Italië, Milano
Geboren in 2023 in Milaan, maar met jarenlange ervaring in de sector, is AGRI FAST-FOOD het referentiepunt voor liefhebbers van hoogwaardige Italiaanse koffie. Met een passie voor authentieke koffie opereren we in de wereld van de productie en distributie van koffie en zijn afgeleiden producten voor cafés en restaurants. We bieden een breed scala aan mengsels en formaten van café om aan alle smake...
Portfolio (116)
Italië, Imperia
... zijn een uitstekende appetizer, bijvoorbeeld geserveerd met plakken zelfgemaakt brood of op bruschetta, maar ze kunnen ook worden gebruikt om een voorgerecht op smaak te brengen, bijvoorbeeld een lekkere risotto. Ze zijn heerlijk in groente-, rijst- of pastasalades. Bijvoorbeeld om een speciale touch te geven aan een Caprese-salade door gedroogde tomaten en kappertjes toe te voegen. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C), het product bedekt houden met olie en binnen 5 dagen consumeren. Code:POMOL 180...
Portfolio (44)
Italië, Asigliano Vercellese
...Risotto-preparatie, met rijst van de variëteit Maratelli.
Portfolio (2)
Italië, Capo D'orlando
La Sicilnaturabio is een coöperatieve landbouwonderneming die in 2015 is opgericht uit de passie van enkele producenten die zich hebben verenigd met de bedoeling duurzame landbouw te bevorderen. Het bedrijf heeft een lokale eenheid waar de fasen van binnenkomst, opslag, verwerking, verpakking en verzending van de producten plaatsvinden, gelegen in Capo D'orlando. Het bedrijf, dat uitsluitend uit S...
Portfolio (27)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...risotto en gnocchi te verrijken. - Vlees en Vis: Perfect om de smaak van gegrild vlees, braadstukken en visgerechten te versterken. - Sauzen: Geweldig voor de productie van oliën, boters en truffelsauzen. - Voorgerechten en Kazen: Past prachtig bij bruschetta, oude kazen en vleeswaren. Neem Contact met Ons op voor een Aangepaste Aanbieding Als je op zoek bent naar het beste van de Zwarte Truffel...
Portfolio (34)
Italië, Mortara
...Bij het einde van de kooktijd en van het vuur af, de Risotto met Porcini opkloppen met geklaarde boter, enkele schilfers Castelmagno en verse, gehakte peterselie. Ingrediënten: Carnaroli Rijst Classico (88%), groentebouillonpoeder (zout, zetmeel en maltodextrines van aardappelen, gedroogde groenten (wortel, selderij, peterselie), zonnebloemolie, natuurlijke aroma's, specerijen), rijstmeel...
Portfolio (3)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
... lage caloriegehalte en de hoge concentratie eiwitten. Onze Ricotta Sarda is heerlijk om alleen te proeven, in plakken, of als uitstekende aanvulling op verse groenten, zoals geraspt over tomaat. Perfect om verse salades, pasta, risotto, ovenschotels of als steringrediënt in hartige taarten te verrijken, onze Ricotta Sarda is een waar culinair juweel dat uitnodigt tot het ontdekken van authentieke en eerlijke smaken.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
... aan voedingsstoffen: vezels, vitamine C en E, mineralen zoals magnesium, kalium en ijzer, en omega 3 en 6 vetzuren. Witte quinoa heeft in vergelijking met rode of zwarte quinoa een neutralere smaak, waardoor het zich aan verschillende bereidingen aanpast. Voor gebruik wordt aangeraden om de korrels onder water te spoelen en vervolgens ongeveer 10-12 minuten te koken. Om quinoa smakelijk te maken, is het belangrijk om de korrels te roosteren voordat je het kookvocht toevoegt. Biologische quinoa is uitstekend als vervanger voor risotto of kan de belangrijkste ingrediënt van je salades worden.
Portfolio (50)
Als overheidsorganisatie vertegenwoordigt ITPC Milano het Indonesische Ministerie van Handel en opereert het rechtstreeks onder de Directie Generaal van Nationale Exportontwikkeling. De handels- en economische relatie tussen de Indonesische en Italiaanse overheid is vastgesteld op 17 januari 1973. ITPC Milano, volgens het Memorandum of Understanding ondertekend door vertegenwoordigers van de Indon...
Portfolio (10)
Italië, Colonnata Carrara
“Mafalda” is de oudste larderia in Colonnata, al sinds 1930, toen de “lardo” slechts de arme bijgerecht was van de steenhouwers. In 1954 kwam de toen jonge wijnmaker de heer Veronelli bij oma Mafalda om lardo te kopen, waarbij hij het de bijnaam “Larderia van de legendarische Mafalda” gaf. Sinds 2002 heeft het de IGP-certificering en sindsdien produceert het alleen Lardo di Colonnata IGP. Ook voor...
Portfolio (3)
Italië, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitief, tartines, antipasti, vissoepen, vis met uitgesproken smaak, gekookte groenten, op smaak gebrachte pasta, risotto. Note Bevat sulfieten. Capaciteit: 1,5 ltl Code: 08295 Categorie: Spumanti Alcoholpercentage: 11% Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Blend van druiven van witte druivenrassen, in balans. Kleur: Licht strogeel. Aroma: Delicaat van veldbloemen, karakteristiek. Smaak: Droog, hartig, fris en harmonisch.
Portfolio (46)
King of Truffles is een jong en dynamisch bedrijf dat zich omringt met de meest ervaren medewerkers en jagers. Het heeft twee hoofdgebieden van uitmuntendheid: de selectie van de beste pure en ongerepte truffels en de bescherming van het gebied waarin de producten worden gezocht en geselecteerd, met volledig respect voor het milieu waarin het opereert. We hebben het over de provincie Isernia, in h...
Portfolio (10)
Italië, Gussago
Acri Wine Service helpt importeurs, groothandelaren, distributeurs en winkels om de juiste Italiaanse wijn voor hun klanten te vinden. Je vindt een ruime keuze met wijnen uit alle regio's van Italië, van noord tot zuid, inclusief de eilanden, en je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen. Ik ben gespecialiseerd in de levering van Italiaanse wijn. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je zon...
Portfolio (4)
Professionaliteit en klantenservice in de voedingssector, nationale en internationale distributie van geselecteerde producten gericht op het voldoen aan hoge kwaliteitsvereisten.
Portfolio (1)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, Città Di Castello
...Salsa met zomertruffels en paddenstoelen. Zonder conserveermiddelen en glutenvrij. Perfect voor pasta, risotto, eieren, toastjes, voorgerechten. Bevat geen zwarte olijven voor een echte truffelsmaak! Saus met zwarte truffels en paddenstoelen. Ideaal om verschillende gerechten te verrijken, zoals voorgerechten, toastjes, hoofdgerechten, sauzen, vlees, gratins en omeletten.
Portfolio (2)
Italië, Mercato San Severino
Innovatief Italiaans voedingsbedrijf met een erfgoed dat teruggaat tot 1903 in de productie en levering van eenvoudige en traditionele Italiaanse voedingsproducten zoals tomaat, saus, peulvruchten, groenten en graanproducten.
Italië, Castel D'ario
...Riso Nuvola is ontstaan uit een idee in Castel D'Ario (MN), een plaats die beroemd is om de "Risotto alla Pilota", om de cultuur van de lokale gebieden bekend te maken. Een stedelijke rijst die wordt verbouwd, geproduceerd en verwerkt zoals het vroeger door de Mantuaanse boeren werd gedaan, om vervolgens verpakt en op de markt gebracht te worden door de lokale rijstfabriek: Riso Nuvola snc.
Italië, Asigliano Vercellese
Onze landbouwonderneming produceert rijst sinds het begin van de 20e eeuw in Vercellese, een gebied dat altijd bekend staat om de teelt van de beste Italiaanse rijst. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bereiden van risotto's, soepen en functionele bereidingen, en zijn we de meest gewaardeerde onderneming in kwaliteitsbereidingen geworden. We hebben een merk voor de nation...
Italië, Polinago
Online verkoop van natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen zoals rijst, gourmet risotto, pasta, jam, honing, confituren, specerijen en eetbare bloemen, Italiaanse wijnen en likeuren. Alles in het teken van Italiaanse excellentie. Kant-en-klare risottogerechten en nog veel meer. Bezoek www.wildkitchen.it...
Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis; nagerechte...
...Arborio rijst, Roma rijst, Aromatische rijst, Venere zwarte rijst, Ermes rode rijst, gemalen maïsmeel, rijstmeel, rijstkoekjes, kant-en-klare risotto met Carnaroli en zwarte truffel, met paddenstoelen, rijstpasta.
Het restaurant La Corte De perfecte plek om unieke momenten en heerlijk eten te genieten. Restaurant La Corte is een traditioneel restaurant met Brescian cuisine dat de beste gerechten en dranken uit de volledige reeks van Brescian keukens serveert. Slechts een paar stappen van het centrum van Brescia, biedt La Corte een ontspannen culinaire ervaring in een informele omgeving voor gasten van alle ...
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
Italië, Isola Della Scala
Risotto's en typische specialiteiten...
Wij zijn een jong ambachtelijk laboratorium voor de productie, verpakking en groothandel van typische Italiaanse producten. Wij bieden een breed scala aan producten aan: aromatische kruiden en geneeskrachtige kruiden, specerijen, specerijenmixen, kruidenzouten, Himalayazout en speciale zouten, thee, kruideninfusies, fruitinfusies en drinkbare infusies, gedroogde sauzen, risotto's, producten op bas...
Italië, Tricerro
ERBITAL opereert in de sector van gedroogde producten zoals gemengde risotto, pasta van harde tarwe gemengd met de ingrediënten van het recept en gedroogde porcini-paddenstoelen sinds 1983, het jaar van oprichting van het bedrijf. Alle fasen van de verwerking van onze producten vinden plaats in onze fabriek in Tricerro, in de provincie Vercelli, een belangrijk Europees rijstgebied aan de voet van...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play