Frankrijk, Mietesheim
...Biologische Dijonmosterd is een sterke en smaakvolle recept. De rijpe en opgezwollen mosterdzaadjes worden gemalen, waardoor al hun pittigheid vrijkomt die uw smaakpapillen zal laten dansen met rood of wit vlees, groenten en quiches. Ingrediënten: Mosterdzaad*, azijn, water, zout. *: Ingrediënten uit de biologische landbouw...
Portfolio (80)
Spanje, Olite, Navarra
...Kleur: een aantrekkelijke robijnrode wijn met een lichte bakstenen rand. - Aroma's: intense aroma's, zo complex dat het alle typische eikenhoutrijping noten in harmonie combineert met de rijpe fruittonen. - Mond: smakelijk en elegant in de mond. Rijke fruitexpressie met zeer rijp fruit en zoete tannines die in balans zijn met de geroosterde noten van de houtrijping. Een ronde, gestructureerde wijn met een lange afdronk, perfect om te combineren met rood vlees en oude kaas.
Portfolio (10)
...Onze E2 vleesdoos 600x400x200 mm wordt, zoals de naam al aangeeft, vaak in de vleesindustrie gebruikt. We bieden deze aan in de kleuren rood, blauw, geel en groen. Onze vleesdozen in de maat 600x400x220 mm zijn optimaal voor elke slager of de vleesindustrie. Ze zijn ideaal voor opslag in koelhuizen en het transport van worst en vlees. De dozen zijn hitte- en koudbestendig, wat betekent dat ze...
Portfolio (23)
Frankrijk, Pantin
... alcoholische sensatie. Een cuvée die zowel zeer elegant als gulzig is. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Zeer mooie paarse kleur. De complexe neus komt tot uiting in tonen van geconserveerd rood fruit, specerijen, kokosnoot en vanille. Het hout is versmolten en flatterend. In de mond onthult dit jaar fijne tannines, een lange en delicate structuur, die complexe fruitige tonen van kers, vanille en cacao laat aanhouden. Foto niet contractueel - Verzendkosten kunnen van toepassing zijn - neem contact met ons op. Wijn-spijs combinaties: - Aperitief - Eendfilet - Vlees in...
Portfolio (102)
Frankrijk, Parnac
...Cirkels en gestructureerde Cahors Intens en fijn gebalanceerd. Diep, gloeiend rood, zeer aromatisch (braam, humus...), met goed gebalanceerde tannines en een prachtige finale in de mond. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op ongeveer 15-16°. Aanbevolen begeleiding: geroosterd gevogelte, gegrild vlees, vis in rode wijnsaus. Awards : • Zilveren medaille op het Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Polen, Bydgoszcz
... smaak vinden. Diepvries visporties zijn een uitstekende oplossing voor chefs die willen voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. Hiermee is het mogelijk om diverse gerechten te bereiden, zowel traditioneel als modern. Bovendien kan er tijd worden bespaard en voedselverspilling worden verminderd, omdat alleen het aantal porties dat op dat moment nodig is, wordt gebruikt. De rest kan lange tijd in bevroren toestand worden bewaard. Ook eigenaren van kantines grijpen steeds vaker naar diepvries visporties als alternatief voor rood vlees of gevogelte.
Portfolio (7)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Frankrijk, La Rochelle
...Deze mix is ideaal om te combineren met rood vlees en vis. Het combineert kracht en smaak, waardoor je sauzen onmisbaar worden. GEWICHT: 0,150 kg...
Portfolio (91)
Duitsland, Schwanau
...Beschermgasverpakkingen van levensmiddelen, Kleurstabilisatie van vers, rood vlees Eigenschappen: Kleurloos Geuroos VOEDSELVEILIG Oxiderend Brandbevorderend Toepassingen: Beschermgasverpakkingen van levensmiddelen Kleurstabilisatie van vers, rood vlees Algemene gegevens Fl.-Schouderkleur: RAL 5012, Lichtblauw Fl.-Lichaamskleur: RAL 5002, Ultramarijnblauw Fl.-Inhoudsidentificatie: (zie...
Portfolio (21)
Polen, Warszawa
...100% Italiaanse olie wordt geproduceerd uit de olijvenvariëteiten Ogliarola en Coratina: deze olie fascineert ons met de kruidige en bittere tonen van Coratina, verzacht door de aanwezigheid van de delicate toets van Ogliarola, die samen een olie creëren met een geur en fruitigheid die intens is als het hart van Apulië. COMBINATIES MET: Het past zeer goed bij bruschetta met tomaat, tonijncarpaccio, salades met porcini, gegrilde radicchio, groentesoepen, eerste gangen met worst, gekookte octopus, rood vlees of wild, en gerijpte harde kazen.
Portfolio (3)
Italië, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicatie Geografische Oorsprong Productiegebied: Emilia Druivensoort: Lambrusco Alcoholpercentage: 8 % vol. Kleur rood robijn Aroma Wijnachtig en fruitig Smaak g zoet, aangenaam en prettig harmonieus Combinaties rood vlees, wild Serveertemperatuur 18°-20° C.
Portfolio (4)
Italië, Castelfidardo
...Medium fruitige extra vierge olijfolie met kruidige tonen en een hint van groene amandel. Geschikt voor gebakken vis, eerste gangen, bijgerechten en rood vlees.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De geboorte van pilaf wordt geassocieerd met de naam Tamerlane. Bezorgd over de afname van de kracht van zijn krijgers, wendde hij zich tot een mullah, die een manier voorstelde om de honger in het leger te bestrijden: "We moeten een grote gietijzeren ketel nemen. Doe daarin het vlees van lam, geselecteerde rijst, die trots opzwelt, jonge wortelen, die van blijdschap rood kleuren, en een scherpe...
Portfolio (178)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
...granaatintensiteit. Fijne neus, delicate aroma's van rode vruchten, cassis en kruisbes. Aangename en evenwichtige structuur. COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, rood vlees, milde kazen. DIENSTTEMPERATUUR: Tussen 15 en 17°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
België, Zwijndrecht
...-barrière laminaat zak/verpakking PET/PE/tie/EVAL™/tie/EVA Vers rood vlees, vis, kaas PET/PE/tie/EVAL™/tie/PE/PE PA/PE/tie/EVAL™/tie/PE Hoog-barrière vormbare structuren PA/EVAL™/PA/tie/PE Verse pasta, halfgebakken brood PA/EVAL™/PA/tie/lonomer PE/tie/PA/EVAL™/PA/tie/PE Zak, Bag-in-box, omhulsel PE/tie/EVAL™/tie/PE Sap, wijn, sauzen, tomatenpuree PE/tie/EVAL™/tie/EVA Wat een EVAL™ barrièrelaag...
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Passa
...100% Carignan Deze wijn van Carignan komt van honderdjarige wijnstokken, geoogst op optimale rijpheid, afkomstig uit klei-zandachtige bodems, gelegen aan de voet van de Albères en de Pic du Canigou. Neus met peperachtige aroma's. Lang in de mond, rond en in balans. Te genieten bij warme voorgerechten, rood vlees, stoofschotels en kaasplankjes. Certificering: biologisch...
Portfolio (14)
Frankrijk, Saint Cannat
...De combinatie van Malbec (rijkdom en complexiteit) met een vleugje Syrah voor fruit en specerijen. Laat het uw neus betoveren en uw smaakpapillen verbazen, het zal de ideale partner zijn voor geitenkaas of gegrild of in saus bereid rood vlees. Het bewijs in het glas! Ideaal geserveerd op 12°C-14°C...
Portfolio (46)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Uiterlijk: compacte crème Kleur: rood Geur: typisch Smaak: natuurlijk, typisch en aangenaam Toestand: vast Allergenen: Het product bevat allergene stoffen of producten die dergelijke componenten bevatten: MELK. Bevat geen gluten. Bevat conserveermiddelen (Verzurende stof: E270). Voedingswaarden per 100 gr: Energie: Kj 423 / Kcal 100 Vetten: 1 g waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten: 21 g waarvan suikers 15 g Vezels: 0,6 g Eiwitten: 1,8 g Zout: 2,0 g...
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Riceys
...DRAAIVARIËTEIT: 100% PINOT NOIR PROEVERIJ: Deze 100% Pinot Noir wijn onthult aroma's van donkere vruchten. De subtiele tannines in de mond maken het een ideale wijn om te combineren met rood vlees en kazen.
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Trento
...De veelzijdigheid van de Bruine Saus is totaal: hij kan geserveerd worden met gebraden vlees, gestoofd vlees en andere gerechten zoals wild, rood en wit vlees, tagliatelle, groenten, puree. Toegevoegd tijdens het koken is het ook uitstekend om stoofschotels en gestoofd vlees op smaak te brengen. Los 35 g van het product op in ½ liter koud water en breng het al roerend aan de kook op een gematigd...
Portfolio (9)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten : - 99,97 % Appelazijn - 0,03 % Poeder van Espelette-pepers Serveersuggesties : Saladedressing, eend en het afblussen van rood en wit vlees. Dit product is verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3, 5, 10 liter, in een vat van 220 liter en in container.
Portfolio (132)
België, Marchienne Au Pont
...Dieet en smakelijk Het is een dieetbereiding die geen vetstoffen vereist. De natuurlijke vetten van de voedingsmiddelen en de sappen van vlees, vis, gevogelte,... evenals het water van de groenten en de uitwisseling met de bevochtiging zijn ruimschoots voldoende. De 'Martin's Cook' maakt een uitwisseling tussen alle elementen mogelijk en biedt de authentieke smaken van de voedingsmiddelen...
Italië, Crotone
...Biologische rode wijn Uitstekend bij rood vlees, kazen. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alc. gehalte 13,50°/14,50°...
Portfolio (2)
Spanje, Zaragoza
...Extra vierge olijfolie met een gemiddelde tot hoge fruitigheid. Zacht met een bittere en laag-middelmatige pittigheid, die doet denken aan groenten, vooral tomaten en vijgen, evenals bananen en noten. Uitstekend voor voorgerechten van vis en boleet, paddenstoelen, salades, gebakken, gekookte en gegrilde vis. Delicate salades of die rijk aan boter smaken, sauzen, gebak, kaas en rood vlees.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play