Hongarije, Budapest
... heeft desinfecterende eigenschappen die bacteriën doden. Het kan ook aan afwaswater worden toegevoegd voor extra reiniging. Verdun de Lemon essentiële olie om als huidtoner te gebruiken, om bacteriën te doden en acne te bestrijden. Bij het bakken kan het aan taarten en desserts worden toegevoegd, omdat het een sterke citroensmaak heeft. Citroenolie reguleert ook de slaap – voeg wat toe aan een...
Portfolio (59)
Turkije, Ankara
... verschillende manieren gebruiken door ze toe te voegen aan yoghurt, granola of desserts en taarten. Voordelen van Gedroogde Kiwi's Kiwi's, die tot de vruchten met een hoog vitamine- en mineralengehalte behoren, bieden veel voordelen voor de gezondheid. Een groep componenten die in planten worden aangetroffen, genaamd fytochemische componenten, heeft een positieve invloed op de gezondheid, zowel door als antioxidanten te functioneren als door deel te nemen aan verschillende metabolische processen in het lichaam. Kiwi is een zeer goede bron van deze componenten.
Portfolio (87)
België, Rumst
... rechthoekige schalen in verschillende maten voor veelzijdige serveer- en tentoonstellingsopties. Deze set biedt twee schalen van verschillende maten, waardoor het gemakkelijk is om ze voor verschillende doeleinden te gebruiken, of het nu gaat om het serveren van voedsel of drankjes of het tentoonstellen van decoratieve items. Gouden Parels Handvatten – Stijlvolle gouden handvatten met accent bieden...
Portfolio (228)
Frankrijk, Avançon
... gezondheidsvoordelen is de Lindehoning ook een uitstekende keuze om uw infusies of desserts te zoeten. De snelle kristallisatie maakt het een gemakkelijk te gebruiken product, dat u op elk moment van de dag kunt genieten.
Portfolio (62)
Frankrijk, Volgelsheim
... gebruikt om desserts te maken. LET OP: Gebruik geen stearine met deze mal (stearinezuur). Referentie: MSF-NATURE Compatibele wassen: alle soorten was voor gegoten kaarsen Hoogte: 13 mm Breedte: 22 tot 28 mm Lengte: 22 tot 28 mm Materiaal van de mal: Voedselveilig siliconen...
Portfolio (190)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
... kunnen op maat worden ingesteld: aantal monden, breedte van de tray, verwarmde tank, transportband, enz., om zich aan te passen aan de kenmerken van het te doseren product. TE GEBRUIKEN VOOR: muffins, cakes, sobaos, cakes, mantecadas, cocas, panqués, mayonaise, marmercake, yoghurt, vla, mousse, sauzen, milkshakes, crèmes, producten zonder vaste deeltjes.
Portfolio (83)
Turkije, Bursa
... geschikt zijn voor de desserts die u verkoopt en produceert. We helpen u bij het kiezen van de dozen in structuren die geschikt zijn voor uw desserts, begeleiden u, bereiden samen met u de printkwaliteit van uw speciale ontwerpen voor en helpen u bij het maken van een keuze door u te informeren over de te gebruiken verbruiksartikelen en hun kwaliteit. We bieden...
Portfolio (65)
Frankrijk, Arengosse
... smaak naar uw creaties. Aroma van Citron Meringué : We gebruiken alleen aroma's om de versheid en authenticiteit van de citroen meringué te behouden, wat zorgt voor een uitzonderlijke smaakervaring. Natuurlijk kleurstof. Veelzijdige Toepassingen : Bakken : Voeg een zure en zoete noot toe aan uw taarten, muffins, cupcakes en koekjes voor een explosie van smaken. Dranken : Verfijn uw warme en koude dranken, cocktails, theeën en limonades met een vleugje citroenfrisheid. Referentie:SUCRE00045B...
Portfolio (200)
Polen, Brzozów
... bloed niet zo stijgen als bij het gebruik van traditionele suiker. Deze zoetstof wordt bijzonder gewaardeerd door veganisten, omdat het honing in hun dieet vervangt. Het is een aanvulling voor thee, dranken en cocktails. Het lost gemakkelijk op, zelfs in koude dranken. De donkere nectar wordt gebruikt bij de bereiding van verschillende soorten desserts omdat het een smaak heeft die vergelijkbaar is met karamel. Op deze manier kunnen we het ook gebruiken als topping voor pannenkoeken of wafels. Het werkt ook goed als aanvulling bij zeevruchten. Agavesiroop kan verwarmd worden.
Portfolio (781)
...Honing- en zwarte knoflookparels. Tarrina PE. Speciaal voor de horeca. Netto gewicht ca: 400 gr. Decoratie van gerechten. Bijgerecht in salades, vlees, vis, desserts, enz. Gourmetproduct voor de horeca, fruitwinkels, natuurvoedingswinkels, diëtisten, voedingswinkels, catering, kleine en grote supermarkten of andere die gewone verse knoflook gebruiken.
Portfolio (23)
Polen, Tomaszow Lubelski
... smaak. Bovendien is het fijnkorrelig en los. Een van de belangrijkste voordelen van griesmeel is dat het licht verteerbaar is, waardoor het in verschillende diëten kan worden gebruikt. Het heeft ook een breed scala aan toepassingen. We kunnen het gebruiken als toevoeging aan soepen, sauzen, taarten en desserts.
Portfolio (52)
Frankrijk, Gonesse
... onder plastic folie, wat zorgt voor een optimale conservering. Met een houdbaarheid van 180 dagen zijn ze perfect om in uw voorraadkast te bewaren totdat u klaar bent om ze te gebruiken. Hun praktische formaat en gebruiksgemak maken ze een must-have voor zowel amateur- als professionele koks. Of u nu samosa's, loempia's of innovatieve desserts bereidt, deze brickbladen helpen u om uw gasten te imponeren met culinaire creaties die de grootste chefs waardig zijn.
Portfolio (33)
Nederland, Renkum
...De vanille-extract die wij voorstellen is een volledig natuurlijk product van superieure kwaliteit, perfect geschikt en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een zeer rijke smaak, omdat het 200 g vanille bevat per 1 L product en ook vanillezaadjes bevat. Het is een must in de bakkerij, patisserie, ijs, desserts, dranken en meer.
Portfolio (8)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...De keukensiphon is een van de belangrijkste producten voor liefhebbers van goed eten en desserts. Met dit apparaat kunnen we heerlijke slagroom maken en deze toevoegen aan sauzen, likeuren, desserts, enzovoort. Maar weet u ook hoe u het moet gebruiken? In de volgende handleiding leert u hoe u een keukensiphon gebruikt. Gids | Leer hoe u een keukensiphon op de juiste manier gebruikt In de keuken...
Portfolio (241)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gehakte pistachenoten uit Iran, een intens groene pistache afkomstig van Iraanse pistachebomen. Deze pistache bevat geen conserveermiddelen of additieven. Je kunt deze gedroogde vrucht gebruiken in de patisserie om smaak, crunch en meer smaken aan je desserts toe te voegen. Je kunt ze ook toevoegen aan je muesli of granola voor een knapperige textuur! De pistachenoten moeten een geelachtige kleur hebben die naar donkergroen neigt: hoe groener ze zijn, hoe intenser de smaak! Deze pistachenoten uit Iran zijn dus perfect voor al je culinaire creaties!
Portfolio (39)
Spanje, San Vicente Del Raspeig-Alicante
...De Natuurlijke Amandelpasta is een heerlijk product gemaakt van amandelen van de hoogste kwaliteit. Dit product is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig en gezond ingrediënt voor hun recepten. De pasta is zacht en romig, perfect om op toast te smeren, toe te voegen aan smoothies of te gebruiken als basis in desserts. De natuurlijke smaak en de zijdezachte textuur maken het een...
Portfolio (8)
Frankrijk, Torcy Le Petit
...Wilt u uw aanbod van zoete snacks en desserts uitbreiden met trendy en smakelijke producten? Wilt u uw productie veiligstellen om uw klanten constant kwaliteitsvolle patisserieproducten te bieden? Zoekt u eenvoudige en praktische mixes om opnieuw te gebruiken en uw werktijd te optimaliseren?
Portfolio (18)
Duitsland, Buxtehude
...Zonnebloemlecithinepoeder bevat het totale complex van zonnebloempitten in hoge concentratie. Het is op dezelfde manier te gebruiken als sojalecithine en is gegarandeerd GMO-vrij. Zonnebloemlecithine is ideaal voor het maken van chocolade, desserts of dips. Dit product is smaakneutraal, fijnkorrelig en goed oplosbaar.
Portfolio (85)
Duitsland, Bonn
... is gevoelig voor druk, daarom moeten ze voorzichtig worden opgeslagen. 6. Recepten: Pitahayas zijn veelzijdig te gebruiken en worden vaak rauw gegeten. Ze passen goed in fruitsalades, smoothies, desserts en fruitsorbets: - Fruitbowls en smoothies: Gecombineerd met mango, banaan of bessen. - Salades: Harmoniseert met avocado en rucola. - Sorbet: Gepureerd vruchtvlees is geschikt als sorbet of...
Portfolio (5)
Frankrijk, Fondettes
...Na elk gebruik kunt u de dop weer op de pen doen en deze bewaren. Chocoladesmaak. 100% EETBAAR - Deze glazuurpen maakt gebruik van unieke recepten op basis van gelei-suiker en voedingskleurstoffen voor een 100% eetbare inkt. De chocoladesmaak zorgt voor een zoete smaak die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken. Onze choco-pennen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. EENVOUDIG IN GEBRUIK - Eenvoudig te gebruiken, met de aanwezigheid van een volwassene, breng water aan de kook in een pan en laat de pen 2 minuten in een kom met kokend water liggen met de dop erop.
Portfolio (16)
Bulgarije, Sofia
...Nootmuskaat heeft een warme en kruidige smaak en zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen: B1, B6 en magnesium. Nootmuskaat wordt vaker gebruikt als specerij voor desserts, dranken en pittige oosterse gerechten dan als thee. Je kunt nootmuskaat gebruiken als aanvulling op koffie of thee, evenals om warmte toe te voegen aan dranken of maaltijden. Verpakking: Poeder – 250g, 500g en in bulk...
Portfolio (154)
Frankrijk, Valréas
... eerst de siroop en voeg vervolgens 8 delen van de drank naar keuze toe en meng voordat je serveert. Ideaal in de patisserie om te aromatiseren en een elegante en verfijnde toets aan je desserts toe te voegen.
Portfolio (10)
...Vandaag de dag produceert ons bedrijf concurrerende producten die voldoen aan de nieuwste normen door zorgvuldig geselecteerde ingrediënten te gebruiken. Grondstoffen ondergaan regelmatig microbiologische tests in een laboratorium dat is uitgerust met de modernste apparatuur. We zijn begonnen met de visie om de fans van ons geregistreerde dessert, de Kunafa uit Hatay, te vergroten en dit aan de...
Portfolio (4)
... en desserts! In korrels zal het een bijzondere smaak geven aan je marinades, groentepotten en gegrilde groenten. De fleur de sel van Kampot De fleur de sel van Kampot Khla is een natuurlijk, ruw zeeproduct, met de hand geoogst door de zoutmakers van Kampot. Fijn, knapperig en delicaat, het wordt aan het einde van de bereiding gestrooid en is de onmisbare aanvulling op de peper van Kampot Khla om al je gerechten op smaak te brengen. Netto gewicht: 360 gr Oorsprong: Cambodja...
Portfolio (50)
Oekraïne, Dnipro
... niet nat en is niet beschadigd door wrijving tijdens transport dankzij de bedrukking aan de binnenkant van het label; - Vergroot het drukgebied van informatie over het gehele oppervlak van het label; - Mogelijkheid om driedimensionaal ontwerp te gebruiken, met het effect van transparantie, doorschijnendheid en nevel; - Voor het gemak van klanten kunnen de krimp- en mouwlabels worden voorzien van een dwars- of lengtesnede, evenals een afscheurbare tape; - Mogelijkheid om krimplabels automatisch aan te brengen zonder het gebruik van lijm.
Portfolio (10)
Duitsland, Schoenebeck
... nootachtige smaak. Onze BioHagebuttenkernolie heeft een geel-roze kleur en een nootachtig, karakteristiek aroma. Wij produceren de Bio Hagebuttenkernolie zelf en gebruiken hiervoor de koude persmethode. Dit betekent dat er tijdens het persproces geen extra verhitting plaatsvindt. Vanwege de harde Bio Hagebuttenkernen komt er een aanzienlijke temperatuurstijging bij de perskop. De Bio Hagebuttenolie (Bio Hagebuttenkernolie) wordt hier echter niet door beïnvloed, omdat deze al eerder door de zogenaamde zeef naar buiten komt.
Portfolio (143)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... vinaigrette te maken of om vlees te perfectioneren. En voor de zoetekauwen... herontdek uw klassiekers door deze siroop toe te voegen aan uw mooiste desserts: rijstpap, crèmes, panna cotta... alles is toegestaan! En voor de nieuwsgierige fijnproevers... te gebruiken om uw kwark te zoeten! Samenstelling: Infusie van hooi (water, hooi), suiker, citroensap op basis van concentraat.
Portfolio (15)
Duitsland, Oyten
...ERYTHRIT MET SUCRALOSE - KRISTALLIJKE STROOISUIKER Met onze kristallijne strooisuiker Sucralose kunt u suikerrijk genieten - zonder calorieën. Of het nu in dranken is, bij het koken, of om fruit, yoghurt en desserts te verfijnen. Onze Sucralose is het bewuste suikeralternatief met een heerlijke smaak en kan 1:1 zoals suiker worden gedoseerd. Voor onze producten gebruiken we Erythrit dat uit maïs...
Portfolio (42)
...Hetzelfde fruit dat we gebruiken voor ons Fresh Dragon Fruit (Pitahaya) product, wordt gebruikt en gedroogd. Dit proces stelt Pitahaya in staat om zijn smaak en interne kleur te behouden, maar verandert de textuur en verandert het eens sappige verse fruit in een knapperige snack. Pitahayas worden gedroogd nadat ze zijn gepeld en in plakjes zijn gesneden. Vervolgens zijn de verpakte pitahayas klaar voor verkoop. Het kan worden gebruikt in sauzen en desserts, of kan op zichzelf worden gebruikt als een geweldige snack.
Portfolio (9)
...Lengte: +18 cm. Minimaal gewicht per peul: 5g. Vochtpercentage: 30-38%. Vanillinepercentage: 1,6-2,2%. Verpakkingsopties: Vacuümzak van 250 g, 500 g, 1 kg, 5 kg. MOQ: 250g. Garantie: De vanillepeulen worden gekweekt en verfijnd met behulp van natuurlijke en traditionele methoden. We gebruiken geen chemische meststoffen of pesticiden op onze plantages. Onze teelt vindt plaats zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO's). We certificeren dat de producten niet zijn gesteriliseerd door middel van straling.
Portfolio (4)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play