Spanje, Fuente De Cantos
... met het Duroc-ras. Bijvoorbeeld: "75% Iberisch" zou het resultaat zijn van een 100% Iberische moeder en een vader die het resultaat is van een 100% Iberische moeder en een vader die gekruist is met een Duroc-varken. Wat betreft de voeding: - Bellota Ham: Komt van een Iberisch varken dat vrij is opgegroeid in de dehesas en dat in de laatste maanden van zijn vetmesting is gevoed met natuurlijke graslanden en eikels. - Cebo de Campo Ham: Komt van een Iberisch varken dat is opgegroeid...
België, Monteneau
... vanaf het ontbenen van de verse ham - zoals in alle fasen van de productie in het algemeen. Vandaag de dag, net als al generaties lang, wordt de echte Ardenner ham vervaardigd met de inspanning van hard handwerk. Tijd is een belangrijk ingrediënt. Het roken gebeurt volgens een oude traditie, met beukenhout en jeneverbesbessen. 6 maanden productie zijn nodig om een verse ham om te toveren tot een echte Ardenner ham uit Montenau.
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
België, Wemmel
... ook aan de hoogste normen (IFS, BRC, ISO,…). Onze merken : Paul Prédault de enige echte franse kookham, La Quercynoise de beste foie gras en magret, Prestige de la Sarthe de echte Rillettes en Langoise, Arcal het perfecte cocktail-spekrolletje (5 smaken) en voorgebakken gevogelte, Armor Plats Cuisinés specialist voor typische franse bereide gerechten Boeuf Bourguignon, Amand traiteur en gastronomie heerlijke visterrines uit Bretagne, Montagne noire Pur porc droge worsten en gedroogde ham uit Zuidwest Frankrijk 9 maanden Label Rouge…...
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Italië, Rapallo
... keuze gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruime beschikbaarheid van grondstoffen die voortkomen uit een eeuwenoude traditie. De belangrijkste innovatie bestaat uit de mogelijkheid om natuurlijke kant-en-klare maaltijden te produceren. Zonder conserveermiddelen of toegevoegde stoffen, met een houdbaarheid tot 8 maanden. De mogelijkheid om het product op kamertemperatuur te bewaren, zorgt voor...
... verschillende certificeringen behaald: ISO 9001:2008; ISO 14001:2004 en EMAS-certificering; BRC- en IFS-certificering en nog veel meer. Tot op heden vertegenwoordigt de Italiaanse markt 95% van de omzet, terwijl de resterende 5% is verdeeld over alle andere landen waar we naartoe exporteren: Europa, Rusland, de VS, Japan, Mexico, Canada, Australië, Brazilië. Onze ham, die minimaal 16/18 maanden heeft gerijpt, wordt verkocht met het bot, ontbeend of in beschermde atmosfeer gesneden.
Een bedrijf gevestigd in de noordwestelijke regio van Spanje, dat hammen en ambachtelijke vleeswaren produceert volgens de Galicische traditie. Onze filosofie is om een product van hoge kwaliteit aan te bieden dat de smaken van vroeger oproept, de smaken van de traditionele slacht die zo diep geworteld is in Galicië. Onze sterproducten zijn: - Gran Reserva Ham +17 maanden - Galicische Lacón - Gerookte Galicische Chorizo - Botelo - Androlla - Buikspek - Spek - Producten voor de bereiding van Galicische cocido.
Spanje, Alicante
... aanzienlijke impact op de smaak van het vlees; de ham wordt 36 maanden gerijpt. We richten ons op kwaliteit, transparantie en informatie voor onze klanten en voldoen aan de regelgeving die in 2017 vereist zal zijn.
Italië, Bagnarola di Budrio
... certificering UNI-EN-ISO 9001:2000. We werken met onze eigen merken en in sommige gevallen bieden we ook exclusiviteit per regio aan. Natuurlijk werken we op verzoek met private label, met concurrerende prijzen en levertijden. We hebben de standaardformaten: Tortellini met rauwe ham, met vlees, Tortelloni met vlees, ricotta en spinazie, met kazen - Ravioli, met paddenstoelen, kazen, ricotta en spinazie. We hebben ook de "SPECIALITEITEN"; Saccottini met truffel, spek en rucola, tomaat, mozzarella en basilicum. Daarnaast produceren we Halal en gecertificeerde Kosher pasta.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play