Italië, Rossano
... (chocolade en chili). Daarnaast presenteren we een assortiment grappa met de smaken laurier, venkel en zoethout. Tot slot introduceren we onze nieuwigheid LIQUIRIZIA EN SAMBUCA. Onze productie is strikt ambachtelijk in elke fase van de verwerking. Likeur met zoethout 25% vol; Crème met zoethout 18% vol. (ingrediënten: melk; suiker; alcohol; pure zoethout); Likeur met chocolade (ingrediënten: water, suiker, alcohol, pure zoethout, cacao, natuurlijke aroma's). Venkel (ingrediënten: water, suiker, alcohol, wilde venkel). Bovendien is de harmonieuze smaak zeer bijzonder.
Spanje, Granada
Reina Mora Gin ontstaat met een originele smaak, geïnspireerd door een mix van botanicals zoals jeneverbes, engelwortel, koriander, sinaasappel, framboos, braam en vanille. De individuele distillatie van elk van deze ingrediënten, samen met het uitstekende water uit de Sierra Nevada dat voor de bereiding wordt gebruikt, resulteert in een harmonieuze drank met een perfecte balans. Een gin met magie die nog specialer wordt dankzij een PerfectServe met Seven Up, Sprite of tonic. Een ervaring voor de zintuigen, met een aroma en smaak die de meest innovatieve smaakpapillen zullen verwennen.
Productie en distributie van alcoholvrije frisdranken met de smaak van woodruff. Daarnaast plaatsen en beheren we koudedrankautomaten voor u.
Italië, Leini
EUROSERVICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in import-export en al meer dan tien jaar actief is in Noord-Afrika. Het importeert met succes het inmiddels beroemde Casablanca-bier, het beste tarwebier uit de Maghreb. Dit praktisch biologische bier heeft een aangename smaak, is rijk aan vitamines en bevorderlijk voor de spijsvertering. De kenmerken en de innovatieve methode van fermentatie maken het uniek in zijn sector. De honingachtige nasmaak geeft degenen die het proeven een ongeëvenaarde en verfrissende sensatie.
Italië, Roccapalumba
Het landbouwbedrijf houdt zich bezig met de productie en commercialisering van amandelen en extra vierge olijfolie, geteeld volgens de biologische landbouwmethode. Van de amandelen maken we een zeer verfijnde likeur met een authentieke en unieke smaak, omdat deze in een kleine ambachtelijke werkplaats wordt vervaardigd, waarbij elke fase van de productie stap voor stap wordt gevolgd.