...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
...Vis- en gevogeltepeper. Gebruik: Fijne citroenachtige toets. Zeer goed geschikt voor vis en gevogelte om sauzen en dressings op smaak te brengen. Zwarte bergpeper, Tellycherry bergpeper, kubebenpeper, Szechuan peper, groene bergpeper, witte bergpeper, langkorrelige peper, citroenmyrte. Fijne citroenachtige toets.
Portfolio (10)
Italië, Giarre
...De Pachino DOP-tomaat vertegenwoordigt de uitmuntendheid van de landbouwproductie in het zuidoostelijke deel van Sicilië. Een groente met een zoete smaak en een intense rode kleur, geschikt voor elk type gebruik in de keuken, van aperitief tot salades en sauzen. Het DOP-keurmerk maakt het uniek en onnavolgbaar in smaak. Bijna het hele jaar door beschikbaar, maar de uitmuntendheid wordt bereikt in het zomerseizoen.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Italië, Palagonia
...Kenmerken: Product afkomstig van gezonde en rijpe tomaten, met de kenmerkende kleur, aroma en smaak van de vrucht waaruit het voortkomt door persing, eventuele scheiding van schillen en zaden en gedeeltelijke verwijdering van het water van constitutie, zodat de droge residu tussen 6 en 12 % ligt, exclusief eventueel toegevoegd zout. Gebruikt als kant-en-klare basis voor de bereiding van sauzen of voor industriële herverwerking. Verpakking: Aseptische zak in Aluminium-plastic combinatie Verpakking: Bag in box 10 kg (2 zakken van 5 kg per doos)...
Portfolio (55)
...Kleine beige-bruin ui stukjes/-granulaat (1-3mm) zonder toevoeging van vet geroosterd Een universeel kruidenmiddel Klaar fijn gesneden uien met een heerlijke geroosterde smaak! Dit kruidenmiddel is echt universeel inzetbaar en geeft krachtige gerechten de nodige smaak. Ook bij verfijnde gerechten, zoals vis, zeevruchten, salades en sauzen, geeft de ui het beste van zichzelf, en dat zonder...
Portfolio (9)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
Duitsland, Hamburg
... om stoofgerechten, soepen, rijstgerechten, sauzen en stoofschotels op te warmen. Op de scherpte-schaal van 1 - 10 bereikt cayenne een scherptegraad van 7 - 8. Ingrediënten: Cayennepeper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 40 g in blikken doos...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Gebruik voor de bereiding van soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten en anderen. Voedingswaarde per 100 gr. Koolhydraten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 3,0 Eiwitten (g / 100g)… 46 Energie waarde (kcal / 100g)… 250...
Portfolio (178)
Bulgarije, Dolni Dubnik
...Deze azijn wordt verkregen door azijnfermentatie van appelsap. Bevat sulfieten. Deze azijn is perfect voor het op smaak brengen van al je salades, voor het begeleiden van je marinades en voor het conserveren van groenten.
Portfolio (7)
Turkije, Bursa
...De smaak die vanuit de vruchtbare landen van Anatolië naar uw huis komt.
Bijpassende producten
Tomatenpuree
Tomatenpuree
Andere Producten
Pasta
Pasta
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Bruges
...De etherische olie van mandarijn is een waardevol product dat veel wordt gebruikt in de agrovoedingsindustrie vanwege zijn onderscheidende aroma en aromatische eigenschappen. Deze etherische olie wordt gewaardeerd om zijn zoete geur en kenmerkende citrus smaak, en wordt gebruikt om een verscheidenheid aan producten op smaak te brengen, zoals snoep, dranken, desserts en sauzen. Zijn verfrissende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Een smaakvolle kruidenmix die kan worden gebruikt voor alle soorten vis en bereidingswijzen. Kan worden gebruikt in marinades, in sauzen of als topping voor gegrilde vis. DE VOORDELEN Uitstekende bron van eiwitten, rijk aan mineralen, vitamine D, de vis wint aan smaak en aroma met de kruidenmix die elk zijn specifieke voordelen biedt.
Portfolio (28)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
Duitsland, Langenbach
...Bizim Vatan, een van de meest gevestigde merken van Turkije, heeft een belangrijke rol gespeeld in het doorgeven van de Turkse smaak sinds de oprichting. Al bijna 70 jaar presenteren Turken met trots de producten van Bizim Vatan op hun tafels, aangezien de kwaliteit en smaak van het diverse assortiment door de decennia heen niet zijn veranderd. De heerlijke producten omvatten tonijn, garnituren, sauzen, conserven, augurken, azijnen en salades - een onmisbaar onderdeel van de Turkse keuken.
Bijpassende producten
ONZE PATRIOT
ONZE PATRIOT
Andere Producten
Mensen
Mensen
Portfolio (42)
Zwitserland, Château-D'oex
...« Vooruit met de geit! » Gemberdrank, Citroen met een vleugje Zwitserse peper die de smaakpapillen prikkelt en ananas met een ronde en zoete smaak. Sterk in vers koudgeperst gember. Toegevoegd aan tonic wordt het een heerlijke gemberbier, ook voor uw cocktails. Het brengt de smaken van uw saladedressings of warme sauzen, marinades en andere recepten tot leven, die beschikbaar zijn op de...
Portfolio (13)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Le Coteau
...cholesterolvrij en bevat meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten. Geraffineerde maïsolie vindt toepassingen in frituren, dressings, marinades, sauzen en in industriële toepassingen zoals de productie van biodiesel en als smeermiddel. Een gematigde consumptie wordt aanbevolen, gezien het gehalte aan omega-6 vetzuren.
Portfolio (10)
Italië, Messina
...Het is geen gewone pistachepasta, maar een traditie die voortkomt uit Siciliaans durumtarwe en gunstige omgevingsomstandigheden. De langzame, natuurlijke droging geeft het een ongeëvenaarde smaak en geur. De ambachtelijke productie garandeert de authenticiteit, de bronzen extrusie zorgt voor een uitstekende kookvastheid en 'hechting' aan sauzen. Alleen Siciliaanse granen en hoogwaardige pistachenoten voor een unieke en herkenbare smaak, altijd. Verschillende formaten: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portfolio (10)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
... keuken en zijn een van de meest gewilde culinaire specerijen. Ook bekend als zoete laurier, worden laurierbladeren gebruikt als smaakmaker en kruiden in soepen, vlees, stoofschotels, vis, sauzen, augurken en in zoetwaren. De laurierbladeren worden meestal gedroogd en worden gebruikt in hun geheel, verkruimeld of gemalen. Deze bladeren bezitten aromatische, stimulerende en narcotische eigenschappen...
Oostenrijk, Vienna
...Truffelolie is een delicate en aromatische kruidenolie. Het is gemaakt van een hoogwaardige koudgeperste olijfolie van Primadonna. Truffelolie is bijzonder geschikt voor het verfijnen van risotto en pasta, carpaccio, roerei, kaas, aardappelpuree, room sauzen / lichte gebonden sauzen, roerei / gebakken ei, zacht ei / gepocheerd ei / onsen ei en ham. Inhoud: 150 tot 750 ml Smaak: originele zwarte truffelsmaak door natuurlijke truffelschijfjes, met een fijne olijvensmaak.
Portfolio (8)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
...JODEERD PUUR ZOUT Merk: Fooday Zout Gewicht: 1 Kg GOED VOOR JE GEZONDHEID Jodium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een normale cognitieve functie. Met zout kun je smaken tot leven brengen. Je gerechten smaken beter en je proeft meer smaak. De kleine, fijn gemalen korrels van Fooday 03 zijn uiterst geschikt voor de bereiding van je dagelijkse maaltijden, van aardappelen tot gestoofd vlees, vis of eieren, en voor sauzen, stoofschotels en beslag.
Portfolio (10)