Polen, Brzozów
... de inwoners van Midden-Amerika werd bereid, is ontstaan na de komst van Columbus. Later werden de mode ook in Europese landen cacao. Zarna Cocoa wordt bruin als gevolg van het fermentatieproces. Vervolgens worden ze geselecteerd en op lage temperatuur behandeld om een groot aantal voedingsstoffen te behouden. Ze worden gebruikt om cacaoboter, cacao en chocolade te produceren. Je kunt ze ook zelf eten of gebruiken als toevoeging aan een zoet dessert.
Portfolio (781)
Polen, Kamieniec Zabkowicki
... zo'n romige consistentie, gewikkeld in chocolade, ook een knapperige amandel vindt... een sprookje! En zo zijn we begonnen met het importeren van dadels alleen uit die gebieden, we willen dat jij ook een stukje hemel proeft! productkenmerken: Glutenvrij, Zoutvrij, Veganistisch...
Portfolio (139)
Polen, Wrocław
...Sappige Poolse vruchten, groen of geel van kleur, hebben een lichtzure smaak. Na ze in zoete chocolade te verwerken, ontstaat er een perfect harmonieuze smaakcompositie. Op de verpakking staat een illustratie van de Floriańska Poort in Krakau. Bessen in chocolade. Naast cacaoboter bevat chocolade plantaardige vetten. Ingrediënten: gekonfijte bessen 69% (bessen, suiker), chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, aroma). Het product kan melk bevatten. Stad: Krakau...
Portfolio (179)
Polen, Warszawa
... - als basis voor vullingen, ganaches, toppings en crèmes - variatie van massa's, crèmes, ijs - na aeratie met 20-30% margarine, bijvoorbeeld voor het laagjes maken van wafels Deze crèmes zijn bestand tegen koeling en invriezen - hun consistentie keert terug naar de oorspronkelijke staat.
Bijpassende producten
Bello - gezouten karamelspread
Bello - gezouten karamelspread
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play