... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Castelgrande
... voortkomt uit de combinatie van twee woorden: de ene is Basilicata en de andere is Hart. Het assortiment artikelen dat onder het merk Basilicòre wordt verhandeld, is vrij breed. Het varieert van de waardevolle Lucaanse saffraan tot peulvruchten, saffraanpasta, honing, Cruschi-pepers, olijfolie, kazen, verfijnde soepen, wijn en nog veel meer... Allemaal Lucaanse specialiteiten! Onze missie is om...
Italië, Melpignano
Pralina is een bedrijf dat actief is in het hart van Salento, in Melpignano, en zich al jaren bezighoudt met de productie en commercialisering van kant-en-klare sauzen, romige soepen, dressings voor bruschetta, crèmes en purees, met volledige respect voor de biodiversiteit van het gebied en de productietechnieken. Pralina produceert zowel eigen merkproducten als private label producten voor de...
... hoofdrolspelers op de Pugliese tafels, vanaf het voorgerecht, is brood; we vinden het in smakelijke bruschetta of in de typische "acquasala", geroosterd brood dat in water is gedrenkt, vervolgens gegarneerd met rauwe ui, tomaten, een snufje oregano en goede extra vierge olijfolie, strikt Pugliese. Het brood blijft zelfs een hoofdrol spelen in de Pugliese soepen; pancotto, doordrenkt met extra vierge...
... van onze op stenen gemalen meel, verse en gedroogde biologische pasta - Verwerkt in ons BioLaboratorium, in Podere Le Casacce - kleine kikkererwten uit Chianti - kleine gemarmerde linzen - spelt en parelgerst - geroosterde gerst op hout - gepelde gierst - meel van granen en peulvruchten gemalen op steen - vlokken van granen - Toscaanse soepen - Toeristische accommodatie: in Siena in het...
Italië, Sassari
Het bedrijf Corsar srl is sinds 2000 actief op de Sardeense markt. Wij opereren in de kanalen van de georganiseerde distributie en de collectieve horeca "HoReCa". We zijn gevestigd in Sassari, in ons nieuwe magazijn in Predda Niedda, dat is ingericht voor de groothandel in diepgevroren, bevroren en verse voedingsproducten. We bieden een aanzienlijk assortiment producten voor alle behoeften, met ee...
Italië, Racale
...soepen, paté en sauzen verbouwen. Onze pasta's zijn ook verrijkt met citroen, sinaasappel, inktvisinkt, tomaat, kurkuma en spinazie, waarbij we de traditie respecteren in de meest gevraagde formaten. De formaten zijn trie, sagne incanulate, orecchiette, maccheroni, olijfbladeren, le salentine en anellini. Voor de wijn hebben we de DOC- en IGP-erkenning, naast het feit dat we in sommige categorieën tot de nobele wijnen behoren.
Italië, Fondi
SALSE MEDITERRANEE PRONTE ALL’USO L’ Idee Creare salse “pronte all’uso“ voor het snel bereiden van de meest populaire gerechten uit de kustgebieden van de Middellandse Zee, zoals: Pasta, Risotto, Pizza, Bruschetta, Couscous, Soepen, Vellutata en Polenta. De Traditie Gebruik alleen de oudste grondstoffen uit de mediterrane keuken, zoals: Vangst uit de Middellandse Zee FAO 37, Olijfolie Evo uit...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play