Frankrijk, Auros
...JAMBON DE BAYONNE IGP 9 en 12 maanden Jambon de Bayonne IGP 9 en 12 maanden rijping. Onze hammen worden vaak onderscheiden in Parijs. Daarom zult u een echt smaakverschil opmerken met de traditioneel op de markt aanwezige IGP Bayonne hammen. Stuk van 5 tot 6 kg. De jambons de Bayonne worden traditioneel gezouten met zout uit Salies de Béarn om de IGP te verkrijgen. Dit zout is een aardzout uit de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Laissac
... slechts 3 ingrediënten te gebruiken: een hamnoot, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja, een van de beste pepers ter wereld! Gedroogd vlees van de ham, deze hamnoot biedt je een vleeswaren zonder nitrieten en zonder conserveermiddelen, 100% natuurlijk. Handmatig gezouten en gepeperd, wordt deze ambachtelijke noot vervolgens in plakken gesneden en vacuüm verpakt in zijn glazen pot. Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 600g THT: 90 dagen...
Portfolio (29)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Auxerre
... (slechts 5% nieuwe vaten) gedurende 12 maanden. Verpakking: prijs per eenheid verkocht per doos van 6 flessen, u kunt combineren met andere cuvées van het domein, franco huis. Oog: goudgeel Advies van de oenoloog: serveren op 10-12°C Alcoholpercentage: 13% Bewaarpotentieel: 5 tot 7 jaar Domein: Domaine Bersan Appellatie: Bourgogne Côtes d'Auxerre Jaargang: 2017 Druivensoort: Chardonnay Cultuur: Hoge Milieuwaarde Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Laguinge
...Voor degenen die nitriet niet kennen: het is een verbinding die chemisch of natuurlijk kan zijn (omdat het aanwezig is in wortelen en snijbiet) en die helpt om vleeswaren te 'stabiliseren' door de ontwikkeling van bepaalde pathogene bacteriën te remmen. Het verkort dus de droogtijden en zorgt voor een stabiel product met een hoog watergehalte (de Bayonne-ham kan in 7 maanden worden gemaakt). Aan...
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Aurillac Cedex
... rijpen van de hammen duurt 7 maanden. De worstjes en saucissons worden op traditionele wijze vervaardigd volgens dezelfde ambachtelijke technieken. La Maison combineert moderne technieken met ambachtelijke knowhow om uitzonderlijke producten te produceren.
Frankrijk, Le Rouget
Het bedrijf MAS, gelegen in Rouget in de Cantal, is gespecialiseerd in vleeswaren, gedroogde vleesproducten en traditionele conserven uit het Centraal Massief. Het bedrijf biedt producten aan met eenvoudige en authentieke recepten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een gedroogde ham die tot 24 maanden is gerijpt in hun droogruimte in Rouget en een handgemaakte pure varkenspastei. Maison MAS staat bekend om de kwaliteit en authenticiteit van zijn producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play