Duitsland, Heidelberg
...De marinade voor fajitas is een smaakvolle mix die is ontworpen om gedurfde, pittige smaken toe te voegen aan vlees en groenten voor de bereiding van fajitas. Het combineert specerijen en kruiden die een rokerig, pittig smaakprofiel creëren. Smaak: rokerige, licht pittige smaak, met accenten van langzaam gekookt voedsel en een vleugje frisheid. Hoe te gebruiken: Marinades voor wit vlees of groenten...
Portfolio (74)
Turkije, Torbali/izmir
...ETDK 150 LT VLEES TUMBLER MACHINE Chassis: Ontworpen met aandacht voor sterkte en esthetiek. Chassis Materiaal: Het gehele chassis is gemaakt van 304 CrNi materiaal. Boiler: Onze machine beschikt over een enkelwandige roestvrijstalen boiler. Zonder Koeling Zonder Vacuüm Maximale Veiligheid Boilerplaten: De boilerplaten zijn volledig gemaakt van 304 kwaliteit CrNi materiaal. Dikte van de Boiler...
Portfolio (30)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze eikelgevoede 75% Iberische Lende biedt een intens bordeauxrode kleur met strepen van parelachtig vet, een zachte en romige textuur, een intense en aanhoudende smaak, en een aangename aroma. Het langzame natuurlijke droogproces en de marinade van paprika en natuurlijke specerijen die de familie al drie generaties gebruikt, geven onze Lomo een ongeëvenaard bouquet. SKU:510000 Verzendgewicht:0,7 kg...
Portfolio (55)
Frankrijk, Cadeilhan
... knoflook in handen zoals deze uit de oven komt, getransformeerd door de Maillard-reacties. Biologische zwarte knoflook vindt zijn weg in tal van bereidingen, maar kan ook puur worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, marinade met zwarte knoflook, puree van zwarte knoflook of gewoon in dunne plakjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past bij alle soorten vlees, charcuterie, foie gras, fijne vissen (tong, heilbot, zeebaars) en schaaldieren. Voor de zoetekauwen is zwarte knoflook een geweldige aanvulling op chocolade en citrusvruchten.
Portfolio (9)
... toe te voegen, kunt u het over gegrild vlees of vis strooien aan het einde van de bereiding. U kunt het ook gebruiken als marinade voor vlees. De tijm voegt frisheid toe aan uw gerechten, zoals geroosterde groenten bijvoorbeeld. Om wat pit aan uw salades of toast te geven, kunt u er za'atar overheen strooien. U kunt deze kruidenmix ook toevoegen aan verse geitenkaas, wat zorgt voor een heerlijke smaak. Het kan ook dienen als basis voor een yoghurtsaus. DOOS: 5Kg DOOS: 10Kg...
Portfolio (45)
Estland, Valga
... buitenkant en een sappige binnenkant. Het kan gekruid worden met kruiden, specerijen of een eenvoudige marinade om de natuurlijke smaken te versterken. Ceviche en Sashimi: Het zachte en delicate vlees van paardmakreel maakt het een uitstekende keuze voor ceviche, een gerecht waarbij rauwe vis gemarineerd wordt in citrusvruchten. Het wordt ook genoten als sashimi, dun gesneden en geserveerd met sojasaus...
Portfolio (11)
Frankrijk, Avançon
...De Moutarde au Miel et Estragon is een exquis condiment dat de zoetheid van honing combineert met de unieke smaak van estragon. Deze perfecte mix is ideaal om uw gerechten te verbeteren, of het nu gaat om vinaigrette, marinade of als bijgerecht bij vlees. Met een netto gewicht van 250g is deze mosterd ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen. De delicate smaak en romige textuur maken het een onmisbare keuze voor liefhebbers van verfijnde keuken. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, deze mosterd zal een vleugje originaliteit aan uw recepten toevoegen.
Portfolio (62)
Frankrijk, Maubeuge
...Onze Oued-Amlil marinade is samengesteld uit knoflook en zeer hoogwaardige aromatische kruiden. Het zal een gastronomische toets geven die de grote chefs waardig is aan vlees van type lam, kalf of rund. Bijzonder verfijnd, doet het denken aan recepten zoals de Maître d’hôtel of sauzen voor escargots. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, onderscheidt deze Oued-Amlil marinade zich door zijn groene kleur en zijn boter-pesto smaak. Restaurants, snacks, fastfood en slagerijen die deze gebruiken.
Portfolio (33)
Duitsland, Dissen
... afgestemd. Onze varianten in het kort: FoxMaro® – olie-marinades FoxMare® – emulsie-marinades FoxMadry® – droge marinades FoxMaris® – zetmeelmarinades Gloednieuw: FoxMare marinade met Skyr Onze vijf fijn afgestemde emulsie-marinades met Skyr bevatten 28% Skyr en zijn beschikbaar voor varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis en groenten. Bovendien is Skyr een zeer goed ingrediënt voor dips. Het aandeel Skyr zorgt voor een frisse smaak en een extra boost van eiwitten. In combinatie met de emulsie-marinades maakt gefermenteerde Skyr vlees, vis en groenten mals en is het ook laag in calorieën.
België, Bruxelles
...Vacuumtumbler 35 liter Verkrijg zeer snel sappig, malser en smakelijk vlees, en vers in vergelijking met oude marineermethoden is uiteindelijk mogelijk dankzij de “smaakmaker” tender star. De smaakmaker tender star helpt je om zeer snel marinades te maken die je klanten keer op keer zullen vragen. zeer economisch: aanzienlijke besparingen op marinade (tot 90%). unieke kom aandrijving, eenvoudig...
Portfolio (13)
Nederland, Halle
...Buikspek 1 stuk, kg prijs € 12,90 Buikspek wordt zoals de naam al aangeeft gesneden uit de buik van het varken. Heel erg lekker met een marinade en dan gebraden in de oven of lekker op de barbecue. Bij de slager kunnen we aangeven hoe groot de stukken moeten worden. Liever een groter of kleiner stuk? Geen probleem dan laten we dat voor je uitsnijden. Oorsprong: Vlees van echte buitenvarkens...
Portfolio (10)
Frankrijk, Rungis
...Marinade-specialist voor cateraars in Rungis. Contact 01 41 73 09 80...
Portfolio (62)
...Marinadeolie Provence -Natuurlijk- met zeezout De aromatische, krachtige kruidennoot, heerlijke stukjes rode peper en de kenmerkende hartige knoflooksmaak toveren de smaak van de Provence op uw bord in de late zomer. Het past goed bij alle soorten vlees, vooral bij lam en zeevruchten. Zonder toegevoegde allergenen*. Ook geschikt voor broodproducten. Hela. Wij zijn uw competente partner voor...
Portfolio (91)
Oekraïne, Dnipro
...Sushi-gember in glazen pot, 230 gram. Handig formaat voor detailhandels en eindconsumenten. Roze gember is in kleine plakjes gesneden in marinade. Het kan geserveerd worden met sushi, rollen en sashimi. Bovendien kan het ook gegeten worden met andere gerechten zoals vlees, vis, enz. Gember stimuleert de spijsvertering, helpt het lichaam te beschermen tegen schadelijke bacteriën en virussen, en stimuleert de immuniteit.
Portfolio (6)
ufs.country_names.RU, Moscow
... daarna een 'rust' te geven. Gebruik voor Gebruik de kruidenmix om de marinade voor te bereiden en als topping voor barbecue- en gegrild vlees. Smaak Pikant, kruidig, gematigd heet Ingrediënten Voedsel gejodeerd zout, gedroogde knoflook, gedroogde uien, erwtvezels, gemalen zwarte peper, koriander, gemalen rode paprika, rode graanpaprika, gemalen mosterd, koolzaadolie, gedroogde peterselie, tijm. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 5,5 Vetten (g / 100g)… 4,0 Koolhydraten (g / 100g)… 36,0 Energiewaarde (kcal / 100g)… 200...
Portfolio (178)
Italië, Viterbo
...Gemaakt van de beste verse koppen, op smaak gebracht met een oude marinade die is achtergelaten door grootvader Nazzareno, van wie het zijn naam heeft gekregen. Authentieke en onvergetelijke smaak. Gemiddeld gewicht kg. 1.500 Ook beschikbaar in halve SV met een mooi reclamehaakje, geschikt voor uw kerstverpakkingen.
Portfolio (7)
Duitsland, Lübeck-Travemünde
...In Noord-Finland wordt honing met het extract van de toendra-den beschouwd als een bijzondere delicatesse. Samen met deze honing ontstaat een echte Noord-Finse specialiteit. In Noord-Finland wordt honing met het extract van de toendra-den beschouwd als een bijzondere delicatesse. Door zijn rokerige smaak is deze honing ook perfect voor op de grill, als marinade voor vlees en tofu. Als basis...
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint-Martin-De-Seignanx
...voorgekookte rijst, bouillons en sauzen - kruiden voor vlees, vleeswaren - visaroma's - specerijen, natuurlijke kruiden, gedroogde groenten, marinades - aroma's voor snacks, - culinaire bases, specerijen, marinades, gedroogde groenten en producten voor technische keuken voor de horeca.
België, Braine-L'Alleud
...Voor slagers, traiteurs en cateraars heeft ISFI het merk Oscar Tausig overgenomen. De originaliteit van Oscar Tausig: het aanbieden van een zeer compleet en evoluerend assortiment voor professionals: specifieke mengsels voor de verwerking van vlees en de bereiding van charcuterie; kant-en-klare kruidenmengsels en additieven; additieven (antioxidanten, gerookte aroma's, natuurlijke kleurstoffen...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play