Bulgarije, Sofia
...De witte peperkorrels staan ook bekend als witte peper. Het is een specerij. Het wordt geproduceerd uit de gedroogde vrucht van de peperplant, dezelfde als zwarte peper. De specerij heeft een minder complexe smaak en is over het algemeen lichter dan zwarte peper. Witte peper wordt vaak gebruikt ter vervanging van zwarte peper wanneer het nodig is om gerechten en lichte sauzen op smaak te brengen...
Portfolio (154)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Eggs Benedict kan niet zonder Hollandaise Saus – Hollandaise Saus, ook wel bekend als Nederlandse saus, is een emulsie van eidooiers, gesmolten boter en een beetje citroensap. Wanneer je een slagroomdispenser en een slagroompatroon hebt om deze op te laden, kun je Hollandaise Saus in een mum van tijd maken. Je moet eerst een mengsel van boter, eieren, witte wijn, azijn en citroensap klaarmaken en...
Portfolio (241)
Duitsland, Kempten
...Voor de productie van fijne bakwaren, als toevoeging aan muesli en desserts, voor het verfijnen van sauzen, als ingrediënt in ijs, smoothies en als amandelmelkshake.
Portfolio (10)
Slowakije, Dolný Ohaj
...Natuurlijke maïszetmeel is zetmeel dat wordt verkregen uit de zetmeelkorrels van maïs zonder enige chemische veranderingen of modificaties. Dit natuurlijke zetmeel heeft een witte kleur en een fijne textuur. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel, stabilisator en textuurverbeteraar in de voedingsindustrie. Je kunt het vaak vinden in verschillende voedingsmiddelen zoals soepen, sauzen, desserts...
Portfolio (36)
Turkije, Istanbul
...Saladekom, Poké, Soep of Voedsel in Witte Karton Materiaal: Biologisch afbreekbaar wit karton van voedselkwaliteit, vocht- en vetbestendig. Vorm: Ronde kom. Beschrijving: Deze stapelbare en esthetisch aantrekkelijke kom heeft een modern ontwerp dat je producten benadrukt. Toepassingen: Deze kommen zijn perfect voor salades, sauzen en al je warme of koude maaltijden. Beschikbaar in: Wit karton of...
Portfolio (123)
Duitsland, Bad Bramstedt
...konijn, goulash, wild- en gevogelte-stoofschotels, gehakt en kip een unieke kruidige, mediterrane smaak. Vegetarische gerechten zoals tomatensoepen en -sauzen, romige groentesoepen, erwten, witte bonen en vooral aardappelen passen ook uitstekend bij het kruid. Maar ook in de zoete keuken vindt de kruidige rozemarijn zijn toepassing. Frambozen en zure kersen in desserts en taarten houden ook van het gezelschap van het kruid, net als gezoete polenta of appelcompote. Inhoud: 35,00 g Artikel-Nr: 106709...
Portfolio (89)
Verenigd Koninkrijk, Bamber Bridge, Preston
...Deze omvatten bieren, wijnen (alcoholconcentratie tot 96% @ 20°C), frisdranken, melk, zuivelproducten, mineraalwater, drinkwater, vette oliën, chocolade, melk, room en sauzen, enz. Verbindingen vrij van ftalaten en dierlijke afgeleiden. Werkdruk: 10 bar (150psi), veiligheidsfactor 3:1. Vacuüm 0,90 bar of 0,60 bar indien van toepassing. Voering: FDA-conform, witte gladde voedingskwaliteit NBR, vet- en oliebestendig. Versterking: SAN-HYGIENIC - hoge sterkte synthetische lagen, dubbele koolstofstalen spiraal.
Portfolio (48)
Polen, Warszawa, Poland
...MSG is een witte kristallijne poeder, geurloos en oplosbaar in water met een houdbaarheid van drie jaar wanneer het op een koele, droge plaats wordt bewaard. Foodcom S.A. biedt MSG aan in zakken van 25 kg. De populariteit van mononatriumglutamaat komt voort uit het vermogen om een unieke smaak te geven die bekend staat als "umami," wat wordt beschouwd als de vijfde smaak. Dit maakt het een veelgebruikt ingrediënt in de voedingsindustrie, vooral om de smaak van vlees, soepen, gebakken goederen, sauzen en andere producten te verbeteren.
Portfolio (278)
Duitsland, Bad Bentheim
... suikers, waardoor het perfect is voor gebruik in warme gerechten of bij het bakken. Het geeft maaltijden en warme dranken een bijzonder hartige zoetheid en is ideaal voor het zoeten van marinades, donkere sauzen, chutneys en allerlei soorten warme dranken.
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
...>Ingrediënten:</strong> maïszetmeel&nbsp;<strong>Voedingswaarden per 100g</strong> Energiewaarde 1505kJ/354kcal - 18% ADH*Vetten 0,1g &lt;1% waarvan verzadigde vetzuren 0g - 0%Koolhydraten 88g - 34% waarvan suikers 0g - 0%Eiwit 0,3g &lt;1%Zout 0,025g &lt;1%*ADH - Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid&nbsp;<strong>Toepassing</strong>Maïszetmeel kan worden gebruikt als vervanger voor bloem, om soepen en sauzen te verdikken, voor het maken van zelfgebakken brood, pudding en taarten. Maïzena kan ook worden gebruikt voor het reinigen van oppervlakken van verschillende soorten vlekken (olie, voedsel, bloed).
Portfolio (781)
Frankrijk, Wissous
West-Indies Distribution is een importeur en distributeur van exotische producten, voornamelijk uit de Antillen (Guadeloupe, Martinique, Guyane en La Réunion). Wij hebben de grootste keuze aan producten, variërend van droge, verse, diepgevroren tot fruit en groenten. Levering in Frankrijk en internationaal. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers van over de hele wereld om versheid, kwalitei...
Portfolio (186)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Biguglia
...Voedingswaarden per 100 g energie (kcal) = 103.2 energie (Kj) = 437.9 vetten (g) = 0.1 / waarvan verzadigde vetzuren (g) = 0 gluciden (g) = 24.3 / waarvan suikers (g) = 20.4 eiwitten (g) = 0.7 / zout (g) = 1.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Witte uien van SISCO (2B) 54.5%, suiker, witte azijn, water, zout, knoflook verdikkingsmiddel: xanthaangom, Timut-peper 0.005% Netto gewicht: 30 cl Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
Frankrijk, Mietesheim
...Kleine, stevige en knapperige witte uitjes. Perfect voor het maken van blanquette of fricassées. Ze zijn ook geliefd bij een traditionele raclette in de winter, om te snacken bij de borrel of verwerkt in salades. Ingrediënten: Uien, water, azijn, zout, suiker, conserveermiddelen: E220 (sulfieten), E223 (sulfieten). Ook verkrijgbaar in een pot van 370ml.
Portfolio (80)
Spanje, Murcia
...Het is perfect om te serveren bij gegrilde groenten en een soort uien die Calçots worden genoemd. De Romesco-saus is gemaakt volgens een traditioneel recept op basis van olie, ui, tomaten, noten en witte wijnazijn. Het is een 100% natuurlijke saus. Het bevat geen gluten. Gewicht: 0,140 gr...
Portfolio (178)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Gekweekte paddenstoelen (Agaricus bisporus), zonnebloemolie, groene olijven, witte truffel 1% (Tuber magnatum Pico), zout, aroma, ascorbinezuur: E300. Houdbaarheidsdatum: 36 maanden. Gebruik: Het is ideaal als smaakmaker voor crostini en vullingen voor voorgerechten, hoofdgerechten, omeletten en als basis voor alle truffelgerechten. Allergenen: Het product bevat geen allergene...
Portfolio (9)
Spanje, Calahorra (la Rioja)
... door deze asperges toe te voegen aan de ingrediënten van je gerechten. Ze zijn een geweldig idee, zowel koud als warm, natuurlijk of met sauzen zoals vinaigrette, mayonaise of elke andere dressing die je kunt bedenken. Onze asperges hebben een geweldige grootte om in ontelbare recepten te passen, of je ze nu als hoofdgerecht wilt presenteren of als bijgerecht bij vlees-, vis- of groentemenu's. We...
Portfolio (8)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL is een groothandel die actief is in de sectoren: voedingsmiddelen, diepvriesproducten, vlees, dranken, vleeswaren, maar ook in hygiëneproducten. Het bedrijf NSA HALAL is ook aanwezig in de sectoren en verenigingen van bedrijven in de industrie. Wij bieden een breed scala aan producten, met altijd zeer aantrekkelijke prijzen en altijd met een voorsprong op de concurrentie. NSA HALAL is ...
Turkije, Bursa
Sefasan Gıda is in 2018 begonnen met zijn activiteiten om de in meer dan 30 jaar opgedane professionele ervaringen in de voedingssector in de praktijk toe te passen. In de fabrieken in İlkadım/Samsun en Orhangazi/Bursa produceert het bedrijf met ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 kwaliteitscertificaten en een HALAL VOEDSEL certificaat. Sefasan Gıda biedt groothandelsdiensten aan in heel Turkije en stre...
Portfolio (7)
Frankrijk, Chassant
...Het vlekkenzout Oxy'Clear verwijdert ook alle voedselvlekken: thee, koffie, vet, sauzen, specerijen, wijn, enz. Ten slotte verwijdert het vlekkenzout Oxy'Clear vlekken van natuurlijke oorsprong zoals gras, aarde, modder, vet, bloemblaadjes, enz. Het vlekkenzout Oxy'Clear verwijdert vlekken van kleding, stoffering (tapijten, vloerkleden, kussens, matrassen, autostoelen) en ook van vloeren, terrassen, tuinmeubelen, zwembaden, enz. Verkocht onder private label Standaardgewichten: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Portfolio (17)
...Maïski druivensaus, een zachte, romige gevogeltesaus vol gepelde en ontpitte druiven als garnituur, deze past perfect bij pasta, bij onze Maïski granen, gevogelte of witte vis. Op de hoofdfoto hebben we deze saus extra afgewerkt met tomatenblokjes, dragonblaadjes en grijze garnalen. Op de 2de foto zie je aardappeluree, gestoofde prei en druivensaus met als proteïne, gestoomde tongrolletjes. Kan ook klassiek met kalkoenrollade uiteraard !
Portfolio (34)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...De gouden huidkruidenmix voor kip van Prymat geeft gerechten een voortreffelijke smaak en aroma. De mix van Prymat bestaat uit verschillende kruiden en specerijen, waaronder: zout, zoete paprika, ui, knoflook, korianderzaad, kurkuma en witte mosterd. Deze zorgvuldig samengestelde mix garandeert volledig succes in de keuken. Zonder toevoeging van natriumglutamaat.
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... past ook perfect bij groentegerechten. Gebruik voor Sauzen, soepen, vlees- en visgerechten, wildgerechten, zeevruchten, kazen Smaak Aromaat scherp, delicaat pittig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 10 Vetten (g / 100g)… 2,0 Koolhydraten (g / 100g)… 42 Energiewaarde (kcal / 100g)… 230...
Portfolio (178)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Castelnaudary
...INGREDIËNTEN: kalfsvlees en botten uit FRANKRIJK, water, groenten, witte wijn (sporen van sulfieten), tomatenconcentraat, maïszetmeel, specerijen, zout.
Portfolio (37)
België, Arlon
...Deze verse, gewassen en gesneden witte groenten, overgoten met hun saus, zullen zachtjes sudderen in hun schaal op de rand van uw barbecue. Makkelijk, vers, smakelijk. Bereidingstips Een van de eenvoudigste bereidingen: Verwijder het deksel en het etiket. Giet de saus over de groenten, roer om. Kook 10-12 minuten op de barbecue. Deze groenten kunnen ook in de magnetron worden gekookt (5 min. op 500 W.) of in de traditionele oven (15-18 min. op 180°C). Bewaringstips Bewaar in de onderkant van uw koelkast bij een ideale temperatuur van 2 tot 4°C. Beschikbare presentaties...
Portfolio (49)
Hongarije, Szeged
...De knoflookpoeder heeft een rijke smaak en kan aan bijna elk gerecht worden toegevoegd. Je kunt het gebruiken voor kruiden, smaakmakers, marinades, sauzen of zelfs voor bakken en koken. De krachtige knoflooksmaak vormt een uitstekende aanvulling op vlees, groenten, pasta en soepen, waardoor je de smaak van gerechten kunt versterken en de eetervaring kunt verrijken. Knoflookpoeder is uiterst...
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: 100 % Witte biologische azijn* Takje Provençaalse kruiden (tijm, rozemarijn, laurier)* *Bereid van wijn gemaakt van biologisch geteelde druiven Serveersuggestie: Saladedressing, marinades, sauzen Dit product is verkrijgbaar in 25 cl.
Portfolio (132)
Populaire landen voor deze zoekterm