Italië, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Professionele mix van zachte tarwe meel verkregen uit de volledige verwerking van het graan: zo behoudt het grove en fijne zemelen, vezels en de kiem van tarwe Mantograno, 100% vitaal en 100% uit de Italiaanse keten. Het is BUITEN DE SCHEMATEN en classificaties omdat het een asgehalte (oftewel mineralen) heeft dat hoger is dan 0,95% maar lager dan 1,30% van de volkorenmeel. IN3...
Portfolio (56)
Polen, Brzozów
...Orkisz is een oude variëteit van tarwe, gewaardeerd om zijn gezondheidsvoordelen. Lange tijd was het vergeten, maar tegenwoordig wordt het opnieuw ontdekt. Orkisz was al bekend in de oudheid. Het was voedsel voor gladiatoren en deelnemers aan de spelen. Het gaf kracht, fysieke conditie en, volgens sommigen, zelfs intelligentie. Het graan van orkisz wordt als zeer gezond beschouwd. Het versterkt...
Portfolio (781)
Duitsland, Nürnberg
... goede bron van andere voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vezels en lignanen. Lignanen zijn plantaardige verbindingen waarvan is aangetoond dat ze verschillende gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het verlagen van het risico op kanker en hartziekten. Linola-zaden kunnen heel worden gegeten, gemalen tot meel of geperst voor olie. Ze kunnen aan verschillende voedingsmiddelen worden toegevoegd, waaronder granen, yoghurt, smoothies en gebakken goederen.
Portfolio (186)
Polen, Tomaszow Lubelski
...Wij bieden retail verpakte producten onder ons merk Grino en ook white label diensten aan om onder de merknaam van onze klanten te verpakken. Neem contact met ons op voor meer details en bekijk onze andere producten. Havervlokken zijn gemaakt van zaadhaver. Normale vlokken zijn het resultaat van het malen van ontdopte granen. Ze zijn daarom het minst bewerkt, maar om deze reden worden ze het...
Portfolio (105)
Duitsland, Bad Bentheim
... productie jaarlijks toe, maar niet genoeg om aan de vraag te voldoen. De prijs van Quinoa is daarom in de laatste 15 jaren meer dan verdrievoudigd. Voedingswaardes Quinoa Quinoa is rijk aan de volgende voedingswaardes: eiwitten, voedingsvezels, verscheidene B-vitaminen, magnesium, fosfor en mangaan. Veelzijdig inzetbaar Quinoa meel kun je in veel verschillende gerechten gebruiken.Het is uitermate geschikt voor het bakken van brood, gebak en andere smaakvolle baksels. Maak bijvoorbeeld het beslag voor taarten, wafels en pannenkoeken. Bij het bakken of koken …" ...
Portfolio (549)
Bulgarije, Otets Paisievo
...Lavendel gedroogde bloemen zijn de meest populaire natuurlijke geur, die niet alleen in de banketbakkerij, maar ook in de culinaire wereld, decoratie en aromatherapie veelvuldig wordt gebruikt. Lavendel is de favoriete bloem van de gastronomische keuken, en dat is terecht. Het delicate aroma van lavendelolie kan bijna elk dessert verbeteren, waardoor het diepte, volume en een volledig unieke...
Portfolio (187)
Frankrijk, Brignais
...14% eiwitten, volkoren haver, vegan, -30% suikers vergeleken met het gemiddelde van de chocoladekoekjes op de markt. Bron van plantaardige eiwitten en vezels Donkere chocolade (cacao: minimaal 57%). Te genieten bij het ontbijt; de versheidszakjes binnenin de verpakking maken het mogelijk om de koekjes mee te nemen waar je maar wilt. Ingrediënten Tarwe meel*, havervlokken* 18,90%, zonnebloemolie...
Portfolio (26)
Bulgarije, Sofia
... bevorderen en de stofwisseling, de huid (helpt tegen acne) en het haar verbeteren. Gebruik: Het typische gebruik van gedroogde brandnetelbladpoeder is in de bereiding van groene smoothies. Daarnaast kan brandnetelbladpoeder worden gebruikt om een soep of een puur plantaardige maaltijd (door een beetje meel toe te voegen) en sauzen te koken. Moderne brandnetelgerechten kunnen de bereiding van falafel omvatten, door ze toe te voegen aan eiergerechten (in plaats van spinazie bijvoorbeeld). Verpakking: 250g, 500g en los.
Portfolio (154)
Polen, Mielec
... voor een optimale belichting van graanproducten. Het heeft brede planken die plaats bieden aan verschillende soorten producten, zoals grutten, pasta, meel, ontbijtgranen en andere. De plank is verkrijgbaar in een gebeitste of bedrukte versie. Gebeitst multiplex geeft het interieur een warm en natuurlijk karakter, terwijl bedrukt multiplex een sfeervol decoratief element kan zijn. We kunnen elke...
Portfolio (326)
Nederland, Alblasserdam
...Quinoa gedraagt zich als een volle graan, maar het is eigenlijk een zaad van een onkruidachtige plant genaamd ganzenvoet, die nauw verwant is aan bieten en spinazie. Volle graan quinoa kan worden bereid zoals zilvervliesrijst of gerst, en je kunt ook quinoa-meel en quinoa-vlokken kopen. In welke vorm dan ook, het behoort tot de duurdere volle granen. Enkele voordelen van quinoa: - Hoog in vezels - Goed voor de bloedsuikercontrole - Kan de metabolische gezondheid verbeteren - Hoog in antioxidanten - Glutenvrij Oorsprong: Zuid-Amerika, Oeganda Verpakking: 25kg...
Portfolio (16)
Frankrijk, Aizenay
... tarwe" genoemd, is geen graan, maar een pseudo-graan, erkend om zijn rijke, licht nootachtige smaak en zijn voedingsvoordelen. Een van de belangrijkste voordelen van dit meel is dat het van nature glutenvrij is, wat het ideaal maakt voor mensen met coeliakie of voor degenen die hun gluteninname willen beperken. Herkomst: Oekraïne. Verpakking: kraftpapieren zak van 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Palletisatie: 750-950kg.
Portfolio (44)
Frankrijk, Livry Gargan
Burçak Baharat is een Turks bedrijf dat bekend staat om zijn lange geschiedenis. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en export van een verscheidenheid aan specerijen (van 100 gram tot 25 kg), waaronder rode peper, koffie en bakproducten (slagroom, cacao, gezoete vanilline, bakpoeder, chocoladesaus, verschillende soorten zetmeel), granaatappelsiroop, appelciderazijn en wijnazijn, evenals gearo...
Portfolio (46)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Chia-meel is een ongebruikelijke maar uitstekende keuze voor bakkerijproducten of gerechten die niet worden verhit. Dit meel onderscheidt zich door een grote hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen. Dit product is glutenvrij. Glutenvrij wordt in elke fase van de productie getest. Het bedrijf Garnets was de eerste in Rusland die het recht kreeg om zijn producten te labelen met de "Kruisende Oor", een teken van de veiligheid van glutenvrije producten dat in de meeste ontwikkelde landen wordt erkend. Gewicht: 70 g...
Portfolio (116)
Duitsland, Oyten
...Biologische hennepmeel is een fijn, mild-nootachtig meel dat wordt gewonnen uit de koudgeperste hele hennepzaden. Hennepmeel verfijnt met zijn mild-nootachtige smaak smoothies, shakes en muesli, evenals bakwaren van allerlei aard. Door het hoge eiwitgehalte is biologische hennepmeel niet alleen populair bij sporters, maar ook in de vegetarische en veganistische keuken. De zaden van de industriële...
Portfolio (42)
Oekraïne, Kharkiv
...Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van "goede" kwaliteit voedselgrade meel? Wij zijn hier, maar we leveren alleen de BESTE tarwemeelkwaliteit die in Oekraïne wordt geproduceerd! We zijn flexibel in het produceren van meel volgens de wensen van de klant. Verpakking 5kg, 10kg, 25kg, 50kg. Big bag 1000kgs. Wegvervoer type. We staan open voor samenwerking. Alle certificaten zullen worden verstrekt. Neem alstublieft contact met ons op voor meer details als u geïnteresseerd bent.
Portfolio (8)
Italië, Forlì
... kikkererwtenmeel een lagere calorische waarde. Het is bovendien rijker aan vezels en eiwitten, wat het een zeer geschikt product maakt voor sporters en liefhebbers van gezonde diëten. Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in Ligurië, waar farinata wordt beschouwd als een typische lokale specialiteit. Het is een soort 'pannenkoek' die zeer dun is en alleen is gemaakt van kikkererwtenmeel, water, zout en olijfolie; de farinata wordt meestal in een houtoven gebakken, maar soms ook in een pan.
Portfolio (50)
Frankrijk, Paris
...De Franse sterrenchef Nadia Sammut heeft als filosofie om "haar beperkingen te bevrijden om haar creativiteit te bevrijden". In haar producten heeft ze geen enkel ingrediënt uit traditionele recepten vervangen, maar ze heeft een oneindig experimenteel veld geopend om unieke smaakervaringen te creëren zonder gluten, lactose of ei. Referentie: FarineRizBioCamargue1...
Portfolio (133)
Italië, Brescia
...Licht, smakelijk en knapperig, de Storo maïs Scalitì zijn de perfecte snack die doet denken aan dampende polentaborden. Een onmisbare traktatie, gemaakt met Storo-meel. Het product is biologisch en glutenvrij.
Portfolio (10)
Oekraïne, Kyiv
... gekenmerkt door de kleinste deeltjesgrootte – niet meer dan 40 micron – en de bijna volledige afwezigheid van vezels en deeltjes van de schil van elk graan. Dit maakt de bloem zeer zacht en luchtig, maar vanuit dieetperspectief is deze variëteit het minst nuttig. Het bevat veel calorieën, die op geen enkele manier worden gecompenseerd door vezels, maar buren met gluten. Voor al hun culinaire aantrekkingskracht zijn producten gemaakt van tarwebloem van hoge kwaliteit delicatessen met zeer weinig voordeel. Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met onze manager.
Portfolio (27)
Slovenië, Krmelj
...Soepnoedels zijn dunne, lange en platte pastastrips die speciaal zijn ontworpen om de smaken van de soep aan te vullen. Ze zijn gemaakt van durumtarwe meel en kurkuma. Deze noedels zijn vervaardigd om de smaken en aroma's van de soep op te nemen, terwijl ze een gevoel van substantie en comfort toevoegen. Wanneer ze aan de soep worden toegevoegd, worden ze zacht maar behouden ze een delicate...
Portfolio (31)
Turkije, Istanbul
...Massara's handtekening Premium Edition Baklava .. Een magische doos waarin de beste ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd door Massara, samenkomen en waar je onze culinaire lekkernijen kunt ontdekken. De vloeibare smaak blijft niet alleen op je smaakpapillen, maar ook in je handen hangen. INHOUD: Pistachenoten, Cashewnoten, Tarwe Meel, Plantaardige Olie (Kokos en Katoen), Maïszetmeel, Suiker, Honing.
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Saratov
... maïsmeel wordt gebruikt om ontbijtgranen te maken, en fijn meel wordt gebruikt voor puddingen, dumplings, pannenkoeken en andere gebak. Maïsvlokken worden gemaakt van voorgeflavourde en gebroken maïskorrels - een kant-en-klaar voedselproduct dat geen verdere bereiding vereist. Ze worden geconsumeerd als bijgerecht, maar ook als een zelfstandig gerecht. Maïs wordt geteeld voor silage en geoogst in de fase van melkwasrijpheid door voederoogstmachines met speciale maaiers. Silage-maïs heeft een hoge opbrengst.
Portfolio (40)
Duitsland, München
... (zoals vensters) en kiezen we voor gerecycleerde papieren zakken met daarop afgedrukte productafbeeldingen. Artikelnummer: 7421 Energie: 1444,45 kJ / 345 kcal Vetten: 2 g Koolhydraten: 67 g waarvan suikers: 3 g Vezels: 8,2 g Eiwit: 13 g Zout: 0 g Gewicht: 250 g Ingrediënten: Volkorentarwe meel Allergenen: Glutenbevattende granen Kooktijd: ca. 8-10 minuten Herkomstland: Bosnië en Herzegovina Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
Spanje, Valencia
...waarbij horchata de meest populaire is. Dit is een zoete drank, vergelijkbaar met melk, die veel wordt geconsumeerd in Spanje. Tegenwoordig ontstaan er echter ook andere toepassingen, niet alleen in de keuken maar ook in de industrie; enkele voorbeelden zijn de productie van meel, gepelde chufa-snacks, bieren, diervoeding, cosmetica, en meer.
Portfolio (8)
ufs.country_names.RU, Moscow
... Kokosmeel kan al het traditionele meel of een deel ervan voor jou vervangen. We raden aan om kokosmeel te mengen met bijvoorbeeld amandelmeel om tarwe te vervangen. Een grote hoeveelheid vezels is aan de ene kant goed voor de gezondheid, maar aan de andere kant betekent het een hoge hygroscopisiteit, waardoor het meel vocht zeer goed absorbeert. Dit moet in overweging worden genomen bij het berekenen van...
Portfolio (8)
Oostenrijk, Fürnitz
... toepassingen en sterkte:\nEen van de meest voorkomende toepassingen van Dicalciumfosfaat is het gebruik als voedingssupplement.\nHet bevat hoge niveaus van calcium en fosfor, die nodig zijn voor het menselijk en dierlijk lichaam.\nBeide metalen helpen bij de vorming van gezond weefsel en botten. Om die reden wordt het gebruikt als toevoeging aan ontbijtgranen, verrijkt meel en sommige papformuleringen.\n\nCAS Number:7758-23-8\nHS Code:283526"}...
Portfolio (127)
Zwitserland, Carouge
...de wilde gronden blijven 3 tot 4 jaar braak liggen om de bodems in staat te stellen hun essentiële mineralen op natuurlijke wijze te herstellen. In overeenstemming met de traditionele methoden wordt de maca, eenmaal geoogst, 2 tot 3 maanden in de zon gedroogd en vervolgens tot meel verwerkt. Referentie:59273...
Portfolio (125)
Frankrijk, Provins
...De macarons zijn ontstaan in de Arabische landen toen Europeanen begonnen te navigeren ver van hun land. In de Middeleeuwen verwees de term "macaron" naar twee verschillende producten: de cake, maar ook een soep met meel die gegeten werd met geraspte kaas, kaneel en saffraan, en die vanaf de 17e eeuw "macaroni" werd genoemd. De macaron verscheen in Europa in de Middeleeuwen, eerst in Italië...
Portfolio (13)
Oostenrijk, Atzenbrugg
...Het meel is ideaal voor knoedels, voor kwarkdeeg of voor een zanddeeg. Net als het fijne meel biedt ook het grove meel, dat wil zeggen iets grover van structuur, de consument de beste kwaliteit voor dagelijks gebruik bij het koken en bakken. Tarwemeel is als neutrale, maar enorm veelzijdige basisgrondstof een van de belangrijkste voedingsmiddelen die we dagelijks eten. Alle meelsoorten zijn vetarm en bestaan voor minstens 70 procent uit verzadigende koolhydraten. Daarbij bevatten alle meelsoorten, afhankelijk van de maalgraad, een meer of minder grote hoeveelheid vezels.
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm