Frankrijk, Paris
...Als u meel nodig heeft voor de bereiding van uw gerechten, bieden wij dit uitsluitend aan voor professionals in hoeveelheden van 1 kg tot 25 kg.
Portfolio (14)
Frankrijk, Bernin
Kalys Productions is een gerenommeerde leverancier van konjacmeel en functionele ingrediënten in Europa. Onze uitgebreide selectie producten omvat een verscheidenheid aan konjacmeel, natuurlijke texturizers en voedingsingrediënten, die voldoen aan de behoeften van de industrie, ambachtslieden, gastronomieprofessionals, de gezondheidszorg, de collectieve catering en hobbykoks. Wij zijn marktleider ...
Portfolio (8)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
...Product verkregen uit de perskoek of de pellets (bijproduct). Deze worden verkregen tijdens het persen van de ongeschilde en rauwe zaden van Sacha Inchi. Dit perskoek of deze pellets ondergaan een proces van extrusie, drogen en malen, wat aan het einde van het proces een fijne poeder oplevert. Natuurlijk Met Kurkuma Met cacao Gebruik en voorbereiding door de klant / consument Product bestemd voor...
Portfolio (17)
Frankrijk, Le Muy
... beschermende laag tussen de bakplaat en het te bakken product. Hierdoor zijn er, zelfs bij zeer hoge temperaturen, geen carbonisatie of brandvlekken in de oven en zelfs niet op de gebakken producten. Ons meel verdwijnt terwijl de oven draait. Het product kan ook worden gebruikt voor het bakken van pizza in een houtgestookte oven. Meel wordt verkocht in een zak van 25 kg.
Portfolio (10)
Frankrijk, Casteljaloux
...semoule afkomstig van rode maïs klasse A 100% terroir lot-et-garonne. Gebruikt in menselijke voeding, met name voor de snackindustrie, ontbijtgranen, de maïsemoulage biedt specifieke organoleptische kenmerken van textuur, smaken en voedingswaarde.
Portfolio (6)
Frankrijk, Josselin
...Mixeo is een assortiment van clean-label oplossingen op basis van plantaardige vezels en/of lijnzaadmeel. Met hun verklaringen zonder Exxx voldoen de oplossingen van het Mixeo-assortiment aan de verwachtingen van clean-labelling en natuurlijkheid. De producten van het Mixeo-assortiment bieden een gladde en romige textuur en zijn toepasbaar in een breed scala aan toepassingen. Ze zijn bijvoorbeeld een goed alternatief voor bepaalde gommen/hydrocolloïden of voor eidooiers. Voor meer informatie: https://solutive.fr/solutions-clean-label-mixeo/ Of neem contact met ons op: info@solutive.fr...
Portfolio (15)
Frankrijk, Aizenay
...Een biologische optie voor bewuste koks...
Portfolio (44)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...-chemische analyses Op Tarwe Maling Buhler, specifieke gewichten, vochtigheid, eiwitten, detectie van mycotoxines, enz. Op Meel Alveograaf van Chopin, Hagberg-valindex, farinograaf, asgehalte, beschadigde zetmelen, enz. Diensten van de proefbakkerij Bakken controles (CNERMA- en BIPEA-methoden) Controle van de consistentie en kwaliteit van de producten. Opleidingscentrum: (erkend opleidingscentrum door het Franse ministerie van Economie, Industrie en Werkgelegenheid) Opleiding in goede bakpraktijken en het gebruik van MILLBÄKER-producten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Ivry-Sur-Seine
...Bied uw jonge dieren een verrijkte voeding met onze carobemeel, gunstig voor hun groei en welzijn. Het heeft anti-diarrhee eigenschappen en is rijk aan essentiële voedingsstoffen, wat zorgt voor een gezonde en evenwichtige ontwikkeling.
Portfolio (15)
Frankrijk, Saint Junien
...Papieren zak geschikt voor voedselcontact en perfect voor het verpakken van meel. Hij kan 25 tot 40 kg meel bevatten. Hij kan op maat en met druk worden gepersonaliseerd vanaf een volume van 5000 zakken om uw communicatie over te brengen. Grote voorraad van onze standaardformaten, u kunt kleine hoeveelheden bestellen. Neem gerust contact met ons op.
Portfolio (41)
Frankrijk, Olivet
...T55-meel wordt aanbevolen voor het maken van brood, gebak en viennoiseries.
Portfolio (7)
Frankrijk, Rouen
... fruit. Onze cashewnoten kunnen ook worden gebruikt in de voedingsindustrie als een kwaliteitsingrediënt in andere producten zoals boter, meel, melk, snoepgoed, bakproducten en chocolade. Wij bieden de mogelijkheid om cashewnoten uit Tanzania te integreren, die groter en zoeter zijn dan de Aziatische. De voordelen van verse cashewnoten zijn duidelijk. Wij hebben de levertijd verkort tot 2 maanden van Afrika naar Europa of Amerika, waarbij de cashewnoten vers en heel blijven. Wij geloven in een directe toeleveringsketen. Wij geven graag alle benodigde informatie!
Portfolio (14)
Frankrijk, Brignais
... de maaltijden. Ingrediënten Tarwe meel*, kikkererwtenvlokken* 15%, olie van oliezaad zonnebloem*, stukjes donkere chocolade* 7% (cacao: minimaal 57%)(cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*, vanillepoeder*), ongeraffineerde blonde rietsuiker*, bruine rietsuiker*, amandelpoeder*, gehakte noten*, bakpoeder: natriumbicarbonaat. *Ingrediënten uit biologische landbouw. Kan sporen bevatten van noten, melk, soja. Gewicht: 180g BIO: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (26)
Frankrijk, Fleury Les Aubrais
... het volgende verkrijgen: Volkorenmeel (T150): Bevat de hele korrel, rijk aan vezels. Deelvolkorenmeel (T110): Iets minder vezels, maar nog steeds voedzaam. Wit meel (T45 of T55): Lichter en gebruikt voor gebak, wit brood en vele culinaire bereidingen. Tarwemeel is zeer veelzijdig voor culinaire recepten en gebak. Het levert koolhydraten, eiwitten en soms vezels.
Portfolio (11)
Frankrijk, Soreze
Frankrijk, Montelimar
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
Portfolio (154)
Frankrijk, Aix En Provence
...De biscottes van Roger zijn trots op het erfgoed dat is overgeleverd van de grootvader van deze derde generatie. Zonder conserveermiddelen, zonder GGO's, zijn de ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw een garantie voor kwaliteit. De Bise-meel (T80) biedt een unieke smaak aan deze toast die in een open mal is gebakken, net zoals vroeger bij de eerste batch van Roger, de bakker uit Aix...
Portfolio (31)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
...De kastanje speelt een belangrijke rol in de voeding in Europa. We consumeren het op allerlei manieren, als meel, geroosterd of gedroogd. Onze likeur, geproduceerd door maceratie, is het beste om vers te proeven; In zijn lichte en heldere havana kleur zal de kastanje al zijn rondingen, zoetheid en warme, rokerige tonen onthullen voor een troostende avond bij het haardvuur!
Portfolio (41)
Frankrijk, Saint-Omer
... kaasboerderij van Revermont (39), meel van de molen Sauvin (39) en fleur de sel uit Guérande. Waanzinnig, deze Bricelets worden ambachtelijk vervaardigd in Frankrijk in Saint-Amour in de JURA (39) en ALTIJD met ontzettend veel liefde. Netto gewicht: 130g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Melesse
...Zoete aardappelmeel is rijk aan voedingsstoffen, vezels, antioxidanten en bevat geen gluten. Het is een zeer goede vervanger voor traditionele meelsoorten. Natuurlijk zoet, verhoogt het de smaak van gerechten en geeft het een oranje kleur. Het kan in veel voedingsapplicaties worden gebruikt: bakproducten, patisserie, soepen, sauzen, enz.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Ignat
...Limagrain Ingredients biedt een breed scala aan Masa-meel voor Tex Mex-toepassingen: Tortilla-chips om in te dippen of te genieten als etnische snacks, taco's, zachte tortilla's (fajitas), maïschips ...
Portfolio (7)
Frankrijk, Montauban
...Onze sojawas in vlokkenvorm is ideaal voor het maken van gegoten kaarsen of geurige smeltwas. 100% plantaardige was, niet-GMO, 100% biologisch afbreekbaar, niet op dieren getest Smeltpunt: tussen 48° en 52° Referentie: LB-CVSOJAMOUL...
Portfolio (136)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... Drôme, in combinatie met verschillende specerijen en kruiden zoals peper, kurkuma en knoflook. Voor liefhebbers van sterke sensaties en voor de meer terughoudenden, wacht er een unieke proeverijervaring op je! Dankzij hun zachte bereiding hebben onze koekjes een lichte en knapperige textuur en behouden ze een maximum aan voedingsstoffen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Paris
...Wij zijn producenten in Paraguay, vanwaar wij ons cassavemeel exporteren naar Frankrijk en Europa. Wij zetten ons in voor duurzame ontwikkeling, en daarom planten wij op bestelling om onze klanten de kwaliteit en versheid van ons product te garanderen. Wij hebben een productiecapaciteit van 25 ton per maand. Neem contact met ons op voor een offerte, waarbij u de gewenste hoeveelheid en de gegevens van uw bedrijf vermeldt, bedankt!
Portfolio (8)
...Voedselveilige papieren zak bedoeld voor de meelmarkt en andere. Beschikbaar in verschillende maten. Mogelijke opties: - Tab - Micro-perforaties - Waterdichte binnenzak - Kleuraanpassing...
Portfolio (2)
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
...100% Tarwemeel Beschikbaar in Type 80 "Bise" voor €2,50/kg, Type 110 "Semi-volkoren" voor €2,70/kg, Type 150 "Volkoren" voor €2,80/kg Allergeen: Gluten Meel: 1 kg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Le Touquet-Paris-Plage
...Directe leverancier van grote merken voor de detailhandel, Chutyptm biedt Jelonki Tarwemeel type 450 aan voor de beste prijs op de markt. Ontdek al onze referenties op www.Chutyptm.com! Groothandelaankoop van Jelonki Tarwemeel type 450 en import PGC.
Portfolio (402)
Frankrijk, Bordeaux
...Onze zoete winkel biedt een exquise selectie van producten om de meest veeleisende smaken te bevredigen. Bij JEM EXPORT bieden we koffie, chocolade, snoep, suikers, meel, koekjes, taarten, brood en granen aan. Elk product is gekozen om zijn superieure kwaliteit en heerlijke smaak, wat zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring. Onze zoete producten zijn perfect voor supermarkten en distributeurs...
Portfolio (6)
Frankrijk, Paris
...De "rode" farfalle, gemaakt van biologische durumtarwe semolina en biologische tomatenpoeder. De "groene" farfalle, gemaakt van biologische durumtarwe semolina en biologische basilicumpoeder. De "witte" farfalle, gemaakt van biologische durumtarwe semolina. Bevat gluten en mogelijk sporen van eieren en soja. Kook ongeveer 8 minuten in kokend water. Regel van drie "1": 1 liter water, 10 gram zout, 100 gram pasta. Vergeet niet een pollepel kookwater opzij te zetten voor de laatste toets. Ean13:3701511702687 Referentie:FarfalleBio3couleurFrance1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Haute Rivoire
...Ontdek de uitgesproken smaak en het specifieke aroma dat verband houdt met zijn oorsprong: de bergrogge van de Terres de Margeride. Een uitzonderlijk gebied voor de teelt van rogge, gelegen in de Haute Loire, Lozère en Cantal. Het is zacht en heeft als bijzonderheid dat het lang houdbaar is.
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play