Italië, Marmirolo
...W: 270 ÷ 290. Tarwemeel van type '0'. ROUTE36 is het ideale meel voor de Pizza a Ruota di Carro en alle bereidingen die zeer rekbare deeg vereisen. Tarwemeel van type '0' verkregen uit zorgvuldig geselecteerde granen van variëteiten die een uitstekende bijdrage leveren aan oplosbare eiwitten en gluten. Een vakkundige maling kan bovendien de hoeveelheid en verhouding van oplosbare en onoplosbare...
Portfolio (56)
...Prosciutto cotto geproduceerd met de beste geselecteerde verse hammen, subtiel gekruid met een bouillon van bloeiende specerijen. Deze traditionele praktijk geeft het product een bijzondere zachtheid. Zonder gluten of melkderivaten. Verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende percentages vlees.
Italië, Formigine
...Erwtenproteïnen zijn afgeleid van gele erwten. Ze worden gewaardeerd om hun voedingsprofiel, dat een hoog gehalte aan essentiële aminozuren, zoals lysine, en een goede hoeveelheid ijzer omvat. Erwtenproteïne is gemakkelijk verteerbaar en is een optie die vrij is van veelvoorkomende allergenen zoals gluten, lactose en soja, waardoor het ideaal is voor mensen met voedselintoleranties. Deze...
Portfolio (58)
... gluten! Zonder lactose! Veganistisch! Er is voor ieder wat wils! Als je van pittigere gerechten houdt, voeg dan iets minder water toe. iets minder water. Als je op zoek bent naar een zachtere smaak, voeg dan iets meer water toe. DE ONTWIKKELING IS ONZE DAGELIJKSE ZAAK Wij ontwikkelen onze producten en ontwerpen nieuwe oplossingen op wereldschaal, waarbij we zowel de Centrum voor Voedingswetenschappen als de Speciale Krachten van verschillende landen en de belangrijkste spelers in de buitensportsector betrekken. HOGE :ENERGIE GOEDE :CALORIEËN LICHTE :GEWICHT...
Portfolio (93)
Italië, Guardiagrele
...Natuurlijke hulpstof die het gluten netwerk ontspant en krimpfenomenen elimineert, voor meer kneedbare en bewerkbare deeg. Formaat: 25 kg Dosering: 1 - 2 %...
Portfolio (91)
Italië, MILANO
... heerlijk product, perfect voor alle chocoladeliefhebbers. Een goed en natuurlijk product, zonder palmolie, zonder gluten, zonder kleurstoffen, aroma's of kunstmatige additieven. Ingrediënten: Nocciolata zonder melk bevat alleen biologische ingrediënten: rietsuiker, hazelnootpasta (18%), zonnebloemolie, cacao (11%), cacaoboter, emulgator (zonnebloemlecithine), vanille-extract. VERPAKKING VAN 24 1 STUK = EURO 18,00 1 PALET 48 EMERS MINIMALE BESTELLING 15 PALETTEN VERVALDATUM 18/09/2027...
Portfolio (192)
Italië, Settimo Milanese
...Lijn voor de verzorging en het onderhoud van krullend haar. Geeft schoonheid en gezondheid aan uw krullen, maakt ze elastisch en zacht, glanzend en doorkambaar. De lijn bestaat uit: shampoo, conditioner en spray. De formule is gebaseerd op het “Teocurl System Complex”, een synergetische combinatie van actieve ingrediënten en voedingsstoffen voor het haar: amandelolie, tarwekiemen, olijfolie en natuurlijke emolliënten. Formule vrij van parabenen en SLS/SLES, siliconen of gluten, maar rijk aan polysacchariden, vitamines en mineralen.
Portfolio (9)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, AVERSA
Welkom in de zoete wereld van Delishia American Cakes, het enige bedrijf in Italië dat zich richt op de productie van authentieke glutenvrije Amerikaanse taarten! Onze missie is eenvoudig: smaak en geluk brengen aan iedereen, ook aan degenen die geen gluten kunnen eten. Onze taarten worden ambachtelijk gemaakt met liefde en met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elke hap is een feest van smak...
Portfolio (6)
Italië, Latina
...SPECIFICATIES Kleur: wit vochtigheid: 12,5% - 13% totale as: 0,45 - 0,55% onoplosbare as in zuur: 0,015 - 0,02 alcoholische zuurgraad: 0,02% - 0,03% gluten op basis van vocht: 28% - 30% gluten op basis van droog: 11% - 12,5% waterabsorptievermogen: min 60% sedimentatiewaarde: 22 ml - 24 ml ruwe eiwit: 11,5% - 12,5% Herkomst: Duitsland verpakkingsdetails Beschikbaar in zakken van 50 kg en zakken van 25 kg 1 * 20 Ft Container Laad 24 MT 1 MT (20 zakken * 50 KG ZAK) Totaal: (480 zakken * zakken van 50 kg) / 20 voet container...
...Grondstof: Vers geselecterd nationaal varkensbeen zonder schenkel kg 13,50, bijgesneden en ontdaan van overtollig vet, zonder toevoeging van polyfosfaten, melkderivaten en gluten. De ontbeende ham wordt na afkoeling gewikkeld in een herbruikbare beschermende elastische hoes. Vervolgens wordt hij gebonden, verpakt en gepasteuriseerd. Stukmaat: Ongeveer kg 10,00/11,00 Ingrediënten: varkensbeen, zout, aroma's en specerijen, dextrose, fructose, antioxidant E 316, conserveermiddel E 250. Verpakking: Transparante Cryovac zakken...
Portfolio (4)
...Soluzioni Alimentari produceert en verkoopt aan distributeurs: supermarkten, grootverbruik, apotheken en gespecialiseerde winkels kant-en-klare glutenvrije hoofdgerechten, piadina's, brood en pizzabodems zonder gluten. De kant-en-klare gerechten voldoen aan de ingrediënten en procedures in de bereiding voor coeliakiepatiënten en intoleranten. De glutenloze lasagne is voorgekookt en is direct klaar om te eten met een snelle bereiding van 2 minuten in de magnetron of met 15 minuten in de traditionele oven.
Portfolio (3)
Italië, Colonnata Carrara
... stuk (ongeveer 0,5 tot 1 kg) varieert van 4 tot 8 cm. Ingrediënten: Lardo di Colonnata IGP, natuurlijk zeezout, zwarte peper, knoflook, rozemarijn, specerijen en aromatische kruiden. Zonder conserveermiddelen – Zonder allergenen – Zonder gluten – Geen melk en afgeleiden – Geen GMO – Geen glutamaat...
Portfolio (3)
... koffiecrème is zeer gewaardeerd om zijn romige textuur en de onmiskenbare smaak van klassieke espresso. Verdunning in de slushmachine: 1 Zak + 1,5 L water Opbrengst: 4 liter Het product kan voedseladditieven bevatten. melk en derivaten ZONDER GLUTEN - ZONDER GMO - ZONDER GEHYDROGENEERDE VETTEN - ZONDER ARTIFICIËLE KLEURSTOFFEN...
Portfolio (8)
Italië, Forlì
... gevoel geven. De aanwezigheid van vezels kan ook helpen om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Deze biologische meel is ook een bron van belangrijke vitamines en mineralen. Onder deze vitamines spelen de B-vitamines een cruciale rol in de energiehuishouding, terwijl mineralen zoals ijzer, magnesium en zink essentieel zijn voor verschillende lichaamsfuncties. De BIO Glutenvrije Amaranto Meel kan in veel recepten worden gebruikt. Het is geschikt voor het bereiden van brood, taarten, koekjes en pannenkoeken zonder gluten.
Portfolio (50)
Italië, Monchiero
... consumptie. Ingrediënten: "Nocciola Piemonte I.G.P.", rietsuiker, cacao, Bourbon vanille. Kan sporen van andere noten, melk en gluten bevatten. Bewaren op een koele en droge plaats voor een maximale periode van 9 maanden. Voedingswaarden per 100g product: Energie 544 kcal / 2276 kj Vetten 38g waarvan verzadigd 4g Koolhydraten 45g waarvan suikers 37g Eiwitten 10g Vezels 7g...
Portfolio (3)
Italië, Brescia
...Krokante maïssticks zonder gluten, geschikt voor mensen met een glutenintolerantie, voor coeliakiepatiënten of voor iedereen die heeft besloten gluten uit hun dieet te verwijderen. Een heerlijke glutenvrije snack die perfect is om op elk moment van de dag te knabbelen. Product zonder melk.
Portfolio (10)
Het avontuur van Forneria Veneziana begint in 2009 met een laboratorium dat uitsluitend gewijd is aan glutenvrije producten. Wij zijn producenten van zoetigheden, snacks, koekjes en hartige snacks die niet alleen allemaal glutenvrij zijn, maar ook andere verschillende kenmerken hebben: vrij van allergenen (melk en afgeleiden, eieren) en veganistisch. Onze producten zijn bovendien vrij van GMO's, g...
Portfolio (10)
Italië, Ponsacco
...Firework... Een drankje op basis van 10 volledig natuurlijke ingrediënten (guarana, ginseng, groene thee, mate, vlierbloesem, tonkaboon, gember, kardemom, zwarte wortel, goji), cafeïne (32mg/100ml), vitamines (niacine, pantotheenzuur, B2, B6, B12), natuurlijke aroma's, ontworpen, geformuleerd en geproduceerd in Italië, voor jouw psycho-fysieke welzijn. Het bevat geen gluten, taurine, kunstmatige...
Portfolio (1)
Italië, Milano
...Rigatoni zijn ontstaan met de uitvinding van de ribbeling op de pasta, waardoor dit formaat de sauzen kan vasthouden. Maïs en rijst zorgen ervoor dat de smaak vergelijkbaar is met die van klassieke pasta, maar met meer vezels en geen gluten. Dit formaat is uitstekend omdat het foliumzuur en vitamine B1 bevat, en een goede hoeveelheid vezels die de opname van suikers vertragen en helpen om de bloedsuikerspiegel laag te houden.
Portfolio (4)
Italië, Roma
... stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten. Tijdens de oogst, het transport en de verwerking is het product niet onderhevig aan enig risico van kruisbesmetting. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (E300). Voedingswaarden per 100 gr: Energie Kj 1101 / Kcal 268 Vetten 28 gr waarvan verzadigde vetzuren 3,2 gr Koolhydraten 0,9 gr waarvan suikers 0,6 gr Vezels 1,6 gr Eiwitten 1,9 gr Zout 1,08 gr Beschikbare formaten: 80 gr, 170 gr.
Portfolio (9)
Italië, Messina
...Amandelmelk in vacuüm verpakt, zonder conserveermiddelen, zonder lactose, zonder cholesterol, zonder gluten. De melk zonder melk. 100% Siciliaanse amandelen, zero lactose. Bron van eiwitten, vitamines, mineralen en omega-6. Het goede dat goed is voor iedereen. De beste Siciliaanse amandelen, klaar om te drinken. En daaronder, de beroemde van Avola. Niet alleen heerlijk, uitstekend!
Portfolio (10)
Italië, altamura
... van hoge kwaliteit om te voldoen aan de bedrijfsnormen van uitmuntendheid. Geproduceerd en verpakt volgens de wet. BASE PIZZA ROOD TOMATEN Ingrediënten: Hermeel van durumtarwe, water, aardappelzetmeel, zeezout, extra vierge olijfolie, biergist, sojalecithine. Tomatensaus. Bevat gluten.
Portfolio (3)
Italië, Calenzano
...sandwiches of aperitiefhapjes. Het bevat geen eieren, soja, lactose, tarwe en gluten, en is geschikt voor iedereen met speciale dieetwensen. De aluminium tube maakt het mogelijk om het product zonder verspilling te gebruiken en is volledig recyclebaar; de handige "ster"-dop maakt het ook mogelijk om het product te gebruiken voor het garneren van gerechten. Probeer het ook in de kruidenversie in tube, met...
Portfolio (1)
Italië, Catania
...SPECIALITEITEN OP BASIS VAN DURUM TARWE SEMOLINA EN 6% HENNEPZAADMEEL. De granen zijn geteeld in Sicilië. De pasta is het resultaat van ambachtelijke verwerking, wordt door bronzen matrijzen geperst, langzaam gedroogd en handmatig verpakt. INGREDIËNTEN: Sicilaanse durum tarwe semolina, 6% Siciliaans hennepzaadmeel, water. Informatie over allergenen: Bevat GLUTEN. Nettogewicht 500 g.
Portfolio (8)
Italië, Guidonia
...Prosciutto geproduceerd met geselecteerd varkensvlees, handmatig bijgesneden. Rijpt bij gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid gedurende minimaal 100 dagen. De uniforme kleur tussen roze en rood wordt onderbroken door het pure wit van de vetdelen. Verpakking: A.T.M. - S.V - Vrij Zonder conserveermiddelen Zonder gluten Zonder lactose Zonder kleurstoffen...
Italië, Fidenza
... 150 tot 500 kg/uur. De proces technologieën van Italpast Gluten Free maken het mogelijk om te pastificeren met behulp van voorgegelatiniseerde of rauwe meelsoorten die rechtstreeks uit de grondstof worden verkregen; Italpast Pregel Tech is de oplossing voor het gelatiniseren van rauwe glutineuze meelsoorten, waarbij een kooktank met stoominjectie in de lijn wordt opgenomen. De lijnen voor de...
Italië, Torbole Casaglia
... de eindklant bevredigen en tegelijkertijd een hoog niveau van kwaliteit en veiligheid waarborgen. De "Bottega del Panino" is altijd bezig om te voldoen aan de eisen van de markt en de toenemende interesse in geestelijk en lichamelijk welzijn. Daarom presenteren we nu ons eerste glutenvrije en lactosevrije broodje, geschikt niet alleen voor degenen die lijden aan coeliakie of gluten- of lactose-intolerantie, maar ook voor iedereen die belang hecht aan een evenwichtige voeding, zonder in te boeten op de goede smaak "zoals in oude tijden".
Portfolio (3)
De Broodmand is een volledig ambachtelijk product, waarbij het hele productieproces strikt gecontroleerd wordt. (IFS-certificering) De veelzijdigheid stelt ons in staat om het te gebruiken met zowel warme als koude gerechten, en doordat het bijna volledig vrij is van zout en gist, kan het zowel met zoete als hartige gerechten worden gebruikt. De tarwebloem met zijn natuurlijke bindmiddel (gluten...
Italië, Roma
...De ambachtelijke koekjes van Mandorlada staan garant voor versheid, omdat ze alleen op bestelling produceren, zoetigheden van de hoogste kwaliteit zonder gluten of lactose. Een bouquet van smaken en geuren dat omhult in een zoete en poëtische sensorische troost.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play