Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Turkije, Izmir
...In tegenstelling tot onze Geïnfuseerde Olijfoliën, heeft deze olijfolie een proces ondergaan waarbij smaak aan de olijfolie is toegevoegd nadat deze is gemaakt. Geïnfuseerde Olijfoliën worden gemaakt met de meest verse extra vierge olijfoliën die beschikbaar zijn. Het is heerlijk op een salade van verse groenten, of in een eenvoudige pastagerecht. Het past ook geweldig bij rood en wit vlees...
Spanje, Altea, Alicante
... rood vlees, sauzen, pittige gerechten, sterke kazen of intensere vissen zoals zalm, enz. Het mooiste is dat je je, omdat het alcoholvrij is, alleen maar hoeft te concentreren op genieten. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerst GESCHIEDENIS: De IPA of India Pale Ale is een van de bierstijlen die de laatste jaren de grootste populariteit heeft verworven en voor ons is de IPA zonder twijfel een van de onmisbare stijlen. En om ervoor te zorgen dat je er op elk moment van kunt genieten, maken we dit bier ZONDER ALCOHOL.
Portfolio (9)
Duitsland, Berlin
... Kipdeelstukken zonder bot Hele kip zonder bot Borstenfilet met binnenfilet Borstenfilet zonder binnenfilet Borstenfilet Supreme met huid Borstenfiletstukken Borstenfilet blokjes 20x20 / 30x30 Binnenfilet Pootvlees zonder huid Pootvlees met huid Bovenpootvlees met huid Bovenpootvlees zonder huid Bovenpootvlees blokjes 20x20 / 30x30 Sterze Kipverwerkingsvlees Borstenfilet (B) Borstenafval Potenafval Verwerkingsvlees Licht 3mm Verwerkingsvlees Rood 3mm MDM...
Portfolio (10)
België, Mouscron
... 1997, maar het was pas in 2005, na onze vestiging op de M.I.M., dat we ons konden ontwikkelen naar de productie en distributie in groothandel en half-groothandel in België. We zijn zeer veeleisend als het gaat om de smaak en kwaliteit van ons vlees dat bestemd is voor de productie van saté. We bieden een grote variëteit aan vlees, waaronder rood vlees van rund, lam, kalf en varkensvlees. We verkopen ook foie gras. Ons vlees is biologisch gecertificeerd en wordt vers geëxporteerd.
Portfolio (3)
Frankrijk, Roubia
... aroma's van vanille, subtiele aroma's van hout. Mond Verfijnd, krachtig, zijdezacht, subtiele tannines, soepel, gestructureerd lichaam, goede intensiteit. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees, Rood vlees in saus, Ossenhaas, Tournedos, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 17° Kleur: Rood Druivensoort: Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Malataverne
... van smaken voor de smaakpapillen. Rode wijn serveren met een hoofdgerecht Het is belangrijk om te weten dat rode wijn ideaal samengaat met rood vlees, stoofschotels, vleesschotels, bepaalde vissen, gevogelte, tomaten, pizza en veel andere voedingsmiddelen. Vlees is een ideaal gerecht om je beste flessen tijdens een maaltijd tevoorschijn te halen. Vlees zoals eend, lam of rundvlees kan worden geserveerd met een kwaliteitswijn uit Bordeaux om de aroma's van het vlees naar voren te brengen. Gekookte tomaat is een voedingsmiddel dat ideaal samengaat met rode wijn.
Portfolio (188)
...Maiski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (33)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Bulgarije, Sofia
... geeft de kleur en de smaak. De kleur kan variëren van een lichte rood-oranje tot een donkere rode tint, en de smaak kan variëren van warm bitter tot warm zoet. Gebruik: gerookte paprika wordt vaak gebruikt in gerechten zoals goulash, een langzaam gekookte stoofpot van rood vlees met groenten, uien, aardappelen en zure room als laatste element bovenop het gerecht. Het is een goed idee om de specerij met een scheutje olijfolie op laag vuur minder dan een minuut te verwarmen om de natuurlijke smaak vrij te geven. Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
Portfolio (154)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Nave
... Barolo. Voorgestelde combinaties Rood vlees, wild, porcini-paddenstoelen, truffel en gerijpte kazen. Opmerkingen Bevat sulfieten. Capaciteit: 0.75l Code: 07003 Categorie: Rood Alcoholpercentage: 15% vol. Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Nebbiolo 100% Kleur: Intense granaat...
Portfolio (46)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bewaarwijn oplevert die beslist goed samengaat met rood vlees. Een hoogstaande Provençaalse delicatesse! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: Mourvèdre, Syrah AOC: Côtes-de-Provence La Londe Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
Spanje, Sant Fruitós De Bages
...Voedselinkt voor het markeren van vlees. Handmatige markering en met een printer. Onze inkten garanderen een perfecte markering op vers vlees, zelfs na pekelprocessen, roken of invriezen. Het merk is perfect zichtbaar. Inkt voor MER. Beschikbaar in verpakkingen van 1, 5 en 25 liter. Kleuren: bruin, rood en blauw.
Portfolio (9)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
Turkije, Afyonkarahisar
OVER ONS Groeten uit AFYONKARAHİSAR, de "STAD VAN GASTRONOMIE" met zijn smaken die je laten glimlachen; de stad die vele belangrijke gebeurtenissen in onze geschiedenis heeft meegemaakt, het kruispunt van vele beschavingen en wegen... SUJUK; is een uniek Anatolisch gerecht dat op verschillende manieren kan worden bereid voor ontbijt, lunch of diner. Het is heerlijk met een unieke smaak, ongeacht h...
Portfolio (2)
Spanje, Santiago De Compostela
... hand gebonden in de natuurlijke blaas. Nu is het die gezegende streek van de lage regio rond de Po die de culatello tot een uniek meesterwerk maakt. Koude en mistige winters, lentebriesjes, brandende en vochtige zomers, en de plak zal intens rood zijn, met een geurige geur van viooltjes, van nat gras, een rijke smaak, stevige, schone zoetheid. Ten slotte is het in onze rijpingskelders van Podere Bottone in Busseto dat, na minimaal 12 maanden, maar afhankelijk van de kelder en het seizoen ook 16-18 maanden, ze perfect zullen zijn.
Portfolio (10)
...Deze winterfruitchutney is heerlijk geparfumeerd. Het is een perfecte aanvulling op rood vlees of wild. Ingrediënten: Peren - Appels - Ananas - Rozijnen - Mosterdzaad - Kaneel - Gember - Rietsuiker Allergenen: Mosterd...
Portfolio (10)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen schaal, schokbestendig en voedselveilig, 250x180x100, geschikt voor het bevatten van grote stukken wit of rood vlees, delen voor koken of gezinsverpakkingen van kippenvleugels en -dijen, gepaneerd, enz.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
... 25L Draagbare Koelbox plaatsen als u wilt. Koude frisdranken, vruchtensappen, melk en zuivelproducten, rood en wit vlees, of warme dranken en warme bereide maaltijden kunnen ook worden vervoerd. Voor kampeerders, lange reizigers, vakantiegangers of mensen die een dag in de natuur willen doorbrengen, is de koelbox de grootste hulp. Draag het vlees en de dranken voor de barbecue in de tas en geniet ervan zonder warmteverlies en bederf!
Portfolio (6)
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca en Tinta Amarela Diep paarse kleur en aroma van zwarte en rode vruchten. Intense, zachte en aanhoudende smaak. Past goed bij gerechten met rood vlees, gebakken vis en milde kazen. Serveren op 18ºC | 64ºF 14% vol. 750ml...
Portfolio (4)
Frankrijk, Renaison
...De Voatsiperifery-peper, een zeldzame peper geoogst in Madagaskar, heeft houtachtige en bloemige smaken. De zaden van deze peper zijn klein, maar laat je niet misleiden door de kleine omvang, want het heeft een bijzonder krachtige aroma dat perfect samengaat met rood vlees. Onze favoriete peper, ontdekt op locatie in Tana, meer dan 10 jaar geleden. Aroma: Peper, Citroen, Den Oorsprong: Madagaskar...
Portfolio (56)
Spanje, Granada
... mond en neus. Aanbevolen serveertemperatuur: 18 ℃ Aangeraden combinaties: Vlees van hoge consistentie: rood, wild, Segureño-lamsvlees. Past goed bij Iberische vleeswaren, patés en zeer gerijpte kazen met een krachtige smaak. Beschermde Oorsprongsbenaming Kwaliteitswijn uit Granada. Anchurón ligt in de Spaanse provincie Granada. De wijngaarden strekken zich uit in de uitlopers van de Sierra Nevada...
Portfolio (5)
Italië, Forlì
...De venkelzaadjes zijn bijzonder rijk aan heilzame stoffen, waaronder vitamines, essentiële oliën en vezels die nodig zijn voor het lichaam. In de keuken kunnen venkelzaadjes worden gebruikt om tal van gerechten op smaak te brengen, vooral op basis van rood vlees, maar ze worden ook gebruikt in deeg om heerlijke, delicate grissini, taralli te maken en om karakter te geven aan brood en pizza...
Portfolio (50)
Turkije, Kahramankazan / Ankara
...In het algemeen functioneren ze als enkele poorten met het principe van rechts- of linksverschuiving als overgangspoorten voor verwerkings- en opslaggebieden die zijn verbonden met monoraillijnen in de productie- en verwerkingsfaciliteiten voor rood vlees. We hebben oplossingen voor onderbroken (gearticuleerde, vrijdragende) en ononderbroken monoraillijnen. Ze worden vervaardigd volgens Europese normen met gebruik van hygiënische materialen. Het bevat geen organische producten. Het is niet blootgesteld aan enige vervorming tijdens het wassen met chemische desinfectiemiddelen.
Portfolio (29)
...In tegenstelling tot onze Geïnfuseerde Olijfoliën, heeft deze een proces ondergaan waarbij smaak aan de olijfolie is toegevoegd nadat deze is gemaakt. Geïnfuseerde Olijfoliën worden gemaakt met de meest verse extra vierge olijfoliën die beschikbaar zijn. Het is heerlijk op een salade van verse groenten, of in een eenvoudige pastagerecht. Het past ook geweldig bij rood en wit vlees, zeevruchten en...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play