Italië, Misano Adriatico
...Koks zullen onze heerlijke kookroom VIRGILIO waarderen. Met een vetgehalte van 25% voegt deze room romigheid en smaak toe aan je favoriete gerechten. Probeer het bij pasta's, soepen en desserts voor een vleugje verfijning en smaak. Verkrijgbaar in een fles van 1 liter.
Portfolio (200)
...Tijm is een aromatische kruiden, geschikt voor het op smaak brengen van vlees, vis, eieren, kazen, tomaten, stoofschotels en soepen. Naast gebruik in azijnen en gearomatiseerde oliën, wordt het ook gebruikt tegen verkoelende ziekten. Beschikbaar in een bakje of polystyreen van verschillende gewichten.
Bijpassende producten
Tijm
Tijm
Andere Producten
Biet - Rood
Biet - Rood
Portfolio (47)
... zich lenen voor verschillende soorten verwerking, snijden of persen, afhankelijk van of je een product wilt verkopen als gehakt, pulp, blokjes of plakjes. Minder vloeibaar en voller van smaak dan puree, wordt tomatenpulp in veel recepten gebruikt, van ingekookte sauzen tot gevulde focaccia, van "calzoni" tot groentengratins en soepen. Ook het residuele suikergehalte van de vrucht wordt geëvalueerd. De vrucht wordt vervolgens gewassen met waterstralen en in tanks om vreemde stoffen die tijdens de oogst zijn ontstaan, groene delen en ongeschikte vruchten te verwijderen.
Portfolio (6)
... gewoon heet water toe en laat het rusten. Gemakkelijk om je gerecht direct uit de verpakking te genieten. NB! Product werkt ook met koud water, verdubbel gewoon de tijd. ONTBIJT: Een geweldig ontbijt is de basis van een goede dag! SOEPEN: Niets verslaat het koude weer zoals een verwarmende soep! HOUDMAALTIJDEN: Met vlees! Zonder vlees! Glutenvrij! Lactosevrij! Vegan! Iets voor iedereen!
Portfolio (93)
Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
Italië, MILANO
...Artisjokbladeren, 100% Italiaans. Veelzijdig in de keuken, ze passen bij veel recepten. Ze kunnen in olie worden gebruikt of als topping voor lasagne of pasta, maar ook om soepen en bouillons te verrijken. Bijzonder praktisch, de artisjokbladeren van Citres hebben een laag azijngehalte, waardoor ze perfect passen op Focacce, Pizze en andere hartige bakproducten zonder een zure smaak aan het...
Portfolio (177)
Italië, Trieste
...6 Weck - flessen in modelglas FLACON ® in 290 ml . Ideaal voor de vruchtesappen en van groenten , de soepen , de sausen , de priklimonades , de doen bevriezen thee , gaspachos … De verwijzing : 5763300 De capaciteit : 290 ml De opening : 60 mm verkocht door gaat van 6 eenheden mank . Samengevoegd en deksel geleverd . Niet ingesloten inox clips . De grootte in mm : 140 De capaciteit in grammen...
Portfolio (49)
Italië, Trieste
...4 WECK Corolle ® 1750 ml potten met glazen deksels en ringen (clips niet inbegrepen) Capaciteit in ml: 1750 Diameter van de opening in mm: 100 Hoogte in mm: 193 Capaciteit in grammen: 1450 afhankelijk van het type product Verkocht per set van 4 potten, met deksels en ringen inbegrepen. Ideaal voor gekookte gerechten, zoals cassoulet, zuurkool, soepen, eendenbouten, enz.
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties De Shah Mat bianco is uitstekend voor elke gelegenheid, ideaal bij voorgerechten op basis van groenten, room, soepen, ovenschotels en visgerechten. Opmerkingen Serveertemperatuur 68°C Bevat sulfieten. Inhoud: 0,75l Code: 08087 Categorie: Mousserende wijnen Alcoholpercentage: 11,5% Vol. Land: Italië Regio: Veneto Druivensoorten: Witte druiven Kleur: Helder geel, fijne en aanhoudende pareling Aroma: Bloemig met tonen van acaciabloemen, perzik, ananas Smaak: Vol en droog met een aangename en aanhoudende aromatische afdronk Aanbevolen glas: Extra Dry Mousserende wijn...
Portfolio (46)
Italië, Turin
...antioxidanten en conserveermiddelen. PRODUCTBESCHRIJVING Voedzaam en veelzijdig, bieten brengen een heerlijke aardse smaak in zowel zoete als hartige creaties. Verkrijgbaar in zowel biologische als conventionele varianten, in plakken of poeder, onze bieten mengen zich met andere smaken terwijl ze toch opvallen door een prachtige kastanjebruine kleur die de noodzaak voor kunstmatige kleurstoffen elimineert. Meng diepvriesgedroogde biet in salades, soepen en hartige sauzen. Voeg bietpoeder toe aan smoothies en gebakken goederen voor een boost van superfoodvoeding en een diepe, rijke kleur.
Portfolio (10)
Italië, Brescia
...Rozemarijncroutons zijn lang gekookte en geroosterde stukjes brood. Geopend met extra vierge olijfolie en rozemarijn, zijn ze ideaal om soepen op smaak te brengen of als snack.
Portfolio (10)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Palagonia
...Kenmerken: Tomatenpuree in blokjes, ondergedompeld in een lichte sap gemaakt van verse tomaten, met een hoge consistentie en een mooie rode kleur, garantie voor een gezond product dat op het juiste rijpingsniveau is geoogst. Ideaal als basis voor sauzen, soepen, stoofschotels en om bruschetta's en crostini te garneren. Verpakking: Aseptische zak in aluminium-plastic combinatie Verpakking: Bag in box 10 kg (2 zakken van 5 kg per doos)...
Portfolio (55)
Italië, Trieste
...4 WECK Corolle® 2700 ml glazen vazen met glazen deksels en afdichtingen (klemmen niet inbegrepen) Capaciteit in ml: 2700 Diameter van de opening in mm: 100 Hoogte in mm: 242 Gewicht in gram: 2280 afhankelijk van het type product afdichtingen en deksels inbegrepen. Klemmen niet inbegrepen. Ideaal voor grote soepen of gekookte gerechten (zuurkool, cassoulet, enz.).
Italië, Trieste
...4 potten WECK Corolle ® 1750 ml met glazen deksels en rubberen ringen (clips niet inbegrepen) Inhoud in ml: 1750 Diameter van de opening in mm: 100 Hoogte in mm: 193 Inhoud in grammen: 1450 afhankelijk van het type product Verkocht per set van 4 potten, met deksels en rubberen ringen inbegrepen. Ideaal voor gekookte gerechten, zoals standaard cassoulet, zuurkool, soepen, eendenbouten, enzovoort...
Italië, Pontecagnano
...Het is goed voor je omdat… Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid. In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
Bijpassende producten
Raapstelen
Raapstelen
Andere Producten
Rucola
Rucola
Portfolio (2)
Italië, Campobasso
... controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren. In vergelijking met andere autoclavens voor sterilisatie van Frigojollinox, kan men met STERYcook ook koken, stomen en sudderen zoals met een normale kookketel. De dubbele wand met thermische vloeistof zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling aan de wanden en op de bodem met een uitgebreide temperatuurgeleiding. Het maken van roux, soepen, sauzen en meer is zeer eenvoudig, dankzij de extreme eenvoud waarmee men de installatie ook bij grote hoeveelheden kan hanteren.
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
Italië, Maruggio
...Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
Portfolio (8)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
...Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)
Italië, Noceto
Productie en handel in diepgevroren kant-en-klaar voedsel. Paren garandeert de directe productie van het volledige assortiment groenten met directe controle over de hele keten, van zaaien tot oogsten; het maakt gebruik van optische sortering in combinatie met röntgenstralen en laser, dat wil zeggen het exclusieve systeem dat de verwijdering van alle vreemde voorwerpen mogelijk maakt om de gezondhe...
Italië, Asigliano Vercellese
...Onze landbouwonderneming produceert rijst sinds het begin van de 20e eeuw in Vercellese, een gebied dat altijd bekend staat om de teelt van de beste Italiaanse rijst. In de afgelopen 10 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bereiden van risotto's, soepen en functionele bereidingen, en zijn we de meest gewaardeerde onderneming in kwaliteitsbereidingen geworden. We hebben een merk voor de...
Italië, Rimini
MARR spa is een toonaangevend bedrijf in Italië op het gebied van distributie aan de Foodservice. Al meer dan 40 jaar bedient MARR meer dan 38.000 klanten in de commerciële horeca (restaurants, hotels, vakantieparken) en de collectieve sector (kantines, scholen, ziekenhuizen) met een assortiment van 10.000 voedingsproducten (vis, vlees, diverse levensmiddelen, groenten en fruit en apparatuur) dat ...
Italië, Bozzolo
Wij zijn een bedrijf waar de liefde voor de zee en de zoektocht naar authentieke producten die daaruit voortkomen samenkomen om u de beste kwaliteit op tafel te brengen. De authenticiteit van Vissen uit Onvervuilde Zeeën en de Meest Geavanceerde Bewaringstechnologieën komen samen om de Onovertroffen Kwaliteit van FLOOK-producten te creëren. De excellentie van FLOOK is stevig verankerd in de mariti...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Castelgrande
... voortkomt uit de combinatie van twee woorden: de ene is Basilicata en de andere is Hart. Het assortiment artikelen dat onder het merk Basilicòre wordt verhandeld, is vrij breed. Het varieert van de waardevolle Lucaanse saffraan tot peulvruchten, saffraanpasta, honing, Cruschi-pepers, olijfolie, kazen, verfijnde soepen, wijn en nog veel meer... Allemaal Lucaanse specialiteiten! Onze missie is om...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play