...JODEERD PUUR ZOUT Merk: Fooday Zout Gewicht: 1 Kg GOED VOOR JE GEZONDHEID Jodium draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en een normale cognitieve functie. Met zout kun je smaken tot leven brengen. Je gerechten smaken beter en je proeft meer smaak. De kleine, fijn gemalen korrels van Fooday 03 zijn uiterst geschikt voor de bereiding van je dagelijkse maaltijden, van aardappelen tot gestoofd vlees, vis of eieren, en voor sauzen, stoofschotels en beslag.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Etienne
...De Mutti-pizzasaus is een rijke combinatie van 100% Italiaanse zonrijpe tomaten en traditionele ingrediënten zoals aromatische basilicum, oregano en ui. Hij verspreidt zich gelijkmatig over de pizza en geeft een betoverende geur en een intense smaak.
Portfolio (187)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Champignon (agaricus bisporus), zonnebloemolie, zomertruffel 5% (tuber aestivum vitt.), zout, aromatische planten, aroma, natuurlijk aroma. Verse champignons gebruikt 110 g per 100 g eindproduct. Houdbaarheidsdatum: 24 maanden. Gebruik: Ideaal voor bruschetta en om pasta's op smaak te brengen. Allergenen: Het product bevat geen allergene stoffen. Bevat geen gluten of conserveermiddelen. Voedingswaarden per 100 g: Energie Kj 1108 / Kcal 269 Vetten 25,1 g waarvan verzadigde vetzuren 2,7 g Koolhydraten 2,9 g waarvan suikers 0 g Vezels 7,5 g Eiwitten 4,1 g Zout 0,5 g...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - 99,8 % biologische rode azijn - 0,2 % natuurlijke sjalot smaak Serveersuggesties: Saladedressing, marinades, sauzen. Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
Portfolio (132)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Oostenrijk, Wien
...Onze zonnebloemolie voor de gastronomie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is perfect geschikt voor gebruik in professionele keukens en bij cateringdiensten. De olie kenmerkt zich door zijn neutrale smaak, hoge hittebestendigheid en veelzijdige toepasbaarheid. Ideaal voor bakken, frituren en als basis voor dressings en sauzen. De verpakking varieert van kleinere 5L-canisters tot grote verpakkingen voor de gastronomische behoefte.
Duitsland, Oyten
...Dankzij de aanwezige vezels kan amandelmeel veel vocht opnemen en is het een ideaal bindmiddel voor sauzen, soepen en desserts. Bij het bakken kan ongeveer 20 - 25 % van het graanmeel door amandelmeel worden vervangen. Aangezien amandelmeel van nature een lichte zoetheid heeft, kunt u indien nodig ook de in het recept aangegeven hoeveelheid suiker verminderen. Herkomst: VS Verwerkingsland: Duitsland Verpakking: 11,34 kg doos / 40 dozen per pallet...
Portfolio (42)
Oekraïne, Kherson
...Delicaat en licht, verfijnd, gedeodoreerd zonnebloemolie, zorgvuldig bereid uit de zaden van zeer olieachtige zonnebloemvariëteiten. Bewaar alle natuurlijke voedingsstoffen van het product. Olie heeft een lichtgouden kleur, zonder smaak en geur. Bij het koken verbrandt het niet en schuimt het niet. Ideaal voor het vullen van groentesalades, sauzen en allerlei soorten huisgemaakte gerechten...
Portfolio (6)
...Gouden Sirop (een heldere, gouden, viskeuze siroop) heeft een kenmerkende, van nature gekarameliseerde, milde smaak en gouden kleur. Het vervult dezelfde functie als invertsiroop, maar met extra kleur en smaak. Het wordt gebruikt in het bakken en in hartige sauzen. Het bevat geen toegevoegde smaken of kleuren. Dit is de traditionele gouden siroop gemaakt van natuurlijke suiker ingrediënten.
Portfolio (27)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische persillade "Provence d'Antan" van Araquelle, AB-label Echte Provençaalse recept om uw groenten en alle sauzen voor uw warme of koude gerechten op smaak te brengen. Tip: meng 1 eetlepel biologische persillade door uw vinaigrette. Ingrediënten: biologische basilicum 45%, biologische knoflook 40%, biologische peterselie 15%. Product van de 1e categorie, 3 keer gezeefd, in zijn prachtige versierde doos. Blikje van metaal Netto gewicht 18gr...
Portfolio (198)
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Hongarije, Szeged
... knoflookpoeder is veelzijdig inzetbaar. Het past uitstekend bij vleesgerechten, zoals steak of gebraden kip. Daarnaast kunnen we het gebruiken om pasta, rijst, sauzen of zelfs groenten op smaak te brengen. Dankzij de poedervorm is het eenvoudig te doseren en op te slaan in de keuken.
Portfolio (5)
...Hetzelfde fruit dat we gebruiken voor ons Fresh Dragon Fruit (Pitahaya) product, wordt gebruikt en gedroogd. Dit proces stelt Pitahaya in staat om zijn smaak en interne kleur te behouden, maar verandert de textuur en verandert het eens sappige verse fruit in een knapperige snack. Pitahayas worden gedroogd nadat ze zijn gepeld en in plakjes zijn gesneden. Vervolgens zijn de verpakte pitahayas klaar voor verkoop. Het kan worden gebruikt in sauzen en desserts, of kan op zichzelf worden gebruikt als een geweldige snack.
Portfolio (9)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Een van de meest traditionele sauzen aan de kust van Tarragona. Van maritieme oorsprong, wordt deze traditionele saus bereid met een rijke basis van tomaat, knoflook en geroosterde noten die een unieke en ongeëvenaarde smaak geven. De Salsa Romesco is perfect om te combineren met visgerechten, gegrilde groenten of salades.
Portfolio (10)
Frankrijk, Gometz La Ville
...Het is perfect om uw salades, of ze nu groen of samengesteld zijn, te verfraaien, evenals voor het marineren van vlees en groenten. Het unieke smaakprofiel maakt het een favoriete ingrediënt voor zelfgemaakte sauzen en dressings, waardoor het een heerlijke complexiteit aan uw culinaire creaties toevoegt. De zoetheid van honing ontmoet de levendigheid van azijn in elke druppel van onze Honingazijn, wat een smaakervaring creëert die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verleidt. Geniet van de veelzijdigheid van dit ambachtelijke condiment om memorabele gerechten te creëren.
Portfolio (51)
...Het NaREDUKTEAN® assortiment bestaat uit twee soorten natriumarm zout: > Een Clean Label natriumarm zout (NaCl en KCl die van nature samen zijn gekristalliseerd). > Een 0% natrium zoutvervanger mix met een zeer efficiënte bitterheidmaskering. Uitstekende resultaten in smaak en textuur. In de categorieën: Vlees, Bakkerij, Kant-en-klaar maaltijden, Sauzen, Zuivel, Snacks, Visafgeleiden, Soepen. Concurrentiële prijzen. MOQ: 300KG...
Portfolio (3)
Spanje, Madrid
...De excellentie van blauwe kaas. Castello® Danablu is de traditionele Deense blauwe kaas, die wordt gekenmerkt door zijn intense, licht zoute smaak. Voor de liefhebbers van blauwe kaas! DANABLU is een Deense IGP-kaas (Beschermde Geografische Aanduiding) en vertegenwoordigt daarom de excellentie van Deense blauwe kaas. Castello® Danablu wordt aangeboden in een blok van 2 kg voor de horeca. Castello® Danablu traditioneel kan worden gebruikt als aperitief, op een pizza of in een pastagerecht, voor salades of voor sauzen.
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in taarten, sauzen, granen, evenals in verschillende vlees- en visgerechten. Het meel heeft een ongebruikelijke aroma en smaak die vaag aan walnoot doet denken. Kikkererwten bevatten grote hoeveelheden micro-elementen en vitamines. Een unieke eigenschap van kikkererwtenmeel is dat het geen plantaardige olie absorbeert tijdens het frituren. Het product wordt op...
Portfolio (116)
Frankrijk, Rungis
...Gouden Keuze rozijnen uit Zuid-Afrika voor de fijnproevers in uw taarten, broodjes, sauzen of gewoon om te snacken... Snel, eet ze op! Hun gouden gele kleur straalt zonneschijn uit! De fruitige, lichtzure smaak maakt het een kwaliteitsproduct dat op elk moment van de dag past. Bron van 4 keer meer sporenelementen (calcium, ijzer, magnesium, kalium) dan verse druiven, is het ook een uitstekende bron van B-vitamines en vezels, wat de spijsvertering vergemakkelijkt. Maar het is ook een bron van antioxidanten die het hart beschermen, mineralen en koolhydraten.
Portfolio (249)
...Deze Indonesische Sichuan peper (ook bekend als Andaliman) is een absolute zeldzaamheid uit wildgroei. Licht pittig met een limoen geur, het wordt gebruikt om vlees, sauzen, ingewanden en de beroemde Sangsang op smaak te brengen. Artikelnummer: 2460b500 Hoeveelheid / Inhoud: 500g...
Portfolio (6)
Slovenië, Ljubljana
...Rijping 24 maanden in eiken vaten. De wijn is ongefilterd en er is een minimale hoeveelheid sulfieten toegevoegd net voor het bottelen. Verouderingspotentieel: 2020 - 2028. Kenmerken: Tinten van lichtrood als gevolg van uitgebreide maceratie. De neus ontvangt een elegante balans van rode vruchten en een hint van houten bouquet. De smaak is rond, medium sterk, met kruidige en fruitige noten. Voedselcombinaties: Bevat genoeg kracht om een degelijk gerecht te ondersteunen. Voedselcombinaties passen ook bij aspergegerechten, gevogelte en romige sauzen. Serveertemperatuur: 12-16° C.
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Cumbria
...Wij zijn leveranciers van DE BESTE KWALITEIT BRAZILIAANSE Gepureerde Zonnebloemolie en zijn op zoek naar serieuze kopers die behoefte hebben aan onze producten. Neem contact met ons op voor meer details. Onze zonnebloemolie is gemaakt van geselecteerde lichtgele zaden, met een lichte smaak en aroma, perfect voor de hedendaagse keuken, vooral geschikt voor gebruik in koude sauzen en dressings...
Portfolio (8)
Slovenië, Krmelj
...Fusilli-pasta, gemaakt van speltmeel, is een heerlijke keuze voor pastaliefhebbers. Deze spiraalvormige noedels, uitsluitend vervaardigd uit speltmeel, bieden een unieke textuur en een voedzame smaak. Door hun gedraaide ontwerp zijn ze perfect om sauzen vast te houden, waardoor elke hap vol smaak is. Of je ze nu combineert met een traditionele marinara-saus, door een romige pesto mengt of...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
... 2 eetlepels baobabpoeder nodig, in een glas water, met een beetje kaneel; we voegen heel weinig suiker toe om de heerlijke zure smaak van het poeder te behouden. Het wordt ook gemengd met pindakaas, melk en gierst om de Senegalese Ngalakh te maken, een vullend dessert dat op elk moment kan worden bereid, maar vooral tijdens de paasfeesten. Het baobabpoeder dat in verschillende Afrikaanse landen wordt gebruikt, heeft bindende, verdikkende en zuurmakende eigenschappen. Het wordt opgenomen in sauzen, granen (gierst, maïs, sorghum, fonio...), en crèmes.
Portfolio (32)
Frankrijk, Paris
...Voedingswaarde per 100g: KJoules: 2890 kj KCalorieën: 700 kcal Eiwitten: 13,3 g Koolhydraten: 6,88 g Suikers: 3 g Vetten: 67,3 g Verzadigde Vetten: 6,45 g Vezels: 6,7 g We houden ervan in alle sauzen! We genieten ervan zoet, hartig en het doet goed voor onze smaakpapillen en onze gezondheid. Maar kennen we het zo goed? De noot is een eetbare schilvrucht, die al sinds de tijd van de holbewoners in de smaak valt. De Cro-Magnon mensen gebruikten het al om olie van te maken. Het werd zelfs als ruilmiddel gebruikt. Ean13:3701511702854 Referentie:NoixBioAOCGrenoble1...
Portfolio (133)
Polen, Rusiec
...DILLEBLADEN (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Kruid met een kenmerkende kruidige smaak, gebruikt in de productie van kruidenmengsels en sauzen. Ook gebruikt als specerij voor vis. De bladeren zijn beschikbaar in gedroogde, gesneden en gemalen vorm, gesteriliseerd op verzoek van de klant. Aanbod: – gedroogde, gesneden dille. – gemalen dille – gesteriliseerde dille Verpakking: – papieren zak met folie-inzet van 5-10 kg...
Portfolio (10)
Finland, Turku
...Onze Sojaolie Wordt Geselecteerd Uit Lichtgele Zaden, Met Een Lichte Smaak En Aroma, Perfect Geschikt Voor Vandaag De Dag, Bijzonder Geschikt Voor Gebruik In Koude Sauzen En Kruidenierswaren, Wat Het Ideaal Maakt Voor Lichte Dieetconsumptie, Gezond En In Balans. HOGE OLEÏNE SOJA Om Ons Productassortiment Aan Te Vul, Bieden Wij Gefilterde Winterized Hoge Oleïne Sojaolie Aan, Verkregen Uit...
Portfolio (177)
Griekenland, Monemvasia
... beschouwd als de beste voor het maken van sauzen, als dressing of voor het creëren van lichtere gerechten. Dit komt omdat de smaak milder en delicater is, zonder de kracht van andere gebruikte ingrediënten te maskeren.
Portfolio (3)
... thuis. In het Duitse taalgebied is de plant bekend onder de naam "Jungfer im Grünen". Onze hoogwaardige zwarte komijnolie is wellness voor uw lichaam en zorgt vooral in de koude maanden voor welzijn. Een ontspannen stoombad met zwarte komijnolie kan wonderen verrichten. Dankzij de gezonde samenstelling van de ingrediënten kan zwarte komijnolie ook worden gebruikt bij verschillende huidaandoeningen of ademhalingsproblemen. Zwarte komijnolie kan uitstekend in de keuken worden gebruikt voor stoofschotels, kaasgerechten, sauzen of ovenschotels. Zwarte komijnolie heeft een lichte smaak...
Portfolio (5)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play