Spanje, Puntal, El (espinardo)
...ZACHTE IJS CHOCOLADE...
Portfolio (71)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
Hünkar LTD, gevestigd in Bulgarije, blinkt uit in het leveren van diverse, hoogwaardige diepvriesproducten in heel Europa. Het bedrijf is toegewijd aan het verbeteren van culinaire ervaringen met voedzame, handige en heerlijke producten. Kernproducten : Diepvriespizza's en Hartige Gebakjes: Biedt een verscheidenheid aan pizza's en Oost-Europese gebakjes zoals burek, pide en lahmacun. IJsjes en...
Portfolio (24)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Dit product is gemaakt van een verfijnde mix van cacaobonen, cacaoboter en suiker. 50%, 70% of 80% cacao. 70% bittere chocolade bevat antioxidanten en theobromine, die onze bloedsomloop stimuleren. PRODUCTTOEPASSINGEN De belangrijkste toepassing is in de zoetwaren (vooral koekjes), bakkerij, ijs, chocoladedranken en als coating voor verschillende voedingsmiddelen. MOQ: 20kg...
Portfolio (31)
Frankrijk, Merville
... aan de trends van schone etiketten en kunnen worden gemaakt van duurzame ingrediënten. Om aan de verwachtingen van de consument te voldoen, biedt Sethness Roquette ook een assortiment veganistische en suikervrije karamelsoorten aan. Deze karamelsoorten kunnen Kosher of Halal zijn, maar ook biologisch. Hun belangrijkste toepassingen zijn: - Koekjes - IJs - Zuivelproducten - Chocolade - Gebak...
Portfolio (7)
...Onze voedingsaroma's worden aangeboden in verschillende vormen: vloeistoffen, poeders, emulsies. De verpakkingen zijn beschikbaar in flessen van 30 ml, jerrycans van 250 en 500 ml of in bulk op aanvraag. Ze kunnen worden gebruikt om verschillende soorten voedsel te maken of eraan toegevoegd te worden: gebak, macarons, ganaches, desserts, mousses, snoep, jam, cocktails of sauzen, maar ook in de chocolade-, ijs-, drank-siroop-, kant-en-klaar maaltijden-, zuivel- en koekjesindustrie.
Portfolio (25)
...Het chocolade-aroma, de definitie van genot. Dit aroma roept zowel verfijning als verleiding op en is een onweerstaanbare oproep tot verwennerij, een genot voor de smaakpapillen.
Portfolio (50)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Duitsland, Bad Ditzenbach
...Iedereen die kinderen kent, weet dat ze vaak een ongebalanceerd en eenzijdig dieet hebben. In plaats van gezonde fruit en groenten, geven kinderen de voorkeur aan ijs, chocolade, gummibeertjes, pizza en chips. Het resultaat: Terwijl steeds meer kinderen overgewicht hebben, missen ze vaak essentiële voedingsstoffen, waardoor ze vatbaarder worden voor infecties en ziekten. Kinderen Vitamine...
Portfolio (168)
Italië, Montoro
Raffael vertegenwoordigt het beste van zoetwaren op basis van kastanjes, verkregen volgens oude en nobele recepten, met behulp van innovatieve methoden en geavanceerde technieken, die de oude smaken van de beste ambachtelijke traditie intact houden. De kastanjes van de producten Raffael komen uit de beste productiegebieden in Italië: Piemonte, Toscane, Lazio, Calabrië, Campanië. Onze productkwal...
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
Bello & Angeli is een ambachtelijke chocolatier gevestigd in Saint-Orens-de-Gameville, in het departement Haute-Garonne. Al onze originele en "huisgemaakte" creaties worden vervaardigd in onze werkplaats nabij Toulouse, waar we de beste chocolade en ingrediënten selecteren. Elke dag produceren we met de grootste ambachtelijke zorg heerlijke creaties, waaronder chocolade, maar ook ijs en sorbets o...
Portfolio (85)
Duitsland, Nürnberg
...Dit zijn kleine, kleurrijke, linzenvormige chocoladebonbons gemaakt van cacao en vaak gebruikt voor het decoreren van taarten, gebak en desserts. Ze zijn ook populair als toppings voor ijs of yoghurt. De linzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, en hun aantrekkelijke uiterlijk voegt een speelse toets toe aan zoete lekkernijen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in het bakken om de visuele aantrekkingskracht van verschillende zoetigheden te vergroten.
Portfolio (186)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
...Romige biologische munt- en chocolade-ijs. Gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een 500ml verpakking, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en plasticvrij.
Portfolio (184)
Italië, Barletta
...Granelle en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, mini confetti van melkchocolade, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, melk- en pure chocolade, vegan, private label, enkele kleur, en met fruit, en met gekleurde chocolade.
Portfolio (10)
...Onze chocolade-ijs: gewoon "PERfeito!" zoals Parfait! Dit heerlijke ijs is gemaakt met de melk van onze koeien. En we besteden bijzondere aandacht aan dit ingrediënt zodat onze producten "PERfeito" zijn. De kwaliteit van onze grondstoffen maakt van dit ijs, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, een romige lekkernij met een natuurlijke en zeer aangename smaak.
Portfolio (21)
Polen, Brzozów
... ingewikkeld. Het is na saffraan de duurste specerij ter wereld. Vanille in stokjes is veel aromatischer dan olie, extract of vanillepoeder. <strong>Toepassing</strong> Vanille is een uiterst aromatische, zoet geurende specerij. Het is perfect voor het op smaak brengen van taarten en andere gebakken producten, en het wordt ook gebruikt voor het maken van chocolade en ijs. Vanille past ook goed...
Portfolio (781)
Frankrijk, Condom
...Premier neus zeer fruitig: we herkennen de aroma's van de goed rijpe peer met de smakelijke basis van de belle-hélène peer. De chocolade blijft in de mond hangen. Het is zowel een aperitief als een dessertwijn, vergezeld van een bolletje ijs of een ander dessert met peer. Ook wel "Galipette" met peren & chocolade genoemd. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Frankrijk, Le Sen
...In de fijne parfumerie of in toiletproducten geeft het een echte noot van pure chocolade met houtachtige nuances in de opening. Opmerkelijk in combinatie met patchouli in oosterse akkoorden. Aroma's Dit "gourmande" product ondersteunt en rondt de noten van cacao, vanille, koffie of praline af. Met een authentieke noot kan het worden gebruikt om de smaak van bakproducten, ijs, snoep, zuivelproducten of alcoholische dranken zoals "Brandy" te aromatiseren of te verbeteren. Cosmetica Dit product wordt weinig gebruikt in cosmetische producten.
Portfolio (93)
Polen, Warszawa, Poland
...Anhydrous melkvet (AMF) kan worden verkregen uit boter of room van 35% -45%, afhankelijk van het seizoen. Het productieproces bestaat uit het verwijderen van water en niet-vette stoffen. Hierdoor is het product gemakkelijker te bewaren, omdat het minder water bevat. Foodcom levert AMF dat minstens 99,8% melkvet bevat. De AMF die door Foodcom wordt geleverd, wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie, met name bij de productie van gebak, ijs, chocolade en melkdranken. Onze gestandaardiseerde AMF heeft een regelmatige consistentie en een zachte smaak.
Portfolio (278)
... toevoeging in snoepgoed (chocolade, repen, ijs), fitnessdranken, voedingssupplementen, tabletten en capsules. Producteigenschappen: • Uitzonderlijk hoog aandeel antioxidatieve polyfenolen, d.w.z. bescherming van onze cellen tegen schadelijke omgevingsinvloeden. • Vertraagt de veroudering van cellen – langere jeugd! • Brengt ons immuunsysteem op topniveau. • Ondersteunt bij diëten, omdat het het...
Portfolio (25)
Nederland, Emmen
...Voor soft serve of schepijs. Vanille, Aardbei & Chocolade DairyBasic Ice Mix-poeders zijn gebruiksklare premixen, ontworpen voor een gemakkelijke bereiding van consistente, hoogwaardige, heerlijke ijs.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Geen enkele lijst met slagroomtaarten is compleet zonder een chocolade-optie. Deze rijke chocolade-slagroomtaart heeft een super smakelijke, zachte en luchtige bodem met een romige vulling die het luchtig, licht en extreem lekker maakt. De ware magie van deze chocolade-taart ligt in de slagroom. Als je de taart thuis gaat maken, gebruik dan N20 slagroompatronen van 8 g om een professionele slagroom te creëren als vulling voor de taart. Ingrediëntenlijst 2 Dump Cakes van een dag, gebakken in 2 ronde vormen van 8 inch 2 pinten slagroom 1/4 kopje poedersuiker 1 theelepel vanille-extract...
Portfolio (241)
Oostenrijk, Eben Am Achensee
...Ontdek de ultieme chocoladebeleving met onze chocolade smeltmachine in de vorm van een kraan. Perfect voor ijssalons, bakkerijen en snoepwinkels, biedt ons innovatieve product een eenvoudige manier om chocolade te smelten en te gieten. Transformeer ijs en desserts in een zoete verleiding. De perfecte partner voor uw professionele softijs machine. Onze chocolade-uitgiet is niet alleen eenvoudig te...
Portfolio (5)
Nederland, Bv Nijkerk
... meest prominente toepassingen van RBD Palm Olein omvat salades en bakoliën. RBD PALMOLIE TOEPASSING: Wafels, Koekjes, Snoep, Chocolade, IJs, Smaakstoffen, Suikerwerk, Bakkerij, enz. RBD PALMOLIE - VERSCHILLENDE KWALITEITEN: SUPER RBD PALM OLEIN (CP6) RBD PALM OLEIN (CP8) RBD PALM OLEIN (CP10)...
Portfolio (111)
België, Awirs-Flemalle
... vetstof gaat zeer snel van de vaste toestand, die zich tot ongeveer 20°C handhaaft, naar de vloeibare toestand, boven de 25-30°C. Copra wordt enorm veel gebruikt in de wereld van ijs en chocolade. De snelheid van deze overgang tussen vaste en vloeibare toestanden voorkomt namelijk de vette mondgevoel in het eindproduct. Het is dus wanneer een vetstof te langzaam smelt of pas boven de 37°C begint te smelten, de lichaamstemperatuur en dus ook de temperatuur van de mond, dat het de gehemelte bedekt en dit onaangename gevoel tijdens de proeverij geeft.
Nederland, Rhenen
...Wij coaten pinda's in alle maten, zoals heel, stukjes, enz. van verschillende oorsprong. Al onze gecoate pinda's zijn perfect als een snack of als een ingrediënt in vele applicaties, zoals ijs, ontbijtgranen, chocolade, energierepen, noga, bakkerij producten, salade/groenten toppings, enz. Naast karamel kunt u ook kiezen voor een van onze andere basissmaken (honing, ahorn, kaneel, vanille en peperkoek), evt. gecombineerd met kruiden e/o specerijen, zoals: Keltisch zeezout, chili (rode peper), rozemarijn, knoflook, kokos, venkel of uw eigen favoriete kruiden/specerijen.
Portfolio (9)
Duitsland, Buxtehude
...Vanilline wordt onder andere gebruikt als vanillesuiker, evenals in voedingsmiddelen zoals gebak, chocolade en ijs. Daarnaast is vanilline een van de verschillende geurstoffen die worden gebruikt bij de productie van parfums.
Portfolio (85)
Frankrijk, Paris
... intense smaak voegt een uitzonderlijke toets toe aan uw culinaire creaties. Om het te bewaren, plaatst u het in een luchtdichte container in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. Laat het enkele minuten op kamertemperatuur staan om zijn aromatische en visuele kwaliteiten terug te krijgen. Uiterlijk: De peulen zijn vet, olieachtig, glanzend en soepel. Geur en smaak: Chocolade-vanille, intens en fruitig. Gebruik: In infusie, Crème, Banket, IJs, Yoghurt, Chocolade, Hartige en zoete recepten.
Portfolio (8)
Frankrijk, Talant
... vullen met praliné, gianduja, marshmallow, fruitconfituur... Voor decor op het bord, verkoop per stuk, of als tafeldecoratie voor een bruiloft. U kunt deze jurk mal ook gebruiken om individuele desserts te maken, kleine mousse jurken, ijs... Een koud dessert dat uw gasten zal verrassen! Voor de verkoop adviseren wij de verpakking referentie PLDOME, voor een elegante presentatie van de chocolade...
Portfolio (192)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play