Duitsland, Schwalbach
...Kombucha-siroop is de geconcentreerde vorm van de fijnste, geselecteerde ingrediënten tot een heel bijzondere siroop. Hiermee kunnen niet alleen smakelijke koude en warme dranken worden gemaakt, maar ook sauzen of desserts worden verfijnd. Dosering aanbeveling: 1 eetlepel op 250 ml water Opmerking: Aangezien het een natuurproduct is, kunnen kleur en smaak variëren. Dosering aanbeveling: 1 eetlepel op 250 ml water...
Portfolio (7)
Bulgarije, Otets Paisievo
...Culinaire toepassingen: Hondsrozenpoeder wordt gebruikt om de smaak en aroma van voedsel en dranken te verbeteren. Het kan worden toegevoegd aan gerechten zoals desserts, taarten, muesli, vloeibare soepen en thee. Hondsrozenpoeder geeft een lichtzoete en fruitige smaak en wordt gebruikt om gerechten en dranken op smaak te brengen. Hondsrozenthee: Hondsrozenthee wordt gemaakt als een infusie van hondsrozenbessen of -bladeren en wordt geconsumeerd vanwege de vitamines en antioxidanten. Hondsrozenpoeder kan aan hondsrozenthee worden toegevoegd om het aroma en de smaak te versterken.
Portfolio (187)
Italië, Benna
...Dienst voor de-alcoholisatie van dranken, met vermindering van het alcoholgehalte zonder in te boeten op smaak en kwaliteit. We gebruiken geavanceerde technologieën om de organoleptische eigenschappen van het product intact te houden. Dienst beschikbaar vanaf 2025.
Portfolio (84)
Frankrijk, Le Sen
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft het een echte noot van pure chocolade met houtachtige nuances in de opening. Opmerkelijk in combinatie met patchouli in oosterse akkoorden. Aroma's Dit "gourmande" product ondersteunt en rondt de noten van cacao, vanille, koffie of praline af. Met een authentieke noot kan het worden gebruikt om de smaak van bakproducten, ijs, snoep, zuivelproducten of alcoholische dranken zoals "Brandy" te aromatiseren of te verbeteren. Cosmetica Dit product wordt weinig gebruikt in cosmetische producten.
Portfolio (93)
... steranijs, de vrucht van een boom, ook al zijn de aroma's van deze twee producten zeer vergelijkbaar. Gebruik: Naast het bekende gebruik in beroemde alcoholische dranken, kan wilde venkel ook in de keuken worden gebruikt. Het kan zowel in hartige als in zoete gerechten worden gebruikt. Ten eerste, in hartige gerechten, om een vis in folie, geroosterde groenten of een saus op smaak te brengen. Ten tweede, in zoete gerechten, om kleine koekjes, een speculaas, een jam of gebak te verrijken. Zak: 5kg Zak: 20kg...
Portfolio (45)
Turkije, Bursa
...Koffie is een van de traditionele dranken die we allemaal in de ochtend en avond consumeren, ongeacht het tijdstip van de dag. Koffies zijn voedingsproducten die zowel door hun verpakking als door hun inhoud indruk maken. Verpakking die de smaak en geur van koffie lange tijd kan behouden, is een zeer belangrijk detail voor koffies. De koffiebox moet met deze logica worden voorbereid. De kwaliteit...
Portfolio (65)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Doos van 15 sticks van 4g. En wat zit erin? Magere melkpoeder, aroma. Allergenen onder de loep Melk, soja*. * Zonder toevoeging van sojalecithine. Dit product is verpakt in een atelier dat met soja werkt, daarom vermelden we op de verpakking "Kan sporen van soja bevatten". Het aroma van Voile de Lait is een vanille-aroma dat zorgt voor een ronde smaak in de mond en goed past in warme dranken. Voile de Lait bevat 0,5% aroma's en 99,5% magere melk... dat is alles! Verpakking: recyclebare verpakking, weg te gooien in de GELE afvalbak. Sticks: weg te gooien met het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
...Voor een succesvol frappé-product is niet alleen de smaak bepalend – maar ook de eenvoudige en praktische bereiding. Al onze instantpoeders voor koude dranken zijn binnen enkele seconden ofwel met een automaat bereid of met ijs in een cocktailshaker luchtig geschud. Andere klassiekers voor warme zomerdagen – zoals onze melk-mixdranken vanille- en aardbeienmelk – worden heel eenvoudig met koud...
Portfolio (12)
Nederland, Capelle Aan Den Ijssel
... producten. Hier zijn enkele belangrijke punten over citroenzuurmonohydraat: Waterinhoud: Citroenzuurmonohydraat bevat één molecuul water (H2O) per molecuul citroenzuur (C6H8O7). De aanwezigheid van water in deze vorm beïnvloedt de chemische eigenschappen niet significant, maar het verandert wel iets de fysieke kenmerken. Voedings- en Drankenindustrie: Citroenzuurmonohydraat heeft veel van dezelfde toepassingen als anhydrogeen citroenzuur in de voedings- en drankenindustrie: – Smaakversterker: Het voegt een pittige en zure smaak toe aan voedingsmiddelen en dranken, waardoor hun smaak wordt verbeterd.
Portfolio (8)
Frankrijk, Mamoudzou
...Bamboe rietje, ook bekend als bamboe stro, met een lengte van 20 cm. Dit natuurlijke rietje is biologisch afbreekbaar en composteerbaar, afkomstig uit een duurzame en milieuvriendelijke teelt. Vrij van BPA (plastic), is het niet-toxisch, geurloos en vrij van chemische behandelingen. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, is het geschikt voor zowel koude als warme dranken. Het beïnvloedt op geen enkele manier de smaak van uw dranken en is gesteriliseerd voor veilig gebruik.
Portfolio (3)
Bulgarije, Sofia
... dragonneel de eetlust stimuleert. Misschien is dit de reden waarom het zo vaak wordt gebruikt in de Franse keuken. De plant dragonneel heeft verschillende variëteiten: Franse dragonneel, Spaanse (ook bekend als Mexicaanse) en Russische. De Franse en Spaanse dragonneel worden vaker gebruikt voor koken dan de Russische dragonneel, die voornamelijk wordt gebruikt om verschillende dranken op smaak te brengen. Verpakking: 125g, 250g en los.
Portfolio (154)
Nederland, Julianadorp
...Vodka Saffron is een premium kwaliteit vodka waaraan de specerij saffraan is toegevoegd. De unieke smaak, aroma en kleur van de vodka zijn te danken aan dit speciale ingrediënt. OKÉ VODKA SAFFRON BEVAT 40% ALCOHOL EN IS VERKRIJGBAAR IN FLESSEN VAN 700 ML. VODKA INSPIRATIE & RECEPTEN Vodka Saffron kan op verschillende manieren worden genoten: puur, in gemixte dranken, in een cocktail of als shot. Het drinken van Oké Vodka Saffron is altijd een ware smaaksensatie! De volgende recepten worden gepresenteerd als inspiratie voor het creëren van nieuwe smaken.
Portfolio (15)
Oostenrijk, Wolfsberg
...eiwitten, aminozuren en nog veel meer. Ons Moringapoeder heeft een zeer hoge fijnheidsgraad met de hoogste biologische beschikbaarheid en is de ideale aanvulling op uw voeding! Microfijne maling voor een optimale opname. Ideaal om te mengen in dranken, voor het bereiden van yoghurt, smoothies en pap, evenals voor het verfijnen van gerechten. Natuurlijk scherpe smaak zonder storende bitterstoffen.
Portfolio (82)
Estland, Tallinn
... IFCMP zijn gemaakt van verse koemelk. Ze zijn gedroogd met een spray bij hoge temperaturen. Wanneer ze opnieuw met water worden gemengd, behouden ze de originele en homogene smaak van verse melk. POEDERMELK MET TOEGEVOEGDE VETTEN Als een gezonde en economische vervanging voor volle melk, worden onze FFMP en IFFMP gemaakt door plantaardige vetten te mengen met onze hoogwaardige magere poedermelk. Dit product wordt voornamelijk gebruikt in patisserie, bakkerijen en andere industrieën, en wordt ook gebruikt als een gezonde vervanger voor dranken.
Portfolio (80)
Frankrijk, Rouen
... product is volledig vegetarisch, dieetvriendelijk, verrijkt en 100% natuurlijk. Het heeft antivirale en antibacteriële eigenschappen. Kan worden gebruikt in de cosmetica-industrie. Tamarinde heeft een zoet-zure smaak, een heldere en rijke smaak, en een unieke exotische geur, die diepte en complexiteit aan elk gerecht toevoegt.
Portfolio (14)
Duitsland, Bad Bentheim
... een warme winterse smaak en passen daarom heel goed in pittige warme dranken zoals glühwein, Turkse koffie en winterthee. Kruidnagelpoeder kan worden gebruikt in verschillende gebakken goederen, ook de smaak van kruidnagel is een goede aanvulling op appels, wortelen, uien, sinaasappels, rode kool, aardappelen en pompoen.
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
... bloed niet zo stijgen als bij het gebruik van traditionele suiker. Deze zoetstof wordt bijzonder gewaardeerd door veganisten, omdat het honing in hun dieet vervangt. Het is een aanvulling voor thee, dranken en cocktails. Het lost gemakkelijk op, zelfs in koude dranken. De donkere nectar wordt gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten desserts omdat het een smaak heeft die vergelijkbaar is met karamel. Op deze manier kunnen we het ook gebruiken als topping voor pannenkoeken of wafels. Het werkt ook goed als aanvulling bij zeevruchten. Agavesiroop kan verwarmd worden.
Portfolio (781)
Frankrijk, Caumont-Sur-Durance
...Houd warme en koude dranken vast. Het staal verandert de smaak van de dranken niet. Waterdichte dop. Zonder Bisfenol A. Isothermische RVS-fles. Isothermische RVS-fles. Houdt warme en koude dranken vast. Het staal verandert de smaak van de dranken niet. Waterdichte dop. Zonder Bisfenol A.
Portfolio (89)
Nederland, Vianen
...De populairste dranken op dit moment. In flessen van 275 ml. In 12 verschillende smaken. Alle natuurlijk van smaak en zonder alcohol. Zeer populair. frisdrank: alcoholvrij natuurlijke smaak: dranken populair: vegan...
Portfolio (12)
...CLOUDIX WB CLOUDING AGENT is een emulsie van coprah-extract in water. Alle componenten van het mengsel zijn voedselveilig, 100% natuurlijk en zijn niet in contact gekomen met oplosmiddelen. VOORDEEL Aanpassing van de troebelheid van bier, cider, alcoholische dranken, enz. Dit product geeft geen geur of smaak aan de drank. DOSERING 1-2 ml/liter bier. VOEDSELVEILIG Dit product voldoet aan de...
Portfolio (49)
...en poederproducten, evenals voor veganistische alternatieven! Ontdek ons diverse aanbod van instant poederoplossingen tot helder eiwitwater en eiwit milkshakes die een actieve levensstijl ondersteunen. Onze innovatieve verrijkte dranken zijn perfect voor moderne fijnproevers. Breid uw assortiment uit met onze veganistische kaasalternatieven, die in smaak en textuur overtuigen. Daag ons vandaag nog uit met uw projectaanvraag - samen brengen we succesvolle producten op de markt en verrassen we uw klanten!
Portfolio (7)
Duitsland, Buxtehude
...Koffie is een van de meest verspreide dranken ter wereld. Arabica wordt beschouwd als de meest verfijnde boon, aangezien bijna alle topkoffies uit pure Arabica bestaan. In tegenstelling tot de hittebestendigere en sneller groeiende plantensoort Robusta-koffie, kenmerkt de boon van Arabica zich door de verfijndere smaak en het aanzienlijk lagere cafeïnegehalte. Bovendien zou ongebrande koffie helpen bij gewichtsverlies.
Portfolio (85)
Nederland, Raalte
... fosforzuur verkennen en je begeleiden waar je het kunt kopen. Voordelen van Hoogwaardige Fosforzuur Te Koop: 1. *ten eerste Voedings- en Drankenindustrie:* Fosforzuur is een belangrijk ingrediënt in veel koolzuurhoudende dranken. Het geeft een pittige smaak en fungeert als een effectieve zuurmaker. Bovendien voorkomt het de groei van schimmels en bacteriën, waardoor de houdbaarheid van deze producten...
Portfolio (45)
... aan de hoogste hygiëne-eisen en voedselveiligheid te waarborgen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de strenge regelgeving en richtlijnen van de voedingsindustrie. Zorgvuldige productbehandeling en behoud van smaak: Onze pompen zijn ontworpen om een zorgvuldige pompwerking van dranken mogelijk te maken, zodat de smaak en kwaliteit van de producten behouden blijven. Ze...
Portfolio (8)
Roemenië, Bistrita
... behoeften. Verander de temperatuur op elk moment om de smaak en eigenschappen van het voedsel te behouden, voor jou en je gezin. Productcode: SF-83WHE Garantie: 24 maanden Kleur: Wit Hoogte: 85 cm Breedte: 44,4 cm Diepte: 45,6 cm Gewicht: 17 Kg...
Portfolio (25)
Frankrijk, Estillac
...Biologische stevia poeder is een natuurlijke zoetstof die wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia rebaudiana plant, die wordt gekweekt zonder het gebruik van pesticiden of chemische meststoffen. Het is bedoeld als vervanging voor traditionele suiker in verschillende voedingsmiddelen en dranken, terwijl het een gezonder en caloriearm alternatief biedt. Onze biologische stevia poeder is de ideale oplossing voor de voedingsindustrie die gezondere producten wil aanbieden zonder in te boeten op de geliefde zoete smaak van consumenten.
Portfolio (5)
...Een amandelkern is het eetbare deel van de noot binnen de harde schaal. Het is een witte, zachte en delicate korrel met een zoete smaak en een kenmerkend aroma. Amandelkernen worden vaak gebruikt in de keuken in verse, geroosterde, gedroogde of gemalen vorm. Ze worden gebruikt om verschillende gerechten, gebak, snoepgoed, evenals zuivelproducten, dranken en desserts te bereiden. Amandelkernen zijn ook rijk aan voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vetzuren, vitamines en mineralen, waardoor ze gezond zijn.
Portfolio (10)
Nederland, Renkum
...De vanille-extract die wij voorstellen is een volledig natuurlijk product van superieure kwaliteit, perfect geschikt en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een zeer rijke smaak, omdat het 200 g vanille bevat per 1 L product en ook vanillezaadjes bevat. Het is een must in de bakkerij, patisserie, ijs, desserts, dranken en meer.
Portfolio (8)
Spanje, El Puntal (murcia)
... spierspanning. Daarnaast wordt het gebruikt als een voedseladditief om de smaak van voedingsmiddelen en dranken te verbeteren, en in de farmaceutische en cosmetische industrieën vanwege zijn stabiliserende en verzachtende eigenschappen. De veelzijdigheid en gezondheidsvoordelen maken het een belangrijk ingrediënt in een breed scala aan industriële en medische toepassingen. CONTAINER: 5kg, 25kg en 200kg IBC...
Portfolio (202)