Frankrijk, Bourgbarré
...Komijn is een specerij die wordt gebruikt in verschillende recepten, vooral in sauzen of met kokosmelk. Dankzij de subtiele tijmsmaak verlicht komijn de smaak van romige gerechten.
Portfolio (21)
Turkije, Izmir
...Kristal Extra Virgin Olijfolie is koudgeperste olijfolie die wordt geproduceerd met de meest heerlijke olijven uit de Zuid-Aegeïsche heuvels. Bekend om zijn rijke en intense smaak, zal Kristal Extra Virgin Olijfolie elke maaltijd verbeteren. Aanbevolen voor koude gerechten, salades, sauzen en dips. Superieure categorie olijfolie verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische middelen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...De gembermuntt (of Schotse munt) behoort tot de familie van de Lamiaceae. De plant is niet gerelateerd aan gember; het is de naam van deze variëteit die verwijst naar zijn zeer geurige parfum en de pittige smaak die zowel doet denken aan munt als aan gember. Aromatische plant afkomstig uit West-Europa, deze variëteit wordt gebruikt in de keuken, in fruitsalades, sauzen of ijs. De muntachtige en...
Portfolio (22)
Frankrijk, Ostwald
...soep, maki's, pasta, rijst, granola, plantaardige melk en boter, sauzen en specerijen … Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, consumeer binnen drie maanden na opening en bewaar op een koele plaats. Verpakking van 200g tot 25kg Verpakking per 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Vetten: 47,4 g Waarvan verzadigde vetzuren...
Portfolio (12)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen. Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust. De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (30)
België, Arlon
...Klein bruin paddenstoeltje van 2,5 cm in diameter, met een minieme steel. Zacht en witachtig vruchtvlees, met een amandelachtige smaak. Zeer goed in sauzen of soepen. Voorbereidingstips De wilde paddenstoelen uit de natuur, hoewel gecontroleerd bij de oogst en in de verpakkingen, dienen als volgt schoongemaakt te worden: - Snijd 2 tot 3 mm van de stelen af. - Borstel de paddenstoelen voorzichtig...
Portfolio (49)
Turkije, Izmir
... en geur. Pudding & andere Desserts in Poedervorm zoals Cakes, Donuts, Pannenkoeken en Wafels: verhoogt de zachtheid, vloeibaarheid en smaak, maakt controle over vochtigheid, absorptie, viscositeit, diffusie en de algemene structuur van het product mogelijk. Maskeert nooit gevoelige geuren.
Portfolio (10)
... vergine olijfolie is zeker een wonder van de natuur. Ten eerste vermindert het de potentiële risico's van hart- en vaatziekten door het hoge gehalte aan linolzuur. Ook bevat onze extra vergine olijfolie hoge niveaus van de vitamines E, A, D en K, die helpen om cellen te verjongen. Hierdoor wordt veroudering vertraagd door de huid te beschermen. Het wordt vooral gebruikt in koude gerechten, sauzen...
Portfolio (5)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Hongarije, Budapest
...Het is een functionele zoetstof op basis van Stevia, prebiotische inulinevezel; gunstig voor de gezondheid, 100% natuurlijk. Het kan worden gebruikt in de productie van industriële producten en is geschikt voor de volledige vervanging van suiker. Het heeft dezelfde smaak als suiker, zonder nasmaak. Zoetheid: Het is 350-400 keer zoeter dan suikerriet. Aanbevolen voor: Voor de productie van vloeibare voedingsproducten (frisdranken, gearomatiseerde bieren, yoghurt, jam, sauzen, enz.), voor het zoeten van instantpoeders, voedingssupplementen.
Portfolio (3)
... pizza's, salades, eieren en kaasgerechten op smaak te brengen. Beschikbaar in gegradeerde bladvormen of in gemalen vorm, met een sterke aromatische smaak, is oregano een zeer veelzijdig en veelgebruikt kruid. De productie is gebaseerd op mengen, fysieke reiniging en grootte-reductie.
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
...Vis- en gevogeltepeper. Gebruik: Fijne citroenachtige toets. Zeer goed geschikt voor vis en gevogelte om sauzen en dressings op smaak te brengen. Zwarte bergpeper, Tellycherry bergpeper, kubebenpeper, Szechuan peper, groene bergpeper, witte bergpeper, langkorrelige peper, citroenmyrte. Fijne citroenachtige toets.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Italië, Palagonia
...Kenmerken: Product afkomstig van gezonde en rijpe tomaten, met de kenmerkende kleur, aroma en smaak van de vrucht waaruit het voortkomt door persing, eventuele scheiding van schillen en zaden en gedeeltelijke verwijdering van het water van constitutie, zodat de droge residu tussen 6 en 12 % ligt, exclusief eventueel toegevoegd zout. Gebruikt als kant-en-klare basis voor de bereiding van sauzen of voor industriële herverwerking. Verpakking: Aseptische zak in Aluminium-plastic combinatie Verpakking: Bag in box 10 kg (2 zakken van 5 kg per doos)...
Portfolio (55)
...Kleine beige-bruin ui stukjes/-granulaat (1-3mm) zonder toevoeging van vet geroosterd Een universeel kruidenmiddel Klaar fijn gesneden uien met een heerlijke geroosterde smaak! Dit kruidenmiddel is echt universeel inzetbaar en geeft krachtige gerechten de nodige smaak. Ook bij verfijnde gerechten, zoals vis, zeevruchten, salades en sauzen, geeft de ui het beste van zichzelf, en dat zonder...
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
... om stoofgerechten, soepen, rijstgerechten, sauzen en stoofschotels op te warmen. Op de scherpte-schaal van 1 - 10 bereikt cayenne een scherptegraad van 7 - 8. Ingrediënten: Cayennepeper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 40 g in blikken doos...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Gebruik voor de bereiding van soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten en anderen. Voedingswaarde per 100 gr. Koolhydraten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 3,0 Eiwitten (g / 100g)… 46 Energie waarde (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play