Frankrijk, Mietesheim
Sinds 1873 is Alélor fabrikant van mosterd, mierikswortel en specerijen. Alélor is een familiebedrijf met 20 medewerkers en de laatste mosterdfabriek in de Elzas, evenals de enige fabriek in Frankrijk die mierikswortelwortels verwerkt. Alélor werkt samen met de Kamer van Landbouw om de lokale agrarische sector te ondersteunen en de teelt van mosterdzaad en mierikswortelwortels in Frankrijk te beho...
Portfolio (80)
Frankrijk, Talant
... weinig ingrediënten het essentiële te bereiken: een onfeilbare en foutloze uitvoering om zonder enige schaamte te genieten van een eenvoudige, gezonde en smakelijke keuken. Het laat u gerechten ontdekken in dit boek die in alle eenvoud de ogen zullen doen oplichten. Toegankelijkheid gegarandeerd, met op uw bord: pot-au-feu, bourguignon, blanquette, maar ook risotto, gratin dauphinois of tarte au maroilles, enz. AUTEUR Na socioloog te zijn geweest, opende DORIAN NIETO zijn kookblog "Maar waarom vertel ik u dit... doriancuisine.com" om te delen Referentie:BELSO17 Op voorraad:1 Artikel Taal:Frans...
Portfolio (192)
Finland, Turku
...De Cinerino wordt elk jaar aantrekkelijker met zijn aroma's van honing, witte bloemen en citrusvruchten van zeldzame aantrekkingskracht. In de mond is hij rijk, rond, soepel en heeft hij een uitzonderlijke frisheid. Perfect bij voorgerechten, maar ook goed te combineren met vis, oesters en risotto. Heerlijk bij zachte, dooraderde kazen. Volume: 750ml...
Portfolio (177)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... oudste ter wereld behoort. De gelijknamige wijn 'The Old Garden' is een zeldzame en uitzonderlijke cuvée, gekenmerkt door een zijdezachte textuur en een complexe aromatische palette, met tonen van zwarte kers, kruidnagel, peper en zoethout. In de mond onthult het delicate smaken van sinaasappel, chocolade en houtachtige specerijen. '’The Old Garden' biedt een unieke smaakervaring en past perfect bij gegrild lamsvlees met rozemarijn, een risotto met wilde paddenstoelen, of pure chocolade met zeezout.
Portfolio (10)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...abrikoos en een vleugje citrus. Het geheel combineert prachtig en creëert deze favoriete cuvée die perfect past bij gevogelte of een risotto met sint-jakobsschelpen. Verrukkelijk! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druif: 100% Sauvignon AOC: Sancerre Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2031 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Généreux en aromatisch, deze Viognier komt tot uiting in tonen van geelvleesfruit en een vleugje witte bloemen. Als aperitief past hij perfect bij toast met geitenkaas & honing, een zalm- en dillecake of Cretese bruschetta. Bij de maaltijd combineert u het met gegrilde inktvis, een risotto met asperges, een kipgerecht in de braadpan met rozemarijn of flambé-gamba's. U kunt het ook gewoon koel genieten, met vrienden als aperitief. Inhoud: 75 cl Alcoholpercentage: 13 % VOL...
Portfolio (57)
Duitsland, Freudenstadt
...Intensieve kleur, aroma en geur Krachtige, kruidige Württemberger Lemberger met peperige en bessenachtige tonen, gecombineerd met traditioneel met de hand geoogst Portugees zeezout! Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar brengt ook intens aroma, bijvoorbeeld bij gegrild vlees, over een risotto of zelfs bij een gebakken schijf bloemkool... Ingrediënten: Natuurlijke handgeplukte zeezout uit Portugal zonder toevoegingen, Württemberger rode wijn van de druivensoort Lemberger (bevat sulfieten)...
Portfolio (9)
Frankrijk, Auxerre
... risotto, Boeren gerechten Verpakking Eenheidsprijs, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, verkocht per doos van 6 flessen franco huis. Advies van de oenoloog: te serveren tussen 16 en 18°C Domein: Domaine Brunely Appellatie: Cairanne Jaargang: 2019 Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
King of Truffles is een jong en dynamisch bedrijf dat zich omringt met de meest ervaren medewerkers en jagers. Het heeft twee hoofdgebieden van uitmuntendheid: de selectie van de beste pure en ongerepte truffels en de bescherming van het gebied waarin de producten worden gezocht en geselecteerd, met volledig respect voor het milieu waarin het opereert. We hebben het over de provincie Isernia, in h...
Portfolio (10)
Italië, Gussago
Acri Wine Service helpt importeurs, groothandelaren, distributeurs en winkels om de juiste Italiaanse wijn voor hun klanten te vinden. Je vindt een ruime keuze met wijnen uit alle regio's van Italië, van noord tot zuid, inclusief de eilanden, en je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen. Ik ben gespecialiseerd in de levering van Italiaanse wijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je zon...
Portfolio (4)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en Aroma: houtachtig-aards in geur, warm-kruidig, licht peperachtig aroma met een bittere nasmaak Toepassing: Kurkuma geeft veel curry-gerechten de typische goudgele kleur, maar wordt ook gebruikt om rijstgerechten, risotto, vissoep, chutneys en Noord-Afrikaanse lamsgerechten op smaak te brengen. Tip: Het poeder mag aan het begin van het koken nooit worden...
Portfolio (24)
Frankrijk, Saint-Etienne
...Witte kaas met een gladde textuur en lichte openingen en schimmels. Met een zachte textuur en een romige uitstraling wanneer hij warm is, voegt hij genereusheid en smaak toe aan tal van toepassingen. De kenmerkende smaak maakt het mogelijk om hem te combineren met veel recepten, zowel warm als koud, in sauzen, op pizza, in salades, in risotto...
Portfolio (187)
Professionaliteit en klantenservice in de voedingssector, nationale en internationale distributie van geselecteerde producten gericht op het voldoen aan hoge kwaliteitsvereisten.
Portfolio (1)
Oostenrijk, Vienna
...Truffelolie is een delicate en aromatische kruidenolie. Het is gemaakt van een hoogwaardige koudgeperste olijfolie van Primadonna. Truffelolie is bijzonder geschikt voor het verfijnen van risotto en pasta, carpaccio, roerei, kaas, aardappelpuree, room sauzen / lichte gebonden sauzen, roerei / gebakken ei, zacht ei / gepocheerd ei / onsen ei en ham. Inhoud: 150 tot 750 ml Smaak: originele zwarte truffelsmaak door natuurlijke truffelschijfjes, met een fijne olijvensmaak.
Portfolio (8)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Polen, Andrychów
... serveren uit de pekel gehaald. Je kunt ze extra besprenkelen met extra vierge olijfolie "MANZANO" en dan kun je hun smaak volledig waarderen. Olijven zijn ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze passen goed bij vlees, vleeswaren, vis, pasta, risotto, pizza, spaghetti en salades. Olijven zijn rijk aan B-vitamines, provitamine A en vitamine C en E, evenals mineralen - vooral fosfor, kalium en ijzer. Tegelijkertijd zijn ze licht verteerbaar.
Portfolio (7)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
MCR Equipements is gespecialiseerd in de online verkoop van apparatuur en accessoires voor professionals in de horeca. Online verkoop van CHR-apparatuur, horeca-apparatuur, professionele apparatuur voor restaurants, snacks, bars, broodjeszaken, pizzeria's, cafés, fastfood,... In de MCR Equipements winkel kunt u uw koelapparatuur voor de horeca kopen: van mini-bar koelkasten tot gekoelde vitrine...
Portfolio (188)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
Nederland, Nuenen
...DekeukenvanElise is gespecialiseerd in verse Italiaanse catering. We richten ons op 4 categorieën. Hapjes, Lunch, warme pasta en dranken. De hapjes zijn heerlijke vers gemaakte "Happas" voor elke gelegenheid zoals een; bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, vergadering , reünie, babyshower of een koffietafel. Deze hapjes zullen we naar uw wensen samenstellen. Als Lunch bieden wij Italiaanse; broodjes, wraps en salades. De warme Italiaanse pasta's die we aanbieden zijn; risotto, pennen en gnocchi. Om het compleet te maken kunnen we voor u ook de drank en evt. ander attributen verzorgen.
Italië, Mercato San Severino
Innovatief Italiaans voedingsbedrijf met een erfgoed dat teruggaat tot 1903 in de productie en levering van eenvoudige en traditionele Italiaanse voedingsproducten zoals tomaat, saus, peulvruchten, groenten en graanproducten.
Italië, Castel D'ario
...Riso Nuvola is ontstaan uit een idee in Castel D'Ario (MN), een plaats die beroemd is om de "Risotto alla Pilota", om de cultuur van de lokale gebieden bekend te maken. Een stedelijke rijst die wordt verbouwd, geproduceerd en verwerkt zoals het vroeger door de Mantuaanse boeren werd gedaan, om vervolgens verpakt en op de markt gebracht te worden door de lokale rijstfabriek: Riso Nuvola snc.
... fruit. * Gedroogde en gekookte peulvruchten. * Suiker. * Rijst. * Basmati rijst. * Lange rijst. * Korte rijst. * Volle rijst. * Risotto rijst. * Gestoomde rijst. * Marisma rijst. * Bomba rijst. * Pasta. * Kikkererwten. * Linzen. * Bonen. * Jam. * Olijven. * Sauzen. * Gazpacho. * Pisto. * Salmorejo. * Chips. * Snacks. * Stokbrood. * Biologische producten. * Veganistische...
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...-kaviaarcubes om te knabbelen, de plakjes 'pressé' om in een croque-monsieur te verwerken, of de CaviarCream, een 'verhoogde' tarama. Een andere vondst: de gedroogde kaviaarbloem, te gebruiken gemalen of in hele korrels op risotto of scrambled eggs... Naast de eieren en gerookte vissen breidt PETROSSIAN geleidelijk zijn assortiment uit met andere feestelijke producten: foie gras, truffels...
Portfolio (5)
Italië, Asigliano Vercellese
Onze landbouwonderneming produceert rijst sinds het begin van de 20e eeuw in Vercellese, een gebied dat altijd bekend staat om de teelt van de beste Italiaanse rijst. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bereiden van risotto's, soepen en functionele bereidingen, en zijn we de meest gewaardeerde onderneming in kwaliteitsbereidingen geworden. We hebben een merk voor de nation...
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Portugal, Lisboa
...Verkoop van lange rijst, carolino rijst, ronde rijst, volkoren rijst, gestoomde rijst, basmati rijst, risotto rijst, sushi rijst, wilde rijst, rijstmeel, rijstvlokken. Verkoop van griesmeel en maïsmeel. Verkoop van maïsmeel voor baby's en rijstmeel voor baby's.
Spanje, Sant Lloren
Wij zijn een fabrikant uit de Pyreneeën die gespecialiseerd is in zwarte knoflook, truffels en wilde paddenstoelen voor de detailhandel en de foodservice-industrie. Onze uitgebreide productcatalogus omvat de volgende producten: - Zwarte knoflook in verschillende formaten zoals bollen, poeder, puree en teentjes. - Truffel-specialiteitsproducten: truffelsauzen, smaakmakers, doordrenkte olijfoliën en...
Wij presenteren het RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, met verse pasta, pizza, zwarte truffels en vleeswaren uit Umbrië, risotto's, escalopes en huisgemaakte desserts, en om af te sluiten een goede IZZO-koffie uit Napels en een huisgemaakte limoncello. Chef Sergio Crivelli is geboren in Spoleto, wereldwijd erkend als gastronomisch centrum, heeft in Assisi gewoond en is door verschillende Ital...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play