Duitsland, Allstedt
... ongelooflijk aromatische geur en de perfecte zoetheid van de theeën. Dit resultaat bereiken we zonder chemische toevoegingen, smaakversterkers of industrieel suiker! Overtuig jezelf nu van de Citroen Ijsthee van Tropical Tea.
Portfolio (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Neem een fles droge rode wijn (0,75l). Giet de wijn in een emaille pan, voeg de inhoud van de verpakking en suiker naar smaak toe. Verwarm de drank tot 70 graden, zonder deze aan de kook te brengen! Laat de glühwein 30 minuten trekken. Verwijder de specerijen. Heet serveren. Koolhydraten (g / 100 g):5,0 Vet (g / 100 g):4,0 Eiwit (g / 100 g):62 Energie (kcal):300 Minimaal:18 maanden houdbaar Nettogewicht (g):30...
Portfolio (178)
Frankrijk, Levallois Perret
...Tijm is een aromatische plant, zijn smaak is licht bitter en kruidig. Gebruik van Tijm in de keuken: *Zoute versie: Tijm past goed bij rozemarijn, marjolein, salie en bonenkruid. Het gaat goed samen met tomaten of courgettes... *Zoete versie: Tijm past goed bij bruine suiker, het geeft een bijzondere smaak aan rode vruchten, abrikozen, perziken of zelfs appels. De voordelen van Tijm: Antiseptisch, antibioticum, antimicrobieel en antiviraal.
Portfolio (28)
Zwitserland, Château-D'oex
...vergemakkelijkt de darmtransit. Perfect om het systeem een boost te geven, het kalmeert. Het heeft nog veel andere eigenschappen. Natuurlijk is dit geen medicijn. Toegevoegd aan tonic wordt het een heerlijke ginger-beer, ook voor je cocktails. Gember- en citroensap om warm of koud te drinken. Ingrediënten: water, koudgeperst biologisch gembersap 20%, rietsuiker en biologische suiker 7,5%, biologisch citroensap, peper, denneninfusie, tijm en veel passie. Gepasteuriseerd, het blijft 2 jaar en 5 dagen goed bij 5° na opening. SKU: SKU 003...
Portfolio (13)
...Ongeraffineerde rietsuiker uit Mauritius gemengd met echte Tahiti-vanille Voor onze Special Edition van de populaire vanillesuiker om van te genieten, hebben we een bijzonder aromatische suiker uit Mauritius gebruikt. Deze suiker wordt daar uit suikerriet volgens een oude traditionele methode geproduceerd. Gemengd met pure, natuurlijke Tahiti-vanille, ontstaat er een wonderbaarlijk aroma. Deze...
Portfolio (5)
Oostenrijk, Albersdorf/gleisdorf
...geschikt voor de productie van roeryoghurt, desserts en kwark Fruitbereiding bosvruchten uit gecontroleerde biologische teelt, met biologische bietsuiker uit Oostenrijk, met vruchtvlees, zonder aromatische toevoegingen Opslag: +10°C (+/- 5°C), houdbaarheid: in ongeopende verpakking 200 dagen na productiedatum, geopend 14 dagen Fruitgehalte: 47,0% Totaal suiker per 100 g bereiding: 43,2 g bevatte allergenen: geen...
Griekenland, Heraklion
...Ίζημα χυμού ροδιού από φυσικό 100% βιολογικό χυμό ρόδι σε κατεψυγμένη μορφή. Paragraf 1: Het wordt geproduceerd door de eenvoudige persmethode van de vrucht en is het residu (bezinksel) dat ontstaat en gescheiden wordt van het pure natuurlijke sap. Zonder toevoeging van conserveermiddelen, suiker, water, kleurstoffen of aromatische stoffen. Gebruik in: patisserie, zoetigheden, siroop, jam, ijs, enz. Verpakking: 10lt...
Portfolio (8)
Duitsland, Obermoschel
...‘Gravad’ komt uit het Noors en betekent ‘begraven’ - de zalm wordt onder druk ingekuild met zout en suiker om het te conserveren. Tegenwoordig worden de zalmfilets gemarineerd (ingelegd) met zout, suiker, dille, specerijen, wat bronwater en whiskey. Tijdens dit proces fermenteert en rijpt de zalm tot een nieuwe lekkernij. Het pekelproces duurt ongeveer drie dagen en maakt de Gravad-zalm gedurende meerdere dagen houdbaar. De traditionele receptuur - ons huisrecept - geeft de zalm zijn bijzonder fijne, pittige en aromatische smaak.
Portfolio (10)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... geplukt in onze prachtige regio. Onze likeuren zijn niet te zoet om een siroopachtige smaak in de mond te vermijden. Suiker dient als aromatische basis. We gebruiken biologische citroenen (gele en groene) voor de productie van limoncello. We hebben de OGP-certificering voor de Génépy des Alpes. We bieden specifieke assortimenten voor de Grote Distributie en twee assortimenten "Epicerie fine...
Portfolio (41)
Frankrijk, Fresnes
... productie in Frankrijk met Franse ingrediënten waar mogelijk. En geen ont alcoholisering! OSCO heeft vandaag de dag twee producten: OSCO L'Original met een frisse en aromatische smaak en OSCO Le Rouge Ardent met gourmand en kruidige tonen. OSCO kan in een oneindigheid aan cocktails worden gebruikt of heel eenvoudig als OSCO tonic en heeft de mooiste Franse adressen veroverd - Galeries Lafayette, Péninsula, Raphaël, Cave Legrand - sterrenchefs - Alain Ducasse, Anne-Sophie Pic, broers Bras - en de beste barmannen en MOF - Margot Lecarpentier en Jérémy Lauilhé.
Portfolio (2)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...Het bedrijf ALCHIM AROMATIQUES, opgericht in 1971, is gespecialiseerd in de productie van aroma's voor de voedingsindustrie (bakkerijen, koekjesfabrieken, zuivelfabrieken, ijsfabrieken, dieetproducten, snoep, dranken, enz.), fruitbereidingen met aromatische suiker voor yoghurt (abrikoos, ananas, aardbei, framboos, bosbes, enz.) en karmijn van cochenille E120 (voor vleeswaren en cosmetica). Onze...
Portfolio (8)
Duitsland, Bremen
... geproduceerd, onze producten worden plasticvrij verpakt en klimaatneutraal verzonden. Daarom zijn we bijzonder: ✓ eerlijke premium specerijen, 100% biologisch ✓ geen groothandel, maar een fabrikant & vrouwelijk geleid startup ✓ korte opslagperiodes, verse productie en intens aroma ✓ geen industriële behandeling van de grondstoffen ✓ vrij van toevoegingen, kleurstoffen, antiklontermiddelen, suiker, enz...
België, Seneffe, Belgique
... te bieden. We verkennen voortdurend nieuwe aromatische werelden om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van uw producten. Onze aroma's kunnen worden gebruikt in toepassingen die zo divers zijn als chocolade (chocolademassa of pralinevulling, smeersels, enz.), snoep (gekookte suiker, gummies, fruitpasta's, marshmallows, enz.), ijs (roomijs, sorbets en waterijs), gebak en bladerdeeg, koekjes...
... door. Aromatische amandelen worden in ons huis verfijnd en traditioneel in roestketels boven open vuur bereid. Niederegger staat voor uitmuntend vakmanschap en de hoogste genot. Hoe minder suiker, hoe verfijnder de kwaliteit.
Italië, Monte Sant'angelo
... meer. Op het gebied van confituren zijn er jams van sinaasappels, citroenen en mandarijnen die zonder conserveermiddelen worden geproduceerd, alleen met fruit uit de Gargano en suiker. Het bedrijf is een referentiepunt voor liefhebbers van authentiek voedsel en de culinaire tradities van Italië en Apulië.
...* horeca bieden we BIOFITURE in een 28g pot met twee extra fruitsoorten: bosbes en Sevilla-sinaasappel. De uitgebreide etikettering (ingrediënten, voedingswaarden, etc.) maakt ook de verkoop van onze producten per stuk mogelijk. Onze biologische honing betrekken we uit ongerepte natuurgebieden in Midden- en Zuid-Amerika in vloeibare vorm. Deze hoog-aromatische mengsels vullen we in porties van 17g en in potten van 28g. Aan onze klanten in de HORECA-sector bieden we displays/dispensers van een kunstenaar uit Neder-Oostenrijk, gemaakt van hoogwaardig massief hout (notenhout of spar).
Turkije, Konya
... branding en logistieke ondersteuning. Kies een van onze heerlijke recepten voor frisdrank die klaar zijn om te vullen, en lanceer uw merk in recordtijd. Economisch en slim! Onze alcoholvrije dranken zijn klaar om te personaliseren: AROMATISCHE SPARKLING WATER MET FRUIT (zonder toegevoegde suiker) - Aardbeismaak sparkling water in transparante blik 240 ml - Meloensmaak sparkling water in transparante...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play