... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Frankrijk, Menton
...Wij zijn gevestigd sinds augustus 2013 en onze activiteit is de productie van verse pasta in Piëmontese stijl en de verkoop van uitstekende producten uit onze regio, zoals AOP-kazen, de witte truffel uit Alba, IGP-hazelnoten en veel andere culinaire specialiteiten. Onze werkplaats biedt de mogelijkheid om de productie van onze pasta's live te zien en we zijn opgenomen in het 'ART & DÉLICES...
Frankrijk, Liergues
Opgericht in 1997, is Cinque Terre Concetti gespecialiseerd in apparatuur, volledige inrichting, training en advies op het gebied van de Italiaanse horeca. Onze onderneming biedt een breed scala aan verse pastamachines (persen, raviolomachines, gnocchimakers en combinaties), alle benodigde apparatuur voor het koken van pasta, pizza en kwaliteitsvoedingsproducten vervaardigd in Italië (pasta-sauzen, risotto...). Cinque Terre Concetti beschikt ook over een erkend opleidingscentrum voor de Italiaanse keuken.
Frankrijk, Strasbourg
... geserveerd met heerlijke verse sauzen die door Francesca zijn ontwikkeld volgens haar familierecepten, en bestrooid met echte Parmigiano Reggiano. Voor consumptie ter plaatse worden de pasta's gepresenteerd in een echte Italiaanse schaal. Voor afhaalmaaltijden worden de pasta's geserveerd in een leuke en praktische thermobox. Op basis van producten die rechtstreeks door Francesca in Italië zijn geselecteerd, maken we de sauzen in onze productieatelier, om onze klanten een onberispelijke kwaliteit en traceerbaarheid te garanderen, van de bron tot de restaurants.
Populaire landen voor deze zoekterm