... de productie van BALUBA heeft ILCAR ervoor gekozen om te koken onder vacuüm, een techniek die, in vergelijking met traditionele kookmethoden, het mogelijk maakt om de gewenste concentratie te bereiken bij een lagere temperatuur, zodat alle organoleptische en aromatische eigenschappen van de carob behouden blijven, wat resulteert in een hoogwaardig product, rijk aan vitamines, mineralen en polyfenolen, krachtige antioxidanten.
Portfolio (3)
Italië, Nave
...Profiel Al naso biedt delicate en aangename tonen van aromatische kruiden, in het bijzonder tijm en rozemarijn, ondersteund door frisse citrusgeuren. Smaak Palet zacht en verfijnd, de smaak roept kruiden en citrus op, benadrukt door een bescheiden en elegante sprankeling. Ingrediënten Bronwater met koolzuur, suiker, zuurteregelaars citroenzuur, natuurlijke aroma's inclusief natuurlijk kinine...
Portfolio (46)
...Glutenvrije biscotti, geurige en aromatische, zonder lactose en eieren. Bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Perfect op elk moment van de dag, geen allergenen en veel smaak. Beschikbaar in handige porties van 38g en in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play