpaccio, risotto, verse pasta of een geplette aardappel.
Portfolio (10)
Als overheidsorganisatie vertegenwoordigt ITPC Milano het Indonesische Ministerie van Handel en opereert het rechtstreeks onder de Directie Generaal van Nationale Exportontwikkeling. De handels- en economische relatie tussen de Indonesische en Italiaanse overheid is vastgesteld op 17 januari 1973. ITPC Milano, volgens het Memorandum of Understanding ondertekend door vertegenwoordigers van de Indon...
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Premium Grof Bruine Rijst. Groene voeding uit Rusland Korrelig Natuurlijke groene voeding Topkwaliteit. ARATAY rijst wordt verbouwd op vruchtbare gronden in het Krasnodargebied, Rusland. We gebruiken milde technologie. 2 keer minder meststoffen en fungiciden. Grof bruin heeft een grote kever die er mooi uitziet. Gemiddelde amylose. Blijft korrelig na het koken. Goed voor risotto en pilaf. Een...
Portfolio (10)
Italië, Colonnata Carrara
“Mafalda” is de oudste larderia in Colonnata, al sinds 1930, toen de “lardo” slechts de arme bijgerecht was van de steenhouwers. In 1954 kwam de toen jonge wijnmaker de heer Veronelli bij oma Mafalda om lardo te kopen, waarbij hij het de bijnaam “Larderia van de legendarische Mafalda” gaf. Sinds 2002 heeft het de IGP-certificering en sindsdien produceert het alleen Lardo di Colonnata IGP. Ook voor...
Portfolio (3)
Slovenië, Ljubljana
... eiken) en nog eens 6 maanden in de flessen. Rijping potentieel: 2018 - 2028. Kenmerken: De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt zowel jeugdige als rijpe noten. Het ruikt naar rijpe donkere rode en zwarte vruchten en chocolade met een hint van hout. De wijn is droog in de mond met een fluweelachtige textuur en flexibele tannines. Zeer intens en fruitig karakter, maar toch voel je een elegante frisheid. Voedselcombinaties: Goed bij steak, wildterrine of geroosterde eend. Past ook goed bij pasta, risotto en gerijpte kazen. Serveertemperatuur: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Italië, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitief, tartines, antipasti, vissoepen, vis met uitgesproken smaak, gekookte groenten, op smaak gebrachte pasta, risotto. Note Bevat sulfieten. Capaciteit: 1,5 ltl Code: 08295 Categorie: Spumanti Alcoholpercentage: 11% Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Blend van druiven van witte druivenrassen, in balans. Kleur: Licht strogeel. Aroma: Delicaat van veldbloemen, karakteristiek. Smaak: Droog, hartig, fris en harmonisch.
Portfolio (46)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play