Nederland, Rozenburg
Italië, Giuliano
... creëert met de zoetheid van de bodem. De bovenkant kan worden versierd met een snufje cacaopoeder of gegarneerd met verse bessen voor een vleugje zuurheid die de rijkdom van de chocolade in balans brengt. Ideaal als dessert na de maaltijd of als verfijnde snack, deze tartellette belooft een memorabele smaakervaring.
Portfolio (129)
Spanje, La Llagosta-Barcelona
...•Volumetrische dosering. •De transportband is uitgerust met een vibratiesysteem aan de uitgang van het product om luchtbellen te verwijderen die tijdens het doseren in het product zijn ontstaan. •Afneembare kop voor eenvoudige reiniging en met de mogelijkheid om verwisselbaar te zijn. •Er kan een tray-loader aan het begin van de band worden toegevoegd of een topping-eenheid na de dosering.
Portfolio (83)
Frankrijk, Paris
... worden verrijkt met essentiële oliën en natuurlijke kleurstoffen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw behoeften te bespreken. Onze stappen: We definiëren samen uw behoefte, Binnen 5 werkdagen valideert u het ontwerp van uw product, Binnen 10 werkdagen realiseren we de eerste proto-matrijs, 15 werkdagen na validatie van de proto, verzenden we uw product (onder voorbehoud van de bestelde hoeveelheid en het niveau van definitie) in Jesmonite of was.
Portfolio (10)
Litouwen, Kaunas
...Cacaomassa (ook bekend als cacaoliquor) is de basisgrondstof voor de productie van alle chocolade. Het is het eerste product in vloeibare vorm dat ontstaat uit het persen van de cacaobonen. Cacaomassa is de bron van zowel cacaoboter als cacaopoeder. Na de fermentatie ondergaan cacaobonen een hoogverhittingsproces, met behulp van een micronizer, waardoor de schil van de boon wordt gescheiden...
Portfolio (23)
...Ostereier-karton met personaliseerbare reclamehoes, sortenrein gevuld. Ferrero Rocher Eieren - Mix van melkchocolade-, witte chocolade- en halfbitters chocoladekippen, gevuld met hazelnoot-cacaocrème (36,5 %), hazelnootstukjes (2 %) en tarwecrisp (1,2 %). Product ID: 110109287 Eenheid: Stuk Min. Bestelhoeveelheid: 120 Express: Nee Formaat: ca. 110 x 83 x 46 mm Gewicht: ca. 112,4 g Houdbaarheid: ca. 3 maanden bij juiste opslag Levertijd: ca. 15-20 werkdagen na goedkeuring van de drukproef VE-karton: 40...
Portfolio (162)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... kan ook geserveerd worden met verschillende desserts en fruit. Afhankelijk van de voorkeur kan de smaak worden verrijkt door garneringen toe te voegen, zoals verse aardbeienstukjes of chocoladesaus. Opslagtips: Het product moet worden bewaard in of onder -18°C in de diepvries. Het wordt aanbevolen om het kort na het openen van de verpakking te consumeren.
Portfolio (24)
Hongarije, Budapest
... zou echter etherische oliën na drie jaar moeten vervangen om de meeste voordelen uit de etherische oliën te halen. Vraag Nu Zuiverheid: 100% pure verfijnde Verpakking: Wij bieden etherische oliën in bulk aan, de maten zijn glazen flessen en vaten van 450 ml, 1 liter, 20 liter en 50 liter hoeveelheden.
Portfolio (59)
Nederland, Veenendaal
...Bent u ooit gekust door lippen die smelten voor u? Wat een geweldig geschenk om iemand aan te bieden. Chanel gebruikt onze chocolade lippen bij de introductie van een nieuwe lippenstift lijn. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om deze lippen te gebruiken, als relatiegeschenk, bij een bedrijfsfeest, als bedankje na een bruiloft, om de liefste van de wereld te laten weten dat er iemand aan hem/haar denkt. U ziet,deze lippen komen overal van pas. ...
Portfolio (2)
België, Wingene
... lichaam, laag in zuur, met opmerkelijke zoete tonen van karamel en noten en hints van fruitige smaken. Na handmatige oogst brengen de boeren de natte cacaobonen naar een centrale fermentatie-eenheid. Oorsprong: Peru Regio: Centraal Amazonas Variëteit: Trinitario Hints: Karamel, nootachtig, fruitig SKU: 5430002193212 PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen Energie: 550Kcal, 2300kJ Totaal vet: 52g waarvan verzadigd vet: 31g Koolhydraten: 5g waarvan suiker: 0g Eiwit: 15g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Frankrijk, Cadeilhan
... uit de Gers 90% Biologische Zonnebloemolie uit de Gers 10% BEWAARVOORSCHRIFTEN van de ZWARTE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur en uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en de pasta binnen 6 maanden gebruiken. THT: 18 maanden.
Portfolio (9)
Estland, Tallinn
...Gemaakt van Verse Room van Koeienmelk - Pure, Natuurlijke Boter Dana’s voedzame boter is gemaakt van verse room van koeienmelk en wordt onmiddellijk na verpakking ingevroren. Het product, met 82% vet, is in bevroren formaat en heeft een houdbaarheid van 12 maanden. Onze ongezouten boter heeft een heerlijke en van nature zoete smaak en we bieden de meest concurrerende prijs die je op de markt...
Portfolio (80)
Frankrijk, Saint Martin Belle Roche
...Pot van 250g chocolade- en melkspread En wat zit er binnenin? Plantaardige vetten (zonnebloem, cacaoboter), cacaopoeder (suiker, cacao) (26%), suiker, gedeeltelijk magere melkpoeder (14%), emulgator: zonnebloemlecithine, aroma: vanilline. Allergenen onder de loep Melk. Kan sporen van hazelnoten bevatten. Goed bewaren is niet moeilijk Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte. De pot goed sluiten na elk gebruik. Pot en deksel: weggooien bij het huishoudelijk afval.
Portfolio (23)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... tropisch loof. Deze chocolade heeft een constante cacaosmaak, ondersteund door zeer levendige fruitige nuances. Deze Grand Cru chocolade komt uit de Vietcacao-keten, die oorspronkelijk is opgericht ter ondersteuning van jonge gehandicapten door hen te integreren in de cacaoketen. Lang verwaarloosd, maakt de cacaoteelt een heropleving en groeiende belangstelling mee in Vietnam. Vandaag de dag is...
Portfolio (85)
Polen, Brzozów
... de inwoners van Midden-Amerika werd bereid, is ontstaan na de komst van Columbus. Later werden de mode ook in Europese landen cacao. Zarna Cocoa wordt bruin als gevolg van het fermentatieproces. Vervolgens worden ze geselecteerd en op lage temperatuur behandeld om een groot aantal voedingsstoffen te behouden. Ze worden gebruikt om cacaoboter, cacao en chocolade te produceren. Je kunt ze ook zelf eten of gebruiken als toevoeging aan een zoet dessert.
Portfolio (781)
Zwitserland, Kreuzlingen
... aan donkere chocolades of chocolades met melkvervangers van hazelnoot, amandel, haver, rijstglucose, kokosnoot of aardamandel. Donkere chocolades worden per definitie zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong geproduceerd. Om melkchocolade na te bootsen, is het mogelijk om een melkvervanger te gebruiken. Om te voldoen aan de gangbare vegan standaarden, worden onze productielijnen telkens...
Portfolio (6)
... plant begint te rijpen, groeit de pit zo snel dat deze letterlijk de omringende schaal openbarst. Pistachenoten worden geroosterd in hun schaal en worden gezouten verhandeld. Deze smakelijke groene pitten worden niet alleen als snack gegeten, maar zijn ook te vinden in speciale soorten worst of bovenop chocolade snoep – ze zijn altijd een heerlijke aanvulling. Herkomst Pistachenoten worden op uitgebreide gebieden verbouwd, van Iran tot Turkije en van Pakistan tot India. De Verenigde Staten hebben inmiddels ook een enorme industrie voor de productie van pistachenoten.
Portfolio (47)
Italië, Radicofani
... met suiker, chocolade, alkermes en meer. In de keuken kunnen er heerlijke desserts en ook smakelijke hartige gerechten worden gemaakt, zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Gewicht van de fuscella is ongeveer 350 g.
Portfolio (48)
... prestatiegebied van tot 160 rijen per minuut voor elke overdrachtstation. Het volledig automatische systeem wordt bij voorkeur in de snoepgoedindustrie gebruikt na giet-, tablet- of coatinginstallaties, evenals in de koekjes- en wafelindustrie voor het ordelijk, rij voor rij voeden van verpakkingsmachines. Ideale component in complete LoeschPack verpakkingsinstallaties. Hoge prestaties mogelijk:✔ Prestaties: 160 rijen per minuut Volledige rijen en vorminhoud kunnen worden overgenomen:✔...
Portfolio (39)
Duitsland, Bad Bentheim
... de kakaoboon. Kleine stukjes gemalen kakaoboon. Gemaakt van bonen die van de Theobroma-cacaoboom, ook wel cacaoboom genoemd, komen. Kakaobonen worden na de oogst gedroogd en vervolgens gefermenteerd en gebroken om kleine, donkere cacaostukken (cacaonibs) te verkrijgen. De rijke, chocoladeachtige schil bevat veel voedingsstoffen en krachtige plantaardige stoffen, waaronder fenyl, ethylamine en serotonine.
Portfolio (549)
België, Gent
...Over de Chocolade Workshop Gent Roep alle chocolade liefhebbers! Is dit niet iets wat je altijd al hebt willen doen? Chocolade is ieders favoriete zoetigheid, chocolade is voor geliefden; is het een afrodisiacum, een internationaal symbool van liefde? Verwen jezelf een paar uur en laat ons je tonen hoe chocolade wordt gemaakt, en hoe je je eigen chocolade kunt maken! Na het voltooien van deze...
Portfolio (49)
... voedselproductie door de FDA) en volledig verdampt na de extractie. VOORDELEN Hoge productie flexibiliteit, aangezien de merkcharacterisatie in de laatste stap van het proces komt. Er hoeft niets te worden veranderd in de gebruikelijke productie. De enige...
Portfolio (49)
Frankrijk, Paris
... gerechten op smaak te brengen, het is ook geschikt voor het maken van natuurlijke cosmetica. De rijke en intense smaak zal al uw culinaire creaties verbeteren. Het wordt aanbevolen om het in een luchtdichte container te bewaren, in het groente- en fruitcompartiment van uw koelkast. De aromatische en visuele eigenschappen komen terug na enkele minuten op kamertemperatuur. Uiterlijk: Vette, olieachtige, glanzende en soepele peulen. Aroma en smaak: Chocolade-vanille, intens en fruitig. Gebruik: Infusie, room, patisserie, ijs, yoghurt, chocolade, hartige en zoete recepten.
Portfolio (8)
België, Seneffe
...De chocoladeglazuur maakt deel uit van ons assortiment warme glazuren. Het is samengesteld uit Belgische donkere couverture chocolade (10%) en cacaopoeder (9%), volgens een traditionele ambachtelijke recept. Dankzij de specifieke viscositeit kunt u gemakkelijk een dunne laag creëren met een perfecte en glanzende chocoladelaag. Klaar voor gebruik na verhitting tot 40-50°C/104-122°F (afhankelijk...
Portfolio (9)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
... zo'n romige consistentie, gewikkeld in chocolade, ook een knapperige amandel vindt... een sprookje! En zo zijn we begonnen met het importeren van dadels alleen uit die gebieden, we willen dat jij ook een stukje hemel proeft! productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij, Veganistisch...
Portfolio (139)
Frankrijk, Talant
... te gebruiken. Gebruikshandleiding: Veeg de siliconen bodem af met een microvezeldoek voor elk gebruik en klik de 3 uiteinden van de siliconen bodem in de uitsparingen van de steun. Breng een eerste laag chocolade met een kwast aan om de oneffenheden op te vullen en giet je ei in chocolade één of twee keer, afhankelijk van de gewenste dikte. Na het kristalliseren, klik de bodem van de steun los en haal het ei uit de mal. Referentie: PSK002 Op voorraad: 207 Producten...
Portfolio (192)
ufs.country_names.RU, Orel
... voor het comfort en de gezondheid van uw baby. Aangenaam in de hand en op de huid. Hoofdmateriaal: badstof, zacht, gestructureerd en absorberend materiaal. De voering van de hoekcapuchon is gemaakt van de meest delicate 100% katoenen stof om de zachtheid in contact met de gevoelige huid van de baby te behouden. De randen van de handdoek zijn afgewerkt met een gebreide stofrand. Badhandschoen inbegrepen. Kleur: Chocolade Samenstelling: 100% katoen GOST: GOST 11027-2014 Leverancier code: W057-85-037...
Portfolio (190)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Assortiment van fijne chocolade. Gemiddeld gewicht van een chocoladebonbon 13G Type chocolade Puur cacaoboter Bewaring Op een droge plaats tussen 14 en 17°C Proeven Te proeven op 20°C binnen 8 weken na uw aankoop.
Portfolio (142)
Frankrijk, Fleurac
... lichaamscrème distilleert magnesium en antioxidanten. De huid wordt gevoed en zacht: een genot voor de zintuigen! Uitgedroogde of vermoeide huidtypes zullen tevreden zijn. Gebruik: Na het douchen een beetje crème op het lichaam aanbrengen. Niet aanbrengen bij allergie voor een ingrediënt. Voor volwassenen en kinderen ouder dan 14 jaar. Ingrediënten INCI: Aqua, °butyrospermum barkii, °aloe barbadensis leaf ext., °theobroma cacao seed butter, stearic acid, caprylic/capric triglycerides, °glycyrrhiza glabra root ext., °rosa centifolia flower ext., °persea Code: CC-001N-100 Gewicht / Inhoud: 100 g...
Portfolio (117)
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Intense chocoladesoufflé, een dessert van luchtige chocolade aan de buitenkant en een zachte, gesmolten chocoladehart aan de binnenkant. Het wordt bevroren geserveerd en in de magnetron is het in slechts 60 seconden klaar. Elke stuk weegt 90 g, de doos bevat 12 soufflés. Het wordt aanbevolen om het product op te slaan in de vriezer bij -18° en het te consumeren na het ontdooien. Niet opnieuw invriezen.
Portfolio (6)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play