Spanje, Monroyo (teruel)
...Serrano-ham met een droogtijd van minimaal 18 maanden, gerijpt in kelders, wordt gedurende de nodige tijd in rust gelaten om de fusie van de vetten te bereiken, die een glanzende, romige uitstraling hebben. De kleur bij het snijden van de reserveham varieert van paarsrood met een lichte vetinfiltratie in het magere vlees. Het is een product met een milde smaak, intense aroma en een laag...
Portfolio (43)
Italië, MILANO
... restaurants en voedingswinkels. Met een lange houdbaarheid tot 07/05/25, is deze ham een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. Perfect voor wie houdt van de Italiaanse culinaire traditie, is het een essentieel ingrediënt voor iedereen die de authentieke smaak in de eigen keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en klaar voor gebruik, is het de ideale keuze voor wie kwaliteit en gemak zoekt. KG 10.010 netto gewicht Minimale bestelling: 50 verpakkingen met 2 hammen...
Portfolio (229)
...Iberico varkensvlees ouder dan 10 maanden. Tira de Magro, gehaald uit de ribben van het varken, tussen het bot en het bot; en met vetgehalte. Stukken van tussen de 100 en 150 gr. Ongeveer. De Tira de Carne Costilla van het iberico varken is een speciale snede die wordt verkregen uit de ribben van het iberico varken ouder dan 10 maanden. Dit product valt op door de perfecte balans tussen mager...
Portfolio (15)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Langwerpige ham, met een donkere en versleten hoef door de lange wandelingen in het veld. Het vet heeft een parelachtige tint en de verhouding hiervan in het stuk stelt ons in staat te genieten van een zachte en aangename bouquet op de smaak. Met een minimale rijpingstijd van 36 maanden en een zorgvuldige selectie van natuurlijke granen, gras en eikels in zijn voeding, is het altijd een garantie voor smaak en kwaliteit.
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Langgerekt en gestileerd stuk, gemaakt van fijne riet. Het heeft een levendige kleur, een milde smaak, een buitengewone geur en gemarmerd vet. Handgemaakte stukken, laag in zout en met een rijping van 20-24 maanden. 100% natuurlijk product.
Portfolio (43)
Spanje, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC CORBEEL MET HAM - CADEAU-EMMANDEN Referentie: 5116 GEWICHT: Ham 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Portfolio (34)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Laissac
... slechts 3 ingrediënten te gebruiken: een hamnoot, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van de ham, deze hamnoot biedt je een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Handmatig gezouten en gepeperd, wordt deze ambachtelijke noot vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Spanje, Guijuelo
...Zoetheid, intense smaak, betoverend aroma, vers en langdurig, dit zijn allemaal de tinten en nuances die de Alta Gastronomía Eikelham de smaakpapillen biedt. De vetinfiltraties zorgen ervoor dat elke plak in je mond smelt, waardoor de herinnering aan deze ham blijft hangen, met de herinneringen aan de meer dan veertig maanden natuurlijke kelderrijping die het heeft ondergaan. Het geheim ligt in...
Portfolio (10)
Spanje, Murcia
...Een exquisite eikelvoed ham die na 36 maanden natuurlijke rijping in de kelder wordt genoten. Het gewicht van elk stuk is ongeveer 8 kg en komt van Iberische varkens die alleen met natuurlijke eikels worden gevoed. PESO:7-9.50 kg...
Portfolio (178)
Spanje, Alcobendas
...Product van hoogwaardig wit varkensvlees afkomstig van varkens die zijn gevoed met maïs en granen, wat het ham een smaak van weleer geeft. Ras verrijkt met de kruising van Duroc om producten met een hoge mate van infiltratie en sappigheid te verkrijgen. Product met meer dan 24 maanden rijping. Product vervaardigd volgens de werkwijze vastgesteld door de ETG.
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, London
...Beschikbaarheid van rauwe ham mec, rijping 10/12 maanden, beschikbaar in volle pallets (100 hammen) of per vrachtwagen, minimale afname van 3 pallets. Naast hammen hebben we ook een volledig assortiment vleeswaren, met de mogelijkheid van een gemengde pallet.
Portfolio (9)
Spanje, Badajoz
...Ham afkomstig van Iberische varkens die vrij rondlopen in de Extremaduran Dehesas en tijdens het montanera-seizoen met eikels worden gevoed, waarna ze worden afgemest met natuurlijke voeder. Hammen met een rijping van meer dan 24 maanden. De smaak van Iberisch tegen een betaalbaardere prijs.
Portfolio (9)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stuk 6,5 - 7,5Kg. ongeveer. ¡Van het stuk naar jouw tafel! Zeer praktisch, ideaal als cadeau deze kerst of voor een verwennerij, of ook als bedrijfs cadeau. • Wordt luchtig gepresenteerd, gewikkeld in zijdepapier, met een katoenen hoes en touw • Binnen de versierde geschenkdoos bevindt zich: ham, hamhouder en mes • Minimale rijping van 9 maanden. • Traditionele...
Portfolio (9)
Spanje, Cuarte De Huerva
...De “5 Jotas” ham heeft een onvergelijkbare en langdurige smaak en aroma. Bij het snijden onthult het een uniforme kleur en een textuur bezaaid met verschillende glanzende vetadertjes. Rijping: 32 - 40 maanden...
Portfolio (10)
Spanje, Las Rozas
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
... is het de beurt aan de zeelucht die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaan we naar de kelder: het consortium zal na 12 maanden de hertogelijke kroon aanbrengen ter bescherming van de kwaliteit. Voor ons is dat niet genoeg: onze ham wacht nog 18-20 maanden, wanneer je zijn intense, diepe, gemoduleerde zoetheid zult voelen, nooit suikerrijk.
Portfolio (10)
Litouwen, Bajorai, Vilniaus R.
...De Prosciutto uit Parma is een gezouten ham die geproduceerd wordt in de provincie Parma, in het noorden van Italië. Het is een traditioneel product met een lange geschiedenis, populair en beroemd in Italië en daarbuiten. De Prosciutto uit Parma wordt uitsluitend gemaakt van Italiaanse varkens en minimaal 24 maanden gerijpt. Dit product heeft de PDO (DOP) certificering.
Portfolio (10)
Spanje, Guijuelo
...De hoogste kwaliteit Iberische Eikelvoederham 100% Iberico, met de hand gesneden en vacuüm verpakt. Wij leveren alleen B2B, meer info hier: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Minimale bestelling: 25 kartonnen dozen (1.000 stuks). Prijs 25 kartonnen dozen: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spanje) Houdbaarheid: 12 maanden vanaf de productiedatum. Gewicht van de kartonnen doos: 6,55 kg. Levertijd: te onderhandelen. VERVOER: Gekoeld 5ºC.
Portfolio (2)
Italië, Viterbo
...Sgambato, zonder zijflap voor de rijping, voorkomt zo te veel afval. Verse grondstof, gegarandeerd doordat het bedrijf ervoor heeft gekozen geen vriescellen te hebben. Gewicht na rijping kg. 6,5. Product bruikbaar na de toelevering kg. 5,800. Gerijpt 6/8 maanden.
Portfolio (7)
Oostenrijk, Königsdorf
...kloppen, emulsificatie, hechting. Eiwitpoeder kan worden gebruikt om de kwaliteit van producten en de houdbaarheid te verbeteren. Uiterlijk losse poeder of kwetsbaar voor massa, uniforme gele kleur, met de normale eiwitgeur, geen geur, geen onzuiverheden. Typische toepassingen zijn ham, worst, surimi, noedels, instant noedels, snoep, saus, ijs. Houdbaarheid 24 maanden in schaduw, droog...
Frankrijk, Auxerre
... (slechts 5% nieuwe vaten) gedurende 12 maanden. Verpakking: prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Oog: goudgeel Advies van de oenoloog: serveren op 10-12°C Alcoholpercentage: 13% Bewaarpotentieel: 5 tot 7 jaar Domein: Domaine Bersan Appellatie: Bourgogne Côtes d'Auxerre Jaargang: 2017 Druivensoort: Chardonnay Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Italië, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. De top van Monica&Grossi: een belangrijk stuk, een superieure rijping van minstens 16 maanden in onze kelders op oude houten rekken. Op deze manier verfijnt de ham en creëert het een onnavolgbare harmonie van aroma's en smaken. Rijping: 16/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 10 - 11,5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Frankrijk, Laguinge
...Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Spanje, Aracena
... Jamón de Jabugo laten we op ambachtelijke wijze rijpen met de lucht van het Natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche gedurende minimaal 24-36 maanden. De zorg en aandacht die we aan onze Jamón de JABUGO besteden, stelt ons in staat om ze aan te bieden met de juiste rijpingsgraad. We hebben ook Ibérico-ham van cebo, Ibérico Bellota-schouderham, Ibérico lendenrollade, extra lendenworst, Ibérico chorizo, Ibérico salchichón en gesneden Ibérico-worsten. Neem contact met ons op via deze weg en we helpen u zonder vertraging.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play