Griekenland, Gazi
...Op basis van de Kretenzische Tsikoudia - Raki en smaken uit het Griekse platteland hebben we de ByRaki smaak 25% vol alc gecreëerd met 9 verschillende smaken. Aardbei, Chocolade, Kers, Bosbes, Karamel, Kaneel, Watermeloen, Munt en Perzik. We kunnen het puur, warm, met ijs, met bruisende frisdrank, met energy drink, in de keuken of in de patisserie genieten.
Portfolio (1)
Turkije, Ordu
...Het product dat wordt verkregen door vers geroosterde hazelnoten fijn te hakken, is een heerlijke aanvulling om de smaak en textuur van desserts, taarten, ontbijtproducten, ijs, koekjes en chocolade te verbeteren.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Omer
... serveren als basis voor alcoholvrije dranken, bijvoorbeeld met tonic, limoen en ijs als "hibiscus spritz". De geschikte wijn-spijs combinaties zijn chocolade, vijgen, noten en geitenkaas. Het alternatief voor Aperol Spritz - zonder alcohol. Netto gewicht: 800g Volume: 500 ml...
Portfolio (189)
Frankrijk, Poursac
...Toepassingsgebieden/kwaliteiten: PATISSERIE SAUCES & KRUIDEN SNOEP & CONFECTIE (CHOCOLADE) IJS MARGARINE.. De oliemolen Morisset heeft zich gespecialiseerd in de productie van "op maat" additieve oliën van voedingskwaliteit en werkt samen met tal van spelers in de agrovoedingssector, variërend van kleine en middelgrote ambachtelijke bedrijven tot erkende industriëlen. We produceren onder andere...
Portfolio (14)
... wordt onder andere gebruikt voor de productie van snoep, koekjes, chocolade, desserts van allerlei aard, ijs, jam, kauwgom, enzovoort. Bij dagelijkse doses van meer dan 30-50 g voor volwassenen kan een laxerend effect optreden. Daarom wordt een dagelijkse inname van maximaal 30-50 g aanbevolen.
Portfolio (11)
Verenigd Koninkrijk, Petersfield
... verkrijgen. Vanille-extract wordt voornamelijk gebruikt in de ijs- en chocolade-industrie, evenals in snoep en gebakken goederen. Productspecificaties, inclusief voedingsinformatie en prijzen, zijn hier te vinden; www.vanillaextra.com ...
Portfolio (2)
Verenigd Koninkrijk, London
...snoepgoed, yoghurt, melkdranken, ijs, gebak, desserts, chocolade, sauzen, soepen, dressings, koffie-witmaker, enz. Melkpoeder type Gedroogd Volle Melkpoeder / Volle Roompoeder Houdbaarheid 12 - 18 Maanden (Voor niet-gasgevulde verpakking) 24 Maanden (Voor gasgevulde verpakking) Productie / MOQ / Exportmarkt 5000 KG per Dag MOQ - 25MT 40ft Container / 21MT 20ft Container Verzending wereldwijd...
Portfolio (4)
Verenigd Koninkrijk, Stoke-On-Trent
...Een heerlijke mix van verschillende specerijen met smaaknotities van karamel, appeltaart, kaneel, warme gember, vanille, subtiele chocolade en een knispering van peperkorrels. Met de perfecte balans van zoet en specerij is onze Sixtowns Spiced Rum de perfecte aanvulling op je favoriete mixer. We raden sterk een goede kwaliteit cola aan met een scheutje verse limoen en veel ijs.
Portfolio (3)
Italië, Torino
... aroma, voeding en functionaliteit. Het aardbeipoeder voor voedingsdoeleinden kan kunstmatige aroma's, kleurstoffen en zoetstoffen vervangen en voegt natuurlijke aardbeiensmaak en -kleur toe aan producten. Beschikbaar in zowel biologische als conventionele poeder, mengt ons aardbeipoeder zich met andere aroma's terwijl het zich onderscheidt door de kleur van de eindproducten te versterken. Bovendien is het geschikt om aan verschillende producten toe te voegen, zoals taarten, snoep, chocolade, ijs, smoothies en drankformuleringen.
Portfolio (10)
Griekenland, Halandri
...Glazen en plastic artikelen voor voedselverpakking - Flessen voor olie/azijn (klassiek, miniaturen) • Flessen voor wijn en alcoholische dranken • Kruidenthee • Potten en verpakkingen voor honing, sauzen/specerijen/marmelade • Zuivelproducten (toetjes, yoghurt, kaas, koffie, boter) • Banketbakkerij (zoetigheden, chocolade, koekjes, chips, ijs) • Menselijke/huisdierenvoeding (marmelade, sauzen, koffie, instant dranken, dierenvoeding)...
Portfolio (2)
Duitsland, Uetersen
...) Toepassingsgebieden: • Voedselindustrie • ChocoladeIJs- en reepproductie • Farmaceutica • Dranken • Snoep • Zuivelproducten Afbeelding gebruikt: © 1989studio/ Shutterstock Oorsprongsland: VS GMO-vrij: JA Vegan & Vegetarisch: JA Kosher & Halal: JA BRC gecertificeerd: JA...
Portfolio (14)
...(Kan gebruikt worden als koekje.) GEBRANDE HAZELNOOT: Beschikbaar in maten van; 9-11mm, 11-13mm, 13-15mm of elke maat met 1-2mm van 9mm tot 15mm. (0,8 - 3 procent vochtgehalte van de hazelnoten worden gebrand om hun membranen te scheiden, het nog resterende membraan wordt apart gehouden. Consumptie: Gebruikt als grondstof voor snoep, ijs, chocolade, gebak en patisserie.) GEBLANDE HAZELNOOT...
Duitsland, Remscheid
... hygiënevoorschriften. Bovendien stelt elk voedingsmiddel andere eisen aan het mes. Kaas, snoep, vis of zelfs ijs willen niet over een mes worden gesneden. Minimalisering van snijafval, geen plakken van het voedsel, perfecte snijoppervlakken, zuurresistentie, hygiënische onschadelijkheid en reiniging. Dit zijn enkele van de eisen die onze messen in direct contact met voedsel op de best mogelijke manier vervullen.
Portfolio (99)
Frankrijk, BONSON
... eilandinrichtingen op pleinen... De design hoge tafel Pleats is bedekt met een zeer resistente epoxy-polymeer verf. Hierdoor is deze bartafel geschikt voor buitenruimtes. De kleuren van Pleats zijn geïnspireerd op de smaken van ijs, aan jou de keuze: aardbei, framboos, chocolade... Ontwerpers : De Fabrikanten 100% Loire-vallei productie, Frankrijk!
Portfolio (10)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...- een vinaigrette op smaak brengen - het kookwater van groenten en gestoomde aardappelen aromatiseren - de boter op smaak brengen - gebak op smaak brengen in combinatie met chocolade - ijsblokjes aromatiseren - een inhalatie tegen hoest of verkoudheid maken - het water van een bad op smaak brengen - insecten uit de tuin en parasieten van huisdieren afschrikken...
Bijpassende producten
Munt
Munt
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
... chocolade-, cake-, snoep-, ijs- en koekjesindustrie, zowel lokaal als internationaal. Hazelnoten * IN DE SCHIL HAZELNOTEN * GEBLANDEERDE HAZELNOOTKERNEN * GEROOSTERDE GEBLANDEERDE HAZELNOOTKERNEN * GEROOSTERDE HAZELNOOTKERNEN MET SCHIL * NATUURLIJKE GEHAKTE HAZELNOTEN * GEROOSTERDE GEHAKTE HAZELNOTEN * NATUURLIJKE HAZELNOOTMEEL * GEBLANDEERDE HAZELNOOTMEEL / POEDER Giresun / Turkije kenanincirkus@gmail.com Welkom bij een aangename handel!
Portfolio (1)
Frankrijk, Levallois Perret
...Munt is een aromatische, kruidachtige plant met zeer geurige groene bladeren. Gebruik van Munt in de keuken: In desserts geeft het smaak aan ijs, sorbets en diverse snoepjes. De combinatie van munt met aardbei en chocolade is een genot! Het geeft smaak aan flans, fruitsalades, dranken (thee, mojito...) Munt geeft smaak aan ontelbare bereidingen, zowel aan salades als aan groentegerechten, granen (tabouleh) of vlees... De voordelen van Munt: Het heeft kalmerende, verdovende en pijnstillende eigenschappen.
Portfolio (28)
België, Soumagne
...UGS : Temp-T35. Categorieën : 35 Kg, 35 Kg, 35 Kg, Pomati / Dresseuse, Pomati / Dresseuse, Pomati / Dresseuse. Labels : 5 Driefasige 5 polen, Terugloop om chocolade af te voeren, Verhitte triltafel, Programmeerbare pedaaldoser, Tankcapaciteit Kg 50, Volt 400 – Hz 50 – KW 3.
Portfolio (39)
Italië, Vairano Scalo
...DE 100% PURE HAZELNOOTPASTA, ZONDER ADDITIEVEN OF STABILISATOREN, WORDT VERKREGEN UIT VERSCHILLENDE ROOSTGRADEN. DE HAZELNOOTPASTA IS EEN HALFBARICHT, KENMERKEND VOOR EEN ROOSTING DIE HET EEN INTENSIEVE SMAAK GEEFT EN LANG HOMOGEEN EN CRÈMEACHTIG BLIJFT. HET WORDT ALS HOOFDBESTANDDEEL GEWENST DOOR DE FABRIKANTEN VAN WAFELS, SPREADS, CHOCOLADE, HAZELNOOTDRANKEN, EN OOK IN DE IJS- EN BAKKERIJINDUSTRIE. DIT PRODUCT WORDT GEBRUIKT VOOR DE BEREIDING VAN SNOEP EN IJS EN GEEFT KOFFIE EN CHOCOLADE EEN BIJZONDERE SMAAK.
Portfolio (6)
Turkije, Istanbul
... als topping voor ijs, yoghurt of pannenkoeken - Heerlijk in bakrecepten - Wordt geleverd in een handig 1,6 kg potje Ingrediënten: Suiker, Tarwebloem, Plantaardige Oliën, Glucosestroop, Gecondenseerde Magere Melk, Gekonfijt Suiker, Cacaoboter, Magere Cacaopoeder, Emulgator, Zout, Aromastoffen. Voedingsinformatie (per 100g): Energie: 2269 kJ / 542 kcal, Vet: 34,1 g, Koolhydraten: 56,7 g, Eiwit: 7,1 g, Zout: 0,23 g. Allergenen: Bevat: Tarwe, Melk, Soja. Kan bevatten: Noten, Eieren. Bewaring: Bewaren op een koele, droge plaats. Na opening in de koelkast bewaren.
Portfolio (8)
...Koekjesbeker bedekt met pure chocolade, perfect voor ijs en desserts. Gemaakt in Portugal, distributie naar elke plek ter wereld.
Portfolio (6)
Duitsland, Lüneburg
...Kleurige minilinsen met chocoladevulling en een speciale coating om uitbloeden in het ijs te voorkomen. Het gebruik van onze Ufolinos is veelzijdig: als decoratie/topping, producttoevoeging of als verrassing verstopt in het ijs. Kleurmengsels naar wens of sorteerrein in natuurlijke kleuren of kleuren zonder azo-kleurstoffen. Op aanvraag kunnen we ook bedrukte linsen leveren. Houd er echter...
Portfolio (8)
Turkije, Istanbul
... gumcoatings. Deelt niet in de Maillard-reactie. Voldoet aan USP/EP/BP. Toepassingsgebieden: chocolade, ijs, dieetproducten, cake, koekjes, snoep, kauwgom, energierepen, frisdranken, halva, jam, smeerbare chocolade, wafels en bakkerijproducten. Verpakkingsvorm: Blik, Vaten, Tankwagens en Flexi Tank. Houdbaarheid: 24 maanden. Herkomst: Turkije.
...Koffiekruid met chocolade. Zeker de zoetste flirt met koffie, ijs of zoete vruchten. Met dit koffiekruid raak je zeker het hart van alle zoetekauwen. Duidelijke uitspraak - Jij bent mijn zoete hart! Artikelgewicht: 70 g...
Portfolio (7)
Slovenië, Nova Gorica
... pasteuriseert verschillende soorten ijsmengsels. De multifunctionele machine PASTOSMART is uitgerust met slimme technologie voor op maat gemaakte processen. Hij is geschikt voor het bereiden van ijsbasis, room, yoghurt of het tempereren van chocolade. DUO combineert in één machine een pasteurizer en een ijsmachine.
Bijpassende producten
SMART ijsmachine apparatuur
SMART ijsmachine apparatuur
Portfolio (1)
Frankrijk, Yssingeaux
... Suikerwerk, de Chocolade, het IJs en de Horeca. Gevestigd in Yssingeaux (Haute-Loire), beschikt onze locatie over een laboratorium en een team dat zich richt op de ontwikkeling van op maat gemaakte producten. Dankzij onze specifieke expertise stelt dit laboratorium ons in staat om ons te onderscheiden en ons vakmanschap te onthullen via verschillende middelen, zoals de sensorische expertise van onze...
Portfolio (55)
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
Nederland, Noord-Brabant
... in Wonderland het uitgangspunt en ontdekte Noa het prinsessenijs (suikerspin-smaak!). In de maand augustus staan Tribal flavours centraal.Het gaat de ondernemers Bjorn Cocu en Sabine Gubbels erom mensen een smaakbeleving te geven. En dat lukt door bijzonder gewaagde combinaties! Een paar smaken uit de Tribal flavours-maand zijn: Kokos, Pure chocolade met rode peper, Wasabi, Sereh Gember en...
Italië, Bonate Sopra
...pigmenten en op maat gemaakte mengsels voor elke behoefte te ontwikkelen, evenals om elke soort poederproduct voor derden te produceren en verpakken.</p><p>Het houdt zich bezig met cacao, chocolade, zoetstoffen, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen, natuurlijke etherische oliën voor de conserveringsindustrie, caseïnaat, poederbereidingen voor dranken, zoetstoffen, verdikkingsmiddelen en chemische zuurmiddelen, bases voor ijs, vanilline, magere melkpoeder en citroensap.</p>...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play