Spanje, Geneto San Cristobal De La Laguna
...BASISPRODUCTEN: Inzolia wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 12,8 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel. BASISPRODUCTEN: Nero D'Avola wijnen autochtoon. Alcoholpercentage: 14,2 graden. SUiker: 50 gr. lt. AROMATISERING: typisch voor natuurlijke bittere amandel.
Portfolio (6)
Spanje, Almendralejo
...Dit is onze Cava Coupage zonder toegevoegde suiker. De Brut Nature, van erkende prestige, is een cava die voortkomt uit de mengeling van elegante en aromatische variëteiten, wat resulteert in een bleek product met fijne en aanhoudende bubbels die de consument verrukken. Een schone neus, met tropisch fruit en citrusvruchten, met een aangename en intense smaak. Ideaal als aperitief of voor elke viering. Variëteiten: Macabeo 70%, Parellada 30% Alcoholpercentage: 11,70% vol Suikers: <5 gr/L. Rijping, afhankelijk van de partij tussen 9 en 25 maanden...
Portfolio (7)
...Naam: Aguardiente Antioqueño 24º Zonder Suiker Categorie: Aguardiente Oorsprong: Colombia Alcoholpercentage: 24% Presentatie: 1000ml Proefnotities: Anijsachtig, met zoete, licht zachte tonen die zorgen voor een heerlijke en aangename smaak, die in combinatie met de aromatische componenten een warme en ongeëvenaarde balans tussen aroma en smaak bereikt. Opmerkingen: Gemaakt met extra neutrale alcoholen, natuurlijke anijsextracten en behandeld drinkwater door middel van koolstoffilters.
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play