Italië, Novoli
...Onze Helix Aspersa Muller slakken zijn goed omrand, robuust en weerbestendig. Ze komen niet uit intensieve kwekerijen, maar worden in hun natuurlijke habitat verzameld. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en gecertificeerd op gezondheidsniveau om kwaliteit en versheid te garanderen. We bewaren ze op een gecontroleerde temperatuur om hun houdbaarheid te behouden. PRODUCTKENMERKEN EN...
Portfolio (71)
...Rozemarijn is een aromatische kruid met een zeer vertakte en houtachtige stam. Dankzij zijn antiseptische eigenschappen wordt rozemarijn gebruikt om vlees te marineren, het op smaak te brengen en te beschermen tegen bederf. Het wordt ook in de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van huidziekten en in de esthetische sector als stimulerend cosmetisch middel. Beschikbaar in bakjes of piepschuim van verschillende gewichten.
Portfolio (20)
Italië, Borgo Veneto Pd
La Fattoria del Sole, een agrarische parel gelegen in Borgo Veneto, in de weelderige provincie Padova. Al bijna een eeuw lang, doorloopt ons familiebedrijf drie generaties van toewijding en passie voor de landbouw, gespecialiseerd in de productie en commercialisering van hoogwaardige groenten en fruit. In 2018 hebben we onze capaciteiten uitgebreid door een modern laboratorium te openen in Casale...
Portfolio (9)
Italië, Pergola
...De houtoven die het verschil maakt is…. SEDICINONI. Met de in de breedte ontwikkelde kookkamer zijn alle bereidingen binnen handbereik zonder de ruimte van een traditionele oven van 80 te verliezen. De twee aanwezige ventilatoren zorgen voor een optimale en gelijkmatige bereiding van alle voedingsmiddelen. Zorgvuldig ontworpen om zowel culinaire als esthetische behoeften te vervullen, SEDICINONI combineert het klassieke in de gelakte versie en het moderne in de roestvrijstalen uitvoering.
Portfolio (154)
... traditionele helicultuur, in een volledig natuurlijk cyclus, voeden onze schattige weekdieren zich uitsluitend met natuurlijke producten, rechtstreeks op het bedrijf geteeld, vrij van pesticiden en chemische additieven en zonder het gebruik van diervoeders. Ze voeden zich uitsluitend met groenten, fruit, zonnebloemen en kruiden, een mix van lekkernijen die ons in staat stelt een product van uitstekende kwaliteit te bieden qua culinaire en organoleptische eigenschappen. Op uw tafels zullen perfect gewogen, goed gespoelde en droge slakken arriveren, klaar om gekookt en genoten te worden.
Portfolio (1)
Italië, Moio Della Civitella
... belangrijkste ingrediënt en worden ze vergezeld door suiker en soms citroensap of andere natuurlijke ingrediënten om de smaak en houdbaarheid te verbeteren. De bereiding omvat het koken van de vijgen samen met de suiker tot een homogeen en dik mengsel is verkregen, dat vervolgens in gesteriliseerde containers wordt verpakt.
Portfolio (16)
...Professionele magnetron met elektronische bediening 1000 Watt vermogen - 26 liter inhoud - volledig van roestvrij staal - Vaste bodem in keramisch glas GN ½ - Flexibel koken dankzij de opties om de tijd te verdubbelen en te verdrievoudigen met de geprogrammeerde toetsen X2 en X3...
Portfolio (26)
...Het concentraat kan direct aan de bereiding worden toegevoegd tijdens het koken, verdund met water naar voorkeur. Het kan ook worden gebruikt om meer body aan een tomatensaus te geven, of als vervanging voor vergelijkbare producten zoals béchamel en ketchup. Het concentraat is niet schadelijk voor de gezondheid, maar heeft daarentegen antioxidante eigenschappen vanwege het hoge lycopeengehalte. Dit is een natuurlijke stof, een van de carotenoïden, en komt voor in veel voedingsmiddelen. In feite zijn tomaten de grootste bron van lycopeen, en koken verhoogt de gunstige effecten ervan.
Portfolio (6)
... DAGELIJKSE ZAAK We ontwikkelen onze producten en bedenken elke dag nieuwe uitgebreide oplossingen, waarbij we zowel het Voedselwetenschap Centrum als leden van de Special Forces uit verschillende landen en top spelers in de buitensportsector betrekken in het proces. BEREID JE MAALTIJD IN ELKE OMSTANDIGHEID Gemakkelijk te gebruiken wanneer je geen kans hebt om water te koken. Zespakken: - alpha - bravo - charlie Bevat 6 maaltijden, als bonus: verwarmingszak + 1 element! Brandduur: 40 minuten Product: 100% Bio Zespakken: - alpha - bravo - charlie...
Portfolio (93)
Italië, Orbassano
...Deze grote halve maanvormige ravioli, gevuld met spinazie en ricotta, is ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen en is ook geengineerd om een ideale verhouding tussen deeg en vulling te bieden. De pastadeeg en de royale afmetingen kunnen de vulling omsluiten zonder te scheuren tijdens het koken. De vulling is een symfonie van smaken en texturen. Verse, licht gebakken spinazie en hoogwaardige, zachte en romige ricotta creëren een perfecte balans van lichtheid en smaak.
Portfolio (57)
...Levende HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA slakken, gezuiverd, droog en handmatig geselecteerd, klaar om te koken. Zak van 1000 g.
Bijpassende producten
HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA
HELIX ASPERSA MULLER MESSAPICA
Portfolio (1)
Italië, MILANO
...Als je een liefhebber bent van oliën, zowel voor gebruik in dressings als voor gebruik in de keuken tijdens het koken, moet je absoluut die van Zeta olio proberen. We hebben het hier over een zonnebloemolie, die zeer licht en echt veelzijdig is. Het kan namelijk gebruikt worden om smakelijke salades of hoofdgerechten op smaak te brengen, maar ook om een aantal echt heerlijke kookfases te ondersteunen. Een eenvoudig product, maar met een duidelijke en goed gedefinieerde structuur. VERPAKKING VAN 2 1 STUK EURO= 5,20 1 PALET 48 DOZEN VERVALDATUM 15/02/2026 MINIMALE BESTELLING 30 PALETTEN...
Portfolio (233)
...Symbool van de Siciliaanse gastronomie, mogen ze niet ontbreken op uw menu. Het zijn de sarde a beccafico: een recept met een uitzonderlijke smaak, gekenmerkt door rozijnen en pijnboompitten, maar complex om te maken. Wij bieden ze aan in handige rolletjes die u op elk moment kunt koken en genieten.
Portfolio (45)
Italië, Pescara
... met groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Ripalimosani
...Onze productielijn voor groente- en fruitproducten is ontworpen om elke fase van het productieproces te volgen, waarbij kwaliteit en veiligheid worden gegarandeerd. Het omvat systemen voor wassen en reinigen, koken en blancheren om de organoleptische eigenschappen te behouden, en concentratie om het product te optimaliseren. Pasteurisatie en sterilisatie zorgen voor langdurige conservering...
Portfolio (6)
Italië, piano di sorrento (na)
... die houden van een pittige en verfrissende citrus smaak, waardoor het ideaal is voor culinaire toepassingen of als verfrissende drank. Verpakt in zowel plastic als houten kratten, wordt de Lemon Verdello handmatig behandeld met bladeren om de kwaliteit en versheid te waarborgen. Dit zorgvuldige behandelingsproces behoudt de natuurlijke oliën en smaken van de citroen, waardoor het een populaire keuze is voor zowel thuiskoks als professionele chefs. Of het nu wordt gebruikt in koken, bakken of als garnering, de Lemon Verdello voegt een pittige en levendige toets toe aan elk gerecht.
Portfolio (29)
Italië, Musile Di Piave
... waternet aan te sluiten, 2 elektrische waterinlaatkleppen en 1 elektrische wateraflaatklep. Functies: - Automatische inlaat van warm en koud water - Instelling van datum en tijd - Automatisch en/of uitgesteld herstel van de kookcyclus, met inlaat van warm water - Nachtkoken met voedselbewaring op lage temperatuur - Automatische afkoeling met inlaat van koud water na het koken Kan koken: vaste en vloeibare producten...
Portfolio (10)
Italië, Avellino
...Bosch Koken & bakken Of je nu een topchef bent of het tegenovergestelde, onze ovens, kookplaten, magnetrons en accessoires maken het eenvoudig om perfecte resultaten te behalen bij elke maaltijd. Koffie & ontbijt Ochtenden eenvoudig gemaakt Wie zegt dat jouw keuken niet kan concurreren met je favoriete café? Onze verrassend eenvoudige koffiezetapparaten kunnen met één druk op de knop een heel...
Portfolio (9)
...Koken is het belangrijkste proces voor voedselbereiding. Het moet de gezondheidsvoorschriften respecteren en tegelijkertijd de wijziging van de voedings- en organoleptische eigenschappen van het product vermijden. De VOMM Turbo Cooker maakt het mogelijk om een product te verkrijgen dat perfect homogeen en constant in de tijd is. Het VOMM-proces, vergeleken met traditionele processen, heeft een...
Portfolio (5)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
...maar is tegelijkertijd goed herkenbaar door zijn organoleptische eigenschappen. Naast het vers consumeren, wordt het vaak gebruikt als ingrediënt voor koken. Een klassiek voorbeeld is pizza, waar het op wordt gelegd om een andere smaak te geven dan gebruikelijk.
Portfolio (10)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
Italië, Campobasso
... wordt vermeden. De PBG-bak daarentegen maakt het mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van elke soort te steriliseren, mits ze zich in geschikte voedselcontainers bevinden; bovendien maakt het koken tot 100°C met stoom, in water of in andere vloeistoffen mogelijk. BM50 EASY-D beschikt over een enkele bak voor het koken en steriliseren van voedingsmiddelen. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
Italië, Controguerra
... eenvoudige goedheid van de saus maken deze producten ongeëvenaard en gewaardeerd door veel consumenten. De consument hoeft alleen de pasta of rijst apart te koken en zodra deze klaar is, "stir fried" in dezelfde pan met de Condipresto-saus die je ondertussen hebt verwarmd en voorbereid, "klaar" in een paar minuten. Er is niet meer te zeggen, want de saus is in wezen klaar met al zijn ingrediënten...
Portfolio (4)
Italië, Trieste
... : 250 ongeveer volgens product De potten voor de conserven van WECK ® worden in dik glas gedaan om zich tegen het koken en de sterilisatie te verzetten . Aangezien de deksels in glas zijn , kunnen niet roesten . Hun voordeel : zij kunnen gebruikt en opnieuw gebruikt worden , nog en nog ! De Weck ® - verbindingsstukken zijn rubberen natuurlijk . Wanneer uw conserven worden gedaan en juist gesteriliseerd , buigt languette van het verbindingsstuk naar voorover daar . Het is de natuurlijke visuele indicator die uw WECK ® - conserven zich goed hebben gesteriliseerd . Alle potten van de WECK ® - reek...
Portfolio (49)
Italië, Trieste
... dranken. Bovendien wordt johannesbroodsiroop al lange tijd gebruikt als een natuurlijk middel om hoest en keelpijn te verlichten. Voor de productie van MACUBA heeft ILCAR ervoor gekozen om sous-vide te koken, een techniek die, in vergelijking met traditionele kookmethoden, het mogelijk maakt om de gewenste concentratie te bereiken terwijl de temperatuur lager blijft, zodat alle organoleptische en aromatische eigenschappen van de johannesbrood behouden blijven, wat resulteert in een hoogwaardig product, rijk aan vitamines, mineralen en polyfenolen, krachtige antioxidanten.
Portfolio (3)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Giugliano In Campania
...De middelgrote enkele gladde gietijzeren plaat LM1 Beckers is een hoogwaardig product dat is ontworpen om een gelijkmatige en perfecte bereiding te garanderen. Gemaakt van gietijzer, is dit hulpmiddel ideaal voor restaurants en professionele keukens, waar de kwaliteit van het koken essentieel is. Het gladde oppervlak zorgt voor uitstekende resultaten met een verscheidenheid aan voedingsmiddelen...
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play