Italië, Misano Adriatico
...Deze rode wijn, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, wordt geproduceerd in de Italiaanse regio Oltrepòpavese. Met een inhoud van 75 cl is deze wijn een heerlijke mix van Barbera-, Croatina- en Uva Rara-druiven. Hij heeft een geur van rijp fruit en een zoete, fruitige smaak. Perfect om te genieten bij rood vlees, kazen of desserts.
Portfolio (200)
Italië, Nave
... Barolo. Voorgestelde combinaties Rood vlees, wild, porcini-paddenstoelen, truffel en gerijpte kazen. Opmerkingen Bevat sulfieten. Capaciteit: 0.75l Code: 07003 Categorie: Rood Alcoholpercentage: 15% vol. Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Nebbiolo 100% Kleur: Intense granaat...
Portfolio (46)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
... hand gebonden in de natuurlijke blaas. Nu is het die gezegende streek van de lage regio rond de Po die de culatello tot een uniek meesterwerk maakt. Koude en mistige winters, lentebriesjes, brandende en vochtige zomers, en de plak zal intens rood zijn, met een geurige geur van viooltjes, van nat gras, een rijke smaak, stevige, schone zoetheid. Ten slotte is het in onze rijpingskelders van Podere Bottone in Busseto dat, na minimaal 12 maanden, maar afhankelijk van de kelder en het seizoen ook 16-18 maanden, ze perfect zullen zijn.
Portfolio (10)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen schaal, schokbestendig en voedselveilig, 250x180x100, geschikt voor het bevatten van grote stukken wit of rood vlees, delen voor koken of gezinsverpakkingen van kippenvleugels en -dijen, gepaneerd, enz.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
Italië, Forlì
...De venkelzaadjes zijn bijzonder rijk aan heilzame stoffen, waaronder vitamines, essentiële oliën en vezels die nodig zijn voor het lichaam. In de keuken kunnen venkelzaadjes worden gebruikt om tal van gerechten op smaak te brengen, vooral op basis van rood vlees, maar ze worden ook gebruikt in deeg om heerlijke, delicate grissini, taralli te maken en om karakter te geven aan brood en pizza...
Portfolio (50)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicatie Geografische Oorsprong Productiegebied: Emilia Druivensoort: Lambrusco Alcoholpercentage: 8 % vol. Kleur rood robijn Aroma Wijnachtig en fruitig Smaak g zoet, aangenaam en prettig harmonieus Combinaties rood vlees, wild Serveertemperatuur 18°-20° C.
Portfolio (4)
Italië, Castelfidardo
...Medium fruitige extra vierge olijfolie met kruidige tonen en een hint van groene amandel. Geschikt voor gebakken vis, eerste gangen, bijgerechten en rood vlees.
Portfolio (4)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Uiterlijk: compacte crème Kleur: rood Geur: typisch Smaak: natuurlijk, typisch en aangenaam Toestand: vast Allergenen: Het product bevat allergene stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten: MELK. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (Verzurende stof: E270). Voedingswaarden per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Vetten: 1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten: 21 g waarvan suikers 15 g Vezels: 0,6 g Eiwitten: 1,8 g Zout: 2,0 g...
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Trento
...De veelzijdigheid van de Bruine Saus is totaal: hij kan geserveerd worden met gebraden vlees, gestoofd vlees en andere gerechten zoals wild, rood en wit vlees, tagliatelle, groenten, puree. Toegevoegd tijdens het koken is het ook uitstekend om stoofschotels en gestoofd vlees op smaak te brengen. Los 35 g van het product op in ½ liter koud water en breng het al roerend aan de kook op een gematigd...
Portfolio (9)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Italië, Crotone
...Biologische rode wijn Uitstekend bij rood vlees, kazen. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alc. gehalte 13,50°/14,50°...
Portfolio (2)
Groothandel in wit vlees (gevogelte, konijn); Groothandel in rood vlees (varkensvlees, rundvlees, lamsvlees); Groothandel in diepvriesproducten (friet, groenten, vis, vlees); Groothandel in voedingsmiddelen voor de catering. Ons bedrijf is gevestigd in Bronte, aan de voet van de Etna, en distribueert producten in heel Oost-Sicilië.
Italië, Montichiari
VLEESVERWERKINGSAANLAGEN ROOD VLEES Varkens - runderen - schapen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play