Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
Italië, Paina Di Giussano
La Fattoria sulla Luna, Bottega Bio Enogastronomica. Wij zijn een jong bedrijf, maar al goed geworteld en bekend in het nationale gebied vanwege onze deelname aan verschillende evenementen zoals manifestaties en beurzen, waar we waarderingscertificaten en prijzen hebben ontvangen voor de kwaliteit en originaliteit van onze producten. Onze nieuwe winkel in Paina di Giussano is gewijd aan de product...
Italië, Poggiomarino
LA ENNE FOOD uit Poggiomarino (NA) houdt zich bezig met de groothandel in voedingsmiddelen, fruit en groenten en biologische producten. De producten zijn lokaal en de kwaliteit is uitstekend. Met zijn netwerk van koeriers dekt de distributie het nationale en internationale gebied in korte tijd.
...Bianchi Rapida is opgericht in 1912 en produceert al meer dan 100 jaar machines voor de voedingsindustrie, bakkerijen, patisserieën en pizzeria's. Onze productie van machines is gespecialiseerd in het bereiden van deeg; we produceren namelijk spiraalkneders, dompelarmen, vorken, planetenmixers en auto-fermentoren. De kwaliteit van onze producten is bekend in heel Italië en over de hele wereld...
Italië, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA bevindt zich in Rocca Grimalda, direct aan de provinciale weg 185 die Ovada met Predosa verbindt, in de wijk Schierano. Bij Grimalda Pizzeria en Pinseria hebben we geen compromissen gesloten. Onze deegsoorten ondergaan een correcte rijzing en rijpen minimaal 24 uur. We hebben deeg beschikbaar van Kamut, volkoren, vijf granen, hennepzaad, rode rijst, ongezuurd...
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn...
Italië, Montelupo Fiorentino
... kwaliteit selecteren, zoals Italiaanse amandelen, vijgen uit Cosenza, pistachenoten, chocolade, en creëren we nieuwe en ongebruikelijke combinaties. met delicate en verrassende smaken, gepresenteerd in zorgvuldig ontworpen en moderne verpakkingen die de inhoud altijd goed zichtbaar laten. Alle fasen van onze productie zijn volledig ambachtelijk, van de voorbereiding van de deeg tot het snijden van de...
Italië, Palermo
... gereedschappen. Generaties lang heeft de familie Terranova met passie haar inspanningen gewijd aan de productie van johannesbrood snoepjes, afkomstig van een plant waarvan de oudste exemplaren in Sicilië te vinden zijn. Elke snoep wordt één voor één gecontroleerd en ondergaat een complex productieproces: bij zeer hoge temperaturen wordt het deeg met grote stalen spatels op een marmeren oppervlak uitgespreid...
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Santa Maria La Carità
... tarwe zit. Fase van persen en extruderen: vanuit de pers wordt het deeg langzaam door een schroef tegen een bronzen matrijs geduwd, met gematigde druk om de kenmerken van gluten en koolhydraten te behouden. Voor elke pastavorm is er een speciale bronzen matrijs. We gebruiken uitsluitend bronzen matrijzen, die de typische ruwheid van de beste ambachtelijke pasta geven. Fase van drogen: altijd op...
Italië, Acerra
... wordt door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, dat geduldig wordt laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden, klaar om te genieten op onze tafels. De BEVROREN THUISPIZZA is ontstaan om eer te bewijzen aan een van de meest klassieke en tijdloze Italiaanse producten, het symbool bij uitstek van ons mooie land: 'De Pizza'.
Italië, Serradifalco
Liefde en de smaak van de traditie van handgetrokken deeg, de smaak van een tijdloze authenticiteit, het genot van eenvoud. Verse pasta is een product dat absoluut niet op onze tafels mag ontbreken. In tegenstelling tot droge pasta behoudt het zijn voedingswaarden. De verse pasta van Pastificio Principe is dus een belangrijke bron van eiwitten, vitamines en vezels voor een gezonde en evenwichtige...
Italië, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produceert verse pasta van hoge kwaliteit, voortkomend uit een zorgvuldige selectie van grondstoffen en ambachtelijke verwerkingsprocessen, gecombineerd met technologische innovatie. Naast de productiecapaciteit is er een testgebied ontwikkeld waar de kwaliteit van nieuwe pastavormen wordt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De be...
Na 30 jaar ervaring is Pansystem opgericht door Ilardo Salvatore en Massimiliano, gespecialiseerd in complete leveringen voor bakkerijen, patisserieën en pizzerias. Verkoop van nieuwe en gebruikte apparatuur van de beste merken. Revisies en renovaties en gecertificeerde normen voor machines voor bakkerijen en patisserieën. Dag- en nachtservice. Als de storingen niet dezelfde dag kunnen worden gere...
Italië, Valeggio Sul Mincio
De goede Tortellino is een pastafabriek die in 2012 is opgericht. We maken tortellini met verschillende vullingen, maar ook veel meer, zoals Fesca-eiernoedels, crêpes, diverse gastronomie en zelfs mosterd en jam.
Italië, Viareggio
Als je op zoek bent naar een goedkoop product, bezoek dan niet onze pagina. Wij zijn een bedrijf dat zich uitsluitend richt op de hoogste kwaliteit van onze producten, met respect voor de Toscaanse traditie van verse eierpasta, en meer specifiek voor ambachtelijke verse gevulde pasta, zoals de klassieke handgemaakte tortello di carne. De keuze voor uitstekende grondstoffen plaatst ons in een niche...
Italië, Bra
Italië, Marcon
... Adriatische Zee. Vakkundig bereid, zullen de gerechten zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verwennen, waardoor u de mogelijkheid heeft om aangename lunches en diners door te brengen in elegant ingerichte ruimtes, bediend door vriendelijk en behulpzaam personeel. De pizzeria met een houtoven bakt tal van specialiteiten, strikt gevuld met lokale biologische producten. De geur van het deeg en de brede samenstelling van verse en geselecteerde ingrediënten zijn in staat om zelfs de meest veeleisende smaken te veroveren.
Italië, Serradifalco
WAAROM DE AMARO VAN DE TERRE DEL FALCO? De liefde en de smaak van de traditie van HANDGEMAAKTE LIQUORE, handgetrokken deeg, de smaak van tijdloze echtheid, het genot van eenvoud. De Amaro van de Terre del Falco is een product dat absoluut niet mag ontbreken in onze huizen... op onze tafels. DE SICILIAANSE TRADITIE De Amaro van de Terre del Falco is niet alleen een mix van de symbolische...
Italië, Diano D'alba
...Ultrasoon snijsystemen kunnen werken op ronde, vierkante, rechthoekige of continue producten. De hoge snijkwaliteit, hygiëne en hoge flexibiliteit zijn de fundamentele kenmerken. In de specifieke sector van bakkerijproducten heeft de samenwerking met gespecialiseerde bedrijven in het proces geleid tot de realisatie van complete installaties voor cupcakes en soortgelijke producten, die van het deeg tot de uiteindelijke verpakking gaan, inclusief de automatisering van alle tussenliggende fasen.
Italië, Milano
Op slechts enkele minuten van het centrum van Milaan, is het restaurant La Piadina Felice gezellig en biedt het een breed scala aan Piadine! Het deeg wordt ter plaatse uitgerold en gebakken, met grote snelheid en gevuld met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, vers en heerlijk. Het deeg is met de hand gemaakt, met de mogelijkheid om de volkoren, meergranen en Kamut versie te kiezen. Een uitstekende alternatieve lunchpauze voor wie in de buurt van het centrum van Milaan werkt! Ook Beschikbaar: Volkoren Deeg, Met De Hand Gemaakt!
... met een grote verscheidenheid aan producten: van taarten tot gebak en desserts, van koekjes tot kant-en-klaar beslag voor taarten, een deeg dat al klaar is om in een paar minuten heerlijke zoetigheden te bakken.
Italië, Campodarsego
... bijdragen aan het aanvullen en verrijken van de aanbiedingen van elke operator. De zorg en het onderzoek naar grondstoffen leiden tot het creëren van deeg dat aan alle eisen van de consumenten voldoet. De redenen om een samenwerking met SERRIS ITALIA aan te gaan zijn werkelijk talrijk, waarvan enkele kunnen worden samengevat in de volgende punten: uitstekende productkwaliteit, eenvoudige en...
Italië, Acerra
... uitstek in de huizen van de hele wereld te brengen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze filosofie wordt gewaardeerd en gedeeld door al onze medewerkers en klanten. Het speciale deeg, met geduld laten rijzen, wordt vervolgens met de hand uitgerold en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om authentieke en heerlijke producten aan te bieden...
Italië, Thiene
Producent van machines voor de voedingsindustrie. Specifiek produceert ons bedrijf vulmachines (kleine, middelgrote en grote productie) die geschikt zijn voor elk type deeg (koekdeeg, luchtig koekdeeg, zacht deeg, glutenvrij deeg, deeg met amandelen of welke andere ingrediënten dan ook).
Portfolio (1)
...De piadina Acquafarina is Made in Italy, eigenlijk Made in Romagna met een productiebasis in Riccione. De productie bedraagt tot 300.000 piadina's per dag. In de loop der jaren is de kwaliteit van de producten continu verbeterd dankzij de aandacht voor het hele productieproces van de echte piadina en het gebruik van steeds nieuwe apparatuur voor het deeg en het bakken van de piadina. Naast de...
Italië, Trecastagni
... leveranciers en grondstoffen), productie (voorbereiding van de deeg, reiniging en desinfectie van het deeg), verpakking (gebruik van materialen voor voedingsproducten) en distributie (La Casa del Biscotto distribueert zijn producten via een eigen commerciële netwerk dat al jaren actief is in het hele land, met gebruik van lokale distributeurs om de belangrijkste Italiaanse provincies te bereiken). Onder de typische Siciliaanse producten produceren we ook: eenvoudige amandelpaste, gearomatiseerd met de essentie van Siciliaanse citrusvruchten en gevuld met pistache-, sinaasappel- en citroencrèmes.
Italië, Trieste
... originaliteit en kwaliteit van smaak. Geweldig voor deeg, ze lenen zich gemakkelijk als ondersteunende noten voor fruit en om frisheid te geven aan crèmes en ijs. Baker Distilleria biedt de klant de mogelijkheid om de etiketten van de aangekochte producten te personaliseren.
Italië, Broni
Italië, Senigallia

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play