... expertise combineert met moderne methoden DRAUVARIËTEITEN 60% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 10% Cabernet Franc PROEFNOTITIES Met een prachtige robijnrode kleur onthult Château La Gasquerie een aangename geur van verse rode bessen, licht gekruid. De smaak is soepel, met een mooie rondheid, die evolueert naar een elegante afdronk. VOEDSELCOMBINATIES Château La Gasquerie past prachtig bij geroosterd of gegrild rood vlees, wild en kazen zoals Brie de Meaux, Gorgonzola of Livarot. Serveer tussen 16°C en 18°C. PRIJZEN 2017: Gouden Medaille – Gilbert & Gaillard Wedstrijd 2018...
Portfolio (96)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Laissac
...De 100% lokale cadeaubox. De box bevat: 3 Popines met charcuterie (waaronder saucisson, lonzo, noot van ham, coppa of gedroogd Aubrac rundvlees) en een fles Petit Pont rood (Pays d'Oc). De Popines: Charcuterie zonder nitrieten, in plakken gesneden en vacuüm verpakt in een 100% recycleerbaar glazen potje. 3 unieke ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper. Zonder conserveermiddelen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Maubeuge
...La Bonne Épice biedt u deze Acropolis-marinade aan. Of u nu een traditionele slagerij, een rotisserie, een restaurant/snack/fastfood, een industriële vleesverwerker of een particulier bent, deze marinade zal uw klanten volledig tevredenstellen wanneer ze genieten van uw stukken rood vlees, kebabs en escalopes. De Acropolis-marinade, zoet en zout! Onze Acropolis-marinade, met een schitterende rode...
Portfolio (33)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Wijn is een millennia oude drank, symbool van gezelligheid en levenskunst, die zijn wortels vindt in de mooiste terroirs ter wereld. Of het nu rood, wit of rosé is, elke wijn is uniek, gekenmerkt door zijn druivensoort, zijn terroir en de knowhow van de wijnmaker. Rode wijnen kenmerken zich door intense aroma's van rode vruchten, cassis of kers, soms vergezeld van kruidige of houtachtige noten, perfect om te combineren met rood vlees en stoofschotels. Witte wijnen, lichter en frisser, bieden fruitige en bloemige smaken die ideaal samengaan met zeevruchten, vis en lichtere gerechten.
Bijpassende producten
Wijn
Wijn
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Frankrijk, Auxerre
...Neus complexe palette van kruidige en zoethoutaroma's met een vleugje branding Mond zachte aanzet, fruitig, een kleine houtachtige toets, elegante tannines, charmant Wijn-spijs combinatie rood vlees, wit vlees, kaas Vinificatie 25 dagen schilweking met temperatuurcontrole, 14 maanden 100% in vaten Oog:intense granaatrode kleur Advies van de wijnmaker:serveren tussen 16 en 18°C Alcoholpercentage:13,5% Bewaarpotentieel:14 jaar Verpakking:doos van 6 flessen van 75cl Domein:Château Prieuré-Lichine Appellatie:Margaux Oogstjaar:2014 Teelt:Verantwoorde teelt Label:Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: 100% Caladoc Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Diep rood, paarse reflecties • Eerste neus: Rode vruchten • Tweede neus: Kruidige tonen • In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid • Lange afdronk Wijn/spijs combinatie: Regionale gerechten, vlees, charcuterie Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar Vinificatie: Ontstelen/Drukken. Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden. Perspulp toegevoegd aan het sap. Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
Portfolio (4)
Frankrijk, Malataverne
... van smaken voor de smaakpapillen. Rode wijn serveren met een hoofdgerecht Het is belangrijk om te weten dat rode wijn ideaal samengaat met rood vlees, stoofschotels, vleesschotels, bepaalde vissen, gevogelte, tomaten, pizza en veel andere voedingsmiddelen. Vlees is een ideaal gerecht om je beste flessen tijdens een maaltijd tevoorschijn te halen. Vlees zoals eend, lam of rundvlees kan worden geserveerd met een kwaliteitswijn uit Bordeaux om de aroma's van het vlees naar voren te brengen. Gekookte tomaat is een voedingsmiddel dat ideaal samengaat met rode wijn.
Portfolio (188)
Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Frankrijk, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang in de mond","Conseils":"Past bij alle maaltijden, vooral bij rood vlees en kaas, serveren tussen 16 en 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"dozen van 6","Sol":"klei-kalkgrond","NOTES":"De neus opent zich met tonen van rode vruchten, de aanzet in de mond wordt...
Portfolio (11)
Frankrijk, Roubia
... aroma's van vanille, subtiele aroma's van hout. Mond Verfijnd, krachtig, zijdezacht, subtiele tannines, soepel, gestructureerd lichaam, goede intensiteit. Gerechten & wijn combinaties Rood vlees, Rood vlees in saus, Ossenhaas, Tournedos, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 17° Kleur: Rood Druivensoort: Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Condom
... verschillende aroma's, die zich onthullen als evenveel heerlijke verrassingen. Mond: Ongelooflijk rond en genereus, zeer romig en geeft een indruk van lichtheid en zachtheid. Combinaties: Dit is de Armagnac die je 30 minuten moet proeven om al zijn nuances te ervaren. In combinatie met rood vlees en pittige gerechten. Gebruikt door chefs in de keuken. GEWICHT: 1,4 kg FLES: Fles 150cl, Fles 70cl SKU: GHAGE...
Portfolio (66)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... bewaarwijn oplevert die beslist goed samengaat met rood vlees. Een hoogstaande Provençaalse delicatesse! Inhoud: 75cl Type: Rode wijn Druivenrassen: Mourvèdre, Syrah AOC: Côtes-de-Provence La Londe Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2030 Serveertemperatuur: 16-18°C...
Portfolio (321)
...Deze winterfruitchutney is heerlijk geparfumeerd. Het is een perfecte aanvulling op rood vlees of wild. Ingrediënten: Peren - Appels - Ananas - Rozijnen - Mosterdzaad - Kaneel - Gember - Rietsuiker Allergenen: Mosterd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... internationale prijzen gewonnen. De olijven worden met de hand geplukt op het optimale moment van rijping, van biologische olijfbomen, zonder het gebruik van kunstmest, synthetische producten, herbiciden en pesticiden. Intense fruitige smaak van groene olijven, groene appel, groene kruiden, banaan, amandel, groen hout, zoet, zacht, weinig bitter en licht pikant. Sensorisch profiel U.E: intense fruitigheid. Ideaal voor gebruik zonder koken, met toast, geroosterd brood met tomaat, groene salades of tomatensalades. Deze olie kan uw groenten, vis, rood vlees, pasta en aardappelen enz. aanvullen.
Portfolio (198)
Frankrijk, Renaison
...De Voatsiperifery-peper, een zeldzame peper geoogst in Madagaskar, heeft houtachtige en bloemige smaken. De zaden van deze peper zijn klein, maar laat je niet misleiden door de kleine omvang, want het heeft een bijzonder krachtige aroma dat perfect samengaat met rood vlees. Onze favoriete peper, ontdekt op locatie in Tana, meer dan 10 jaar geleden. Aroma: Peper, Citroen, Den Oorsprong: Madagaskar...
Portfolio (56)
Frankrijk, Guérande
...Breng vuur in uw borden en wek uw smaakpapillen met deze heerlijke mix van zout en specerijen, speciaal ontworpen voor grillen en barbecues. Versterk de smaak van uw grillgerechten met het Zout Grijs Chili Barbecue. Deze uitgebalanceerde mix van cayennepeper, paprika, tomaten, oregano en komijn zal de krachtige smaak van gegrild rood vlees accentueren en uw witte vlees en vis een Mexicaanse touch geven. Traditioneel gebruikt voor: - Als strooizout: barbecues, roasts, gegrilde kip. SKU:SGCBBQ250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Mietesheim
...Biologische Dijonmosterd is een sterke en smaakvolle recept. De rijpe en opgezwollen mosterdzaadjes worden gemalen, waardoor al hun pittigheid vrijkomt die uw smaakpapillen zal laten dansen met rood of wit vlees, groenten en quiches. Ingrediënten: Mosterdzaad*, azijn, water, zout. *: Ingrediënten uit de biologische landbouw...
Portfolio (80)
Frankrijk, Pantin
... alcoholische sensatie. Een cuvée die zowel zeer elegant als gulzig is. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zeer mooie paarse kleur. De complexe neus komt tot uiting in tonen van geconserveerd rood fruit, specerijen, kokosnoot en vanille. Het hout is versmolten en flatterend. In de mond onthult dit jaar fijne tannines, een lange en delicate structuur, die complexe fruitige tonen van kers, vanille en cacao laat aanhouden. Foto niet contractueel - Verzendkosten kunnen van toepassing zijn - neem contact met ons op. Wijn-spijs combinaties: - Aperitief - Eendfilet - Vlees in...
Portfolio (102)
Frankrijk, Parnac
...Cirkels en gestructureerde Cahors Intens en fijn gebalanceerd. Diep, gloeiend rood, zeer aromatisch (braam, humus...), met goed gebalanceerde tannines en een prachtige finale in de mond. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op ongeveer 15-16°. Aanbevolen begeleiding: geroosterd gevogelte, gegrild vlees, vis in rode wijnsaus. Awards : • Zilveren medaille op het Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Frankrijk, La Rochelle
...Deze mix is ideaal om te combineren met rood vlees en vis. Het combineert kracht en smaak, waardoor je sauzen onmisbaar worden. GEWICHT: 0,150 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...granaatintensiteit. Fijne neus, delicate aroma's van rode vruchten, cassis en kruisbes. Aangename en evenwichtige structuur. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, rood vlees, milde kazen. DIENSTTEMPERATUUR: Tussen 15 en 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Passa
...100% Carignan Deze wijn van Carignan komt van honderdjarige wijnstokken, geoogst op optimale rijpheid, afkomstig uit klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met peperachtige aroma's. Lang in de mond, rond en in balans. Te genieten bij warme voorgerechten, rood vlees, stoofschotels en kaasplankjes. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Cannat
...De combinatie van Malbec (rijkdom en complexiteit) met een vleugje Syrah voor fruit en specerijen. Laat het uw neus betoveren en uw smaakpapillen verbazen, het zal de ideale partner zijn voor geitenkaas of gegrild of in saus bereid rood vlees. Het bewijs in het glas! Ideaal geserveerd op 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Les Riceys
...DRAAIVARIËTEIT: 100% PINOT NOIR PROEVERIJ: Deze 100% Pinot Noir wijn onthult aroma's van donkere vruchten. De subtiele tannines in de mond maken het een ideale wijn om te combineren met rood vlees en kazen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten : - 99,97 % Appelazijn - 0,03 % Poeder van Espelette-pepers Serveersuggesties : Saladedressing, eend en het afblussen van rood en wit vlees. Dit product is verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3, 5, 10 liter, in een vat van 220 liter en in container.
Portfolio (132)
Frankrijk, Saint-jean-d'ardieres
... door middel van rode wijnen die afkomstig zijn van één enkele druivensoort, de gamay noir met witte sap. Deze crus, die gemakkelijk te proeven zijn, passen perfect bij verschillende soorten gerechten. Van rauwe of gestoofde gerechten tot bistrogerechten of fusionkeuken, en van rood of wit vlees tot rode vruchten, kazen en pittige gerechten. Elke culinaire wens is goed, het is de gelegenheid om een van hun wijnen MODE, CLASSIC of CHIC te proeven, afhankelijk van uw inspiratie van het moment.
Frankrijk, Mauleon
...Commerciële agent in vlees, charcuterie, eieren, biologisch en niet-biologisch. Onze distributie richt zich op groothandels, verwerkers, supermarkten, biologische winkels, slagers, charcutiers, kaasmakers en de horeca. We passen onze verpakkingen aan op onze klanten. Ik distribueer vlees, charcuterie en eieren van de volgende bedrijven: SICABA voor rood vlees. (biologisch & label) BIO VALEUR voor biologische vlees en charcuterie. Sté Phelippeau voor biologische of vrije-uitloop eieren.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play