Frankrijk, Baie-Mahault
...Herontdek de traditie met onze premium gezouten kabeljauw, perfect voor iconische recepten zoals bacalhau. Het stevige en smaakvolle vlees is een waar genot voor liefhebbers van authentieke smaken.
Portfolio (51)
...Selectie: 90% a, 10% b Gemiddeld Gewicht: 34 tot 36 kg Gewicht Min.: 30 kg 1 X Container: ongeveer 1200 huiden. Onzuiverheid: Geen zand, Geen stof, Geen modder, Geen vreemde objecten, geen vetten en geen vlees Niet Beschikbaar: Geen haarverlies probleem, Geen rotte huiden, Geen vetten en vlees op de huiden, Geen mule, Geen gaten, Geen sneden.
Portfolio (67)
Duitsland, Berlin
...Wij zijn groothandelaar in gezouten varkenspootjes in pekel. Wij exporteren gezouten varkenspootjes in pekel door heel Europa en Afrika. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en worden onder strenge voorwaarden opgeslagen om versheid en smaak te waarborgen. Onze klanten waarderen de constante hoge kwaliteit en de snelle levering van onze producten.
Portugal, Santarém
...Creoolse worst is een unieke Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en traditie. Gemaakt van het beste nationale vlees, is deze worst gekruid met een mix van specerijen, wat zorgt voor een rijke en onderscheidende smaak die zowel hartig als bevredigend is. Het traditionele rookproces voegt een unieke aroma toe, waardoor het een uitstekende keuze...
Portfolio (14)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
Sinds zijn oprichting heeft Max Zander zich onderscheiden door de kwaliteit van zijn producten, ambachtelijk vervaardigd in de originele Duitse stijl. Sinds 1968 blijven we werken aan het behoud van dezelfde kwaliteit die ons het vertrouwen van onze klanten heeft opgeleverd. Bij Max Zander ondergaan onze producten een rigoureus kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem, vanaf de selectie van vers...
Portfolio (28)
Nederland, Enschede
Duitsland, Frankfurt Am Main
... onze botten sterk te houden. PRODUCTTOEPASSINGEN Braziliaanse noten kunnen direct worden gegeten. Ze kunnen worden gebruikt als ingrediënt voor melk van Braziliaanse noten. Daarnaast kunnen ze geroosterd, gezouten of gezoet worden genoten. Ze worden ook gebruikt in puddingen, chocolade-repen en snack-bar bereidingen. Grof gemalen Braziliaanse noten kunnen over fruit-/groentesalades worden gestrooid. Ze worden gebruikt in desserts, vooral in vruchtencakes. Ze kunnen ook aan soep en vlees- en groentegerechten worden toegevoegd. MOQ:20kg...
Portfolio (31)
Frankrijk, Laissac
... conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Met de hand gezouten en gepeperd, gedurende meerdere maanden gedroogd, vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
België, Nivelles
... verschillende voedingsbereidingen zoals sauzen, vismousse, rijstwijn, rode tofu, gemarineerde groenten, gezouten vlees, enz. Anecdote: Rode rijstgist is aanwezig in de Chinese farmacopoeia sinds de Ming-dynastie (1368-1644) en werd "lang leven rijst" genoemd. De werkzame stof van rode rijstgist is monacoline K. Aangezien rijst, de bron van deze stof, wereldwijd intensief wordt verbouwd, en vooral in China, is het verstandig om voor rode rijstgist te kiezen...
Portfolio (80)
...Natuurlijke darmen in verschillende calibers, van verschillende oorsprongen en in verschillende uitvoeringen (klaar om te vullen, in een tube, gezouten). Bundel van 91,4 meter.
Portfolio (9)
België, Bruxelles
... zowel professionele als huishoudelijke keukens. De handige verpakking zorgt voor gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, dit vlees is een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
Portfolio (26)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
...Beschrijving: Wij hebben deze mini worstjes gemaakt van vlees van Franse varkens, waarbij we AOP piment d'Espelette hebben toegevoegd. Ideaal voor bij de borrel! Lijst van ingrediënten: Varkensvlees, varkensvet, zout, LACTOSE, specerijen (waaronder piment d'Espelette 0,3%), dextrose, saccharose, aromatische plant, natuurlijke aroma, conserveermiddel: kaliumnitraat, fermenten, eetbare collageen darm van rundvlees. Bij voorkeur bewaren bij een temperatuur onder de 18°C. Varkensvlees: Frankrijk. Bevat geen gluten. DDM: 45j...
Portfolio (2)
Frankrijk, Soreze
...Handmatige pekelpomp ontworpen voor professioneel gebruik in slagerijen en vleeswaren, waarmee één of twee hammen tegelijk kunnen worden gezouten. Deze pomp is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en heeft een transparante voedingspolypropyleen pekelreservoir van 1,5 liter, zodat het niveau zichtbaar is. Geschikt voor vloeibare pekels om hammen te zouten. De injectienaald is gemaakt van roestvrij staal 316L. REF:PMPSAMAN Capaciteit (l.):1,5 l Gemaakt in:Frankrijk Hoogte:32 cm Andere afmetingen:Lengte van de injector: 14 cm Nettogewicht:475 g...
Portfolio (195)
Verenigd Koninkrijk, Chesham
DE ORIGINELE BILTONG COMPANY is een leverancier van fijne, ambachtelijke Biltong en vleessnacks, gemaakt met liefde en passie door onze Zuid-Afrikaanse Hoofdslager en volgens een familierecept dat al meer dan 6 generaties wordt doorgegeven. Al ons zorgvuldig geselecteerde vlees is lokaal verkregen, grasgevoerd Brits rundvlees met volledige traceerbaarheid terug naar de boerderij. We geloven in he...
Portfolio (5)
Duitsland, Wermelskirchen
Een ervaring van meer dan 35 jaar en onze klantgerichte bedrijfsfilosofie, evenals innovatiekracht en een grondige marktkennis, kenmerken ons als een betrouwbare leverancier van lederwaren en de PBS- en promotieartikelenbranche. JÜSCHA is een van de toonaangevende producenten van koffers, tassen, schrijf- en ringbandmappen, evenals lederwaren, planningssystemen en nylonproducten. De producten zij...
Portfolio (184)
Wij produceren iberische hammen van bellota, van cebo de campo en van cebo, evenals iberische schouders. Wij zijn een leverancier van verse en bevroren iberische varkensvlees. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... wij slachten bijna het hele jaar door. Directe verkoop van de fabriek aan de eindconsument en aan professionele groothandelaars. Wij verzenden naar de hele EU. Wij distri...
Portfolio (7)
ufs.country_names.RU, Moscow
...verpakking in MAP, met een vochtabsorberende doek. Onze schalen zijn met hermetische (dove) sealing, zodat de vloeistof niet kan ontsnappen. Een vochtabsorberende doek in een schaal houdt een verpakt product - vlees zelf of gehakt - vers en droog. Wij maken ook lagere thermoformbanden met een breed scala aan bedrijfstemperaturen - ze worden gebruikt voor visverpakking (vers, gezouten, gerookt...
Portfolio (20)
Duitsland, Ulm
... producten worden vanaf de groeifase tot aan de verwerking en productie zorgvuldig behandeld. Wij leveren een grote verscheidenheid aan bevroren varkensvlees, zoals: - Bevroren varkensdarmen - Bevroren varkenshersenen - Varkensstaart - Varkensrib - Varkensvoeten - Varkensachtervoeten - Varkensvoorvoeten - Varkenspoot - Varkensmaag - Varkensdunne darm - Varkensoort - Varkensoortflap - Varkenskop - Varkenshakken - Hele varkenscarcasse - Varkensbuik 10 - Nat gezouten varkenshuid - Varkensrugvet - Varkensrugvet zonder huid...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lyon
Spanje, Toral De Los Vados-León-España
...Fabrica de Jamones y Embutidos Juan Fernández S.L. Ambachtelijke productie van producten zoals: El Botillo del Bierzo, pittige en zoete chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, gerookte Lacón, Panceta, gerookte bacon, Braseado Lacón (Gourmet Product) en nog veel meer... Wij hebben ook vers varkensvlees zoals: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, vers ham, vers schouderstuk, en natuurlijk de gezouten en verse producten zoals: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Portfolio (4)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...De Prosciutto uit Parma is een gezouten ham die geproduceerd wordt in de provincie Parma, in het noorden van Italië. Het is een traditioneel product met een lange geschiedenis, populair en beroemd in Italië en daarbuiten. De Prosciutto uit Parma wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse varkens en minimaal 24 maanden gerijpt. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Barnaul
...De universele roker is ontworpen voor het warm roken van gezouten varkensvet, vlees en vis buitenshuis. Inclusief een rooster voor het roken van producten en een vetopvangbak. Verkrijgbaar in verschillende maten: 380x280x170, 450x280x170, 450x280x240 mm. Gewicht 2,9 kg – 9,6 kg. Wanddikte 11,5 mm. Materiaal: Staal Gebruik: Buitenshuis...
Portfolio (43)
Oostenrijk, Wien
... verse estragon, de smaak is pittig, maar niet te scherp. Als allrounder onder alle mosterdsoorten past Ramsa Estragonmosterd bij stevige gerechten en bij alle soorten vlees, of het nu gebraden, gegrild of gezouten is. Beef Tatar krijgt ook een heel speciaal-pikante toets. Onze Estragonmosterd is ook bijzonder geschikt voor het verfijnen van veel sauzen of mayonaise. Salade marinades krijgen met onze estragon een bijzondere, fijn-pittige smaak. Onderscheiding: Vegan...
Portfolio (8)
Italië, Mesoraca
...De Capocollo Calabrese wordt verkregen uit de verwerking van het bovenste deel van de nek van het varken en een deel van de schouder. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gezouten en gemasseerd, waarna het in een natuurlijke darm wordt gestopt en meer dan 90 dagen op gecontroleerde temperatuur en vochtigheid wordt gerijpt. Tijdens het zouten worden specerijen en aromatische kruiden toegevoegd...
Portfolio (19)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, Eieren 30%, Rode bietpoeder, Barolo DOCG-wijn 2%. Kan sporen van weekdieren bevatten. Voor ongeveer 3/4 personen. 6/7 minuten koken in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en op smaak brengen. Wij raden een truffelsaus (witte of zwarte), vlees- of groentesaus aan. Een rode wijn (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) of een witte wijn (Roero Arneis, Gavi di Gavi) uit dezelfde regio vormt een perfecte combinatie. Ean13:3701511702359 Referentie:TagliatelleBioVinItalie1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...De zeer snelle slacht van onze vissen gebeurt volgens de traditionele Japanse techniek IKEJIME, die het dierenleed vermindert en zorgt voor een ongeëvenaarde kwaliteit van het vlees en een lange houdbaarheid. De gerookte zalmfilet in sashimi-stijl wordt zorgvuldig geselecteerd uit onze mooiste filets. Deze worden ontdaan van graten, met droog zout gezouten en voorzichtig gerookt met beukenhout...
Portfolio (18)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
...Het is een uitmuntendheid van ons gebied en onze trots: hiervoor gebruiken we de dijen van zware Italiaanse varkens, met de hand gezouten (vochtige zout op de huid, droog zout op het magere vlees). Gedurende drie weken nemen de hammen het zout op in een vochtige (80%) en koude cel (van +1 tot +4 graden), daarna rusten ze drie maanden terwijl ze langzaam drogen. Na het wassen begint de rijping. Nu...
Portfolio (10)
Italië, Altamura Di Bari
...Typische salami uit Puglia "Soppressata" gedroogd vlees.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Italië, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play