Italië, Marmirolo
...Een meel gemaakt van Italiaanse granen, gekenmerkt door grote plasticiteit en eiwitgehalte, ideaal voor verse pasta. Verkrijgbaar in verpakkingen van 10 x 1 kg ATM.
Portfolio (56)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
... uitdragen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Verenigd Koninkrijk, Stoke On Trent Tunstall
... “Tagliatelle” 500g 1 pak verse pasta “Fusilli Napoletani” 500g Totaal aantal pakketten per doos: 12 Totaal gewicht: 4,5 Kg Geschatte levertijd: 14 dagen na bestelling Producten van hoge kwaliteit om de klant een uitstekend product te bieden. De grondstoffen worden zorgvuldig gekozen om de pasta altijd optimaal te maken. Deze producten zijn goed met elke kruidenmix: de vullingen in het deeg zijn aanpasbaar aan elke saus.
Portfolio (3)
Italië, Brusaporto
Ambachtelijke pastafabriek sinds 1970. Pastificio Davena produceert verse gevulde pasta met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit, met respect voor de traditie en geavanceerde productieprocessen. Pastificio Davena is de keuze voor wie een betrouwbare partner wil, een leverancier die in staat is om een nauwkeurige service te bieden en te voldoen aan de verschillende en complexe behoeften. P...
Portfolio (10)
Italië, Misano Adriatico
...De Grana Padano DOP van 1 kg is een Italiaanse harde kaas, geproduceerd in de gebieden van Lombardije, Piemonte, Trentino-Alto Adige en Veneto. Gegarandeerd gemaakt van verse melk en minimaal 9 maanden gerijpt, is het een kaas met een rijke en zachte smaak. Ideaal om te combineren met antipasti of als ingrediënt in pasta- en rijstgerechten.
Portfolio (200)
Italië, Fisciano
...Onze verse gevulde pasta bevat vlees, gerookte ham, ricotta en spinazie, porcini-paddenstoelen, alles gewikkeld in een dunne en lichte laag gemaakt van meel en eieren van vrije-uitloopkippen.
Portfolio (3)
Italië, Imperia
...Typische traditionele Ligurische saus, samengesteld uit de beste Italiaanse tomaten, verse basilicum, extra vierge olijfolie en knoflook. Het eenvoudige geheim van een gezonde en smakelijke eerste gang. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta...
Portfolio (44)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Zwitserland, Rheinfelden
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker. De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
Portfolio (3)
Italië, Viterbo
...Gerijpte guanciale, gemaakt van het beste gecertificeerde Italiaanse verse vlees. Perfect voor de beste amatriciana, carbonara en gricia pasta. Minimaal 2880 uur gerijpt om de beste smaak aan uw gerechten te geven. Uniek en onvergetelijk.
Portfolio (7)
Duitsland, Hamburg
...Wij presenteren Barilla Sugo Basilico 400g – een heerlijke smaak van Italië in een glas! Deze authentieke Italiaanse tomatensaus wordt gemaakt van de beste ingrediënten en is een exquise mix van zonrijpe tomaten en aromatische basilicum, die de essentie van traditionele mediterrane smaken vastlegt. Verwen uzelf met de rijke en romige textuur die uw favoriete pasta harmonieus omhult en elke hap verandert in een heerlijke culinaire reis. De verleidelijke geur van verse basilicum doordringt elke lepel en tilt uw culinaire ervaring naar een nieuw niveau.
Portfolio (180)
Italië, Castellamare
... bieden aan de wereldwijde standaardisering. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerde keuze van gastronomische lekkernijen en ambachtelijke producten, geselecteerd om een unieke ervaring te garanderen die de Italiaanse levensstijl weerspiegelt, synoniem voor welzijn en smaak. Van het noorden tot het zuiden van Italië, elk product in onze catalogus is gekozen om zijn verhaal, kwaliteit en verbinding met...
Portfolio (26)
Italië, Martignacco
... onafhankelijke winkels - detailhandels. De belangrijkste productcategorieën die we exporteren: koffie, pasta, sauzen en tomatenpuree, tonijn, olie, koekjes en bakproducten, chocolade en seizoensgebonden producten, schoonmaakmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Wat we doen voor de ITALIAANSE MARKT: distributie van verpakte verse producten op de Italiaanse markt. Assortiment van...
Nederland, Nuenen
...DekeukenvanElise is gespecialiseerd in verse Italiaanse catering. We richten ons op 4 categorieën. Hapjes, Lunch, warme pasta en dranken. De hapjes zijn heerlijke vers gemaakte "Happas" voor elke gelegenheid zoals een; bruiloft, verjaardag, jubileum, bedrijfsborrel, vergadering , reünie, babyshower of een koffietafel. Deze hapjes zullen we naar uw wensen samenstellen. Als Lunch bieden wij Italiaanse; broodjes, wraps en salades. De warme Italiaanse pasta's die we aanbieden zijn; risotto, pennen en gnocchi. Om het compleet te maken kunnen we voor u ook de drank en evt. ander attributen verzorgen.
Italië, Caraglio
... uitsluitend natuurlijke en authentieke grondstoffen gebruiken om de smaken van vroeger te behouden. In onze detailhandel in Caraglio, op enkele kilometers van Cuneo, zijn alle formaten pasta die typisch zijn voor de Italiaanse keuken beschikbaar: agnolotti, cappelletti, gnocchi, pasta all'uovo, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin en valgranotti met Castelmagno. Voorbereid...
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Italië, Altamura
... uur, bij lage temperaturen, die schommelen van een minimum van 40 tot een maximum van 55 graden Celsius, waardoor de voedingswaarden en de kookvastheid behouden blijven. We produceren verse en droge pasta, biologisch en conventioneel, van Farro dicoccum, van harde tarwe Senatore Cappelli, volkoren, en op smaak gebracht met gedroogde en natuurlijke producten. Onze producten zijn aanwezig op de Italiaanse markt, van groothandel tot detailhandel, en op de buitenlandse markt, voornamelijk in Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Canada, Brazilië, Australië en de VS.
Italië, Santa Maria La Carità
... lage temperatuur om eiwitten en koolhydraten niet te "denatureren" en voor een minimum van 12 tot 36 uur, afhankelijk van het type vorm dat moet worden verwerkt. De verwerking van Verse Pasta: elk product wordt gemaakt met zorgvuldige Geselecteerde GRONDSTOFFEN en weigert categorisch het gebruik van conserveermiddelen of toegevoegde stoffen. Een kwaliteitsdeeg. Dit is het doel dat we nastreven bij...
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een...
Griekenland, Katerini
...Het bedrijf Pasta Metaxa is sinds 2006 actief in de productie en distributie van verse diepvriespasta. In onze nieuwe faciliteiten combineren we de Italiaanse traditie met Griekse A.O.P. producten zoals feta, olijfolie en Olympus-honing, en creëren we unieke verse diepvriespasta's (Tagliolini, Ravioli, Tortelloni) die de Griekse gastronomie benadrukken. De consument heeft nu de mogelijkheid om...
Frankrijk, Menton
...Wij zijn gevestigd sinds augustus 2013 en onze activiteit is de productie van verse pasta in Piëmontese stijl en de verkoop van uitstekende producten uit onze regio, zoals AOP-kazen, de witte truffel uit Alba, IGP-hazelnoten en veel andere culinaire specialiteiten. Onze werkplaats biedt de mogelijkheid om de productie van onze pasta's live te zien en we zijn opgenomen in het 'ART & DÉLICES...
Italië, Sassano
... ervoor gezorgd dat onze pasta een toonaangevend product is geworden, niet alleen op de Italiaanse markt, maar ook internationaal. I Sapori del Vallo exporteert trots zijn handgemaakte producten ook naar Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en de Verenigde Staten van Amerika.
Portfolio (4)
Italië, Serradifalco
... voeding. DE ITALIAANSE TRADITIE Verse pasta is niet alleen het symbolische ingrediënt van de Siciliaanse en Italiaanse keuken, maar ook een van de identificerende en eenheid brengende elementen van een gevarieerde en soms gefragmenteerde populaire cultuur. Veelzijdig in recepten en formaten, opent het een horizon van culinaire mogelijkheden die varieert van de eenvoud van de traditie tot de...
Luxemburg, Luxembourg
...Pastificio Bolognese maakt verse pasta en nodigt u uit om deze te proeven in zijn restaurant of in zijn cateringwinkel. Het restaurant is bijzonder geschikt voor familiefeesten en andere banketten. Daarnaast biedt Pastificio Bolognese ook een bezorgservice voor koude gerechten aan voor een minimum van 10 gerechten of warme gerechten 's avonds voor een minimum van 25 gerechten.
Italië, Cesano Boscone
Zini produceert sinds 1956 verse pasta en diepvries sauzen met geavanceerde IQF-technologie. Het assortiment verse pasta omvat recepten voor gevulde pasta, eiernoedels, ovenpasta, polenta en gnocchi, het paradepaardje van het bedrijf, met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen kilo. Zini heeft ook een lijn van diepvries sauzen in schilfers, beschikbaar in de belangrijkste recepten van de Italiaanse traditie.
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Duitsland, Mühlheim
Alstraditioneel bedrijf produceert de familie Righetti al in de 4e generatie. Hieraan worden principes vastgehouden die, ongeacht veranderende tijdstromen, keer op keer hun waarde bewijzen. De kunst van het maken van verse Italiaanse pasta werd in 1962 door de oprichting van Righetti Teigwaren in Frankfurt am Main naar Duitsland gebracht. Na een reeks van verschillende productie- en...
Portfolio (8)
Populaire landen voor deze zoekterm