Italië, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Professionele mix van zachte tarwe meel verkregen uit de volledige verwerking van het graan: zo behoudt het grove en fijne zemelen, vezels en de kiem van tarwe Mantograno, 100% vitaal en 100% uit de Italiaanse keten. Het is BUITEN DE SCHEMATEN en classificaties omdat het een asgehalte (oftewel mineralen) heeft dat hoger is dan 0,95% maar lager dan 1,30% van de volkorenmeel. IN3...
Portfolio (56)
Italië, Forlì
... kikkererwtenmeel een lagere calorische waarde. Het is bovendien rijker aan vezels en eiwitten, wat het een zeer geschikt product maakt voor sporters en liefhebbers van gezonde diëten. Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in Ligurië, waar farinata wordt beschouwd als een typische lokale specialiteit. Het is een soort 'pannenkoek' die zeer dun is en alleen is gemaakt van kikkererwtenmeel, water, zout en olijfolie; de farinata wordt meestal in een houtoven gebakken, maar soms ook in een pan.
Portfolio (50)
Italië, Brescia
...Licht, smakelijk en knapperig, de Storo maïs Scalitì zijn de perfecte snack die doet denken aan dampende polentaborden. Een onmisbare traktatie, gemaakt met Storo-meel. Het product is biologisch en glutenvrij.
Portfolio (10)
Italië, Carbognano
...Om hazelnootmeel te verkrijgen, volgen we hetzelfde proces als bij de hazelnootkorrel, maar in dit geval wordt het product verder gehakt voor een grotere fijnheid. Het wordt als meel beschouwd wanneer de fijngehakte hazelnoot minder dan 1 mm groot is. Hazelnootmeel heeft veel toepassingen en als ingrediënt geeft het een rijke, zoete, nootachtige smaak en een dichte textuur aan voedingsmiddelen waar veel mensen van genieten.
...Het Bakkerij Le Bontà Trecchinesi biedt al meer dan twintig jaar zijn producten aan een trouwe en voortdurend groeiende klantenkring. In de loop der jaren heeft de bakkerij Le Bontà Trecchinesi zijn producten gediversifieerd en biedt het niet alleen brood aan, maar ook frese, tozzetti, witte en rode pizza's, panettoni, brood en paneermeel. Maar wat is het geheim van de geurigheid van dit brood? Simpel: natuurlijke ingrediënten zoals meel, water, zout en zuurdesem, met passie en vakmanschap bewerkt, volgens de lessen van de meesterbakkers van vroeger.
Italië, Garbagnate Monastero
Molino Mario Riva is sinds 1890 actief op de markt en transformeert al meer dan 100 jaar de korrel in meel. Sindsdien is er veel veranderd: de technologie, de locatie, maar de ervaring en kennis van grondstoffen zijn in de loop der tijd onveranderd gebleven, wat zeer belangrijk is om effectief te kunnen inspelen op de steeds hogere eisen van de markt voor hoogwaardige producten. Alle producten...
Italië, Cutro
... merken op nationaal en internationaal niveau om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen. Onder leiding van de gebroeders Grande is het bedrijf in de loop der jaren blijven groeien, tot het een gevestigde naam is geworden, niet alleen in de provincie Calabrië, maar in de hele regio.
Italië, Paina Di Giussano
... de Valsassina (LC), gerijpte kazen van koe en geit, honing, confituren, wijnen, eieren, verse pasta, yoghurt, meel, thee, infusies, koekjes en nog veel meer. Binnenkomen in onze winkel is niet alleen een genoegen, maar ook een manier om het verschil te begrijpen tussen de ambachtelijke producten die wij aanbieden en de producten die normaal op de markt te vinden zijn.
Italië, Paderno D'adda
... op basis van de bestemming van onze meelsoorten. Deze hoogwaardige granen, vakkundig gemengd, zijn slechts de eerste stap naar de creatie van een uniek product. Alleen het beste van de Italiaanse granen wordt geselecteerd voor onze mengsels, maar het is belangrijk om te beseffen dat de productie van Italiaans graan slechts 40% dekt van wat er door de Italiaanse meelindustrie wordt gemalen...
Italië, Bari
... flexibiliteit van een kleine groep heeft, maar tegelijkertijd de middelen van een grote organisatie, met een jarenlange ervaring en jonge, gekwalificeerde, gemotiveerde en zeer competente medewerkers. Missie Onze missie is om de kennis en kwaliteiten van elk product dat wij behandelen te verspreiden, we vertellen het verhaal van elke producent, zijn land en zijn waarden. Visie Wij willen een bron...
Italië, Palermo
... voedingsmiddelen, specifiek die uit Sicilië, die we hebben geselecteerd uit de beste bedrijven van het eiland. Real Food Sicily is opgericht in Palermo, maar is in veel steden aanwezig dankzij ons netwerk van klanten over de hele wereld. Wij geloven in 'ECHT - AUTHENTIEK' Siciliaans voedsel en de beste Siciliaanse voedingsbedrijven geloven in ons. Daarom zijn we trots op wat we doen: WE BRENGEN SICILIË...
Italië, Chieuti
Wij zijn een korte keten die cappelli tarwe verbouwt en daarmee semola, rimacinata, volkoren semola en meel produceert; gedroogde pasta, ontbijtkoekjes, taralli, kikkererwten en dankzij onze gewassen, haver en lijnzaad. Onze tarwe is gezond en rijk aan eiwitten, ideaal voor diëten, intoleranties en een gezonde en goede voeding. Wij zijn een kleine onderneming, maar juist daarom biologisch gecontroleerd en aandachtig voor milieuduurzaamheid en gezond eten.
Italië, Bernalda
... van het PRIME TERRE-project van gecontroleerde en gecertificeerde ketens die de lokale oorsprong van de gemalen granen garanderen. Meel en griesmeel worden geselecteerd per regio. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om een product van hoge kwaliteit te bieden. Onze producten zijn geen industriële productie, maar ambachtelijke producten die als bijzonderheid hebben dat ze voorgebakken zijn met natuurlijke fermentatie zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische stoffen. We zijn voortdurend in ontwikkeling.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play