Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Bruges
...De etherische olie van mandarijn is een waardevol product dat veel wordt gebruikt in de agrovoedingsindustrie vanwege zijn onderscheidende aroma en aromatische eigenschappen. Deze etherische olie wordt gewaardeerd om zijn zoete geur en kenmerkende citrus smaak, en wordt gebruikt om een verscheidenheid aan producten op smaak te brengen, zoals snoep, dranken, desserts en sauzen. Zijn verfrissende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Een smaakvolle kruidenmix die kan worden gebruikt voor alle soorten vis en bereidingswijzen. Kan worden gebruikt in marinades, in sauzen of als topping voor gegrilde vis. DE VOORDELEN Uitstekende bron van eiwitten, rijk aan mineralen, vitamine D, de vis wint aan smaak en aroma met de kruidenmix die elk zijn specifieke voordelen biedt.
Portfolio (28)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
Zwitserland, Château-D'oex
...« Vooruit met de geit! » Gemberdrank, Citroen met een vleugje Zwitserse peper die de smaakpapillen prikkelt en ananas met een ronde en zoete smaak. Sterk in vers koudgeperst gember. Toegevoegd aan tonic wordt het een heerlijke gemberbier, ook voor uw cocktails. Het brengt de smaken van uw saladedressings of warme sauzen, marinades en andere recepten tot leven, die beschikbaar zijn op de...
Portfolio (13)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Turkije, Bursa
...Over ons Sefasan Gıda is in 2018 opgericht om de in meer dan 30 jaar opgedane professionele ervaringen in de voedingssector in de praktijk toe te passen. Sefasan Gıda produceert in Orhangazi/Bursa en biedt groothandelsdiensten in de Marmara-regio. Met een professioneel team streeft Sefasan Gıda ernaar de "Smaak op uw Tafel" te zijn, met de klant als middelpunt. Onze doelstelling is om jullie te verenigen onder de slogan "Voor degenen die de Smaak Voelen."...
Portfolio (7)
...GEMARINEERDE ANCHOVIES: Versterkt met een mix van zonnebloemolie, azijn, hete pepersaus en zout. Een van de meest klassieke maar geliefde zeevruchten, ansjovis wordt gepresenteerd in gemarineerde vorm en brengt zijn unieke smaak naar uw tafels.
Portfolio (5)
Italië, Calenzano
... de volle smaak van mediterrane kruiden. Proef de Mayorice ook in pot, verkrijgbaar in 6 smaken en in het voordelige "family pack"! Glutenvrij en veganistisch product, gecertificeerd door de Italiaanse Vegetarische Vereniging.
Portfolio (1)
... worden gemengd met water en geconsumeerd. Omdat het natuurlijk en zonder toevoegingen is, verhoogt het de smaak in salades, gerechten en gebak. Kan als tonic worden gebruikt voor haar- en huidverzorging. Kan worden gebruikt als reiniger voor lichaamsverzorging.
Portfolio (6)
Spanje, Murcia
...Met zijn overvloed aan antioxidanten en vezels versterkt het je immuunsysteem en bevordert het de spijsvertering. Van revitaliserende sappen tot heerlijke sauzen en exotische desserts, de gulupa biedt een culinaire veelzijdigheid die nieuwe creaties in de keuken inspireert. Ontdek de perfecte balans tussen gezondheid en smaak met de gulupa.
Portfolio (6)
Italië, Mirabella Imbaccari
...Met zorg ambachtelijk vervaardigd, onze mengsels met aromatische kruiden uit Sicilië en specerijen, rijk aan geur en aroma. Include ook: Kruidensaus voor Vis, Kruidensaus voor Aardappelen, Kruidensaus voor Saus, Kruidensaus voor Spaghetti. Onmisbaar in de keuken, om elke schotel een vleugje smaak en aroma te geven. Het verschil zijn onze natuurlijke en geurige kruiden, die authentieke Siciliaanse smaak aan de sauzen bieden. Beschikbaar in glazen potten, doseerders, PET-blikken en zakken. Verpakkingen voor Retail, gespecialiseerde winkels, Gastronomie, GDO, Groothandel.
Italië, Gravina di Catania
...Passata di pomodoro met een intense en authentieke smaak, die de perfecte combinatie vertegenwoordigt van de traditie van de Italiaanse keuken en de aandacht voor het milieu. Geschikt voor het bereiden van sauzen, sauzen en ragù. Ideaal voor het op smaak brengen van pizza's en soortgelijke voedingsmiddelen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
... keuken en zijn een van de meest gewilde culinaire specerijen. Ook bekend als zoete laurier, worden laurierbladeren gebruikt als smaakmaker en kruiden in soepen, vlees, stoofschotels, vis, sauzen, augurken en in zoetwaren. De laurierbladeren worden meestal gedroogd en worden gebruikt in hun geheel, verkruimeld of gemalen. Deze bladeren bezitten aromatische, stimulerende en narcotische eigenschappen...
Oostenrijk, Vienna
...Truffelolie is een delicate en aromatische kruidenolie. Het is gemaakt van een hoogwaardige koudgeperste olijfolie van Primadonna. Truffelolie is bijzonder geschikt voor het verfijnen van risotto en pasta, carpaccio, roerei, kaas, aardappelpuree, room sauzen / lichte gebonden sauzen, roerei / gebakken ei, zacht ei / gepocheerd ei / onsen ei en ham. Inhoud: 150 tot 750 ml Smaak: originele zwarte truffelsmaak door natuurlijke truffelschijfjes, met een fijne olijvensmaak.
Portfolio (8)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Frankrijk, Villefranche
... aanbieden. De lekvrije en vetbestendige eigenschappen maken het geschikt voor soepen, sauzen en vette voedingsmiddelen. Het beschermt de smaak van het voedsel terwijl het ervoor zorgt dat er geen lekkages of morsen zijn tijdens de levering, wat aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van hygiëne en veilige voedseltransport.
Portfolio (1)
Bulgarije, Dolni Dubnik
...Deze azijn wordt verkregen door azijnfermentatie van appelsap. Bevat sulfieten. Deze azijn is perfect voor het op smaak brengen van al je salades, voor het begeleiden van je marinades en voor het conserveren van groenten.
Portfolio (7)
Turkije, Bursa
...De smaak die vanuit de vruchtbare landen van Anatolië naar uw huis komt.
Bijpassende producten
Tomatenpuree
Tomatenpuree
Andere Producten
Pasta
Pasta
...Gekruid met zout en specerijen, licht gerookt met eikenhout. Het is uitstekend om te sauteren en pasta gerechten zoals carbonara, amatriciana en elke pastasaus op smaak te brengen.
Portfolio (10)
... smaak behoudt. Bovendien maakt de veelzijdigheid het perfect voor een breed scala aan culinaire toepassingen, van sauzen en desserts tot hoofdgerechten. Door te kiezen voor het Gepasteuriseerde Hele Eiwit kunnen chefs en producenten er zeker van zijn dat ze een ingrediënt van hoge kwaliteit gebruiken dat voldoet aan de strengste normen voor voedselveiligheid.
Portfolio (8)
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
...- Een grote voedingswaarde, aangezien het rijk is aan calcium en vitamine B12. Tapiocazetmeel kan worden toegepast in verschillende voedingsmiddelen, waaronder: 1. Soepen, sauzen en dressings 2. Gebakken producten, bijv. gebak en taarten 3. Geëxtrudeerde voedingsmiddelen 4. Gekookt vlees 5. IJs en de productie van ijsjes 6. Noedels en pasta Uiterlijk: Vrij stromend roomwit poeder...
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Duitsland, Koblenz
...Hennep kruidenmix Provence is geschikt voor het op smaak brengen van gestoomde groenten, gegrild vlees, vis, sauzen, pasta, kaas, spreads en tomatengerechten.
Portfolio (94)
... Ze zijn van nature rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren en vitamine E. Vanwege de bijzondere smaak en fijne aroma's is de bio-olijfolie ideaal als basis en aanvulling voor specialiteiten uit de mediterrane keuken. Of het nu gaat om sauzen en vinaigrettes, marinades, koude gerechten of voor kort bakken. EAN: 4260394012423 Inhoud: 750 ml Aantal artikelen per doos: 6 Aantal dozen per laag: 25 Aantal lagen op pallet: 6 Aantal artikelen op pallet: 900...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play