...Aromatische karamel wordt gebruikt om een karamel smaak aan een eindproduct te geven. Afhankelijk van hoe ze worden gebakken en de gebruikte suikers, kunnen ze verschillende smaken geven: zoet, bitter, zuur, enz.
Ze worden veel gebruikt in de voedingsindustrie om een goede karamel smaak aan het eindproduct te geven en een bepaalde rondheid toe te voegen.
Aromatische karamel kan worden...
...Duik in een explosie van fruitige smaken met onze Sucre à la Groseille, een heerlijk natuurlijke creatie van Yaya Naturellement Savoureux. Zorgvuldig en met passie ontworpen, zal deze unieke suiker een vleugje frisheid en lekkernij toevoegen aan uw favoriete desserts en dranken.
Kwaliteitsingrediënten:
Frans Ongezuiverd Bietsuiker: Onze suiker van hoge kwaliteit is afkomstig van Franse bieten...
...Duik in de verfrissende wereld van biologische verbena-gelei, een lekkernij om op te smeren, gepresenteerd in een pot van 220g. Gemaakt met ingrediënten uit de biologische landbouw, is deze gelei een concentratie van delicate smaken. De verbena, erkend om zijn voordelen, brengt een aromatische frisheid in deze bereiding, terwijl het appelsap en de suiker een subtiele zoetheid geven. Zonder...
...Nougat met karamelzout uit Guérande, verpakt in een 200g-zak met kartonnen bodem, die de nougatpapillotjes bevat.
Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, honing, amandelen, karamel met gezouten boter (8,7%), poedersuiker, aardappelzetmeel, ongezuurd brood (water, olijfolie, meel), eiwit, natuurlijke vanille-extract. Bereidingswijze: Honing en glucosestroop worden in de ketel gekookt, eiwit wordt aangevuld met gekookte suiker, vanille, amandelen en karamel.
Allergenen: Amandelen, ei, mogelijke sporen van noten.
... beschikbaar in een BIO-gamma. Ze dragen zowel bij aan smaak als kleur.
Als de smaaktoevoeging aan het eindproduct bewezen is, wordt de burnt sugar gelabeld als: "karamel (glucosestroop, water, suiker) of (suiker, water)". Als het alleen kleur toevoegt, zal de labeling zijn: "kleurstof: E150a".
... Seneafood zijn 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving.
Jam gemaakt met 60% vers fruit.
Ingrediënten: Mango 57%, suiker 40%, natuurlijk zuur citroen 3%
Dominante smaak: zoet en romig
Textuur: jam met stukjes...
...Het is in de voetheuvels van de Himalaya dat de mooiste van de natuur, vermengd met de knowhow van de mens, het beste product oplevert: The White Licorice
Alternatief voor de sigaret
Gezonde snack
Natuurlijke digestief
Natuurlijke tandenbleker
Helpt bij het verminderen van pijnlijke menstruaties
Doos ≅ 25 gram, 8 geslepen stokken
Biologische stokken (certificering eind 2021)
Zonder additieven, glutenvrij, veganistisch
Voedingsinformatie
Energie: 1321 KJ / 315 Kcal
Glycyrrhizinezuur: 6,65 g
Vetten: 1,6 g
Suiker: 7,7 g
Eiwit: 7,7 g
Natrium: 6,0 mg
Cholesterol: 0,0 g
Kalium: 4,0 mg...
...FENOUIL VULGAIRE - Foeniculum vulgare
Naast zijn medicinale deugden is wilde venkel in de keuken een frisse en zoete lekkernij die uw heerlijke gerechten zal parfumeren. Een smaak die lijkt op die van anijs.
Plant
Venkel - Foeniculum vulgare.
Keuken
Infusie, decoctie, poeder, tinctuur, siroop, in suiker, in wijn, pasta, rijst, wok, tajine, groenten.
Vorm / Hoeveelheid
Hele BIO SEC zaden / 40g...
...)= 915
materie vet(g)= 0.4 waarvan verzadigde vetzuren(g)=0
hydraten(g)=52 waarvan suikers(g)=51
eiwitten(g)=1 zout(g)=0
Staat: Nieuw
INGREDIËNTEN: Corsicaanse Zwarte Vijgen 53%, suiker, Muscat AOC Cap Corse van Mlle D in PATRIMONIU 13%, water
Netto gewicht: 220 g
Herkomst: Corsica...
...Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Bosbessen, suiker, citroensap, gelatine: appelpectine.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 987/233 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 54 g
Waarvan suikers 52 g
Eiwitten 1.2 g
Zout 0.01 g
Het aromatische profiel is een openbaring: een perfecte balans tussen...
...
Gewicht: Zak van 200g
Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Gedroogde vijgen 6,3%
Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte
Voedingsverklaring voor: 100 g
Energie: 1977 kJ (470 kcal)
Vetten: 17 g
Verzadigde vetzuren: 1,6 g
Koolhydraten: 72 g
waarvan Suikers: 30 g
Eiwitten: 6,8 g
Zout: 0,65 g...
... omgezet in een unieke extractmix rijk aan voedingsstoffen met een zeer acceptabele smaak, die nog steeds de volledige voedingswaarde van de Dadelvrucht behoudt.
Dadelpoeder is gemengd met hoogwaardige koffiebonen, de beste niet-zuivelroom en minder suiker in een goed afgestelde verhouding, wat belooft een rijke en robuuste aroma, speciale smaak en superieur effect te bieden.
18 gm: Sachet...
...Tijm is een aromatische plant, zijn smaak is licht bitter en kruidig.
Gebruik van Tijm in de keuken:
*Zoute versie:
Tijm past goed bij rozemarijn, marjolein, salie en bonenkruid. Het gaat goed samen met tomaten of courgettes...
*Zoete versie:
Tijm past goed bij bruine suiker, het geeft een bijzondere smaak aan rode vruchten, abrikozen, perziken of zelfs appels.
De voordelen van Tijm:
Antiseptisch, antibioticum, antimicrobieel en antiviraal.
... die een aanhoudende rand van fijne bubbels voedt. De fijne en elegante neus opent zich met tonen van gekonfijte perzik. De mond wordt gedomineerd door fruit.
COMBINATIE EN PROEF MOMENTEN: De aroma's van deze drank passen zeer goed bij kaviaar; als aperitief, na het diner met taart; de hele nacht voor uw festiviteiten; in de nachtclub of voor alle grote evenementen met familie of op het werk. Te drinken rond 8°C.
BENAMING CEE: AROMATISCHE DRANK OP BASIS VAN WIJN
INGREDIËNTEN: CHARDONNAY EFFERVESCENT, PERZIKENLIKEUR + GOUDE175...
... geplukt in onze prachtige regio. Onze likeuren zijn niet te zoet om een siroopachtige smaak in de mond te vermijden. Suiker dient als aromatische basis. We gebruiken biologische citroenen (gele en groene) voor de productie van limoncello.
We hebben de OGP-certificering voor de Génépy des Alpes.
We bieden specifieke assortimenten voor de Grote Distributie en twee assortimenten "Epicerie fine...
...Het bedrijf ALCHIM AROMATIQUES, opgericht in 1971, is gespecialiseerd in de productie van aroma's voor de voedingsindustrie (bakkerijen, koekjesfabrieken, zuivelfabrieken, ijsfabrieken, dieetproducten, snoep, dranken, enz.), fruitbereidingen met aromatischesuiker voor yoghurt (abrikoos, ananas, aardbei, framboos, bosbes, enz.) en karmijn van cochenille E120 (voor vleeswaren en cosmetica).
Onze...