Wij zijn een laboratorium waar we ambachtelijke producten maken, uitsluitend met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zonder toegevoegde conserveermiddelen, die ook lactosevrij, melkvrij en ei-vrij zijn. Betreffende: voorgerechten, hoofdgerechten, bijgerechten, belegde of te beleggen broodjes, pizza's en zoetigheden, gefrituurde producten, hartige snacks, kerst- en feestelijke zoetigheden. De pr...
Italië, Asigliano Vercellese
... behoren de certificering Gluten Free, Vegan Lactose Free en Biologisch, die we kunnen overdragen aan de productie onder klantmerk. Het beheer wordt gereguleerd door de vrijwillige certificering FSSC22000, die de gehele productieketen garandeert. De selectie van leveranciers van gedroogde ingrediënten wordt beheerd door een zeer strikte analyseplanning en wordt uitgevoerd in goed identificeerbare kleine batches, net als de traceerbaarheid, die ook in kleine batches wordt beheerd.
Italië, Prato
...Drop Beverages Italia is een Italiaans bedrijf dat al meer dan 20 jaar een grote verscheidenheid aan producten produceert: Zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO) - Zonder gluten - Zonder palmolie. Fruitpuree voor cocktails: "FREESTYLE BARTENDER": een complete reeks concentraten met een hoog gehalte aan puree en vruchtensap, van hoge kwaliteit en eindelijk een uitstekende vervanging voor...
Portfolio (3)
... fyto-oestrogenen, GMO's, soja, gluten en lactose. Onze producten worden in apotheken gedistribueerd door farmaceutische groothandels en online via de website www.piusani.it. Hoge kwaliteitsnormen zoals: • gebruik van innovatieve en gepatenteerde biologische moleculen van voedingsmiddelen • visolie afkomstig uit ongerepte zeeën • hoog opneembare ingrediënten voor een grotere effectiviteit en snelheid van werking zijn de kenmerken die onze supplementen onderscheiden.
Portfolio (1)
Italië, Savona
Sinds 1987 creëren en ontwikkelen we nieuwe biologische dieet- en nutraceutische producten. Producten zonder suiker, zonder gluten, zonder lactose. Dranken en voedingsmiddelen voor sport. Biologische repen zonder suiker, met sesam, amandel, hazelnoot, gedroogd fruit, zaden. Zachte repen van 100% fruit. Krokante repen met granen. Gepofte granenrepen met chocolade. Energierapporten. Sportrepen...
Portfolio (5)
Italië, Borgolavezzaro
Het bedrijf Elisa Food is al ongeveer 40 jaar gespecialiseerd in de productie van pizza's, pizzette en pizzabodems (met en zonder tomaat). Wij hechten waarde aan authenticiteit, daarom respecteren wij de tijden van natuurlijke rijzing. Elisa Food heeft naast de traditionele lijn ook een lijn van GLUTENVRIJ producten die we in Italië distribueren onder het merk "Le Bontà di Edo" en die verschille...
Italië, Vicenza
Winkel en Bar in Vicenza met glutenvrije producten (ook vers) voor coeliakiepatiënten en welzijnsfanaten.
Italië, Sant'antimo
...DOLCIARIA PALMA produceert halffabricaten voor banketbakkerij, hoorntjes en wafels voor ijs, en ijslolly's om in te vriezen in de smaken sinaasappel, citroen, aardbei, munt en cola. De ijslolly's worden geproduceerd zonder conserveermiddelen en zonder gluten. Alle producten zijn verpakt in vershoudblisters.
Salumificio Del Vecchio, sinds 1968 in Cesena, produceert hoogwaardige vleeswaren van varkens die met respect voor de natuur worden gehouden: biologische vleeswaren, gekruide vleeswaren, gouden vleeswaren en traditionele vleeswaren zonder lactose en gluten, volgens de beste Italiaanse en Romagnolese traditie: Parmaham en typische vleeswaren uit de Romagna.
Italië, Borgo San Lorenzo
Wij zijn een laboratorium voor genetische analyses, gespecialiseerd in het uitvoeren van voedselintolerantietests, gluten- en lactose-intolerantietests, en op maat gemaakte genetische diëten, ontwikkeld door onze voedingsdeskundigen die geregistreerd zijn bij de beroepsorganisatie. We hebben besloten om oplossingen en diensten te creëren die gericht zijn op welzijn en psychofysiek evenwicht van...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Caltrano
...Het Salumificio Sant'orso bevindt zich in Calltreno, in de provincie Vicenza, aan de voet van het plateau van Asiago. Wij produceren salami zonder GMO, zonder melkderivaten, zonder gluten, zonder allergenen. Onze productie bestaat uit een compleet assortiment zoete en pittige salami, en daarnaast een ruime keuze aan rauwe en gekookte pancetta, allemaal geperst voor een betere opbrengst tijdens het gebruik. Wij nodigen u uit om onze website te bezoeken: www.salumisantorso.it...
Italië, Lentini
Onze onderneming is gespecialiseerd in de verkoop van glutenvrije voedingsmiddelen. Het idee is ontstaan uit de steeds vaker voorkomende behoefte van mensen die gluten uit hun dieet moeten verwijderen. Ons doel is om steeds meer hoogwaardige producten aan te bieden, allemaal gecertificeerd door het ministerie van Volksgezondheid, zonder in te boeten op smaak.
Italië, Basciano
... producten volgen een ambachtelijk proces dat de Italiaanse traditie respecteert en zijn vrij van gluten, palmolie en gehydrogeneerde vetten om de hoogste kwaliteit te garanderen. We bieden een breed scala aan producten: heerlijke nougat en chocolade in al zijn vormen en een breed assortiment ambachtelijke ijsjes. Onze producten zijn beschikbaar onder zowel ons eigen merk als voor derden. Onze producten zijn te vinden in restaurants en kleine winkels, evenals in de GDO. Kwaliteit, innovatie en flexibiliteit kenmerken onze productie.
Italië, Sesto Calende
Kookcursussen voor volwassenen en kinderen, mogelijkheid voor privélessen, kookcursussen voor vrijgezellenfeesten, kookteam-building. De cursussen worden gegeven op locatie in Sesto Calende of op andere locaties aan het Lago Maggiore of in Milaan. Speciale cursussen zonder gluten, veganistische keuken. Online kookcursussen voor particulieren en bedrijven. Service van een privéchef (thuischef) in de gebieden Lago Maggiore, Comomeer, Milaan.
Italië, Padova
Het maken van uitstekende glutenvrije pasta is een uitdaging en een inzet die geduld en toewijding vereist. Wij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van glutenvrije producten, glutenvrije verse pasta en glutenvrije droge pasta. Onze pasta wordt in Italië geproduceerd en onze meelsoorten zijn 100% Italiaans.
Italië, Guidonia
Yampek is de naam van ons MERK, ontstaan om mensen te stimuleren een gezondere levensstijl aan te nemen. LOW-FODMAP-producten worden vaak aanbevolen door artsen aan mensen die lijden aan PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) of IBS in het Engels (Irritable Bowel Syndrome). Mensen met PDS of IBS ervaren ongemakken of buikpijn, geassocieerd met een verstoring van de darmfunctie en vergezeld van een opgebl...
Italië, Capranica
... voor de traditie, maar met een blik op onderzoek en innovatie. Als een van de eersten in Italië garanderen wij producten die zijn afgestemd op alle behoeften; al meer dan twintig jaar bieden wij heerlijke zoetigheden van de hoogste kwaliteit, zonder gluten of zonder lactose. En vanuit de Tuscia reiken we steeds verder. Van Europa tot Zuidoost-Azië en Noord-Amerika, onze producten worden wereldwijd geliefd en gewaardeerd. Voor een idee van smaak in voortdurende beweging, op zoek naar de perfecte combinatie van genot en welzijn.
...kleurstoffen, gluten of lactose en zijn geschikt voor gebruik door iedereen, inclusief zwangere vrouwen, kinderen en gevoelige personen. De formuleringen van onze producten zijn gebaseerd op jarenlange studies in de fytotherapie en gemmotherapie, en op de samenwerking met de beste experts in deze disciplines. Ons doel is om het individu in zijn geheel te zien en ons niet te fixeren op de enkele...
Italië, Frattamaggiore
Italië, Capurso
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL houdt zich bezig met de productie van grondstoffen/halffabricaten en eindproducten zonder gluten. Het bedrijf is in 2008 opgericht door het winnende idee van twee jonge ondernemers, Massimiliano Barnaba, momenteel commercieel directeur, en Laurent Urbinati, momenteel bestuurder en chef-kok. De ervaring: I BUONI SENZA GLUTINE SRL heeft als doel om haar keuzes voort te...
Italië, Chieri
... van Historische Molens: http://www.aiams.eu/. In onze producten worden alleen hoogwaardige granen gebruikt die langzaam worden gemalen voor de productie van 100% natuurlijke bloem zonder toevoeging van gluten, additieven en conserveermiddelen. Alle lokale granen worden voortdurend getest en gemonitord op ons landbouwbedrijf in de Chieresi-velden. Het product van Km0 wordt ook veel gebruikt door de ambachtelijke laboratoria in de omgeving.
Italië, Spigno Saturnia
... samenwerkingspartners. Mogelijkheid tot demonstraties, kookshows, lessen en theoretisch-praktische kookschool bij het eigen bedrijf of bij de klant om het gebruik van de eigen producten te zien. Het assortiment omvat de menging van specifieke meelsoorten om knapperigere, of kruimelige, of gerezen en zachte producten te verkrijgen, met de mogelijkheid om het product te bewerken zoals dat met gluten, tot de realisatie van het uiteindelijke recept.
Italië, Andria
Wij verwelkomen u in de glutenvrije bakkerij. Wij geven om de gezondheid van anderen, vooral degenen die zich moeten onthouden van gluten. We zijn begonnen als pizzeria Imperiale, maar in de loop der tijd hebben we de problemen van veel klanten opgemerkt en hebben we geprobeerd hen zo goed mogelijk te helpen, zonder ooit concessies te doen aan de heerlijke smaak van pizza, taralli, pasta en brood. Onmisbare voedingsmiddelen voor een gezonde voeding, maar vooral voor ons Italianen en Pugliese.
Italië, Panicale
...Ons bedrijf is gelegen aan de oevers van het Trasimeno-meer, tussen de Umbraanse en Toscaanse heuvels; deze prachtige gebieden geven onze graanmengsels unieke aroma's en smaken, die hun toegevoegde waarde aan de eindconsument tonen via elk bakproduct, patisserie, pizzeria of verse pasta die met onze meelsoorten is gemaakt. Al onze meelsoorten worden strikt geproduceerd zonder toevoeging van additieven, zonder toegevoegde gluten, zonder behandelingsmiddelen of procesadditieven.
Italië, Ispica
... biologisch en DOP, zonder GMO's, zonder conserveermiddelen, zonder petroleumderivaten en vrij van alle chemische toevoegingen. De shop omvat alle soorten producten, van wijn en bier tot likeuren, volkorenmeel, pasta van oude harde tarwevariëteiten Russello en Timilia, die minder gluten bevat, volkorenrijst, specerijen, peulvruchten, glutenvrije chocolade uit Modica, lactosevrij, 100% plantaardig...
Italië, TRESANA
HET BEDRIJF PRODUCEERT VERS VLEESWAREN (WORSTEN, HAPJES, LUGANEGA) EN GELEIDE VLEESWAREN MET UITSLUITEND ITALIAANSE EN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT, ZONDER GLUTEN, GLUTAMAAT, LACTOSE, KLEURSTOFFEN, MET RECEPTEN DOORGEGEVEN DOOR ONZE GROOTOUDERS EN IN RESPECT VOOR DE TRADITIE VAN LUNIGIANA. DE BELANGRIJKSTE VLEESWAREN DIE WORDEN GEPRODUCEERD ZIJN: DE MORTADELLA NOSTRALE VAN LUNIGIANA, DE SALAME...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play