Frankrijk, Arengosse
...Duik in een wereld van zoetheid met onze heerlijke suiker met witte chocolade smaak. Een perfecte combinatie van de zoetheid van ongeraffineerde Franse bietsuiker en de romige rijkdom van witte chocolade. Deze exquise suiker zal een smakelijke toets toevoegen aan al uw culinaire creaties. Kenmerken : - Herkomst van de suiker : Ongeraffineerde Franse bietsuiker. - Aroma : Witte chocolade, voor een...
Portfolio (200)
Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...gekarameliseerde zoetheid toevoegt die harmonieus samengaat met de andere ingrediënten. De drank wordt vaak geserveerd op ijs, wat het een verfrissende en aangename drank maakt, vooral als het warm is. Het toevoegen van tapioca parels voegt een leuk en textuurvol element toe aan de drank, waardoor het nog aangenamer wordt om te nippen.
Portfolio (34)
Duitsland, Nürnberg
... patchouli en levendig cederhout creëren een gevoel van aarding, terwijl de subtiele fluisteringen van suiker een vleugje onweerstaanbare zoetheid toevoegen. Deze combinatie resulteert in een aantrekkelijke en magnetische aura die aanhoudt, en een onvergetelijke spoor van sensualiteit achterlaat, waar je ook gaat.
Portfolio (186)
Frankrijk, Valensole
...Met of zonder suiker kunnen we vitamines, mineralen of andere ingrediënten toevoegen, zolang ze in poeder- of etherische olie vorm zijn.
Portfolio (14)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De suikerstaafjes met saffraan of saffraan kristallen uit Iran, ook wel nabât genoemd in het Perzisch, zijn het resultaat van een traditionele ambacht. De nabât bestaat uit suiker en saffraan, wat de gele-oranje kleur verklaart. In Iran worden deze saffraan kristallen vaak na een maaltijd in een glas thee geconsumeerd. Inderdaad, de nabât lost op in de thee en laat de saffraan suiker vrijkomen, wat helpt bij een goede spijsvertering. Saffraan staat ook bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Bovendien zal saffraan nog meer smaak aan uw thee toevoegen!
Portfolio (39)
Kroatië, Donja Voca
... beschreven als licht bitter of aards van smaak. Sommige mensen voegen smaakstoffen of zoetmiddelen toe aan hun hennep thee, zoals citroen, honing of suiker. Hennep thee wordt voornamelijk gebruikt om kalmte in geest en lichaam te bevorderen. Het vermogen om ontspanning te bevorderen is grotendeels te danken aan de niet-psychoactieve CBD en andere bioactieve verbindingen die het bevat. Hennep thee kan helpen bij het verlichten van pijn, angst en ontsteking en kan de slaap ten goede komen. Gewicht: 40 g Oorsprong: Kroatië Aanbevolen gebruik: Voeg 1 of 2 theelepels thee toe aan 2 dl heet water...
Portfolio (11)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Duitsland, Barsbüttel
...Focus op hoge volume B2B, white label, contract botteling. Zitro Pikant: Vloeibare zuurter voor frisdranken, siropen, thee, saladedressings, sauzen en visgerechten Zitrosa Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur, voor bijzonder sterke zuurheid Zitro-Perfekt Concentrate: Geconcentreerd citroenzuur zonder toegevoegde suiker Zitro-Perfect Powder: Citroenzuur in poedervorm - gewoon water toevoegen! 750 gr Limoensap gepasteuriseerd: Van sapconcentraat. Gepasteuriseerd 10 liter Limoensap gepasteuriseerd: Vers sap uit een concentraat dat een frisse limoen smaak biedt. Gepasteuriseerd 10 liter...
Portfolio (10)
Duitsland, Bad Bentheim
... smaak van vanille, amandel en rum. Dat maakt ze een perfecte smaakmaker voor desserts en patisserie. Na het toevoegen van de alcohol worden de bonen opnieuw gedroogd en vindt er een fermentatieproces plaats. Toepassingen van Tonkabonen Tonkabonen zijn een veelvoorkomend ingrediënt in desserts, de garnering van desserts (ganache), karamel suiker, ijs of patisserie.
Portfolio (549)
Polen, Brzozów
... verhouding gebruikt: 1 afgestreken theelepel agar op 1 kop vloeistof. Agar oplossen in een kleine hoeveelheid koud water en toevoegen aan kokend water, een paar minuten laten koken. Agar kan ook worden gebruikt om jam te maken. Voor 1,5 kg fruit en 500 g suiker moet 1-1,5 theelepel agar worden toegevoegd.
Portfolio (781)
Slowakije, Malacky
...De trommelcoater biedt een gemakkelijke bediening en coating voor snacks. Het wordt gebruikt voor het kruiden, zouten, toevoegen van suiker en het toevoegen van verschillende ingrediënten (cinnamon, vanille, specerij ...). De verstelbare hellingsframe-assemblage en het ontwerp zorgen ervoor dat elk stuk product wordt blootgesteld aan de toepassing van vloeibare en droge coatings. Afhankelijk van...
Portfolio (10)
Spanje, Tafalla
...Knapperige pasta waaraan we geen suiker toevoegen. Alleen met zonnebloemolie en maltitol. Ze zijn perfect voor snacks en koffie, een perfecte snack op elk moment van de dag. Je kunt ze een andere smaak geven door ze te besmeren met jam, boter of cacaocrème, zoals je wilt. Ze zijn melkvrij (lactosevrij, melkproteïnevrij) en notenvrij. Kan sporen van soja en mosterd bevatten.
Portfolio (9)
Frankrijk, Champier
... Nour-variëteit. Het heeft een natuurlijke zoetkracht en bestaat voor 100% uit biologische dadels. Een uitstekende vervanging voor geraffineerde suikers en het toevoegen van nieuwe aroma's aan uw bereidingen, terwijl u profiteert van de vitamines en mineralen van dadels. Gebruik Het wordt voornamelijk gebruikt voor de bereiding van gebak, muesli, energierepen of tijdens uw cakebereidingen.
Portfolio (13)
België, Jette
... bedrijf Silly werkt altijd met amandelen die in oorsprong zijn gekocht, dat wil zeggen in de landen waar de amandelen worden geteeld en verwerkt (geblancheerd, geblancheerd, verpakt). We kunnen ingrediënten toevoegen zoals blokjes gekonfijte sinaasappels, frambozenpasta, pistachepasta, enz. Specialiteiten van marsepeinen: marsepein met sinaasappel, tutti-frutti met passie-aroma, framboos, pistache of zelfs moka. Onze marsepein kan ook worden gepresenteerd in de vorm van figuren, decoraties en onderwerpen, in verschillende vormen en kleuren.
Bijpassende producten
Marsepein
Marsepein
Andere Producten
Nougatine
Nougatine
Portfolio (3)
Frankrijk, Condom
...Wat een plezier om een aperitief te proeven dat zo zonnig is als sangria. Enkel gemaakt van natuurlijke aroma's, de vruchten zijn in de mond: citrusvruchten en rode vruchten. Zeer goede balans met de suiker net op het minimum, rijke en volle afdronk. Te drinken zeer koud, je kunt een scheutje bruiswater of tonic toevoegen op het moment van serveren. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 75cl SKU: 056...
Portfolio (66)
Duitsland, München
... strikt gecontroleerd en onze kwaliteitscontrole controleert voortdurend de eindproducten om een consistent hoog kwaliteitsniveau te waarborgen. Artikelnummer: 7365 Energie: 1430 kJ / 337 kcal Vet: 1 g waarvan verzadigde vetzuren: 0.2 g Koolhydraten: 73.6 g waarvan suiker: 2.5 g Eiwit: 6.4 g Zout: 0.027 g Gewicht: 200 g Allergenen: geen Kooktijd: ca. 20-25 minuten Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
...De mengunit heeft een radiale snijder met een horizontale as voor het mengen van producten zoals gekarameliseerde suiker, pinda's, sesam, platte rijst, granen en nougat. De mixer beschikt ook over een optioneel feedbacksysteem voor het toevoegen van speciale ingrediënten zoals gemalen pistachenoten en rozijnen. De speciale mixer met twee snelle en één langzame rotatiesnelheid zorgt voor een...
Portfolio (10)
Frankrijk, Marseille
...Gegrilde hele artisjokken 2,9 kg antipasti van gegrilde groenten regio PACA Marseille Frankrijk Met de gegrilde hele artisjokken zult u uw gasten verrassen tijdens uw aperitieven. U kunt ze ook toevoegen aan uw salades. Ingrediënten Gegrilde artisjokken (55%), zonnebloemolie (37%), azijn, zout, suiker, paprika's, extra vierge olijfolie, peterselie, knoflook, peper, basilicum, rozemarijn...
Portfolio (145)
Frankrijk, Appietto
...Traditionele Canistrelli met kastanjemeel en walnoten in een zak van 350g. Het kastanjemeel geeft kracht en karakter, terwijl de walnoten smaak en knapperigheid aan deze canistrelli toevoegen. Ze kunnen op elk moment van de dag worden genuttigd. Gewicht: Zak van 350 gr Ingrediënten: Tarwemeel, Suiker, Zonnebloemolie, Eieren, Anijszaad 2% Bewaring: Bewaren op een droge plaats en uit de buurt van warmte Voedingswaarde per: 100 g Energie: 1994 kJ (475 kcal) Vetten: 21 g Verzadigde vetzuren: 2,0 g Koolhydraten: 66 g waarvan Suikers: 30 g Eiwitten: 6,3 g Zout: 0,82 g...
Portfolio (118)
Frankrijk, Arles
...Maison Lesage Honingcrème, waaraan we geroosterde en gemalen amandelen toevoegen met de smaak van zwarte nougat. Ingrediënten: Lavendelhoning (26,75%), BOTER, glucosestroop, suiker, VOLLE melkconcentraat, AMANDEN, SOJA-lecithine.
Portfolio (142)
Frankrijk, Ham
... koninginnenkruidvlokken zijn het geheime ingrediënt dat een unieke smaakdimensie aan uw zoete creaties zal toevoegen. Receptidee: Crème brûlée met koninginnenkruid Ingrediënten: 500 ml vloeibare room 4 eidooiers 80 g suiker 1 theelepel vloeibare vanille 1 eetlepel vlokken van koninginnenkruid Referentie: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Portfolio (127)
Duitsland, Osnabrück
... mengsel in de Frozen Yogurt machine doen. Ingrediënten: Suiker, dextrose, yoghurtpoeder, maltodextrine, fructose, citroenzuur, emulgator E 471, carboxymethylcellulose, natuurlijk aroma Allergenen: Melk en melkproducten Voor bereiding in de ijsbereiding en voor gebruik in de patisserie. Alleen voor commerciële verwerking. Niet goedgekeurd voor directe verkoop. Als grootafnemer vanaf 36 dozen stellen wij aparte staffelprijzen voor u op.
Portfolio (10)
Oekraïne, Zhytomyr
...Gedroogde cranberry's zonder suiker zijn een heerlijke snack die je aan je dieet moet toevoegen en altijd "bij de hand" moet hebben. Ze hebben een uitgesproken zoet-zure smaak, waardoor ze verschillende gerechten, zowel zoete als hartige, perfect verrijken. Omdat ze niet kunstmatig gezoet zijn en geen riet- of witte suiker bevatten, zijn ze een ideale vervanging voor ongezonde lekkernijen. Ze onderdrukken effectief de honger en bevredigen de behoefte aan iets lekkers.
Portugal, Montijo
...Daarom streven we ernaar om onze klanten top producten en oplossingen te bieden, zodat zij waarde kunnen toevoegen aan hun bedrijf en zich kunnen onderscheiden van hun concurrentie. Het succes van een organisatie kan innovatie niet negeren, met het oog op het leveren van betere diensten, ongeacht hun werkterreinen. Onze inzet is om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de beste oplossingen en de beste prijs/kwaliteit producten, met als belangrijkste focus de volledige ondersteuning van de waardeketen, van het veld tot aan de tafel.
Populaire landen voor deze zoekterm