...Fertiele kwartel eieren voor vlucht en vlees om te incuberen. Verzending mogelijk naar Italië en Europese landen.
Portfolio (9)
Italië, Roma
...Ingrediënten: Ketchup (tomatenconcentraat 50%, water, suiker, wijnazijn, zout, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: xanthaangom en guargom), Zomertruffel 3% (Tuber aestivum Vitt.), zout, aroma. Verzurende stof: Melkzuur E270. Houdbaarheidsdatum: 12 maanden. Gebruiksmethode: Ideaal voor het op smaak brengen van vlees, koude gerechten, gekookt vlees, salades. Organoleptische eigenschappen...
Portfolio (9)
Italië, Pontecagnano
...Rucola heeft bladeren met een sterke smaak en een intense, aromatische smaak. Het is een ideale bijgerecht voor vlees- en/of visgerechten. Het past ook goed bij andere groenten, en door garnalen en zalm toe te voegen kan het een uitstekend hoofdgerecht worden. We telen het met traditionele methoden die we volgen en informeren de consument over de gehele productieketen, met volledige naleving van de Italiaanse en Europese kwaliteitsnormen.
Bijpassende producten
Rucola
Rucola
Andere Producten
Raapstelen
Raapstelen
Portfolio (2)
Italië, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Portfolio (7)
Italië, Altamura Di Bari
...Typische salami uit Puglia "Soppressata" gedroogd vlees.
Bijpassende producten
Soppressata
Soppressata
Italië, Cerami
... site vind je dan ook alle informatie die je nodig hebt om het biologische productiesysteem te begrijpen, de regelgeving die de basis vormt en de methoden die je in staat stellen om controle uit te oefenen. Dit stelt je in staat om de mechanismen te begrijpen en garandeert een productiesysteem dat gekenmerkt wordt door een hoge mate van duurzaamheid en dierenwelzijn. Onze vleesproductie is gebaseerd op de lijn in de voedingsindustrie, dat is het geheel van alle betrokken partijen en stappen die bijdragen aan de productie, verwerking, distributie en marketing van ons vlees.
Italië, Mirabella Imbaccari
... zeefjes gehaald volgens de lokale Siciliaanse traditie, en tenslotte verpakt. Ideaal om vlees, vullingen en stoofschotels op smaak te brengen. De ambachtelijke verwerking is wat het mogelijk maakt om de organoleptische en heilzame eigenschappen intact te houden die deze specerij uniek maken en heel anders dan die welke industrieel worden geproduceerd. Bovendien minimaliseren de mechanische bewerkingen de impact op de bodemstructuur en de natuurlijke voeding van de plant.
Italië, Gravina di Catania
...Kruid voor eerste gangen en vlees of om sauzen op smaak te brengen. De verse basilicum, zorgvuldig geselecteerd en geteeld op de groene heuvels van Sicilië, is de basis van deze pesto, samen met amandelen en een snufje zeezout. Na opening extra vierge olijfolie toevoegen tot de rand en in de koelkast bewaren. Binnen 10/12 dagen consumeren. Biologisch, glutenvrij en veganistisch. Zonder conserveermiddelen en zonder toegevoegde suikers. Etiket in 4 talen: Italiaans, Engels, Duits en Frans. Houdbaarheid: 36 maanden vanaf de productiedatum.
Portfolio (6)
Italië, Dorgali
... kleur biedt Vigna Sorella met zijn jeugd en frisheid de geuren van Sardinië, met tonen van mediterraan struikgewas, mirte en marasca, geïntegreerd door een scala aan mineraliteit. In de mond valt het op door de goede frisheid en een fijne, smaakvolle tannine. Het onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid, en past goed bij zowel hartige voorgerechten als rood vlees, misschien verrijkt met de aroma's van mediterraan kruiden. Ook uitstekend met halfgerijpte kazen.
Portfolio (5)
Italië, Castel San Pietro Terme
...Elliptische rotorpompen, voor hele druiven, ontsteelde druiven en vergiste druivenpulp, zijn ideaal in de agrovoedingssector voor het transport van appels, sinaasappels, fruit, vlees, olijven, pomace, schijven van vijgen, dadels en semi-vloeibare producten met een hoge vloeibaarheid. De constructie van de pomp met "dubbele kamer" stelt de schroef in staat om de rotor aan de breedste kant te...
Portfolio (1)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Angiari
...De lavasteenplaat is geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, met behulp van een barbecue, een oven of een kookplaat. Zeer geschikt voor een dieetkeuken die geen vetten of andere kruiden toevoegt. De eigenschappen van deze natuurlijke steen maken het geschikt voor het koken van verschillende soorten voedsel, waaronder vlees, vis, groenten, brood, focaccia, pizza's, enz. Koken op...
Portfolio (3)
Italië, Palermo
...Wegens de thermische printer met functie voor het berekenen van de ideale verkoopprijs in de winkel, is deze weegschaal geschikt voor het wegen van brood, vlees, vis, groenten en diverse voedingsmiddelen. 999 PLU met 120 directe toetsen voor snelle toegang. Software KS02 inbegrepen voor programmering. De 160 uur autonomie maakt het geschikt voor ambulante verkopers die geen toegang hebben tot het...
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
...Kleur: intens robijnrood. Geuren: breed en persistent met een merkbare kersensmaak en tonen van vanille. Smaak: vol, rond met zachte en evenwichtige tannines. Serveertemperatuur: 16-18°C. Combinaties: uitstekend om te combineren met geroosterd rood vlees, wild en oude kazen. Wijnbereiding: na het ontsteelen van de druiven, blijft de most 6-7 dagen in maceratie met de schillen bij een temperatuur van 24-26°C. Na de voltooiing van de malolactische fermentatie, wordt een deel gerijpt in barriques, het andere deel in staal. Bewaarcapaciteit: 2 jaar en meer afhankelijk van de oogst.
Portfolio (4)
...PRODUCTSHEET PRODUCT Biologische Extra Vergine Olijfolie JAAR VAN PRODUCTIE 100% 2017-2018 LAND Italië REGIO Calabria GEBIED Heuvel van de Presila Calabrese OMGEVING Niet vervuild en puur TEELT Ingraving van natuurlijke stoffen: gras, luzerne (onderzaai) OOGST Mechanische vibrator met paraplu EXTRACTIE Koude extractie (minder dan 27°) binnen 24 uur na de oogst OPSLAG RVS tanks CERTIFICERING Bio CERTIFICERING NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar “Carolea” TOEPASSING Rauw op salades, peulvruchten en soepen Eerste gangen Vlees……..en vis Mediterrane Dieet...
Portfolio (7)
...Druivensoort: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Kleur: robijnrood, met paarse reflecties en neigend naar granaatkleur bij veroudering | Neus: wijn van grote elegantie. Er zijn fruitige aroma's waarneembaar zoals bosbes en braam, met geroosterde en vanilleachtige tonen van hoge kwaliteit | Smaak: in de mond is hij droog, warm en vol. De tannines zijn voelbaar, maar op een zachte manier dankzij de rijping in barriques. GASTRONOMISCHE COMBINATIES: Uitstekende wijn bij geroosterd vlees, in het bijzonder varkensvlees, lam en geit. Past goed bij wild. Ook een wijn voor contemplatie.
Bijpassende producten
Altropasso
Altropasso
Portfolio (1)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Italië, Sassello
...Onze truffelchampignoncrème is een uniek product. Perfect om te smeren op canapés of croutons als aperitief, als condiment voor pasta, risotto, gekookte/geroosterde aardappelen, op vlees of in vele andere recepten. Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van direct licht. Na opening, in de koelkast bewaren, bedekt met olie en binnen enkele dagen gebruiken. INGREDIËNTEN: Champignons, Truffel, extra vierge olijfolie, zout, natuurlijke smaken Houdbaarheid: 30 maanden, verschillende formaten beschikbaar...
Portfolio (9)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Verkoop en directe export naar cash-and-carry over de hele wereld, directe verkoop aan restaurants wereldwijd, producten gemaakt in Italië, buffelmozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomaten voor pizza, verse pasta, pasta voor Italiaanse restaurants in het buitenland. Onverslaanbare prijzen voor typische Italiaanse producten, bestel op onze website en ontvang de producten rechts...
Portfolio (10)
...Bleek strogeel van kleur met gouden reflecties, een bloemig aroma met kruidige vanilletonen. Droge smaak, aangenaam fris en persistent. Combinaties: Ideaal als aperitief, met wit vlees, visgerechten, zee-egels en schaaldieren, oesters.
...Door dit vlees te consumeren, zeg je nee tegen cholesterol en ja tegen een ijzergehalte dat dubbel zo hoog is als dat van ander vlees. Bloedarmoede, afslankdieet, sporttraining of gewoon de wens naar nieuwe en lokale smaken, de redenen om voor dit vlees te kiezen zijn talrijk en allemaal ten goede van de gezondheid. Het vlees van een ezel is een Siciliaans product. Ezelvlees (80%), varkensvlees (20%), dextrose, sucrose, zwarte peper, antioxidant: E300, conserveermiddelen: E252, E250, natuurlijke aroma's. Al onze vleeswaren zijn in natuurlijke darmen gestopt. Bewaren bij + 4 º C...
Italië, Crotone
...Biologische rode wijn Uitstekend bij rood vlees, kazen. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Alc. gehalte 13,50°/14,50°...
Portfolio (2)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
Italië, Scandiano
Frigorbox is opgericht in 1970 en biedt haar klanten de ontwerp en realisatie van industriële en commerciële koelcellen, minicellen, koeldeuren, vries tunnels, rijskasten, tafels en turn-key oplossingen. Ook gespecialiseerd in de productie van panelen in VETRORESINA.
Portfolio (1)
...Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play