... is bijzonder geschikt voor de oosterse en Aziatische keuken. Hij past goed bij Indiase curry's, rijstschotels, maar ook als geurige bijgerecht voor alle hartige gerechten. Onze Lotao Deli Volkoren Basmati-rijst is een langkorrelrijst uit Pakistan, die volgens strenge biologische richtlijnen wordt verbouwd en in ongeveer 35 minuten gaar is. De Volkoren Basmati is 100% puur en rijk aan waardevolle voedingsstoffen. De licht aardse eigen smaak met volkoren smaak past perfect bij alle vis-, vlees- en groentegerechten.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Carovigno
...EXTRA VIRGIN OLIE Blik 1L *BEPERKTE EDITIE 100% Italiaanse olie van superieure kwaliteit extra virgin EVO Monocultivar Olie Cima di Melfi Het heeft een sterke fruitige smaak, licht prikkelend en intens, wat de unieke en authentieke smaak van de puurste olijfvrucht geeft. Koudgeperst met mechanische middelen. Ideaal om te combineren met gegrilde vis, maar ook voor winterse groente- en...
Portfolio (8)
Italië, Giugliano In Campania
...De dubbele gietijzeren grillplaat Glad/Geribbeld RM2 Beckers is een veelzijdig hulpmiddel dat de mogelijkheid biedt om op twee verschillende oppervlakken te koken. Met een gladde en een geribbelde kant is deze plaat perfect voor het grillen van vlees, vis en groenten, waarbij een authentieke smaak en een gelijkmatige garing worden gegarandeerd. De kracht en robuustheid maken het ideaal voor...
Portfolio (4)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
...De wijn: De perceel dat deze mooie, smakelijke, volle en aromatische Saint-Véran produceert, ligt aan de grens van de AOC Pouilly-Fuissé. De smaak neemt ons mee op een reis door aroma's van witte bloemen en fruit, aangevuld met een mooie minerale structuur en een houtachtige toets die deze chardonnay een verrukkelijke balans geeft. Een waar genot bij de degustatie die ideaal samengaat met vis...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
... een soepele structuur met een mooie persistentie. Ontwikkeld door de Beste Sommelier van Frankrijk, Dominique Laporte, past deze assemblage met zijn gevarieerde aroma's en smaken perfect bij vis. Sommelier advies: Te serveren zeer koud als begeleiding bij aperitieven en barbecues. Na opening binnen 48 uur consumeren en koel bewaren. AFMETINGEN: 9,81CM (D) X 25,4 CM (H) INHOUD: 74 CL...
Portfolio (57)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
België, Arlon
...Echte Aziatische paddenstoel die nu in België wordt gekweekt, deze "tros" paddenstoel is volledig eetbaar en klaar voor gebruik. De smaak is een echte culinaire referentie voor fijnproevers. Hij slinkt niet en zal perfect passen bij uw omeletten, vis, wild of steaks. Ook heerlijk in een fricassée of in een salade. De Shimeji heeft erkende dieetkwaliteiten en is rijk aan vitamines en mineralen...
Portfolio (49)
Frankrijk, Auxerre
...Neus zeer puur, intens en complex. Perzik van de wijnstok, abrikoos, mango. De witte bloemen zijn goed aanwezig: acacia, vlier, meidoorn en kamperfoelie, onderstreept door mooie minerale noten van vuursteen. Mond vlezige, rijke en complexe smaak, gedomineerd door de smaken van witte vruchten. Goede frisheid en ideale balans. Spijs-wijn combinatie: witte vleesgerechten, vis, zeevruchten, kazen...
Portfolio (190)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
... maakt het mogelijk om zowel met hartige als zoete gerechten te combineren en zal uw aperitief, vlees, vis, groenten en desserts op smaak brengen. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Bewaarzak 1 Bol - Bewaarzak 2 Bollen - Bewaarzak 10 Bollen - Plateau van 20 Bollen in bulk Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht.
Portfolio (5)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Italië, Lauro
... toevoegen aan ontbijtgranen, salades, sauzen, puddingen of gebruiken om knapperigheid en smaak te geven aan voorgerechten, vis- en vleesgerechten. Bovendien zijn ze echt waardevol in de patisserie en ijssalon, omdat ze een basis ingrediënt zijn voor talloze creaties, zoals crèmes, ijs en taarten. Gepelde en geroosterde hazelnoten zijn, naast dat ze heerlijk en onweerstaanbaar zijn, ook gunstig voor ons lichaam: ze zijn rijk aan vitamine E, een antioxidant die nuttig is voor de preventie van bepaalde soorten kanker, en ze zijn een uitstekende bron van fosfor, kalium, calcium en eiwitten.
Portfolio (10)
Italië, Arquà Petrarca
...Geselecteerde extra vierge olijfolie, koudgeperst, met een groene kleur en gouden reflecties. Intense smaak met tonen van artisjok en amandel, met aangename bittere en pittige hints. Past perfect bij gerechten met sterke smaken, vlees en vis.
Portfolio (3)
... pizza's, salades, eieren en kaasgerechten op smaak te brengen. Beschikbaar in gegradeerde bladvormen of in gemalen vorm, met een sterke aromatische smaak, is oregano een zeer veelzijdig en veelgebruikt kruid. De productie is gebaseerd op mengen, fysieke reiniging en grootte-reductie.
Bijpassende producten
Oregano, oregano
Oregano, oregano
Andere Producten
Sumak
Sumak
Portfolio (2)
Frankrijk, Grigny
...De sorrel is geselecteerd, gewassen, IQF ingevroren, gesneden en vervolgens verpakt. Het staat bekend om zijn ongeëvenaarde smaak. Het is ook zeer smakelijk als het gekookt wordt. Gestoomd, gestoofd of gesmolten in boter, het gaat goed samen met eieren of met wit vlees of vis. Dit kwaliteitsproduct behoudt al zijn smaak dankzij de ZIP-zak. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Italië, Noci
... een herkenbare smaak. Deze specialiteit is perfect om pizza's of gourmet salades mee te vullen, maar kan ook worden gecombineerd met verse vis of met een rokerige smaak, of met confituren en jam, zelfs met een intense smaak.
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Spanje, Córdoba
...KWALITEIT EN TRADITIE, ONZE GARANTIE San Leandro is een extra vierge olijfolie, koudgeperst en vervaardigd in de molen door onze Meester. Zacht met een licht pittige afdronk en een onderscheidende aromatische smaak die de essentie van vers geoogste olijven vastlegt, is deze olie optimaal voor salades, vis en gegrilde groenten. Perfect voor een gezonde en smakelijke voeding. De extra vierge...
Portfolio (2)
...Ingrediënten: porcini paddenstoelen (boletus edulis) 72%, witte truffel (tuber magnatum pico) 3%, olijfolie, zout, aroma. Tips: Perfect voor pasta's, smakelijke vullingen, sauzen met een intense smaak van vlees en vis, toastjes en vol-au-vent. Ook beschikbaar in de verpakking van 500 g.
Portfolio (10)
...Vis- en gevogeltepeper. Gebruik: Fijne citroenachtige toets. Zeer goed geschikt voor vis en gevogelte om sauzen en dressings op smaak te brengen. Zwarte bergpeper, Tellycherry bergpeper, kubebenpeper, Szechuan peper, groene bergpeper, witte bergpeper, langkorrelige peper, citroenmyrte. Fijne citroenachtige toets.
Portfolio (10)
Frankrijk, La Rochelle
...Het zeezout Péché Mignon zal uw gegrilde vis, marinades en papillotte gerechten aangenaam op smaak brengen. GEWICHT: 0,060 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Duitsland, Schoenebeck
...Onze BioPerillaProteïne (ca. 35% eiwitgehalte) verrijkt brood, pasta of paneermeel, vooral voor vis, met zijn kruidige smaak. BioPerillaProteïne geeft uw recepten in de voedingsindustrie, vooral die uit de Aziatische keuken, een kruidige smaak. U kunt ons BioPerillaMeel gebruiken voor brood, pasta of paneermeel, bijvoorbeeld voor vis. Het is glutenvrij en heeft een hoog eiwitgehalte (ca. 35...
Portfolio (143)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Met de soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek bereid je al je gerechten met smaak! De populariteit van de soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek komt voort uit de veelzijdigheid van het gebruik en het effect van een culinaire avontuur, oftewel gerechten die altijd verrassen met hun smaak. De soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek blijft de liefhebbers van goede smaak verbazen, die het gebruiken om de smaak van traditionele soepen, pasta's, vlees, vis en zelfs pierogi te verrijken. Het zal ook zijn toepassing vinden voor de sauzen en vloeibare gerechten van Kucharek.
Portfolio (9)
Griekenland, Thessaloniki
...Het past perfect bij vis en zeevruchten! Het kan een intense smaak geven aan salades en andere fingerfoods. Kenmerkende smaak met duidelijke knoflook en citroen. Zeer goede textuur en foutloze smeerbaarheid. Het mondgevoel is zeer goed en het smaakprofiel perfect in balans.
Portfolio (8)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
... peulvruchtensmaak, in een pasta-bite We gebruiken kikkererwten- en linzenmeel dat in Griekenland wordt verbouwd, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. "• Begeleidt een uitzonderlijk geroosterd vlees of vis. • Het kan ook een hoofdingrediënt zijn van een koude salade met groenten. • Ideaal voor veganisten • Ideaal voor kinderen...
Portfolio (3)
Italië, Palagonia
... gebruikt om veel gerechten op smaak te brengen, van vis tot zeevruchten, van salades tot fruitdesserts, en om ijs en verfrissende dranken te bereiden. De citroen wordt ook therapeutisch gebruikt in de strijd tegen kanker en reuma. Eén citroen bevat 35% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Waarschijnlijk heeft deze vrucht Aziatische oorsprong, mogelijk uit India; het werd ongeveer duizend jaar geleden door de Arabieren in de Middellandse Zee geïntroduceerd. Momenteel is Sicilië een van de meest productieve regio's voor citroenen. Product is bijna het hele jaar door beschikbaar.
Portfolio (55)
Italië, Ponte Galeria
... volgens strikte verwerkingsmethoden, garandeert de smaak en textuur die alleen deze schat van de Middellandse Zee kan bieden. Deskundige snijders portioneren het in blokjes zonder huid, zonder zwarte delen, volledig bijgesneden, klaar voor de bereiding van sashimi, sushi en carpaccio. Gegarandeerd Anisakis-vrij Gecertificeerde tonijn van ICCAT...
Portfolio (8)
...Kleine beige-bruin ui stukjes/-granulaat (1-3mm) zonder toevoeging van vet geroosterd Een universeel kruidenmiddel Klaar fijn gesneden uien met een heerlijke geroosterde smaak! Dit kruidenmiddel is echt universeel inzetbaar en geeft krachtige gerechten de nodige smaak. Ook bij verfijnde gerechten, zoals vis, zeevruchten, salades en sauzen, geeft de ui het beste van zichzelf, en dat zonder...
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
...Categorie: Enkelkruiden Smaak en Aroma: Medium scherp Toepassing: De mix doet het: Verschillende chili-soorten worden gemalen en met elkaar gemengd. Het resultaat: Een veelzijdig wapen voor groenten, vis en vlees. Ingrediënten: Chili's Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 30 g in een blikken doos...
Portfolio (24)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play