Frankrijk, Arengosse
YAYA NATURELLEMENT SAVOUREUX is uw ideale partner voor unieke en verfijnde culinaire creaties. Als gespecialiseerde fabrikant bieden wij een gevarieerd assortiment van suikers en zouten met exquise biologische smaken, perfect om uw gerechten het hele jaar door te verfraaien, evenals cadeaupakketten en siroop om de smaak van uw dranken te versterken. Wij bieden gearomatiseerde en gekleurde suikers...
Portfolio (200)
Frankrijk, Paris
...Een mooi doosje bestaande uit een Assaisonnement à tailler Cèpe en een voedselveilige taille-crayon. Een natuurlijke, plantaardige en glutenvrije recept bereid met liefde in Alès in de Cévennes. Ideaal voor de Zuidwestelijke keuken, wild, verse kaas, soepen en risotto. Een Assaisonnement van 18g, dat zijn 120 schaafsel voor uw borden. Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen licht. Afmetingen: 9,5 x 11,4 x 4,4 cm Netto gewicht: 18g...
Portfolio (200)
...Er zijn zoveel mogelijke recepten met rijst... Het is zeker belangrijk om te weten hoe je het moet koken. Laat het idee varen dat het slechts een bijgerecht is; bij ons wordt rijst een op zichzelf staand gerecht: Risotto, gekleed op verschillende manieren om altijd in de mode op uw tafels te verschijnen. Van de harde en verfijnde smaak van truffel, tot de warmte en omhelzing van 4 kazen, en de verfijnde smaak van saffraan en BIO, Casa Di Cecco presenteert zijn risotti: allemaal verschillend, maar elk met zijn eigen stijl.
Portfolio (9)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Risotto met paddenstoelen, bereid met zachte Arborio-rijst en een romige saus. Smaakvolle porcini-paddenstoelen worden vergezeld door jonge erwten. Gewicht: 265g...
Portfolio (184)
Frankrijk, Malataverne
... stelt u in staat om in slechts 16 minuten als een echte chef te verschijnen. Het kookprincipe lijkt op dat van pilafrijst, waarbij de rijst eerst lichtjes wordt gebakken in een vetstof (de tostatura, de roostering) voordat deze met vloeistof (vaak een groentebouillon, paddenstoel, vlees of vis) wordt gekookt. Risotto verschilt echter van pilafrijst doordat de vloeistof vervolgens in kleine opeenvolgende hoeveelheden wordt opgenomen (ongeveer 7 bevochtigingen) tot volledige gaarheid.
Portfolio (188)
Frankrijk, Valréas
...Een biologische extra vierge olijfolie geselecteerd om zijn aromatische rijkdom, verheven door de delicate geur van truffel (Tuber Melanosporum), een echte zwarte parel uit de Provençaalse bodem! Proefadviezen: Over een salade, carpaccio, risotto, verse pasta of een geplette aardappel.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
Sinds 1873 is Alélor fabrikant van mosterd, mierikswortel en specerijen. Alélor is een familiebedrijf met 20 medewerkers en de laatste mosterdfabriek in de Elzas, evenals de enige fabriek in Frankrijk die mierikswortelwortels verwerkt. Alélor werkt samen met de Kamer van Landbouw om de lokale agrarische sector te ondersteunen en de teelt van mosterdzaad en mierikswortelwortels in Frankrijk te beho...
Portfolio (80)
Frankrijk, Talant
... weinig ingrediënten het essentiële te bereiken: een onfeilbare en foutloze uitvoering om zonder enige schaamte te genieten van een eenvoudige, gezonde en smakelijke keuken. Het laat u gerechten ontdekken in dit boek die in alle eenvoud de ogen zullen doen oplichten. Toegankelijkheid gegarandeerd, met op uw bord: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, maar ook risotto, gratin dauphinois of tarte au maroilles, enz. AUTEUR Na socioloog te zijn geweest, opende DORIAN NIETO zijn kookblog "Maar waarom vertel ik u dit... doriancuisine.com" om te delen Referentie:BELSO17 Op voorraad:1 Artikel Taal:Frans...
Portfolio (192)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...abrikoos en een vleugje citrus. Het geheel combineert prachtig en creëert deze favoriete cuvée die perfect past bij gevogelte of een risotto met sint-jakobsschelpen. Verrukkelijk! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druif: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Généreux en aromatisch, deze Viognier komt tot uiting in tonen van geelvleesfruit en een vleugje witte bloemen. Als aperitief past hij perfect bij toast met geitenkaas & honing, een zalm- en dillecake of Cretese bruschetta. Bij de maaltijd combineert u het met gegrilde inktvis, een risotto met asperges, een kipgerecht in de braadpan met rozemarijn of flambé-gamba's. U kunt het ook gewoon koel genieten, met vrienden als aperitief. Inhoud: 75 cl Alcoholpercentage: 13 % VOL...
Portfolio (57)
Frankrijk, Auxerre
... risotto, Boeren gerechten Verpakking Eenheidsprijs, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, verkocht per doos van 6 flessen franco huis. Advies van de oenoloog: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Cairanne Jaargang: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Witte kaas met een gladde textuur en lichte openingen en schimmels. Met een zachte textuur en een romige uitstraling wanneer hij warm is, voegt hij genereusheid en smaak toe aan tal van toepassingen. De kenmerkende smaak maakt het mogelijk om hem te combineren met veel recepten, zowel warm als koud, in sauzen, op pizza, in salades, in risotto...
Portfolio (187)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
MCR Equipements is gespecialiseerd in de online verkoop van apparatuur en accessoires voor professionals in de horeca. Online verkoop van CHR-apparatuur, horeca-apparatuur, professionele apparatuur voor restaurants, snacks, bars, broodjeszaken, pizzeria's, cafés, fastfood,... In de MCR Equipements winkel kunt u uw koelapparatuur voor de horeca kopen: van mini-bar koelkasten tot gekoelde vitrine...
Portfolio (188)
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Frankrijk, Blagnac
... variant, truffelverrines met hele truffels, schillen of truffelvlokken. U ontdekt ook kleine lekkernijen om uw dagelijkse gerechten op te fleuren, zoals truffelolie of -azijn, spreads, specerijen of zelfs gerechten zoals risotto, pasta of polenta. Om een vleugje truffel aan uw gerechten toe te voegen, kunt u kiezen voor crèmes of sauzen. Naast truffels selecteren we ook diverse hoogwaardige...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play