Italië, Marmirolo
...Een meel gemaakt van Italiaanse granen, gekenmerkt door grote plasticiteit en eiwitgehalte, ideaal voor verse pasta. Verkrijgbaar in verpakkingen van 10 x 1 kg ATM.
Portfolio (56)
Italië, Orbassano
...De ovenlasagne is een cultklassieker en een van de gerechten die de Italiaanse keuken wereldwijd beroemd maken. Deze versie, de bekendste van allemaal, is op smaak gebracht met de typische bolognese vleessaus en bechamelsaus. Een lasagne met een rustieke smaak, net zoals die in Italiaanse huizen wordt gemaakt, klaar om van te genieten en die alleen maar verwarmd hoeft te worden.
Portfolio (57)
Italië, Misano Adriatico
...De Grana Padano DOP van 1 kg is een Italiaanse harde kaas, geproduceerd in de gebieden van Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige en Veneto. Gegarandeerd gemaakt van verse melk en minimaal 9 maanden gerijpt, is het een kaas met een rijke en zachte smaak. Ideaal om te combineren met antipasti of als ingrediënt in pasta- en rijstgerechten.
Portfolio (200)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
... natuur en traditie, wat zorgt voor een authentiek product dat respect heeft voor het ecosysteem. Culinaire Toepassingen van de Tartufo Bianco Tweede Keuze De Tartufo Bianco Tweede Keuze is ongelooflijk veelzijdig en geschikt voor tal van toepassingen in de keuken: - Sauzen en Crèmes: Perfect om rijke en aromatische sauzen te creëren. - Hoofdgerechten: Ideaal om te raspen over pasta, risotto of...
Portfolio (34)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
... uitdragen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Fisciano
...Onze verse gevulde pasta bevat vlees, gerookte ham, ricotta en spinazie, porcini-paddenstoelen, alles gewikkeld in een dunne en lichte laag gemaakt van meel en eieren van vrije-uitloopkippen.
Portfolio (3)
Italië, MILANO
... voedsel achter te laten. Onze artisjokken zijn 100% Italiaans en worden in april en mei van verse producten verwerkt. Dit type verwerking behoudt een hoog organoleptisch nutriënt, waardoor de groenten knapperig en smaakvol blijven zonder het product te "stressen", dat direct daarna op een eenvoudige en natuurlijke manier wordt ingemaakt. NATUURLIJK met water en zout 2300 g VERPAKKING VAN 4 1 STUK = EURO 4.90 1 PALET 20 VERPAKKINGEN VAN 4 VERVALDATUM 20 / 05/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALET...
Portfolio (229)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Brusaporto
...Mammamore de heerlijkheid van verse pasta met een rijke en smaakvolle vulling. Zoals gemaakt door mama... met liefde! Ook beschikbaar: Casoncelli met Paddenstoelen 250g Panzerotti met ricotta en kruiden 250g Ravioli met kazen 250g Tortelloni met ricotta en spinazie 250g Raviolini met rauwe ham 250g...
Portfolio (10)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Italië, Viterbo
...Gerijpte guanciale, gemaakt van het beste gecertificeerde Italiaanse verse vlees. Perfect voor de beste amatriciana, carbonara en gricia pasta. Minimaal 2880 uur gerijpt om de beste smaak aan uw gerechten te geven. Uniek en onvergetelijk.
Portfolio (7)
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, Martignacco
... onafhankelijke winkels - detailhandels. De belangrijkste productcategorieën die we exporteren: koffie, pasta, sauzen en tomatenpuree, tonijn, olie, koekjes en bakproducten, chocolade en seizoensgebonden producten, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Wat we doen voor de ITALIAANSE MARKT: distributie van verpakte verse producten op de Italiaanse markt. Assortiment van...
Italië, Martina Franca
... kazen zoals mozzarella di bufala, romige burrata, caciocavallo stagionato en pecorino pugliese, allemaal vervaardigd volgens ambachtelijke methoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We bieden ook biologische extra vierge olijfolie, hoogwaardige wijnen uit Puglia zoals Primitivo, Negramaro en Chardonnay, evenals traditionele vleeswaren en ambachtelijke pasta zoals orecchiette en taralli...
Portfolio (29)
Italië, Caraglio
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Sassano
... ervoor gezorgd dat onze pasta een toonaangevend product is geworden, niet alleen op de Italiaanse markt, maar ook internationaal. I Sapori del Vallo exporteert trots zijn handgemaakte producten ook naar Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika.
Portfolio (4)
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Italië, Cinisello Balsamo
... innovatieve ideeën om onze producten te presenteren en te creëren, terwijl we de waarde van de traditie stevig in het oog houden. Dankzij de strikte naleving van de recepten van vroeger zijn we blij dat we producten kunnen serveren die smaken naar oude en soms te vaak vergeten smaken: De smaak van de Italiaanse culinaire traditie. Onze missie is om steeds meer klanten te bereiken die de waarde van goed eten waarderen, en om Kwaliteit tegen een betaalbare prijs te bieden, hebben we besloten een stap over te slaan om geen concessies te doen aan prijs of grondstoffen.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Italië, Cassino ,
Online verkoop van typisch Italiaanse producten: vleeswaren, kaas, droge pasta, verse pasta, gevulde pasta. Levering per expreskoerier, betalings- en afhaaloptie bij onze correspondent in Garmania, veilige online betaling, tevreden of terugbetaald.
Italië, Acicastello
... gastronomische uitmuntendheid die een bijzondere plaats innemen in de gastronomische cultuur en tradities van andere landen. Wijnen van de Etna en van Paceco, Groene Pistache van Bronte, Verse Oregano van Cerami, Groenten van Santa Croce Camerina, Druiven van Vittoria of Mazzarone, Honing van de Etna, Likeuren van de Etna, Passito van Pantelleria, Kant-en-klare sauzen, Verse Pasta.
Portfolio (10)
Geen klassiek restaurant, geen pizzeria en ook geen agriturismo... We houden ervan om 'La Coppa' een Ruraal Proefcentrum te noemen. La Coppa is liefde, passie, lijden... Gabriella, Giorgia en de kleine Cesare (de Keizer) zetten vandaag voort wat Gabriele en Giacomo waren begonnen en zo graag droomden. Alles wat op tafel wordt geserveerd is typisch en strikt Marchegiano, te beginnen met de extra ve...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play