Italië, Marmirolo
...W: 250 - 260. Farina type '00' verkregen uit geselecteerde Italiaanse en Europese granen, met plasticiteit en kracht, voor directe deegbereidingen met gemiddelde rijzing. Ideaal voor het verkrijgen van een luchtige en lichte deeg, geschikt voor alle toepassingen in zoete en hartige patisserie. Aanbevolen voor millefoglie, ventagli, vol-au-vent, kleine patisserie, pizzette. 10KG...
Portfolio (56)
Italië, Misano Adriatico
...De 1 kg SAN VINCENZO gerookte provola is een kaas van gesponnen deeg, gemaakt van hoogwaardige koemelk en gerookt met edele houtsoorten. Het resultaat is een intense, zachte en unieke smaak, die zich leent voor talrijke culinaire bereidingen. Ideaal voor een authentieke en kwaliteitsvolle gastronomische ervaring.
Portfolio (200)
...Famoso verse kaas met gesponnen deeg, uitsluitend afgeleid van volle buffelmelk. Parelwit van kleur, met een gladde oppervlakte, vergelijkbaar met een zeer dunne "korst" die de heerlijke binnenkant omsluit. Beschikbaar in verschillende formaten en maten, ook in een niet-DOP en bevroren versie.
Italië, Orbassano
...Deze grote halve maanvormige ravioli, gevuld met spinazie en ricotta, is ontworpen om de meest veeleisende smaken te bevredigen en is ook geengineerd om een ideale verhouding tussen deeg en vulling te bieden. De pastadeeg en de royale afmetingen kunnen de vulling omsluiten zonder te scheuren tijdens het koken. De vulling is een symfonie van smaken en texturen. Verse, licht gebakken spinazie en hoogwaardige, zachte en romige ricotta creëren een perfecte balans van lichtheid en smaak.
Portfolio (63)
Italië, Giuliano
...De volgens traditie gemaakte Pandoro heeft alle typische kenmerken van dit kerstgebak. Het zachte, gouden deeg, door de aanwezigheid van eieren en geparfumeerd met vanille, in de vorm van een ster, geserveerd met een poedersuikerlaagje, valt bij iedereen in de smaak, zelfs bij de meest veeleisenden. Code: BOPD01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Italië, Guardiagrele
...Natuurlijke hulpstof die het gluten netwerk ontspant en krimpfenomenen elimineert, voor meer kneedbare en bewerkbare deeg. Formaat: 25 kg Dosering: 1 - 2 %...
Portfolio (91)
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella,...
Portfolio (54)
Italië, Goito
...-bescherming van oplosmiddelvrije polymeer elastische schalen. Meng de twee componenten in hun respectieve verpakkingen. Giet vervolgens component B in de container van component A. Meng alles gedurende 3-4 minuten met een mechanische roerder op lage snelheid totdat een homogene en klontvrije mengsel is verkregen. Meng het deeg opnieuw gedurende een paar minuten om het mengsel goed door te mengen...
Portfolio (275)
...De aubergines en de tomaat: de combinatie die herinneringen oproept aan familielunches of met vrienden op zonnige zomerdagen. Dit alles hebben we bewaard in een kant-en-klare recept, gedomineerd door gnocchetti van semolina-deeg, voor een voorgerecht dat je kunt genieten wanneer je maar wilt.
Portfolio (45)
Italië, Radicofani
...Het is een kaas van puur schapenmelk in ovale vorm en weegt ongeveer 0,800 kg. Vroeger werd het alleen gemaakt met lentemelk, in tegenstelling tot nu, waar het bijna het hele jaar door beschikbaar is. "Het gewicht en de bijbehorende ovale vorm zouden te maken hebben met de transformatie van dit product bijna aan het einde van de wrongel en direct op de ovale lepel geplaatst, omdat anders het deeg niet genoeg zou zijn geweest om de traditionele schepvorm te verkrijgen." Verse pecorino, gerijpt gedurende ongeveer 15 dagen.
Portfolio (48)
Italië, MILANO
Punto Srl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van voedingsproducten. Met een nieuw verkooppunt dat is uitgerust met een vleeswaren-, kaas- en vers broodafdeling, biedt Punto Srl een breed scala aan verse en diepgevroren voedingsproducten, naast een uitgebreid assortiment aan groenten en fruit. De kwaliteit van de producten is altijd gegarandeerd en het bedrijf zet zich in om vo...
Portfolio (177)
Italië, Mason Vicentino
... gebied van compactheid en homogeen deeg. De arm en het rotatiesysteem zijn ontworpen met de speciale vorm van de as, wat de hoeveelheid zuurstof die in het deeg wordt opgenomen verhoogt en tegelijkertijd de werktemperatuur verlaagt. Er is de mogelijkheid om de rotatie van de kom om te keren, wat betekent dat grote of kleine hoeveelheden deeg op dezelfde machine kunnen worden gemengd.
Portfolio (10)
...Met de VOMM Turbo Kneader is het mogelijk om automatisch elk soort deeg voor de bakkerij- en banketindustrie te bereiden. Het deeg wordt in enkele minuten continu geproduceerd, klaar voor de volgende verwerkingsstap, wat een constante productie in de tijd mogelijk maakt en de stilstand van het traditionele batchesysteem voorkomt. De continue VOMM Turbo Kneader is geschikt voor elk deeg met...
Portfolio (5)
Italië, Carmagnola
...Onze EGG LASAGNE | N ° 191 maakt deel uit van de grote selectie Pasta ARRIGHI, geproduceerd met uitsluitend durumtarwe semolina en, in dit geval, de toevoeging van ei. Ze zijn een eerbetoon aan de Italiaanse culinaire TRADITIE bij uitstek. Het platte en volle deeg geeft structuur aan het gerecht sinds de tijd van de oudste en meest beroemde Griekse filosofen. Gewicht: 500g kooktijd: 40 minuten...
Portfolio (3)
Italië, Acerra
... porselein wordt op hoge temperatuur gebakken in een reducerende atmosfeer om de volledige fusie van glazuur en deeg te verkrijgen en de daaruit voortvloeiende compactheid en nul porositeit. Met deze kenmerken blijft de espresso nog langer warm. Volume 55 ml Hoogte 61 mm Diameter 56 mm STYLE:ALTA...
Portfolio (61)
...Treccia di bufala campana DOP verkregen uit de verwerking van mozzarella. De vorm wordt verkregen door het deeg te vlechten, na de fileren. Typen en Formaten Gewicht: van 100 gr tot 4 kg HOUDBAARHEID 12 DAGEN / HOUDBAARHEID 18 DAGEN / HOUDBAARHEID 21 DAGEN Codes: van 1702 tot 1715 / codes: van 2463 tot 2938 / codes: van 90 tot 1805...
Portfolio (10)
Italië, Roma
Wij organiseren workshops waarin onderzoekers en onderzoeksters zich inzetten om de wereld een betere plek te maken. Laboratoriuminrichting: Technologie en Veiligheid met Aleph Ontdek de innovatie in de wereld van laboratoriuminrichting met Aleph, jouw betrouwbare partner in het creëren van unieke, veilige en efficiënte werkomgevingen. Gespecialiseerd in technische meubels, chemische afzuigkappen...
Portfolio (8)
Italië, Monterotondo
... gedroogd en met andere niveaus van ficocyanine. Oplosbaar en met een kenmerkende umami-smaak, dat wil zeggen hartig en vaag 'zeewaterachtig', is het geschikt voor gebruik in deeg en bereidingen, zowel zoet als hartig, van de zoetwarenindustrie tot bakkerijproducten, van ijs tot pasta en zelfs dranken.
Portfolio (10)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie is een soort korte pasta gemaakt van een deeg van durumtarwegries en water. Dankzij hun langwerpige en taps toelopende vorm zijn ze perfect voor het serveren van eenvoudige en smakelijke gerechten.
Portfolio (4)
...CHOCAR is de bloem die wordt verkregen door de dehydratie en supermicronisatie van de pulp van Siciliaanse carob, van nature veganistisch en glutenvrij. Dankzij de kleur en de smaak wordt de CHOCAR carobpulpbloem gebruikt als een gezonder alternatief voor cacao en kan, door het hoge suikergehalte, de toevoeging van suiker aan deeg beperken. Vrij van vetten en stimulerende stoffen, vindt het...
Portfolio (3)
Italië, Forlì
...Biologische papaverzaadjes zijn een puur en gezond snack. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt in deeg voor bakproducten, maar zijn ook nuttig voor het maken van ontspannende theeën, het verrijken van salades en het creëren van desserts met bijzondere smaken; ze passen bijzonder goed bij citrusvruchten, vooral met citroenen en sinaasappels. Voedingspapaverzaadjes zijn rijk aan vetten en eiwitten...
Portfolio (50)
Italië, Acquaviva Picena
...De dry sauzen worden bereid zonder gebruik van het fornuis. De eenvoudige en snelle bereiding maakt ze uniek in kosten en kwaliteit. Ze zijn geschikt voor alle kooktoepassingen, zoals kruiden, sauzen, vullingen, toppings en deeg met andere ingrediënten. Bereiding: Meng 100 g van het dry mengsel met 200/300 g water, afhankelijk van de gewenste consistentie, en voeg 10 g verse pecorino toe. Stabiel in de oven, bij het afkoelen en invriezen.
Portfolio (3)
Italië, Cardano Al Campo
...Cellen, kasten en banken voor de rijping van biga-deeg.
Portfolio (3)
Italië, Villafranca
...Pennette Trafilate Passie en traditie zijn de ingrediënten van ons grote succes die de authentieke specialiteiten van Campania tot leven brengen, een regio die beroemd is om zijn gastronomische cultuur en het genot van het proeven van verse ambachtelijke pasta, gemaakt met de hele traditie van vroeger. Het proces van trafilatura bestaat uit het doorlaten van het deeg, bestaande uit semolina van...
Portfolio (4)
Italië, Giarre
...Ambachtelijk product, deeg al uitgerold en klaar om in 4 minuten gevuld en gebakken te worden, vereist geen gespecialiseerd personeel, biedt de kwaliteit van een ambachtelijk product uit een steenoven, verteerbaarheid, textuur en smaak zoals de beste pizzeria's. Het product, verpakt in ATM, is geschikt voor verkoop in alle Europese en aangrenzende landen en kan gedurende 60 dagen worden opgeslagen voor gebruik.
Portfolio (7)
Italië, Noci
...Stracciatella is een typische zuivelspecialiteit uit Puglia, bestaande uit zachte handgescheurde slierten van filata-deeg en room; deze specialiteit kan vers worden geconsumeerd of dienen als aanvulling op salades, hoofdgerechten of gourmetpizza's zonder dat het gekruid hoeft te worden, dankzij de extreem romige smaak.
Portfolio (10)
...Nieuwe toevoegingen in de koekjescategorie, om de keuze te vergroten voor degenen die op zoek zijn naar glutenvrije veganistische opties. Glutenvrije koekjes, luchtig, licht en geurend, verrijkt met cacao en amandelen, zonder lactose en eieren. Ambachtelijk bereid met een deeg op basis van rijstmeel, maïszetmeel en suiker, met de toevoeging van plantaardige vezels. Beschikbaar in handige porties van 38g of in verpakkingen van 150g.
Portfolio (10)
Italië, Cinto Caomaggiore
...Hittebestendig papier, ideaal voor het inpakken van deeg dat in bakkerijen, bakkers en patisserieën gebakken moet worden. Bakpapier, ovenbestendig papier en gesiliconiseerd papier zijn geschikt voor de verpakking van anti-aanbak voedselproducten. Vetvrij bakpapier heeft de eigenschap van hittebestendigheid en is verkrijgbaar in verschillende gewichten en maten.
Portfolio (9)
Italië, Napoli
...Machine voor verschillende soorten deeg, zoals pizza, brood, koekjes, brioche, enz. Structuur bedekt met krasbestendige verf, mengkom en deksel van roestvrij staal. Specificaties Vermogen 3,7 kW, 400/3V, capaciteit van de kom 80 l afmetingen 950x840x1500h...
Italië, Olgiate Olona
...zowel tegen de temperatuurstijging in de zomer als tegen warmteverlies in de winter. Of je nu met de vrachtwagen, per spoor, per schip of per luchtvracht verzendt, de producten van Eredi Caimi zijn de oplossing. Onder de vele verschillende producten die we beschermen, zijn er: Chemische producten, reinigingsmiddelen Fruit en groenten, deeg voor gebak, patisserieproducten Wijnen, bier, frisdranken en vruchtensappen, zout Farmaceutische preparaten Persoonlijke verzorgingsproducten, cosmetica Verpakkingsmateriaal Schoonmaakproducten Voedingsingrediënten...
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play