Hongarije, Budapest
...Komijn kan ook worden gebruikt om kazen op smaak te brengen. ## Aanbevolen opslag Het belangrijkste punt is dat gedroogde kruiden en specerijen nooit slecht kunnen worden als ze droog worden bewaard. Ja, de potentie gaat verloren, maar het zal nog steeds de smaak van uw gerechten beïnvloeden. ### Zuiverheid: 99% pure komijn met verwachte kleine komijnstelen, gereinigd van vreemd materiaal...
Portfolio (55)
Italië, Milano
...met een kruidige noot die doet denken aan zwarte peper en kruidnagel. De net zoete smaak doet denken aan carobe en een stuk zoethout. Het aroma is van gemiddelde intensiteit en persistentie. COMBINATIES In de keuken kan het worden gecombineerd met verse kazen, yoghurt, probeer het op pannenkoeken en mascarpone; uitstekende zoetstof voor thee en warme dranken.
Portfolio (116)
Frankrijk, Arengosse
... en natuurlijke smaken. Ingrediënten : Suiker van ongeraffineerde biet (100% Frans) Natuurlijke mirabelle-aroma Natuurlijke kleurstof (indien gebruikt) Verpakking : Pot PET van 100g Gebruik : Desserts : Ideaal om gebak, pannenkoeken, taarten en taarten te zoeten. Dranken : Perfect om een fruitige smaak aan uw thee, koffie, smoothies en cocktails te geven. Yoghurts & Witte Kazen : Verfijnt de smaak van uw zuivelproducten met een zoete en fruitige toets. Culinaire Bereidingen : Kan worden gebruikt om fruit te karamelliseren of in zoet-zoute recepten.
Portfolio (200)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk. De smaak is vol en aanhoudend, romig met een olieachtige toets. Kenmerken De smaak is vol en aanhoudend, romig met een olieachtige toets, met een perfecte zoutbalans. De binnenkant is compact met kleine onregelmatige gaatjes van mechanische oorsprong, van strogeel kleur en een korte maar niet kruimelige pasta. Herkomst: Zamora Type melk: Volle en rauwe...
Portfolio (43)
Turkije, Ankara
...Onze Charcuterie Bags bieden een betrouwbare en hygiënische oplossing voor het verpakken van vleeswaren, kazen en andere specialiteiten. Deze zakken zijn ontworpen om de versheid en kwaliteit van uw producten te behouden, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in delicatessen, supermarkten en thuiskeukens. Productopties: Kleine maat: Afmetingen: 20 x 32 cm Verpakking: 500 Stuks per Verpakking 15...
Portfolio (123)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
Frankrijk, Soreze
...Lactische ferments en stremsel voor de productie van verse kazen. Verpakking van 10 doses waarmee 5 liter melk kan worden omgezet in ongeveer 30 kleine verse kazen. In totaal kunnen 50 liter melk worden omgezet in verse kazen. Elke dosis is verpakt in een individuele tube. Geen doseringsproblemen. Het wordt aanbevolen om de hele tube te gebruiken om de kwaliteiten van het stremsel te behouden...
Portfolio (195)
... verpakking optimaliseert de productie, vermindert de verpakkingskrimp in het verkoopproces en presenteert de beste staat van het product. Vacuüm skin verpakking is de nieuwste verpakkingsoplossing voor koude bacteriën producten, ideaal voor het verpakken van vlees, gevogelte, zeevruchten en kazen die duurzaam, kosteneffectief zijn en de laatste versheid van het product garanderen. Druk gewoon op de...
Spanje, Cuarte De Huerva
... bestreken met olijfolie. De olie dringt door in de kaas, waardoor deze wordt beschermd tegen onzuiverheden en tegelijkertijd de unieke smaak van de kazen van Boffard krijgt. Boffard produceert al meer dan 130 jaar kazen en is de officiële distributeur van het Koninklijk Paleis van de Spaanse kroon. Rijping: minimaal 8 maanden voor de grote kazen van 3 kg en 4 maanden voor de kleine van 1 kg.
Portfolio (10)
Spanje, Totanes
... drie soorten melk. De gerijpte kaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
... onderscheidende smaak. Deze traditionele productiemethode wordt behouden om een constante kwaliteit te waarborgen. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Hondengrootte:5 Kg max À la carte:Kaas Analytische bestanddelen:Ruwe eiwitten 65.0%/ Ruwe vetten 9.5% Koeienmelk:bijproducten van melk; zeezout Kauwniveau:Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
Italië, Martina Franca
...De Bocconcini di Mozzarella zijn kleine verse kazen, gemaakt van melk van hoge kwaliteit. Deze bocconcini hebben een zachte textuur en een delicate smaak, waardoor ze perfect zijn om alleen te genieten of in salades. Mozzarella is een veelzijdige kaas die zich leent voor verschillende toepassingen in de keuken, van koude gerechten tot warme. De bocconcini di mozzarella zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een vers en authentiek product, ideaal om elk gerecht te verrijken.
Portfolio (29)
België, Nivelles
... liefhebbers van kwaliteitsproducten. Met een ronde vorm rijpt deze kleine kaas met gaten meer dan twee maanden onder zijn korst, zodat hij met plezier aan al je maaltijden kan worden toegevoegd. Overal lekker! Geraspte kaas voor je gratins, om je gerechten op te fleuren...
Frankrijk, Montmorot
...De exclusieve Jurassische fabricage, van rauwe melk en op traditionele wijze. Al onze raclettes komen van kleine Jurassische fruitières die speciaal zijn geselecteerd vanwege de strengheid en de kwaliteit van hun werk. Deze kaas, met een gewicht van 6 tot 7 kg, heeft een ronde vorm en een gouden kleur en wordt voornamelijk geserveerd gesmolten...
Portfolio (18)
Italië, Noci
...Mozzarella is een verse, gesponnen kaas die wordt gekenmerkt door een gladde, uniforme oppervlakte en een sneeuwwitte kleur met een elastische consistentie. De smaak is zoet en delicaat, en de geur is fris en aangenaam. Het komt in verschillende vormen, het resultaat van de vaardigheden van onze meesterkaasmakers: van bocconcino tot nodino, van vlecht tot kleine vlecht en tot fiordilatte...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... natuurlijke product is zeer geschikt om te combineren met foie gras, verschillende kazen of kan gewoonweg worden genoten op een boterham. Het is ideaal om te combineren met foie gras, kaas, of gewoon te genieten met een witte kaas of op een sneetje brood. De kleine verpakking is bijzonder geschikt voor uw kaasplanken, maar ook om in uw geschenkpakketten te stoppen. Voor uw evenementen (huwelijken, doopfeesten...) zal het uw gasten verrassen en verwennen!
Portfolio (15)
...Dubbelzijdig te gebruiken opslagplank. Speciaal ontwikkelde oppervlakstructuur. Ideaal voor wendellagers zonder robotinzet. Minimale gewichtsverlies door verminderd onderhoud. Ideaal voor een Emmentaler of meerdere kazen met een kleine diameter. Biedt een optimale luchtcirculatie. Belastbaar: tot ca. 130 kg.
Portfolio (5)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen trays, schokbestendig, maat: 170x180x50 mm, geschikt voor voedselgebruik, vooral voor gepaneerde producten, kleine stukken vlees, kippenvleugels, verse pasta en kazen.
Portfolio (4)
Duitsland, Neubeckum
...Voor de productie van zachte kazen in middelgrote of kleine productiebedrijven bieden wij praktische oplossingen voor complete productielijnen en afzonderlijke componenten. Wij leveren halfronde kaaswannen met en zonder kantelmechanisme (ook in mobiele uitvoering). Met onze kaaswannen is een zorgvuldige maar toch intensieve roering van de zachte kaaswrong mogelijk. Natuurlijk leveren wij ook...
Portfolio (8)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... tonen van groene appel en citrus aanwezig, wat zorgt voor een mooie sensatie van genot. Een smakelijke wijn, zeer goed in balans, die perfect past bij zeevruchten, vis en kazen. Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivenrassen: 70% Sauvignon, 20% Sémillon, 10% Muscadelle AOC: Entre-deux-mers Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 203 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie: kazen, wild, saucerechten, pittige gerechten, rood vlees. Wijnbereiding: De oogst is handmatig in kisten met dubbele selectie. De wijnbereiding gebeurt in kleine thermoregulierte roestvrijstalen tanks. De malolactische fermentatie vindt plaats in tanks in een aparte ruimte. De rijping van 18 maanden gebeurt in eiken vaten (20 tot 30% nieuw). Oog: diep granaatrood. De tip van de...
Portfolio (190)
... mes: geschikt voor het snijden van harde en halfharde kazen; Cilinder voor het extraheren van de kern: een hulpmiddel dat het mogelijk maakt om het centrale deel van de kaasvorm (de zogenaamde "kern", apart te verkopen) te extraheren, waardoor bijzonder kleine porties (bijv. 200-300-400 g…) worden verkregen. Te combineren met de machines Bartoli Rock 13 en Rock 16 grootte: 60x130x90 materiaal: roestvrij staal...
Portfolio (47)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Frankrijk, Creissels
...Productiekuipen voor kleine volumes, buisvormige mallen, gietconveyors of zelfs afvoertapijten - onze producten zijn afgestemd op de technologie van zachte deegwaren. Hun formaat is precies gedefinieerd op basis van de projecten en de productiecapaciteiten van onze klanten.
Portfolio (45)
...GRATEN Mod. FAMILY Eénfase- of driefasige motor ROESTVRIJE STAAL ROLGRATER UURPRODUCTIE: Kg 35 Compacte machine met grote prestaties, in staat om granen, harde kazen, koekjes, brood en gedroogd fruit te verwerken. Kan zowel thuis als in kleine winkels worden gebruikt. Een waarlijk klein meesterwerk van mechanica en design, met een interlock op de drukplaat van de grater die in werking treedt na het overschrijden van de veiligheidsdrempel, perfect in overeenstemming met de laatste CE-normen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Auros
...Het is voor ons een van de beste producenten uit de Pyreneeën. We vinden een aromatische complexiteit die nergens anders te vinden is. Het assortiment harde kazen uit de Pyreneeën is breed en deze producten kunnen zonder koeling (-26°) worden verzonden. Dit maakt een franco Europa mogelijk vanaf 30 kg. Het assortiment: BREBIS, VACHE, MELANGE Vache Brebis, CHEVRE, Bleu de BREBIS, Mélange...
Portfolio (31)
Frankrijk, Lyon 1er
...Modulaire Koelkast ISARK Coldkit - 12 M³ De modulaire koelkast Isark is ideaal voor kleine ruimtes en vormt de perfecte oplossing voor de conservering van jachtproducten, kazen, dranken, groenten, enz. - Eenvoudige en snelle montage - Compacte afmetingen Optie met antislipvloer (neem contact met ons op) - Standaardvloer (fenolhars of RVS) Dikte 85 mm Versterkte RVS vloer (10 mm multiplex, RVS afwerking, gelakte plaat) - Dikte 85 mm *Inclusief een draaideur van 190xH80 cm vrije doorgang *Exclusief: vloer *Koelkast van 2,45 m³ tot 300 m³.
Portfolio (12)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play