Frankrijk, Merville
...Aromatische karamel wordt gebruikt om een karamel smaak aan een eindproduct te geven. Afhankelijk van hoe ze worden gebakken en de gebruikte suikers, kunnen ze verschillende smaken geven: zoet, bitter, zuur, enz. Ze worden veel gebruikt in de voedingsindustrie om een goede karamel smaak aan het eindproduct te geven en een bepaalde rondheid toe te voegen. Aromatische karamel kan worden...
Portfolio (7)
Frankrijk, Arengosse
...Duik in een explosie van fruitige smaken met onze Sucre à la Groseille, een heerlijk natuurlijke creatie van Yaya Naturellement Savoureux. Zorgvuldig en met passie ontworpen, zal deze unieke suiker een vleugje frisheid en lekkernij toevoegen aan uw favoriete desserts en dranken. Kwaliteitsingrediënten: Frans Ongezuiverd Bietsuiker: Onze suiker van hoge kwaliteit is afkomstig van Franse bieten...
Portfolio (200)
Litouwen, Kaunas
... drank een speciale smaak geeft. Demerara suiker is geschikt voor het op smaak brengen van dranken, gebak, sauzen en siropen, het zal je gerechten een bijzonder milde karamel smaak geven. Deze aromatische suikerblokjes zijn ontworpen voor langzame oplossing, waardoor een aangename smaak van melassesiroop achterblijft, in balans met de smaak en de prettige ervaring van het drinken van koffie.
Portfolio (23)
...Suikerrock Beschikbaar in verschillende korrelgroottes, in wit en bruin, regelmatige blokjes of onregelmatig gebroken korrels Suikersiroop Aromatische specialiteit suiker, verkregen uit afvloeiingsiroop van de suikerrockproductie...
Bijpassende producten
Suikerkristallen
Suikerkristallen
Andere Producten
Suiker
Suiker
Portfolio (5)
Frankrijk, Ham
...Duik in de verfrissende wereld van biologische verbena-gelei, een lekkernij om op te smeren, gepresenteerd in een pot van 220g. Gemaakt met ingrediënten uit de biologische landbouw, is deze gelei een concentratie van delicate smaken. De verbena, erkend om zijn voordelen, brengt een aromatische frisheid in deze bereiding, terwijl het appelsap en de suiker een subtiele zoetheid geven. Zonder...
Portfolio (127)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Montelimar
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel. Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
Portfolio (154)
België, Wingene
...Dit zeer late oogstproces, uniek in Polynesië, maakt het mogelijk om de smaak- en aromatische kwaliteiten van Tahitiaanse vanille te verbeteren. Oorsprong: Tahiti Regio: Tahaa Variëteit: Tahitensis Hints: Pluimen, drop, rode vruchten SKU: 5430002193113 waarbij Polyolen: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Totaal vet: 49g waarvan verzadigd vet: 30g Koolhydraten: 32g waarvan suiker: 6g * Eiwit: 9g Zout: 0g...
Portfolio (49)
Frankrijk, Feurs
... beschikbaar in een BIO-gamma. Ze dragen zowel bij aan smaak als kleur. Als de smaaktoevoeging aan het eindproduct bewezen is, wordt de burnt sugar gelabeld als: "karamel (glucosestroop, water, suiker) of (suiker, water)". Als het alleen kleur toevoegt, zal de labeling zijn: "kleurstof: E150a".
Portfolio (6)
Frankrijk, Gennevilliers
... Seneafood zijn 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Jam gemaakt met 60% vers fruit. Ingrediënten: Mango 57%, suiker 40%, natuurlijk zuur citroen 3% Dominante smaak: zoet en romig Textuur: jam met stukjes...
Portfolio (9)
Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...BASISPRODUCTEN: Inzolia wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 12,8 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel. BASISPRODUCTEN: Nero D'Avola wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 14,2 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel.
Portfolio (6)
...Het is in de voetheuvels van de Himalaya dat de mooiste van de natuur, vermengd met de knowhow van de mens, het beste product oplevert: The White Licorice Alternatief voor de sigaret Gezonde snack Natuurlijke digestief Natuurlijke tandenbleker Helpt bij het verminderen van pijnlijke menstruaties Doos ≅ 25 gram, 8 geslepen stokken Biologische stokken (certificering eind 2021) Zonder additieven, glutenvrij, veganistisch Voedingsinformatie Energie: 1321 KJ / 315 Kcal Glycyrrhizinezuur: 6,65 g Vetten: 1,6 g Suiker: 7,7 g Eiwit: 7,7 g Natrium: 6,0 mg Cholesterol: 0,0 g Kalium: 4,0 mg...
Portfolio (10)
Frankrijk, Aix En Provence
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs. Plant Venkel - Foeniculum vulgare. Keuken Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten. Vorm / Hoeveelheid Hele BIO SEC zaden / 40g...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Neem een fles droge rode wijn (0,75l). Giet de wijn in een emaille pan, voeg de inhoud van de verpakking en suiker naar smaak toe. Verwarm de drank tot 70 graden, zonder deze aan de kook te brengen! Laat de glühwein 30 minuten trekken. Verwijder de specerijen. Heet serveren. Koolhydraten (g / 100 g):5,0 Vet (g / 100 g):4,0 Eiwit (g / 100 g):62 Energie (kcal):300 Minimaal:18 maanden houdbaar Nettogewicht (g):30...
Portfolio (178)
Frankrijk, Biguglia
...)= 915 materie vet(g)= 0.4 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0 hydraten(g)=52 waarvan suikers(g)=51 eiwitten(g)=1 zout(g)=0 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Corsicaanse Zwarte Vijgen 53%, suiker, Muscat AOC Cap Corse van Mlle D in PATRIMONIU 13%, water Netto gewicht: 220 g Herkomst: Corsica...
Portfolio (68)
...Totaal fruitgehalte: Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct. Ingrediënten en allergenen: Bosbessen, suiker, citroensap, gelatine: appelpectine. Gemiddelde voedingswaarden per 100g Energie 987/233 kJ kcal Vetten < 0.5 g Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g Koolhydraten 54 g Waarvan suikers 52 g Eiwitten 1.2 g Zout 0.01 g Het aromatische profiel is een openbaring: een perfecte balans tussen...
Portfolio (46)
... de productie van BALUBA heeft ILCAR ervoor gekozen om te koken onder vacuüm, een techniek die, in vergelijking met traditionele kookmethoden, het mogelijk maakt om de gewenste concentratie te bereiken bij een lagere temperatuur, zodat alle organoleptische en aromatische eigenschappen van de carob behouden blijven, wat resulteert in een hoogwaardig product, rijk aan vitamines, mineralen en polyfenolen, krachtige antioxidanten.
Portfolio (3)
Italië, Nave
...Profiel Al naso biedt delicate en aangename tonen van aromatische kruiden, in het bijzonder tijm en rozemarijn, ondersteund door frisse citrusgeuren. Smaak Palet zacht en verfijnd, de smaak roept kruiden en citrus op, benadrukt door een bescheiden en elegante sprankeling. Ingrediënten Bronwater met koolzuur, suiker, zuurteregelaars citroenzuur, natuurlijke aroma's inclusief natuurlijk kinine...
Portfolio (46)
Duitsland, Bad Peterstal-Griesbach
...Pete&Pavel BIO Rum, eeuwenoude kennis gestrand in het Zwarte Woud. Een zachte, uitgebalanceerde en aromatische rum van biologische kwaliteit. Gemaakt van biologische suikerrietmelasse, verkregen uit biologische suiker.
Portfolio (3)
Frankrijk, Appietto
... Gewicht: Zak van 200g Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Gedroogde vijgen 6,3% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte Voedingsverklaring voor: 100 g Energie: 1977 kJ (470 kcal) Vetten: 17 g Verzadigde vetzuren: 1,6 g Koolhydraten: 72 g waarvan Suikers: 30 g Eiwitten: 6,8 g Zout: 0,65 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Frejus
...*, acaciavezels*, kamillebloemextract*, venkelvruchtenpoeder*, antiklontermiddelen talk, pepermuntbladextract*, citroenmelissebladextract*, aromatische stof etherische olie van pepermunt*, siliciumdioxide. * Ingrediënten uit de Biologische Landbouw. BIO Kamille-extract: 112,5 mg BIO Venkelpoeder: 100 mg BIO Venkel-extract: 62,5 mg BIO Pepermunt-extract: 37,5 mg BIO Citroenmelisse-extract: 20 mg...
Portfolio (80)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... ingrijpend (inheemse gisten, lage doseringen uitsluitend uitgevoerd met suiker afkomstig van druiven, enz.). Inhoud: 150cl Type: Mousserende wijn Dosering: Brut (6g/L) Druivenrassen: 70% Chardonnay & 30% Pinot noir AOC: Champagne 1er Cru Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Spanje, Almendralejo
...Dit is onze Cava Coupage zonder toegevoegde suiker. De Brut Nature, van erkende prestige, is een cava die voortkomt uit de mengeling van elegante en aromatische variëteiten, wat resulteert in een bleek product met fijne en aanhoudende bubbels die de consument verrukken. Een schone neus, met tropisch fruit en citrusvruchten, met een aangename en intense smaak. Ideaal als aperitief of voor elke viering. Variëteiten: Macabeo 70%, Parellada 30% Alcoholpercentage: 11,70% vol Suikers: <5 gr/L. Rijping, afhankelijk van de partij tussen 9 en 25 maanden...
Portfolio (7)
...Glutenvrije biscotti, geurige en aromatische, zonder lactose en eieren. Bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Perfect op elk moment van de dag, geen allergenen en veel smaak. Beschikbaar in handige porties van 38g en in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
...CaterPoint.de - 100 individuele portieverpakkingen met cacao-houdend drankpoeder Hellma Café Express Cacaodrank 100 stuks Met de aromatische cacaodrank van HELLMA kunnen uw gasten in een handomdraai genieten van een warme chocolademelk eenvoudige bereiding hoogwaardige ingrediënten Suiker en cacao gecertificeerd volgens Fairtrade De HELLMA cacaodrank is perfect geporioneerd voor een kopje en is ideaal voor gebruik op het welkomstschoteltje in de hotelkamer. Gewoon met heet water overgieten en direct drinkklaar. 1 verpakking = 100 porties van 28 g EAN: 04003148199809...
Portfolio (11)
...Naam: Aguardiente Antioqueño 24º Zonder Suiker Categorie: Aguardiente Oorsprong: Colombia Alcoholpercentage: 24% Presentatie: 1000ml Proefnotities: Anijsachtig, met zoete, licht zachte tonen die zorgen voor een heerlijke en aangename smaak, die in combinatie met de aromatische componenten een warme en ongeëvenaarde balans tussen aroma en smaak bereikt. Opmerkingen: Gemaakt met extra neutrale alcoholen, natuurlijke anijsextracten en behandeld drinkwater door middel van koolstoffilters.
Portfolio (8)
Duitsland, Allstedt
... ongelooflijk aromatische geur en de perfecte zoetheid van de theeën. Dit resultaat bereiken we zonder chemische toevoegingen, smaakversterkers of industrieel suiker! Overtuig jezelf nu van de Citroen Ijsthee van Tropical Tea.
Portfolio (10)
Frankrijk, Tourcoing
... omgezet in een unieke extractmix rijk aan voedingsstoffen met een zeer acceptabele smaak, die nog steeds de volledige voedingswaarde van de Dadelvrucht behoudt. Dadelpoeder is gemengd met hoogwaardige koffiebonen, de beste niet-zuivelroom en minder suiker in een goed afgestelde verhouding, wat belooft een rijke en robuuste aroma, speciale smaak en superieur effect te bieden. 18 gm: Sachet...
Portfolio (50)
Frankrijk, Levallois Perret
...Tijm is een aromatische plant, zijn smaak is licht bitter en kruidig. Gebruik van Tijm in de keuken: *Zoute versie: Tijm past goed bij rozemarijn, marjolein, salie en bonenkruid. Het gaat goed samen met tomaten of courgettes... *Zoete versie: Tijm past goed bij bruine suiker, het geeft een bijzondere smaak aan rode vruchten, abrikozen, perziken of zelfs appels. De voordelen van Tijm: Antiseptisch, antibioticum, antimicrobieel en antiviraal.
Portfolio (28)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play