Italië, Mugnano Del Cardinale
In het begin was de activiteit seizoensgebonden, in overeenstemming met de Paas- en Kerstfeesten, en met een voornamelijk lokale markt. Er werden verse en hoogwaardige vleessoorten gebruikt, waarbij de salami met enorme vakmanschap en aandacht werd verpakt, met de beste specerijen, de beste darmen en met de grootste zorg werd gedroogd, zodat de smaak, aroma's en de authenticiteit altijd beschermd ...
Portfolio (9)
Italië, Savignano Sul Panaro
Het transportbedrijf biedt een transportdienst voor derden in Italië voor diverse goederen en temperatuurgecontroleerde zendingen met voertuigen uitgerust met een kraan en een hydraulisch laadplatform. Onze vloot bestaat uit trekkers, opleggers, vrachtwagens met aanhangwagens, dubbele vrachtwagens en vrachtwagens met kraan. De verscheidenheid aan onze activiteiten stelt ons in staat om een breed s...
Portfolio (1)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Barletta
...De maceratie op de schillen vindt plaats bij gecontroleerde temperatuur en duurt 20 dagen. De wijn gaat vervolgens in eikenhouten vaten waar hij minimaal 12 maanden rijpt, gevolgd door nog een jaar in de fles om een grote balans en aromatische rijkdom te verkrijgen. Barbera is genereus en van grote structuur, robuust, belangrijk, en fascineert met complexe tonen van specerijen, kleine rode vruchten, ondergroei, munt, vanille en zoethout. Een uitstekende Barbera die zich leent voor de begeleiding van rood vlees en gerijpte kazen, voor een opwindende gastronomische ervaring.
Italië, Villa San Giovanni
...Synthetisch gel-ijs in zakken met een lange houdbaarheid voor de verzending van verse producten zoals vlees, vis, groenten, medicijnen en temperatuurgevoelige cosmetica. Het ijs in de zakken van FrostPac is het resultaat van 20 jaar ervaring in de productie van koelmiddelen, waarbij een geoptimaliseerde formule is ontwikkeld om de versheid te verlengen. Synthetisch ijs voor verzending blijft meer dan 48 uur goed als het wordt gecombineerd met de juiste isothermische container. Veilig en niet-toxisch, het is de perfecte oplossing voor de verzending van elk voedingsproduct.
Portfolio (2)
...De beste stukken vers vlees van over de hele wereld!
Portfolio (4)
Italië, Milano
...De beste sneden vers vlees van over de hele wereld!
Bijpassende producten
Vers Vlees!
Vers Vlees!
Andere Producten
Iberische Ham
Iberische Ham
Portfolio (3)
...De beste sneden vers vlees van over de hele wereld!
Portfolio (5)
Italië, Massa Lombarda
...Voor de productie van flexibele verpakkingen voor het verpakken van vlees, vleeswaren en kaas zijn de barrièreeigenschappen essentieel om de kwaliteit en bescherming van het verpakte product in de tijd te waarborgen. De toewijding en constante zoektocht naar de beste oplossingen stellen Renato Lusa in staat om co-extrusie- en samengestelde folies aan te bieden, zowel neutraal als gepersonaliseerd...
Portfolio (11)
Italië, Fisciano
...Onze verse gevulde pasta bevat vlees, gerookte ham, ricotta en spinazie, porcini-paddenstoelen, alles gewikkeld in een dunne en lichte laag gemaakt van meel en eieren van vrije-uitloopkippen.
Portfolio (3)
...Ambachtelijke kant-en-klare gerechten. Gecertificeerde hoge kwaliteit. Voorgerechten en hoofdgerechten in porties van 300 g en schalen van 2,5 kg. Diverse referenties, verse diepvriespasta van eersteklas kwaliteit, zowel klassiek als gevuld met vlees en vis. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, enz.. Wij maken gepersonaliseerde verpakkingen voor luchtvaartmaatschappijen, hotels, cruiseschepen, enz..
Ambachtelijke productie van gekookte ham, beginnend met een zorgvuldige selectie van de grondstoffen en aandacht voor de verwerking. Ons assortiment omvat een ruime keuze met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nationale gekookte ham, ook zonder suikers en allemaal zonder polyfosfaten, melkderivaten, gluten. Gekookte ham L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Gekookte ham van Cinta Senes...
Portfolio (4)
Italië, Mineo
La Polli Azzolina houdt zich bezig met de fokkerij en slachting van gevogelte, productie en uitsnijding van vlees. Erkend met het CEE-stempel IT 1047/M. Opgericht in 2003, is het vandaag de dag vooral actief op de Afrikaanse markt. Detail- en groothandel in vers en bevroren vlees, kip, hen, kalf, varkensvlees. Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen.
Bijpassende producten
Kipdijen
Kipdijen
Portfolio (2)
Sinds 1957 beoefent de familie Vitali de oude kunst van de vleeswarenproductie met passie, aandacht voor de behoeften van de klanten en oog voor kwaliteit. De moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om deze kenmerken verder te ontwikkelen, die ons bedrijf vandaag de dag nog steeds kenmerken, net als toen. We verbouwen granen die bestemd zijn voor diervoeding op onze akkers. We fokk...
Portfolio (1)
Italië, Casoria
Van het idee van twee jonge Napolitanen, die een tijd in het buitenland hebben gewoond, en zich realiseerden dat de smaken en geuren van Onze Aarde ontbraken, hebben ze besloten om de producten, die zo gemist worden, naar de mensen in het Zuiden te brengen, die verspreid over Italië wonen, in het bijzonder in het prachtige Toscane, maar ook in de rest van het schiereiland... Zo ontstaat Saprurì...
Portfolio (7)
Italië, Viterbo
Het bedrijf is opgericht in 1947 door de oprichter Coccia Sesto, een uitstekende norcino. In de loop der tijd breidt het uit en wordt het een industrie, maar de regel blijft hetzelfde: gebruik het beste van de grondstof en nooit vriescellen, om een kwaliteitsstandaard te garanderen die anders is dan gebruikelijk. Vandaag de dag is het bedrijf ISO 22000-gecertificeerd, bevoegd voor export naar Cana...
Portfolio (7)
Italië, Palagonia
Sicilian Goodness, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, houdt zich bezig met de productie onder het merk Sicilian Goodness en de handel in typische Siciliaanse producten voor wederverkopers en particulieren. De producten worden geëxporteerd en zijn aanwezig op verschillende Europese markten. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen door ons een e-mail te sturen naar info@siciliangood...
Portfolio (55)
Italië, Calatafimi Segesta
...Veelzijdige olie. Ideaal om de kwaliteit van voedsel zowel tijdens het koken als rauw te benadrukken en te waarderen, waar het bijzonder goed in is. Geweldig met gebakken groenten, met gebraden vlees, met gebakken vis, met hartige taarten, perfect voor het op smaak brengen van salades, bij de bereiding van pinzimonio en op gegrilde groenten.
Portfolio (3)
... gegrild vlees, van porcini-paddenstoelen, maar ook voor soepen van gemengde peulvruchten, van tomaten voor salades en in het bijzonder voor seizoensgebonden kazen. De Coratina olie heeft ook het hoogste gehalte aan oliezuur, wat het slechte cholesterol tegengaat.
Portfolio (6)
Italië, Venezia
...Exquisiet Sterk. Hoge fermentatiebier met een volle en zachte body. Het aroma is zoet en perfect in balans met een romige en compacte schuimkraag. Vier speciale gerstemouten en twee nobele hopvariëteiten geven het elegante tonen van gedroogd fruit en drop. Uitstekend bij gestoofd of geroosterd rood vlees, gegrild vlees, gerookte vis, oude kazen, gekruide geitenkazen en Sachertorte.
Portfolio (4)
...Voor hem is het nodig om het meest waardevolle deel van het varken te "sacrificeren". In feite wordt de Culatello di Zibello DOP, de onbetwiste prins van alle vleeswaren, "gemaakt" van de centrale spieren van het dijbeen. Verse vlees van zware Italiaanse varkens, zorgvuldig verwerkt en in de typische peervorm gesneden. Zout en peper, 15 dagen in een koele ruimte om te rusten, en vervolgens met de...
Portfolio (10)
Italië, Trieste
... sterilisatie en de pasteurisatie om het even welke van product , vruchten groenten maar zelfs van vlees , vis , vette lever of producten van varkensslagerij . De Weck -glazen in glas worden aangegeven om van de jam en de begeleidingssausen te dienen : zij zijn zelfs bijzonder mooi om op de tafel te zien .
Portfolio (49)
Italië, Peschiera Borromeo
...Witte polystyreen schaal, schokbestendig en voedselveilig, 250x180x100, geschikt voor het bevatten van grote stukken wit of rood vlees, delen voor koken of gezinsverpakkingen van kippenvleugels en -dijen, gepaneerd, enz.
Portfolio (4)
Italië, Conegliano
... aanbevolen. Combinaties: Het kan zowel tijdens aperitieven worden genoten, gecombineerd met hartige focaccia's en koekjes, als geserveerd worden met groentegerechten of met tweede gangen van gegrilde vis of geroosterd wit vlees.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Extra vierge olijfolie gemaakt van de geurige olijven die typisch zijn voor Oost-Sicilië, Nocellara Etnea. Het resultaat is een olie met een harmonieuze en fluweelachtige smaak, licht fruitig met een subtiele pittigheid. Het verrijkt elk gerecht, ideaal voor het op smaak brengen van pastagerechten, gerechten met wit of rood vlees en vis. Verpakkingen van: 0,75 cl; 1,00 lt; in glazen flessen. Verpakkingen van: 3,00 lt; 5,00 lt; in metalen blikken.
Portfolio (8)
...MACUBA is de siroop die wordt verkregen door het macereren en concentreren van de biologische Siciliaanse johannesbroodpulp, van nature veganistisch en glutenvrij. Het is een uitstekende natuurlijke zoetstof die kan worden toegevoegd aan zoetwaren en bakproducten. Het is perfect voor het marineren van vlees, op ijs en pannenkoeken, en kan ook worden gebruikt als ingrediënt in smoothies en...
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
...Prosciutto crudo is een typisch Italiaanse vleeswaren die wordt verkregen door het droog zouten van het achterbeen van het varken, in het bijzonder van dieren die een gewicht van ongeveer 130 kg hebben bereikt. Het vlees wordt zorgvuldig met de hand gemasseerd, wordt bijgesneden om de gewenste vorm te geven en vervolgens gekruid volgens ons oude recept. De droogperiode van de prosciutto...
Portfolio (19)
Italië, Forlì
... met zachte tarwe (Triticum aestivum) is de korrel langer en doorschijnend, en zoals de naam "hard" suggereert. Gewoonlijk wordt het geserveerd met gestoofd vlees en/of gekookte groenten. Het kan pittig worden gemaakt door het te combineren met harissa (vooral gebruikt in Tunesië). In Italië daarentegen wordt couscous bereid in de Trapani-regio in Sicilië; het wordt gestoomd in een speciale geglazuurde aardewerken pan, maar de saus is, in tegenstelling tot de Maghreb-variant, een vissoepbouillon.
Portfolio (50)
Italië, Nave
... Barolo. Voorgestelde combinaties Rood vlees, wild, porcini-paddenstoelen, truffel en gerijpte kazen. Opmerkingen Bevat sulfieten. Capaciteit: 0.75l Code: 07003 Categorie: Rood Alcoholpercentage: 15% vol. Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Nebbiolo 100% Kleur: Intense granaat...
Portfolio (46)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play