Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Turkije, Hatay
...Bankoverschrijving","**Productnaam:**":"Laurierbladeren","**Gebruik:**":"- Culinaire: Versterkt de smaak van soepen, stoofschotels, vlees en sauzen\n- Aromatherapie: Gebruikt in mengsels van essentiële oliën voor zijn kalmerende eigenschappen\n- Traditionele geneeskunde: Bekend om zijn spijsverteringsvoordelen","**Specificaties:**":"- Kleur: Groen\n- Aroma: Sterk, kruidig\n- Houdbaarheid: 2 jaar bij opslag op een...
Portfolio (7)
Frankrijk, Paris
...Voedingswaarde per 100g: KJoules: 2890 kj KCalorieën: 700 kcal Eiwitten: 13,3 g Koolhydraten: 6,88 g Suikers: 3 g Vetten: 67,3 g Verzadigde Vetten: 6,45 g Vezels: 6,7 g We houden ervan in alle sauzen! We genieten ervan zoet, hartig en het doet goed voor onze smaakpapillen en onze gezondheid. Maar kennen we het zo goed? De noot is een eetbare schilvrucht, die al sinds de tijd van de holbewoners in de smaak valt. De Cro-Magnon mensen gebruikten het al om olie van te maken. Het werd zelfs als ruilmiddel gebruikt. Ean13:3701511702854 Referentie:NoixBioAOCGrenoble1...
Portfolio (133)
Spanje, Altea, Alicante
... rood vlees, sauzen, pittige gerechten, sterke kazen of intensere vissen zoals zalm, enz. Het mooiste is dat je je, omdat het alcoholvrij is, alleen maar hoeft te concentreren op genieten. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerst GESCHIEDENIS: De IPA of India Pale Ale is een van de bierstijlen die de laatste jaren de grootste populariteit heeft verworven en voor ons is de IPA zonder twijfel een van de onmisbare stijlen. En om ervoor te zorgen dat je er op elk moment van kunt genieten, maken we dit bier ZONDER ALCOHOL.
Portfolio (9)
Polen, Rusiec
...DILLEBLADEN (ANETHUM GRAVEOLENS L.) Kruid met een kenmerkende kruidige smaak, gebruikt in de productie van kruidenmengsels en sauzen. Ook gebruikt als specerij voor vis. De bladeren zijn beschikbaar in gedroogde, gesneden en gemalen vorm, gesteriliseerd op verzoek van de klant. Aanbod: – gedroogde, gesneden dille. – gemalen dille – gesteriliseerde dille Verpakking: – papieren zak met folie-inzet van 5-10 kg...
Portfolio (10)
Finland, Turku
...Onze Sojaolie Wordt Geselecteerd Uit Lichtgele Zaden, Met Een Lichte Smaak En Aroma, Perfect Geschikt Voor Vandaag De Dag, Bijzonder Geschikt Voor Gebruik In Koude Sauzen En Kruidenierswaren, Wat Het Ideaal Maakt Voor Lichte Dieetconsumptie, Gezond En In Balans. HOGE OLEÏNE SOJA Om Ons Productassortiment Aan Te Vul, Bieden Wij Gefilterde Winterized Hoge Oleïne Sojaolie Aan, Verkregen Uit...
Portfolio (177)
Griekenland, Monemvasia
... beschouwd als de beste voor het maken van sauzen, als dressing of voor het creëren van lichtere gerechten. Dit komt omdat de smaak milder en delicater is, zonder de kracht van andere gebruikte ingrediënten te maskeren.
Portfolio (3)
... thuis. In het Duitse taalgebied is de plant bekend onder de naam "Jungfer im Grünen". Onze hoogwaardige zwarte komijnolie is wellness voor uw lichaam en zorgt vooral in de koude maanden voor welzijn. Een ontspannen stoombad met zwarte komijnolie kan wonderen verrichten. Dankzij de gezonde samenstelling van de ingrediënten kan zwarte komijnolie ook worden gebruikt bij verschillende huidaandoeningen of ademhalingsproblemen. Zwarte komijnolie kan uitstekend in de keuken worden gebruikt voor stoofschotels, kaasgerechten, sauzen of ovenschotels. Zwarte komijnolie heeft een lichte smaak...
Portfolio (5)
...Reactiearoma's (Process Flavors), bouillons en soepen in poeder- of pasta-vorm. Deze zijn ideaal om voedingsmiddelen zoals kant-en-klaar maaltijden, sauzen, enz. een kenmerkende smaak te geven. De reactiearoma's worden geproduceerd door gebruik te maken van de gecontroleerde Maillard-reactie van geselecteerde, hoogwaardige eiwitstoffen. De reactie wordt zo gecontroleerd dat verschillende...
Portfolio (19)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Frankrijk, Bourgbarré
...Komijn is een specerij die wordt gebruikt in verschillende recepten, vooral in sauzen of met kokosmelk. Dankzij de subtiele tijmsmaak verlicht komijn de smaak van romige gerechten.
Portfolio (21)
Turkije, Izmir
...Kristal Extra Virgin Olijfolie is koudgeperste olijfolie die wordt geproduceerd met de meest heerlijke olijven uit de Zuid-Aegeïsche heuvels. Bekend om zijn rijke en intense smaak, zal Kristal Extra Virgin Olijfolie elke maaltijd verbeteren. Aanbevolen voor koude gerechten, salades, sauzen en dips. Superieure categorie olijfolie verkregen rechtstreeks uit olijven en uitsluitend door mechanische middelen.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...De gembermuntt (of Schotse munt) behoort tot de familie van de Lamiaceae. De plant is niet gerelateerd aan gember; het is de naam van deze variëteit die verwijst naar zijn zeer geurige parfum en de pittige smaak die zowel doet denken aan munt als aan gember. Aromatische plant afkomstig uit West-Europa, deze variëteit wordt gebruikt in de keuken, in fruitsalades, sauzen of ijs. De muntachtige en...
Portfolio (22)
Martinique, Rivière-Pilote
...De Bondamanjak-chilipoeder, ideaal voor conservering, is perfect om je sauzen, marinades of puree op te fleuren. Intense en krachtige smaak. In het Caribisch gebied geeft het een heerlijke smaak aan accras, soepen, dressings...
Portfolio (31)
Frankrijk, Ostwald
...soep, maki's, pasta, rijst, granola, plantaardige melk en boter, sauzen en specerijen … Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, consumeer binnen drie maanden na opening en bewaar op een koele plaats. Verpakking van 200g tot 25kg Verpakking per 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Vetten: 47,4 g Waarvan verzadigde vetzuren...
Portfolio (12)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen. Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust. De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (30)
België, Arlon
...Klein bruin paddenstoeltje van 2,5 cm in diameter, met een minieme steel. Zacht en witachtig vruchtvlees, met een amandelachtige smaak. Zeer goed in sauzen of soepen. Voorbereidingstips De wilde paddenstoelen uit de natuur, hoewel gecontroleerd bij de oogst en in de verpakkingen, dienen als volgt schoongemaakt te worden: - Snijd 2 tot 3 mm van de stelen af. - Borstel de paddenstoelen voorzichtig...
Portfolio (49)
Turkije, Izmir
... en geur. Pudding & andere Desserts in Poedervorm zoals Cakes, Donuts, Pannenkoeken en Wafels: verhoogt de zachtheid, vloeibaarheid en smaak, maakt controle over vochtigheid, absorptie, viscositeit, diffusie en de algemene structuur van het product mogelijk. Maskeert nooit gevoelige geuren.
Portfolio (10)
... vergine olijfolie is zeker een wonder van de natuur. Ten eerste vermindert het de potentiële risico's van hart- en vaatziekten door het hoge gehalte aan linolzuur. Ook bevat onze extra vergine olijfolie hoge niveaus van de vitamines E, A, D en K, die helpen om cellen te verjongen. Hierdoor wordt veroudering vertraagd door de huid te beschermen. Het wordt vooral gebruikt in koude gerechten, sauzen...
Portfolio (5)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Hongarije, Budapest
...Het is een functionele zoetstof op basis van Stevia, prebiotische inulinevezel; gunstig voor de gezondheid, 100% natuurlijk. Het kan worden gebruikt in de productie van industriële producten en is geschikt voor de volledige vervanging van suiker. Het heeft dezelfde smaak als suiker, zonder nasmaak. Zoetheid: Het is 350-400 keer zoeter dan suikerriet. Aanbevolen voor: Voor de productie van vloeibare voedingsproducten (frisdranken, gearomatiseerde bieren, yoghurt, jam, sauzen, enz.), voor het zoeten van instantpoeders, voedingssupplementen.
Portfolio (3)
Spanje, Guardamar Del Segura
...Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (marjolein, oregano, rozemarijn en tijm). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van salades, pasta, sauzen, zachte kaas en elk soort vlees of vis op de grill of barbecue. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 119 Kj/29 Kcal. Vetten: 0,9 g, waarvan verzadigd: 0,3 g. Koolhydraten: 2,4 g, waarvan suikers: 0 g. Eiwitten: 0,9 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
... pizza's, salades, eieren en kaasgerechten op smaak te brengen. Beschikbaar in gegradeerde bladvormen of in gemalen vorm, met een sterke aromatische smaak, is oregano een zeer veelzijdig en veelgebruikt kruid. De productie is gebaseerd op mengen, fysieke reiniging en grootte-reductie.
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)