Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. is een bedrijf met meer dan 58 jaar ervaring in de sector van de commercialisering en distributie van verse vleeswaren, gespecialiseerd in producten van Iberisch varkensvlees. Sinds de oprichting in 1952 heeft het een constante toewijding aan innovatie en kwaliteit behouden, zich aanpassend aan de behoeften van de markt en zijn klanten. Onze evolutie heeft ...
Portfolio (15)
Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Wij zijn distributeurs en groothandelaren van Iberische ham, acorn-fed vleeswaren en gesneden producten. Acorn-fed vleeswaren - Gesneden producten - Iberische acorn-fed lende - Iberische schouder.
Portfolio (14)
Spanje, Olba (teruel)
...Dit innovatieve product verenigt twee producten van de beste kwaliteit, de Siberische kaviaar en de zwarte truffel uit Teruel. Deze kaviaar wordt verkregen uit de Siberische steur die in Europa en op het Iberisch schiereiland wordt gekweekt, behandeld met de meest geavanceerde technieken om het ideale moment voor de oogst te detecteren.
Portfolio (25)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
Jamones en Iberische vleeswaren.\nOnze Iberische producten zijn een weerspiegeling van de omgeving waarin ze ontstaan: de dehesa, een geschenk van de natuur waar onze exemplaren groeien en zich ontwikkelen om de beste Iberische producten te bieden.\n\nBij Castro y González hebben we de zorg en duurzame ontwikkeling van deze levensbron als prioriteit en zijn we ons ervan bewust dat elk van de beken...
Portfolio (55)
Spanje, El Perello
...Heidehoning. Kenmerken: Kleur: amber met duidelijke roodachtige tinten. Aroma: bloemig met een intense en aanhoudende kenmerkende component van herfstbladeren, humus, paddenstoelen. Smaak: zoet met kenmerkende bittere, zoute en vaak zure noten. Productiegebied: Het hele Iberisch Schiereiland. Kleur: amber met duidelijke roodachtige tinten. Aroma: bloemig met een intense en aanhoudende component. Smaak: zoet met kenmerkende bittere noten. Productiegebied: Het hele Iberisch Schiereiland.
Portfolio (32)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... specerijen, plantaardige eiwitten, natuurlijk aroma en natuurlijke varkensdarm. 100% natuurlijke ingrediënten. Voorwaarden voor distributie en transport: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC. Proces van vervaardiging: Geselecteerd, gemalen, gekneed, ingebonden en gerijpt Ingrediënten: Iberisch acornvarkensvlees, zout, paprikapoeder, suikers, natuurlijke specerijen, plantaardige eiwitten...
Portfolio (43)
...Iberische varkenslende. We serveren het vers of bevroren. Vakuum verpakt in 0,5 of 1 kg formaten of in bulk. Gecertificeerd iberisch varkensvlees volgens de iberische kwaliteitsnorm.
Portfolio (7)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
... blijven één dag in de pekelkamer voor elk kilo vers gewicht van het stuk, bij een gecontroleerde temperatuur tussen 3º en 5º Celsius, en met een relatieve luchtvochtigheid tussen 75% en 85%. Ras: 50% Iberisch Voeding: Cebo de Campo Label: Groen Energiewaarde: 356Kcal / 1480KJ Vetten: 27,6 g Verzadigde vetten: 9,4 g Koolhydraten: < 0,10 g Suikers: < 0,10 g Eiwitten: 27 g Zout: 7 g...
Spanje, Guijuelo
FISAN is een familiebedrijf met een lange geschiedenis (opgericht in 1920, een eeuwbedrijf) dat gespecialiseerd is in de ambachtelijke productie van het sterproduct uit de Spaanse gastronomie, de Iberico Bellota Ham. We vervaardigen ook veel andere producten van het Iberico-varkensvlees, zoals Embutidos (Chorizo, Lomo...) en diepvriesstukken (Pluma, Secreto, Presa...). We bieden verschillende form...
Portfolio (10)
Spanje, Manresa
Met meer dan 45 jaar ervaring in de logistieke sector, stelt B.Bati Group zijn uitgebreide ervaring ter beschikking aan klanten en biedt het op maat gemaakte oplossingen, die garant staan voor effectiviteit, rentabiliteit en volledige klanttevredenheid. Op maat gemaakte logistieke oplossingen. Onze diensten worden gepersonaliseerd om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant, inclusi...
Portfolio (364)
Spanje, Sevilla
...pecannoten in bulk. Van hele helften in verschillende maten tot kleine stukjes. Al onze producten komen van plantages op het Iberisch schiereiland, waardoor de ecologische voetafdruk tot een minimum wordt beperkt.
Bijpassende producten
pecanhelften
pecannoten
Andere Producten
pecan in de schaal
pecannoot in de schaal
Portfolio (2)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Iberisch Vlees van Topkwaliteit. Wij onderscheiden ons door zorg te dragen voor alle stappen in de productieketen. Van het fokken en voeden van de dieren in onze parklandschappen (dehesas) tot de vervaardiging en uiteindelijke distributie van onze producten.
Andere Producten
Iberische Spaanse ham
Iberische Spaanse ham
Portfolio (2)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Lomo iberico is een typisch Spaanse worst, vergelijkbaar met magere coppa, met een fijne en licht gekruide textuur. De pure lomo iberico van Bellota “Cinco Jotas” wordt geproduceerd met de iliopsoas spier van het Iberische varken, dat semi-extensief wordt gehouden op de weiden van het Iberisch Schiereiland. Tijdens de “Montanera” (dit is de specifieke vetfase die uitsluitend betrekking heeft op...
Portfolio (10)
Spanje, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
...Iberisch paté in eenpersoonsverpakkingen voor ontbijt. Iberisch varkensvleespaté uit Spanje in gemakkelijk te openen aluminium eenpersoonsverpakkingen. Zachte smaak, glutenvrij. 100% recyclebare aluminium eenpersoonsverpakkingen.
Portfolio (6)
...Iberische kaas is een kaas van geperste pasta, gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Het is de populairste kaas in Spanje, en volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, waarin de kwaliteitsnormen voor kazen en smeltkazen worden goedgekeurd. Elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", moet zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15% geitenmelk en minimaal 15% schapenmelk.
Portfolio (2)
Compañía La Iberica is een bedrijf dat zich richt op de productie en commercialisering van Iberische varkensvlees in verschillende verpakkingsformaten, afhankelijk van de behoeften van de klant. Wij zijn leveranciers van Iberisch varkensvlees, ham, Iberische schouder, Iberische lende, gedroogde wildvleeswaren, en andere eigen gedroogde producten. Werken met de beste grondstoffen en beschikken over...
Portfolio (3)
Spanje, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Antigo Empeltre Oleazara. Capaciteit 500 m.l. Oogst 1e week van november Eerste persing, KOUDE EXTRACTIE WAAROM HEET IK ZO? Omdat ik van alle AOVE's die deel uitmaken van de OZ Oleazara-collectie de meest Aragonese ben, en ANTIGO in het Aragonese dialect betekent OUDE. Mijn moeder, de empeltre-olijf, is inheems in Aragón en een van de meest ancestrale variëteiten van het Iberisch...
Portfolio (10)
Spanje, Badajoz
...Ham afkomstig van Iberische varkens die vrij rondlopen in de Extremaduran Dehesas en tijdens het montanera-seizoen met eikels worden gevoed, waarna ze worden afgemest met natuurlijke voeder. Hammen met een rijping van meer dan 24 maanden. De smaak van Iberisch tegen een betaalbaardere prijs.
Portfolio (9)
... Europese pallets of 40-voets container. · Belastingen niet inbegrepen. · Vraag naar de aanbieding via de contactgegevens. · Transport inbegrepen naar elke locatie op het Spaanse Iberisch Schiereiland. · Aanbieding alleen beschikbaar voor de nationale markt. · Gelieve tussenpersonen, particulieren en nieuwsgierigen te vermijden. · Aanbieding niet beschikbaar voor particulieren onder geen enkele...
Portfolio (9)
Spanje, Totanes
...Iberische kaas is een geperste kaas gemaakt van een mengsel van drie soorten melk (koe, schaap en geit). Volgens de verhoudingen die zijn vastgesteld in sectie 4 van bijlage I van Koninklijk Besluit 262/2011 van 28 februari, moet elke kaas die op de markt wordt gebracht met de benaming "Iberisch", zijn gemaakt van verse melk in de volgende verhoudingen: maximaal 50% koemelk, minimaal 15...
Portfolio (10)
Spanje, Sant Andreu De La Barca
...Het is een stuk dat behoorlijk intramusculair vet bevat, wat bijdraagt aan de sappigheid en smaak van het vlees. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel Iberisch varkensvlees een hogere vetverhouding heeft dan wit varkensvlees, het beter wordt beschouwd voor onze gezondheid.
Portfolio (1)
Spanje, Alcobendas
...Jamón ibérico de bellota precinto rojo van hoge kwaliteit, afkomstig van 50% iberische varkens die gedurende de montanera (de laatste 6 maanden van hun leven) met eikels zijn gevoed. Rijping van meer dan 24 maanden. Het 50% iberische eikelvarken is een varken waarvan de oorsprong ligt bij pure iberische varkens (100% iberisch) gekruist met Duróc-varkens. Deze varkens zijn in het wild opgegroeid en zijn in de laatste 6 maanden van hun leven gevoed met eikels en kruiden.
Portfolio (10)
Spanje, Pozuelo De Alarcon-Madrid
...Reizen door al-Andalus in Spanje is een verrijkende en historische ervaring die je in staat stelt de erfenissen van de moslimcultuur op het Iberisch schiereiland te ontdekken en te verkennen.
Portfolio (1)
Spanje, Gerona
... Iberisch schiereiland, geoogst uit monoflorale nectars. Honing van rozemarijn, tijm, sinaasappelbloesem, lavendel, kastanje, eik,... SELECTIE VAN MEERFLORALE HONINGEN Donkerder of lichter, de meerfloraal honing is honing geoogst uit verschillende nectars of honingdauw die de bij ons ter beschikking stelt met smaken en aroma's die eigen zijn aan elke oorsprongszone.
...Gemaakt van geselecteerde magere stukken en gemarmerd vlees van Iberisch varkensvlees. Geassorteerd met geselecteerde specerijen (paprika voor de rode Iberische chorizo) en gedroogd in een natuurlijke droogruimte.
Spanje, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. is een agrovoedingsbedrijf dat zijn activiteiten begon in 1986, als vervolg op een integraal project dat de hele keten omvat, van de productie van varkensvlees, slachthuis, snijzaal, tot de verwerking van de producten. De filosofie waarmee dit project is gestart, kwam voort uit vier partners met het idee om toegevoegde waarde te genereren aan de varkensproductie en tegel...
Portfolio (34)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) heeft zijn maatschappelijke zetel in Guijuelo (Salamanca) en is bijna uitsluitend actief in de industrialisatie van het Iberische varken. Het doel was om een slachthuis te bouwen met een snijafdeling en vetverwerkingsinstallatie, die hen zou voorzien van de slachting en het snijden van de varkens die hun industrieën nodig hadden, evenals de transformatie van spek ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play